עשרת הספרים האהובים עליכם

אוקיי, אורקית

למען השלום, הסדר והאיזון הקוסמי אני אעמיד פנים שכתבת כאן רק את חומריו האפלים, וכל שאר הדברים הגיעו לשם בגלל שנרדמת על המקלדת והאף שלך לגמרי במקרה פגע בכל המקשים האלה לגמרי במקרה בסדר המסוים הזה.
אני אתעלם מהספרים שלא קראתי (היפריון, שערי אנוביס, עיר, ופנדמוניום שרציתי לקרוא ובאתי לסטימצקי ובאתי לצומת ספרים ושאלתי, "יש לכם את פנדמוניום?" ושאלו אותי, "מה זה?" זה סוג של אוכל יוקרתי לחתולים בורמזיים! כאילו, מה אתם *חושבים* שזה? בהתחשב בעובדה שאתם חנות *ספרים*? הממ?)
אני אתעלם גם מהספרים שהתחלתי ונטשתי (ילד מלחמה - זה הזה שחוטף אותו פדופיל בהתחלה? ואז רבע הספר הראשון יכול להיות מסוכם במשפט אחד - 'כשהייתי קטן חטף אותי פדופיל' - אבל הוא נמשך ונמשך ונמשך והעלילה פשוט לא מגיעה? והרואים למרחק, שהבכיינות של הגיבור והשמות המזעזעים של שאר הדמויות גרמו לי לרצות לבכות בעצמי)
ואני אתעלם גם מספרים שהתחלתי וסיימתי והם פשוט לא היו משו (המשחק של אנדר. לא חיבבתי אותו עוד לפני שגיליתי שהסופר הוא הומופוב מסריח.)
אבל.
אשתו של הנוסע בזמן?! ברצינות?!?!
זה כאילו כמו דמדומים, אם בלה היתה כלבה גועלית ואגואיסטית, ואדוארד היה הרבה פחות חתיך וכוחות העל שלו היו שווים לתחת. ואם היו שם סצינות ממש סוטות שמערבות גברים מבוגרים עירומים בחברת ילדות בנות שש, גברים מבוגרים עירומים שעושים דברים עם הכפילים שלהם מן העבר, עם האישה של הכפילים שלהם מהעבר כשהכפיל שלהם מן העבר צופה בהם, ואולי עוד כמה דברים סוטים שאני מדחיקה ויצוצו בצורת הפרעה נפשית כלשהי בשלב מאוחר יותר.
זהו, עכשיו את מוזמנת לרדת על רשימת הספרים שלי בחזרה.
חתול קוראת ספרי נ-ו-ע-ר, נה-נה-נהנה-נה!

למרות שהאמת

כשאני חושבת על זה?
כתבתי את ה"פ ברשימה שלי. ולמרות שאין לי שום ספק בכשרון של רולינג לבניית עולם מושלם עד לפרטי הפרטים הקטנטנים שלו, ועלילה עם קצוות שמתחברים אלה לאלה עד לרמתם הכי פיצפונית, הרי שלא מזמן יצא לי לדפדף שוב בכמה מהספרים, ואני חייבת להודות שהיום אני מזהה שם צביעות ומטיפנות רבה שלא זיהיתי בגיל 13. נכון כמו שאומרים שנרניה זה בעצם כמו הברית החדשה לילדים קטנים? אז פתאום אני חושבת לעצמי שאולי זה לא סתם בולשיט שממציאים אנשים שתמיד מחפשים משמעויות נסתרות בספרים, כמו כיפה-אדומה-זה-סיפור-על-אנסים.
כל עניין "כח האהבה" של דמבלדור לא עשה לי כזאת בחילה פעם. אבל עכשיו...טוב, איכס.
מה שכן. color atlas זה אח.

רק בשביל הפרוטוקול,

הנרי מזדיין עם עצמו לא כשהוא מבוגר, אלא בגיל 16.
כמו כן, את לא מבינה כלווווום, כי זה מה שאומרים כשאין כוח לחשוב על טיעונים.
אגב, קראתי את הדבר הזה בגיל 12. אני מניחה שההפרעות הנפשיות כבר צצו אצלי.
והחלק הראשון של ילד מלחמה גאוני, אוקיי?! גאוני! את טיפשה. נה נה בננה.

זהו. עכשיו אתן שתיכן רק צריכות לכתוב ספר יחד,

לא לשכוח להוציא אותו לאור כמובן, ואני יכול למות בשקט. זה פשוט מפגש פסגה מה שקורה פה.
לפעמים אני חושד שאתן אותו אדם. ואולי זה היה אפילו עוד יותר מגניב אם זה היה נכון...

אני לא יודעת אם להרגיש מוחמאת (כי רמזת שאתה רוצה למות בשקט בגללי) או להיעלב (כי רמזת שאני לא יחידה ומיוחדת במינה.)
אולי אני פשוט אדרוך לך על כפות הרגליים, לכלמקרה?

pix37

New member
אני הייתי בטוח ע"פ הפוסט שחתול הוא הומו מקשיש

(לא ילדה רוסיה)

גם אני רוסיה

רגע... האם אנחנו אכן אותו בנאדם?
לאאא, יש לה טעם מזוויע מדי בספרים. וחיבה שלה לסלמון גובלת בפטישיזם. וחוצמזה, אני פאקינג אורקית. אני אתיישב על החתולה הזאת וזה יהיה הסוף שלה.
טוב, אני אאלץ לשבת עליה עוד שמונה פעמים, אבל אז זה באמת-באמת יהיה הסוף שלה!
יום אחד [כשאני אהיה אשכרה בנאדם בוגר, וזה ייקח זמן מה
] אני אכתוב ספר [בלי הטיפשה-חובבת-ספרי-הנוער שמעליי], אז בבקשה אל תמות עד אז כי אתה הדבר הכי קרוב שיש לי לפאנגירל

להתיישב על חתולים

זה כואב בתחת (הציפורניים שלהם וזה).
מנסיון.
לכתוב ספרים זה בזבוז זמן כשבמקום זה אפשר להשתלט על העולם. כשאני אהיה אשכרה בנאדם בוגר, אני אהיה יוליוס קיסר. החלטתי ככה כבר מזמן.

בתור בת 4- בהחלט יש לך זמן עד שתתבגרי...

אבל הנה, החתול מצאה לכן את שם העט האולטימטיבי: יוליוס קיסר. אם תכתבו ספר חדש בשמו, זה יגרום לכמה היסטוריונים להתהפך בקברם. הטרולינג האולטימטיבי.

וחסר לי ניתוח מסויים כדי להפוך לפאנגירל, אבל לפי צווחות ההתרגשות שבוקעות מפי בכל פעם שמישהי מכן כותבת משהו היום הזה כנראה לא רחוק.

אין בזאת שום הטרלה

אני משוכנעת למדי שלפחות אחת מ-9 הנשמות שלי היא נשמתו של הדיקטטור החביב (בגילומו של קיארן הינדס הסקסי, וכל השאר הם סתם).
"יום אחד אני אעשה ניתוח לשינוי מין בגללך" - אחת המחמאות אם לא *ה*. הממ, תודה^^.
ועכשיו די להסיח את דעתי בגילויי הערצה. אני באמת צריכה לסיים את התרגיל הזה בכימיה.
*peace and cake*

חצופה!

הוא הפאנגירל שלי. שלי. וזאת אני שגולשת על המחשב במקום לתרגל בכימיה.
אומיימפלצתספגטי, מה קורה פה?

אני הפאנגירל של שתיכן, אם לא היה ברור.

ושוב קיבלתי הוכחה חותכת לכך שאתן פשוט ספגטיפלצת דו-ראשית מצוייה, עם סינדרום הכחשה ברור (ראש אחד לא מודע לשני).
תמשיכו כך. תענוג.

.Oh shut up, woman

Your'e mine!
(סתם נו אתה הפאנגירל היחיד שלי! אני אוהבת אותך כמעט באותה מידה שאני אוהבת בירה שחורה מה שמזכיר לי שיש בירה שחורה במקרר ואני חייבת לשתות אותה לפני שמישהו אחר יעשה את זה ביי כפרע)

Awww...

No one shuts me up!
למקרה שלא שמעת, בימינו נשים הן המין החזק, אז... תמשיך לשתות בירה שחורה ולהעמיד פני גבר כפרע. זה לא יעזור לך.

מיכאל ג

New member
לא בדיוק היחיד

חלקנו פשוט מפאנגרלים לכם (או אתכם? לא. בן יהודה פתרונים) מהצד, בשקט.

למעלה