עד עצם 306

Shiri from the block

Active member
וואי לגמרי
אבל אם תראה שלגייה ואורורה ששם זה בולט במיוחד גם שם אחרי פחות מדקה הם החליטו שהם יחיו ביחד לנצח חח

זה למה בסרט Enchanted (מכושפת) הם קצת צחקו על עצמם (זה סרט של דיסני) ותוך שניה הם התאהבו.. והשאר צריך לראות כדי לא להרוס חח

shirush3

New member
ENCHANTED היה ממש מצחיק

עם הסוג של הפרודיה שהם עשו לסרטים הקאלסים
בא לי לראות אותו עכשיו

מה קורה עם הצל?

(מתי הפרק משודר ביס?)

מה קורה עם הצל? הוא חלק מפן? הוא עובד איתו? הוא הכוח שלו?
ואיפה הצל של ראמפל? לכל הילדים יש צל?
בסיפור המקורי יש התייחסות לזה?

shirush3

New member
הפרק משודר ביס ביום חמישי

ואין לי מושג! הצל הזה מטריד

Jason2

New member
כמובן שיש התייחסות בספר

פיטר פן מאבד את הצל שלו ובעקבותיו הוא מגיע לבית משפחת דארלינג, ונדי תופרת לו את הצל ושם מתחיל כל הסיפור.

Shiri from the block

Active member
תמונה מהפרק
שכחתי לכתוב שגם אני חשבתי על זה. אסור לספר לסנואו שום דבר!!!
כל דבר שמספרים לה והיא מבטיחה לשמור בסוד היא בסוף מספרת!!!!
עכשיו אני לגמרי בעמדת סהר שפשוט אסור לסמוך על הבחורה הזאת עם סודות

shirush3

New member

זה כ"כ סהר!
ניסיתי להגן עליה, אבל היא מפילה את עצמה כל פעם מחדש

יסמין@

New member
יש כאן 2 דוגמאות

בלבד והן גם לא קשורות זו בזו
דוגמה א: סנואו ילדה קטנה שאבלה על אימה. קורה הצליחה באמצעות מניפולציות רגשיות לגרום לה לספר את הסוד, כשסנואו בטוחה שהיא פועלת לטובתה של רג'י.

דוגמה ב': סנואו לא הסכימה שיש להסתיר מאמה משהו כל כך עקרוני שקשור בעיקר לאמה ולא למישהו אחר: שניל חי. איזו אימא תרצה לשמור מבתה סוד כזה?

אני הייתי מסתירה סוד מהבת שלי

אם לא הייתי בטוחה שהוא אכן אמיתי. אני לא חושבת שסנאו מלשנית, אפשר לקחת כל סיטואציה בכל סרט ולעשות עליה מניפלציות או לפרש אותה בצורה שמתאימה בהתאם לא שמרגישים בקשר לדמות מסויימת. יש הרבה צופים ששונאים את סנאו אז קל וחומר הם יאשימו אותה בכל מיני דברים שמשתבשים.

אם ניקח את שתי הדוגמאות, אז מה שקורה עשתה זה בהחלט מניפלוציה על ילדה קטנה, למרות שהיא בתחילת גיל הנוערים עדיין אמות המידה והמוסר שלהם לא בשלים מספיק כדי להבין מתי מבוגר "מתחמן" או מנסה להוציא מידע.

לפרק
לדעתי סנאו לא הייתה צריכה להגיד לאמה שיתכן וניל בחיים. אני חושבת שהיא אמרה את זה בתור חברה ולא בתור אם, כי האינסנטקטים האימהיים שלה עוד לא נכסו לפעולה, והיא אובר מגוננת, דבר צפוי, אבל הרבה אימהות לא יפעלו ככה, כי הן לומדות להכיר את הילד שלהן במשך שנים רבות, והן יודעות מה / אך / ומתי להגיד כל מיני דברים

Jason2

New member
עדיין

מדובר באישה בוגרת ולא בילדה קטנה. אפשר היה לספר לה שיש סיכוי כלשהו לכך שהוא בחיים. די בטוח שהיא יכולה להתמודד עם זה.

לא מסכים עם הגישה של צ'ארמינג.

כמו שאמרתי

אפשר לשים כיתוב לכל תמונה, זה לא ממש אומר כלום חוץ מזה שזה משקף דעה של איזה מעריץ, לא שאני מסכימה מידי עם המשפט המטופש, אבל בסדרה הזו זה הפך להיות מן טבע שני של כולם, לדעת משהו ולא לספר אותו
סודות הם חלק מהחיים, ולא תמיד צריך לחשוף אותם, כל עוד הם לא מסכני חיים. אני לא מסכימה עם מה שסנאו אמרה, כי היא לא פעלה בתור אם לדעתי בעיקר אחרי שהיא הסכימה איתם שנייה וחצי לפני. את רוצה להגיד משהו לאמה (הבת שלך לא חברה שלך), יש דרך, יש צורה, ויש זמן ומקום. לדעתי יוצרי הסדרה התכוונו ליצור דמות טובת לב, אשר תמיד שמה את טובת הזולת לפני טובתה האישית, ואולי הם רצו להראות שאימא תמיד תתמוך בבת שלה, אבל לא ממש הצליח להם דעתי, והדמות של סנאו נוטה להגזים וחוטאת ברגשנות יתר שלפעמים יכולה להאפיל על ההיגיון הבריא ושאר הרגשות שלנו.

Jason2

New member
התמונה לא של מעריץ

אלא מהביקורת השבועית באתר TV.COM וזו תמונה הומוריסטית.
היא הבת שלה אבל תכל'ס היא באותו גיל והיא לא ממש גידלה אותה היא לא נחשבת כבת שלה ואני אמרתי קודם שאפשר להגיד בעדינות ולא בפאניקה כמו שזה נאמר בסוף.

אני אוהבת את שתי ההחלטות שלה

על הראשון כתבתי מספיק בעבר

על השני - ממש אהבתי שהיא קפצה עם זה, חשבתי שזה ממש לא בסדר שניסו להסתיר את זה.

יסמין@

New member
אבל הקביעה הזו מתבססת

רק על 2 דוגמאות, אחת מהן כשסנואו הייתה ילדה והשנייה כשסנואו לא מוכנה לשמור סוד גדול כל כך מבתה! זה ממש לא אומר שום דבר על היכולת שלה לשמור סוד באופן כללי.

למעלה