עד עצם 306

Macphista

New member
בפרק 12 בעונה הראשונה

היא לא אמרה little mermaid
היא אמרה - i have a problem with a certain mermaid

מעניין עם לפרק 6 יש איוז משמעות מיוחדת. עונה ראשונה למדנו את האמת על צ'רמינג. עונה שתיים גילנו על ניל והעבר של אמה והפרק הזה אריאל. פרקים חזקים בהם לומדים המון ויש רמזים רבים על העתיד.

דה קווינ איז באק! סוף סוף רג'ינה מפגינה את היכולות שלה, גם העל טבעיות וגם הסרקסטיות. היה מטופש לגמרי שהיא הצילה את רמפל, אני מאוד מואכזבת ממנו בנתיים. סוף סוף היא עזבה את חבורת הצ'רמינגס, אני מקווה שתהיה לה יותר הצלחה מול פן כי הבעיה העיקרית שלה שהיא חושבת שכולם טיפשים גמורים וכמובן היא מלכה, חבל שהיא עוד לא למדה צניעות וטוב לב מה הם.
הסודות של הצ'רמינגס לא היו מפתיעים. ניחשתי נכון באחד מהפוסטים שלי שכל מה שסנאו צריכה זה תינוק, אני לא ממש מבינה למה זה סוד, אלא אם כן היא התביישה כי היא לא רצתה לפגוע באמה. סה"כ זה די ברור, היא בחורה צעירה, נשואה לאיש שהיא אוהבת, אין שום סיבה שלא יהיה להם תינוק.
הוק צריך להתחיל להתגבר על עצמו, האומללות שלו מוגזמת, וזה לא מפצה על כלום למרות שהוא נגע לי ללב. צ'רמינג, נו שיו, מה אפשר כבר להגיד, אני כבר כלכך מאוכזבת ממנו, והדמעה המטופשת על הלחי היה סוג של new low לדמות. והסוד של אמה... טוב, ברור שהוא היה הכי מוצלח, והכי אמיתי. אני מקווה שלא יפתחו את משולש אמה - הוק - ניל קאסידי
ושיתנו לאמה להיות עם ניל בלי עוד כל מיני הפתעות, באמת שזו דמות שמגיע לה.

הסיפור עם אריאל מאוד איכזב אותי. קודם כל מה סנאו עשתה שם? ואם היא כבר שם, אז די כבר עם השורה המעצבנת "לכי אליו, הוא אהובך האמיתי, אהבת אמת, בלה בלה בלה" בחיי שהיא מעצבנת אותי כבר. אני גם חושבת שזו בתקופה לפני שהיא פגשה את צ'רמינג אז אני חושבת שהרבה מהדיבורים זה משאלת לב. אריאל הייתה מקסימה כמו שחשבתי שהיא תהיה, אבל הסיבה בגללה היא מקבלת רגליים הייתה קצת צולעת. הנסיך אריק גם היה נחמד, לפחות הוא היה פחות טיפש מאריק של הסרט, ויותר נחמד מאריק של הסיפור הנפלא. ברגע שסנאו ואריאל עמדו בבאר והראו את המזרקה ידעתי שזו אורסולה האמיתית, למרות שמאוד נהנתי מאורסולה / רג'ינה. אני לא מבינה למה היא דוחה את האשמות שהיא רעה, היא כלכך טובה בזה וכלכך נהנת מזה, שתשלים כבר עם המצב וזהו.

הסוף היה מעניין. נראה מה יהיה שבוע הבא, ולמה אריאל נשלחה לSB

יסמין@

New member

רמפל או רג'ינה אמר/ה שבתולות ים יכולות לעבור מעולם לעולם. ואריאל נשלחה לSB כדי להביא את החפץ מהחנות של גולד שבאמצעותו הוא יכול להילחם בפן.

יסמין@

New member
פרק פגז! מאוד מאוד הפריע לי

שלאחר שצ'רמינג סיפר את הסוד שלו, סנואו ואמה לא אמרו מייד: אל תדאג! לעולם לא נעזוב אותך!
אלא כולם המשיכו לתכנן איך ימצאו את הנרי ויצאו מנברלנד.
אני מתארת לעצמי שבסוף ימצאו דרך שגם צ'רמינג יצא משם, אבל זה שלא אמרו לו שלא ישאירו אותו שם לב ממש ממש ממש ממש מפריע לי. זה מראה לי מה היוצרים של הסדרה חושבים על אהבה (כולל על אהבת אמת), על משפחה, על קשר, על נאמנות. מסכנים... הם כנראה חיים יותר כמו רג'י ורמפל....

ורג'י הייתה ממש מרשימה בהתחזות שלה לאורסולה. ולאנה כנראה צפתה כמה פעמים באורסולה של וולט דיסני, משום שהיא ממש חיקתה אותה ממש מצוין
ובכלל, הגעתי למסקנה הסופית שללאנה הרבה הרבה הרבה יותר מתאימים בגדים תקופתיים ובגדים שמשקפים תפקידים מאגיים מאשר הבלייזר הנורא והבגדים "הרגילים" שלה.

והיה כל כך ברור ש"בל" היא לא באמת בל. כלומר לא הזיה אמיתית שלה. היה שלב שהיא התחילה לדבר ממש כמו פיטר פן (נקים משפחה חדשה וכו'). מתפלאת על רמפל שלא קלט את זה.

והאכזריות של רג'י כלפי אריאל בלתי נתפסת. כזו רשעית... רשעות טהורה.
והיה מקסים איך שאריאל תקפה אותה עם המזלג הקטן

וואלה!! אפילו לא שמתי לב

שהם לא ניחמו אותו.
הזוגיות שלהם מעייפת אותי, אני נעשית קצת אדישה שהם על המסך.

Jason2

New member
כמה מסקנות ותהיות

לא קראתי את כל התגובות לפרק אז סליחה אם אני אחזור על מה שאמרתם.

1. הסודות במערת ההדים נראו כמו משחק במסיבת כיתה או משהו. כולם סיפרו את הסוד וזה היה כזה "טוב, עכשיו תורי". הבן אדם אומר שהוא הולך למות או להשאר על האי והתגובה של אמה היתה כאילו "תמות, למי איכפת".

2. הצמיד המכושף שרג'ינה אמרה שאי אפשר להוריד. עכשיו אנחנו יודעים שמזלג מבטל כל כישוף. בשביל מה ללכת לסטוריברוק תמצאו מזלג ותתקעו לפן בצוואר וזהו.

3. נראה שלאנה פרילה נהנתה לשחק את אורסולה יותר מכל דבר שהיא עשתה עד עכשיו, בכלל נראה שכל הצוות של סצנות אריאל נראה נלהב.

4. המשפט של השבוע שכנראה שיקף את כל מה שהצופים חושבים הוא של רג'ינה שאמרה "אני תקועה עם הצ'ארמינגס כבר שבועות ושום דבר לא זז".

5. הנסיכות שמחכות להגיע לסטוריברוק: יסמין, פוקהונטאס, מרידה, רפונזל וליאה (במידה ויחליטו לבקר בגלקסיה רחוקה מאוד).

shirush3

New member

"מזלג מבטל כל כישוף"

התגובה של אמה באמת הייתה טיפה מוזרה והזויה... עכשיו כשנרגעתי מההתלהבות אמה יצאה קצת לא משהו בקטע הזה

אני רוצה לראות את רפונזל ופוקהונטס

ליסמין יש יותר סיכוי להגיע לוונדרלנד

Shiri from the block

Active member
הממממ
על איזה כישוף אתה מדבר? כי אריאל תקעה לה את המזלג כדי להסיח את דעתה ואז הוציאה את הצמיד מסנואו ואז חזרו לה הרגליים

Jason2

New member

בד"כ חפצים מכושפים נשארים מכושפים גם ללא השגחת המכשף.
זה נראה מוזר שבסצינה אחת רג'ינה אומרת שזה צמיד שאף אחד לא יכול להסירו ומיד לאחר מכן עם קצת עזרה מהגילקרקפת הוא יורד בקלות.

למעלה