החורף נגמר - הגיע הזמן לרדת לאילת!

oblique

New member
איך להעביר את הזמן בכיף בנסיעה לאילת

לוקחים את הלפטופ, ומשחקים במשחק תפקידים מרובה שחקנים, הזמן יטוס

זה פשוט!!!

להעביר את הנסיעה לאילת בתכנון עמוק יותר של הטיול של אילת...
אפשר לחפש על אתרים ואטרקציות בלפטופ או באייפון
אפשר לדבר עם האנשים לידך ולשמוע על המלצות מהם :)

sweet148

New member
:)

שמה אוזניות ומחברת לפלאפון ושומעת מוזיקה...ומסתכלת לנוף.

oscar

New member
מתחברים ל WAZE

מתחברים לאפליקציית WAZE בסמארטפון ויוצרים קשר עם משתמשים בסביבה (פטפטת), מדווחים על תאונות, מצלמות ומפגעים אחרים!

תהנו.

מכירים את החברים לנסיעה

אני אדם מאוד חברותי ולרוב מתחברת די מהר עם אנשים.
הכי אוהבת להעביר את הזמן בנסיעה (ורגילה לזה כי נוסעת לעבודה ב-2 אוטובוסים לכל כיוון) בשיחות עם אנשים.
ככה הכרתי אנשים מאוד מעניינים שלולא האוטובוס לא היה סיכוי שנכיר.

לאחרונה בעלי קנה לי מתנה טאבלט ואני ממש מרוצה ממנו-זה מעביר לי את הנסיעה בכיף ומאוד נוח.

מסוקסת

New member
הטיפים שלי

לקרוא ספר מרתק
לשמוע מוזיקה
אם אתם עם חברים לשחק כל מיני משחקים של ילדים העיקר להעביר את הזמן כמו חי צומח דומם
לכתוב שירים
לצלצל לאמא לומר לה שאתם אוהבים אותה
לשחק משחק יצירה של פזל גדול או לגזור כל מיני עלונים

לוקחת תחברה שלי שהכי מצחיקה

אותי בעולם. והנסיעה עוברת לנו בכיף עולמי שאי אפשר לתאר.

shogile

New member
מכשהייתי קטנה ועד היום:

מוזיקה בפול ווליום וכולם באוטו מצטרפים לשירת קריוקי המונית!
מה שהכי כיף בזה זאת העובדה ש:
אני בטוחה שאפילו ביונסה הייתה מזייפת במצב כזה, וזה מצחיק :)
פתאום אתה קולט שאנשים שרים מילים בשירים שאפילו לא חשבת על קיומן בשיר
אם השירים הם בלועזית, ראה את הסעיף הקודם בחזקת 2
החסרון היחיד - יש מצב שתגיעו לאילת קצת צרודים

היתרון המשמעותי - מגיעים לאילת בצ'יק!
הזמן עובר מהר כשנהנים :)

rarg

New member
מחשבת כמה דלק חסכתי

בנסיעה באוטובוס (עד אילת?? זה המון!), וכמה חשמל חסכתי בהיעדרי מהבית... אחרי העלאת המחירים בפעם המי כבר סופר..

Minerva

New member
הכי כדאי לדעתי...

זה לנצל את הזמן לתקשר עם כל האנשים שהזנחתם. לי לפחות, יש תמיד רשימה בראש של מספר אנשים שאני אוהבת אך לא מספיקה לדבר איתם ביומיום. אז זה זמן מושלם לנהל שיחת טלפון נינוחה, או אם נוסעים באוטובוס אפשר גם לשלוח אימייל חברותי (יש אינטרנט אלחוטי באוטובוסים! זה נפלא!). כך גם הנסיעה עוברת בנעימים, וגם אני מסמנת לעצמי כמה "וי" ברשימת האנשים שחשוב לי לשמור איתם על קשר.

אפשרות נהדרת אחרת- לסרוג צעיף. כל מה שקשור לעבודות יד מאד מרגיע אותי, ויכול להיות התחלה מושלמת לחופשה רגועה. כנראה שלא תשתמשו בצעיף באילת, אבל לפחות יש לכם צעיף חדש!

michak32

New member
הטיפים שלי....

קודם כל, מחליטים שהנסיעה היא כבר חלק מהטיול\נופש ואז ישר בתחושה היא הופכת לכיפית.
אם רוצים שהכל יהיה בכיף מומלץ להכין כמה פעילויות אהובות שרציתם לעשות הרבה זמן ולא היה לכם מתי.
לקרוא איזה ספר מעניין שלא היה לכם זמן אליו, להכין בMP3 רשימת השמעה עם שירים שאתם אוהבים. ואני דווקא בעד לנסוע באור יום כי אין כמו שילוב של
נוף+מוזיקה טובה. בשאר הזמן (אם נשאר לכם) תמיד תוכלו לחטוף איזו תנומה קלה, כדי שתוכלו להגיע לאילת רעננים ולהסתער על כל החנויות בקניון
במלא כוחכם

הטיפ שלי

לגלוש כל הדרך ב

או אולי להחליף בין גלישה מ
לגלישה מ
כי זה כמה שעות נסיעה (תלוי מאיפה)

stufff

New member
אף פעם לא נסעתי לאילת באוטובוס אבל

אם הייתי עושה את זה נראה לי שהדרך הכי נחמדה להעביר את הזמן זה פשוט להתחל לשיר בקול!
אבל בלי להתפדח, לא משנה זיופים או לא זיופים, בסופו של דבר שירה זה דבר מדבק וכולם יתחילו לשיר. אם למישהו יש גיטרה אז זה בכלל כיף!
או פשוט להתחיל לצחוק בלי סיבה, גם זה מדבק ובמהרה כולם יתחילו לצחוק. ככה כל האוטובוס יהיה במצב רוח טוב (גם הנהג וזה הכי חשוב) וזה יעביר את הנסיעה מהר. כמובן שזו דרך נפלאה להכיר אנשים חדשים ואולי אפילו תגלו שאתם ביחד באותו במלון.

נסיעה בכיף לאילת

הנסיעה תעבור בכיף אם תכינו מראש:
חטיפים, ספרים, תשבצים
אפשר גם לשחק חי צומח דומם- אם אתם נוסעים בחבורה
להביא חרוזים, פלסטלינה, פימו, משחקי קופסא ( טאקי, ארבע בשורה וכו'...) - אם אתם עם ילדים קטנים
שיחות בטלפון, צפייה בדי.וי.די נייד יעשו גם הם את העבודה- אם אתם נוסעים לבד
נסיעה טובה!

zubumafu

New member
לשחק פינג-פונג! |אמוטיקון פינגפונג רק בקיץ|

או מטקות! סתם... לא ממש מומלץ בתוך האוטו

יש משחק שנקרא "פינג-פונג" שאפשר להעביר איתו שעות בכיף...

המשחק מאוד פשוט - בוחרים נושא - לדוגמא שמות של ילדות, משקאות חריפים, סוגי כלי רכב...

כל אחד מיושבי האוטו צריך לתת בתורו דוגמא לאחד מהמרכיבים של הקבוצה שנבחרה. לדוגמא אם בחרנו כלי רכב - אז פז'ו, סיטרואן וכו'... מי שחוזר על אותו שם פעמיים או שנתקע נפסל...

הקטע הכייפי זה לבחור לו עונש.. אצלנו מי שמפסיד צריך לשים 5 ש"ח על דלק.. אז יש מוטיבציה לנצח

אבל כמובן שאפשר להמיר את העונש לאלימות קלה (כאפה קטנה מכל אחד) או לשתיית כוס מים (בנסיעה זה עלול להיות הרסני...)

מי שמנצח בוחר איזו מוזיקה שומעים..

מומלץ!!

למעלה