עונה 1 פרק 18

shirush3

New member
כמה שאני אוהבת את הפרק הזה

זה היה ברור שרג'ינה חוותה טראומה בגזרת האהבה, אבל היה כיף לראות את זה ולקבל את ה-צד האנושי והנורמלי שלה.
הקטע שרואים את רוע משתלט לה על העיניים היה טוב

והסוף! אני זוכרת שהלסת שלי התגלגלה לרצפה וכמה צעקות של "ידעתי! ידעתי!" ואת העצבים שהיו לי אחרי שהבנתי שהפרק אחריו ישודר עוד 3 שבועות
(כמה שאני שונאת פגרות!)

חבל שהיא לא אמרה לסנו שהכל באשמתה..

ושבעצם היא רוצחת!! טרמפ&מרדרר..

shirush3

New member
"מרדר"

לרגע לא הבנתי איך מרדית' ודרק קשורים

נו כבר תיישר איתנו קו!
אתה מפספס דיונים מעניינים

סנו

גם אני לא הבנתי איך האנטומיה נכנסה

ואז אמרתי שכנראה עוד פעם הזכרון שלי נדפק, וחזרתי לקרוא שוב ושוב את ההודעה

סנו לגמרי

נראה לך?! אני עדיין תקוע בבנות גילמור בפרק 7 ואת חושבת שאני אתחיל להוריד את טרמפ לפני שאני אסיים את העונה הראשונה של לורליי?!

shirush3

New member
היי היי אני תכף מצטרפת אליך לבנות גילמור

ואם אני מצליחה לראות 784635897456837456 סדרות בשבוע את תצליח לראות עוד אחת

אני רואה גם בטלוויזיה..

וחופרים לי על זה שאני מוריד במחשב..
בכלל חופרים לי על זה שאני משתמש במחשב..

הלדין

New member
פרק טוב

אז מגלים סוף סוף למה רג'ינה שונאת את שלגיה. הסצנה עם קורה ושלגיה מאד דומה לסצנה בין ליאופולד לג'יני בפרק קודם. ממה שהבנתי, בעולם האגדות, נשים גדלות במהירות. שלגיה, לפי מידע חיצוני שקיבלתי, אמורה להיות בת 12 וכבר בגיל שאביה אמור לחפש לה חתן (נאמר בפירוש שרג'ינה היא מה שנקרא "בתולה זקנה".). היא לא נחשבת לילדה לפי הנורמות של סביבתה ולרג'ינה יש את כל הסיבות שבעולם להתייחס אל שלגיה כאדם בוגר שמסוגל ויודע לשמור סודות כך שהכעס עליה מוצדק בתכלית והיא גם הייתה יכולה להישפט על זה במציאות.
ואני לא חושב שקורה הייתה מוצאת אותם. רג'ינה, מכשפה מוכשרת בפני עצמה, לא מסוגלת למצוא את שלגייה ביער המכושף למרות ששלגיה מפזרת הרבה רמזים איפה היא נמצאת בכך שהיא תוקפת את אנשיה של המלכה. רג'ינה ודניאל פשוט היו מורידים פרופיל.

אם סטוריברוק מנותקת מהעולם, כיצד היא יכולה להעמיד מועמדים לתובע המחוזי? האם סטוריברוק נחשבת למחוז?

לגבי קת'רין, לא הבנתי אם היא בחיים מהסצנה הקצרה.

הגם אתה?

היא ילדה, היא ניסתה לעשות את המעשה הנכון,
וראינו שקורה מכשפה רבת עוצמה, אני חושבת שגם אם הם היו מצליחים לברוח, קורה הייתה מוצאת אותם, חוץ מזה שאז לא היו לרג'ינה כוחות, היא לא הייתה מכשפה.

הלדין

New member
בדיוק מה שרג'ינה פספסה.

הנקודה שלי הייתה שהיא נתנה לשלגייה כבוד שהיא לא הייתה ראויה לו והיא כועסת משום ששלגייה הפרה את האמון הזה. הפרצוף שלה כשהיא מגלה מי הסגיר את הסוד הוא פרצוף של מישהי מופתעת. היא לא ציפתה לכך מהנערה. האמת היא שנראה לי שהכותבים לא החליטו כמה רג'ינה בדיוק חכמה. הפרק הזה הפך אותה מערמומית למישהי שנעזרה בתוכנית ערמומית של מישהו אחר. שגיאה כזו צפויה מרג'ינה שלא מסוגלת לחשוב על הפללה כזו בכוחות עצמה. האם שלגייה אשמה? כל כך קשה לזכור שרג'ינה אמרה במפורש שהיא בורחת מאמא שלה? היא באמת יצאה סתומה בפרק הזה במקרה הטוב.

enigma14

New member
אני איתך פה!

למה כולם כל כך שונאים את שלגייה על זה?נכון,התוצאה של ״ההלשנה״ שלה הייתה נוראית,אבל תזכרו שהיא הייתה רק ילדה! אצל ילדים את הפילטר הזה של לדעת מתי צריך לומר רת האמת ומתי לא.לדוגמה לפני כמה שנים שאחי הקטן היה בן 7 וחצי סיפרתי לו שאני אוהבת איזה ילד מהשכבה שלי וביקשתי ממנו לא לספר לאף אחד,ובכל זאת הוא סיפר לאמא שלי.קצת התבאסתי ממנו אבל לא שנאתי אותו שנאה תהומית,פשוט למדתי לא לספר לו יותר על נושאים כאלה.נכון שיש הבדל משמעותי בין שני המקרים אבל למרות שבמובן מסויים היא צודקת,היא מתנהגת בקטנוניות וגם תאכלס היא צריכה לכעוס ולנקום באמא שלה על זה,אבל היא לא עושה את זה כי היא יודעת שאמא שלה עוצמתית מידיי לכן היא נטפלת לשלגייה כי היא החולייה החלשה בכל הסיפור הזה וזה ביריונות!

למעלה