מעניין עם לפרק 6 יש איוז משמעות מיוחדת. עונה ראשונה למדנו את האמת על צ'רמינג. עונה שתיים גילנו על ניל והעבר של אמה והפרק הזה אריאל. פרקים חזקים בהם לומדים המון ויש רמזים רבים על העתיד.
דה קווינ איז באק! סוף סוף רג'ינה מפגינה את היכולות שלה, גם העל טבעיות וגם הסרקסטיות. היה מטופש לגמרי שהיא הצילה את רמפל, אני מאוד מואכזבת ממנו בנתיים. סוף סוף היא עזבה את חבורת הצ'רמינגס, אני מקווה שתהיה לה יותר הצלחה מול פן כי הבעיה העיקרית שלה שהיא חושבת שכולם טיפשים גמורים וכמובן היא מלכה, חבל שהיא עוד לא למדה צניעות וטוב לב מה הם.
הסודות של הצ'רמינגס לא היו מפתיעים. ניחשתי נכון באחד מהפוסטים שלי שכל מה שסנאו צריכה זה תינוק, אני לא ממש מבינה למה זה סוד, אלא אם כן היא התביישה כי היא לא רצתה לפגוע באמה. סה"כ זה די ברור, היא בחורה צעירה, נשואה לאיש שהיא אוהבת, אין שום סיבה שלא יהיה להם תינוק.
הוק צריך להתחיל להתגבר על עצמו, האומללות שלו מוגזמת, וזה לא מפצה על כלום למרות שהוא נגע לי ללב. צ'רמינג, נו שיו, מה אפשר כבר להגיד, אני כבר כלכך מאוכזבת ממנו, והדמעה המטופשת על הלחי היה סוג של new low לדמות. והסוד של אמה... טוב, ברור שהוא היה הכי מוצלח, והכי אמיתי. אני מקווה שלא יפתחו את משולש אמה - הוק - ניל קאסידי
ושיתנו לאמה להיות עם ניל בלי עוד כל מיני הפתעות, באמת שזו דמות שמגיע לה.
הסיפור עם אריאל מאוד איכזב אותי. קודם כל מה סנאו עשתה שם? ואם היא כבר שם, אז די כבר עם השורה המעצבנת "לכי אליו, הוא אהובך האמיתי, אהבת אמת, בלה בלה בלה" בחיי שהיא מעצבנת אותי כבר. אני גם חושבת שזו בתקופה לפני שהיא פגשה את צ'רמינג אז אני חושבת שהרבה מהדיבורים זה משאלת לב. אריאל הייתה מקסימה כמו שחשבתי שהיא תהיה, אבל הסיבה בגללה היא מקבלת רגליים הייתה קצת צולעת. הנסיך אריק גם היה נחמד, לפחות הוא היה פחות טיפש מאריק של הסרט, ויותר נחמד מאריק של הסיפור הנפלא. ברגע שסנאו ואריאל עמדו בבאר והראו את המזרקה ידעתי שזו אורסולה האמיתית, למרות שמאוד נהנתי מאורסולה / רג'ינה. אני לא מבינה למה היא דוחה את האשמות שהיא רעה, היא כלכך טובה בזה וכלכך נהנת מזה, שתשלים כבר עם המצב וזהו.
הסוף היה מעניין. נראה מה יהיה שבוע הבא, ולמה אריאל נשלחה לSB