עד כמה אתם יעילים?

EdisonGirl

New member
נסי להכניס לכונן דיסק עם משחקים, שהתאים

ל"חלונות 95", ותראי מה הוא אומר לך.. אולי כיום כבר יש אפשרות לעשות convert איכשהו, בתוכנה מסוימת, שגם הדיוט יכול להתקין, אבל פעם זה היה די סיפור...

זה מביך אבל

לי יש רשימת TO DO לכל יום ביומו.
אני מרגישה מין סיפוק כזה למתוח קו על משימה שהושלמה.
אפשר לומר שמתוך 7 משימות של כל יום אני מבצעת 6-5
למשל, המשימה "לנקות את החדר" נכתבה בכל הרשימות של השבוע האחרון. אם אני לא מבצעת אותה היא מיד נכתבת ביום שלמחרת.
ויש לי ה-מ-ו-ן זמן מבוזבז, כמו עכשיו למשל שאני יכולה להתחיל ללמוד ואני מתעכבת.

AlabamaW0rley

New member
מה נסגר עם כולכם?

לא ידעתי שכל-כך הרבה אנשים מתנהלים עם רשימות!
וחוץ מזה, נדמה לי שלא צריך תזכורת ללנקות את החדר\דירה. הבאלגן די מדבר בעד עצמו, לא?

זה בשביל שזה ייכנס ללו"ז שלך, לא בשביל לזכור

כשאת מסתכלת על הרשימה ואומרת אוקיי מה יש לי לעשות היום - אז שיופיע שם גם הסידור/נקיון של הדירה, כדי שתקחי את זה בחשבון

NEO83

New member
למזלי בתחום הזה עוד לא חטפתי

מה שכן עם כמויות המידע שבעבודה שלי למדתי להתמודד בעזרת excel

אני הכי נוראית בעולם בהקשר לזה....

אם הייתי יכולה הייתי יושבת מול המחשב כל היום,או ישנה כל היום.... אבל אם כן הייתי עושה את זה מן הסתם הייתי נכנסת לדיכאונות!
יש לי בעיה רצינית של דחיית מטלות, פעם הייתי עושה רשימה של דברים שאני צריכה לעשות ואת רוב הרשימה לא הייתי עושה..
זה היה מתסכל אותי,אז הפסקתי עם זה.

:/

EdisonGirl

New member
תמשיכי עם זה

בלי רשימות המצב יותר גרוע. תאמיני לי. מניסיון. כשאת מתכננת את היום, לפחות משהו אחד נעשה. כשלא מתכננים, יכולים לגלות שכבר הגיע הלילה וכלום לא נעשה.

אני עובדת על זה

אני מאוד יעילה כשאני רוצה, ועצלנית להחריד במקרים אחרים.
רוב הרשימות שלי הן בראש, תזכורות חשובות נכתבות בפלאפון/יומן, ובדרך כלל נשכחות שם...

מה שכן, אני ממש ממש טובה בסדרי עדיפויות. בעיקר כאלו שקשורים לשינה, כי אני עייפה ברמות לא הגיוניות.
דברים שבאמת לא קריטיים להיום ויכולים לזכות אותי בעוד חצי שעת שינה, יידחו כלאחר כבוד.

אני באמת משתדלת שהיום שלי יתמלא בדברים שרציתי לעשות ולא לוותר לעצמי. בדרך כלל, אם אני מגיעה לסוף היום עם תחושת בזבוז של זמן, אני ממש מייסרת את עצמי... אז זה מנגנון טבעי ויעיל

שום הגזמה, אני באמת עייפה. כל הזמן.

אני אנמית תמידית, למרות שאני לוקחת כדורים, וזה משפיע ממש על עניין העייפות שלי.
אני באמת יכולה להירדם בכל שעה וכמעט בכל מקום.

אכן עייפות כרונית זו בעיה אמיתית

בטח משפיע על הרבה דברים..
אולי יש אפשרות לטפל בעייפות הכרונית למרות האנמיה? יצא לך לברר?

זה לא באמת משפיע על התיפקוד שלי,

אני יודעת להתנהל כמו שצריך ולא להימרח סתם כשיש 5 דק' פנויות.
אני כן צריכה לישון כמו שצריך בלילה כדי להצליח להחזיק את עצמי עד שעה סבירה ביום, אבל במהלך היום אני מצליחה לעבוד מצויין

חוץ מזה, אם אני כבר לא אהיה עייפה אני לא אזכה בהטבות בבית שקשורות למיקומי בספה והעובדה שכשאני נרדמת לא מעירים אותי

למעלה