עונה 1 פרק 18

shirush3

New member
זה באמת בריונות

אמרתי פה בעבר, וזה היה אז נחשב לספוילר, שלראות את אמא שלך רוצחת באכזריות את אהבת חייך יוצר טראומה להמשך
אז הגיוני שהיא תחפש אשמים ותאשים את כל מי שהיא יכולה, גם אם זאת סתם ילדה תמימה

הלדין

New member
אני חושב שהיא כועסת על שתיהן.

בשיר של אש ושל קרח כולם כועסים על סאנסה על כך שהסגירה את תוכנית של אביה והיא בערך בגיל של שלגייה הקטנה. אני חושב שחלק מסוים מהעניין הוא שכן מצפים משלגיה ליותר - שלגיה היא הנסיכה יורשת העצר של ממלכתה. בכל מקרה, מובן שכוונותיה היו טובות וניסיון חייה בחצר אביה לא הפגיש אותה, לרוע מזלה, עם תככנים כך שיכלה להתחסן מפני טיפוסים כקורה. מדובר במקרה בו שני הצדדים לא בדיוק זכים וטהורים: רג'ינה נתנה בשלגיה אמון שהיא לא הייתה ראויה לו ושלגייה נתנה בקורה אמון שהיא לא הייתה ראויה לו. הקטע עם הנער, לדעתי, היה רק יריית הפתיחה: בפרק עם הג'יני וגם בפרק של הצייד ברור שרג'ינה גם מקנאת בשלגיה על כך שכולם אוהבים אותה (הערתי בפרק של הצייד שלאור הנאמנות של חייליה, האמירה הזו באמת נשמעת לא במקום.). אני בטוח שהיא גם מקרינה משהו מעצמה על שלגיה: אנשים אנוכיים נוטים לעשות זאת כדי להציג את עצמם כאנשים טובים יותר. גם בלי דניאל, רג'ינה הייתה מתעבת את שלגיה ולו משום שבגללה נתקעה בנישואים חסרי אהבה למלך שנשא אותה רק כדי לספק אם לבתו במקום האדם שהיא רצתה כבעל.

shirush3

New member
אז זהו, שמצפים

שלמעשה הם בסך הכל צריכים לתת להם לגדול ולהתבגר

אני אף פעם לא באמת אהבתי את הדמות של סאנסה ובקטע הזה רציתי להרוג אותה גם
אבל הן 2 דמויות דיי תמימות, קשה לצפות מהן לעשות את הדבר "הנכון" כשהן מאמינות בטוב שקיים בכל אחד ופשטות של הדברים

ויש מצב שזה באמת היה קורה בסוף, שהיא עדיין הייתה שונאת את סנו

נכון, גם עניין הקנאה משחק פה תפקיד גדול

גם אם היא רצתה להבין שסנו פעלה בתום לב, הקנאה שהלכה והתפתחה כלפיה עיוורה אותה, היחס (הלא הוגן) שנתן המלך לסנו על פני רג'י הוא זה שהוביל אותה לכך.

בקשר לסטוריברוק לא חשבתי על הקטע עם התובע המחוזי אבל יש מצב..

ורואים את קת'רין מבוהלת ומנסה לקום..

וואי איזה פרק!

כל הפרק ישבתי ואמרתי אהההההה עכשיו הכל ברור!!
את האמת, ממש התאהבתי בריג'ינה הטובה (נקרא לזה ככה), ואת שלגיה ובכלל את מרי מרגרט, התחלתי לשנוא! אבל ממש אהבתי אותה! אוף.
הפרקים בזמן האחרון ממש טובים, זה מטורף, אני אוהבת את הסדרה הזאתי!

טוב. אם את אומרת לא לשנוא אז אני לא.

אהבתי אותה, ואני אמשיך לאהוב

ואני מקווה מאוד שהם ממשיכים להיות טובים...!

נראה לי שאתה נהנה לשנוא אותה

ולא משנה מה יגידו לך על הדמות, ואתה נהנה מתפקיד שלקחת על עצמך להתנגד לכל מה שאומרים לך עליה. אני באמת לא מבינה למה כולם כאן מנסים לשכנע אותך שהיא לא השטן. תשנא אותה כמה שבא לך. אני לא יודעת אם אתה מכיר ילדים, ויודע אך הם מתנהגים, אבל הם מאוד תמימים, ולא מבינים דקויות והתנהגויות מרוכבות של מבוגרים. ברגע שמבוגר נחמד אליהם או קונה את אמונם הם שלו, והם יסמכו עליו ויספרו לו דברים. אני חלילה לא משנה לשנות את דעתך אני פשוט לא יודע אם אתה מבין שלא הכל שחור לבן וילדים לא עושים דווקא.

לסנאו ורג'ינה הן דמויות נפלאות שמוגלמות בצורה יוצאת דופן, ומרות השוני המהותי בינהן (סנאו הגלמות הטוב ורג'ינה התגלמות הרע), יש להן 2 דברים במשותף. הן נשים חזקות מאוד, והן יעשו הכל כדי להגן על האהבה שלהן. מסלול החיים של כל אחת הוביל למקום אחר, בעיקר בזכות קורה הנפלאה. בעונה 2 הכל מתחיל להתחבר טוב יותר.....

זה לא זה..

זה שסנו היא ה"טובה" וה"תמימה" לא אומר שכולם צריכים לאהוב אותה..
מה שאותי עיצבן זה שהיא סיפרה בכל זאת למרות שביקשו ממנה במפורש, זה שהיא ילדה תמימה לא אומר שום דבר.. רג'ינה יודעת למה היא ביקשה ממנה אבל היא חשבה שהיא יודעת יותר טוב..

למה באמת רג'ינה סיפרה לה?

אולי יש לה נטיה להרס עצמי? אולי היא רצתה שהיא תגיד לקורה ואם זה יבוא מילדה תמימה אז אולי קורה תשנה את דעתה? אם יש לך תיאוריה מעניינת אני אשמח לשמוע.

סנאו טובה. זה לא אומר שצריך לאהוב אותה, אבל גם ההתבטאויות שלך לא במקום לדעתי. ודווקא בגלל שהיא ילדה, לא אומרים לה כלום בעל משמעות קריטית, כי ילדים לא יכולים לעבד מידע כמו מבוגרים. בעיקר בגיל ששילגיה אמורה להיות בו. ילדים מספרים דברים, בעיקר אם הם חושבים שזה יכול לעזור, וזה בדיוק מה שחשבה סנאו. היא רצתה לעזור לרג'נה שהייתה טובה אליה והצילה אותה. זה שהגורל (AKA קורה) התערב והתוצאה לא הייתה לטובת ר'גינה כבר סיפור אחר.

היא סיפרה לה

כי היא חשבה שהיא יכולה לסמוך עליה.. היא רצתה לשתף מישהו/מישהו וסנו כבר גילתה..

אני חושב שיש יותר "צירופי מקרים" בכל מה שקורה איתה לאנשים אחרים.. משום מה כל פעם שהיא מתערבת אנשים רק נפגעים.. לא קשור באיזה גיל היא..

אז ר'גינה עשתה טעות

ואין לה סיבה אמיתית להאשים את סנאו. אבל הרגש הוא הרגש, ולכן היא כן מאשימה אותה.

שוב, אני חלילה לא מנסה לגרום לך לחבב את סנאו, רק לראות דברים מנקודת מבט אחרת. אילו עוד צירופי מקרים? פיטר שנהרג? אביגיל שנעלמה?
אביגל היה לגמרי אשמת ר'גינה, סנאו בכלל לא מעורבת בזה. ורד? לדעתי זו אשמת הסבתא שלא סיפרה לה שזאב ולא באמת הגנה עליה, סנאו הייתה חייבת לספר כדי שהאמת תצא לאור

למעלה