עונה 1 פרק 18

את מתכוונת לקת'רין?!

כי לא נראה לי שרג'י רצתה את דיוויד.. חוץ מזה, קת'רין רצתה לצאת מסטוריברוק לבוסטון, אז אם רג'י עצרה בעדה זה היה לטובתה.. דברים רעים קורים למי שמנסה לצאת מסטוריברוק!
אם את מתכוונת לאביגיל, אז מתי היא נעלמה?!

ולא חשבתי שיבוא היום שיבוא המישהו שיאשים את גראני!

אביגיל היא קתרין

אז כן, אני מתחילה להתבלבל בין העולמות. לדעתי גראני לא לקחה אחריות על רד ובגלל זה קרה מה שקרה. ובעצם כל עולם המבוגרים מסתכם בלקחת אחריות, להבין את הטעויות, ולחיות בשלום עם עצמך (וזה הדבר הכי קשה ומסובך שיכול להיות, ולכן מעניין לראות את הדמויות מעולם האגדות מתמזגות עם הדמויות מהעולם האמיתי. בעולם האמיתי. למשל, רובי לא יודעת שהיא רד, אבל היא יוצאת ממנה לפעמים, וראינו את זה עם מרימרגרט וסנאו, ר'גינה, ואפילו דיויד)

דיויד התנער מהאחריות שלו כלפי מוסד הנישואין
מרי מרגרט נכנעה לתשוקה שלה
קתרין ברחה מהבעיות שלה
ר'גינה התוודתה בפני ילדה בת 12 ולא עמדה מול אימא שלה
הג'יני איבד את עצמו עבור ר'גינה
גראני לא טיפלה בבעית הזאב בצורה נאותה ולא שמה לב שנכדה שלה יוצאת ונכנסת כאוות נפשה.
רמפל התפתה ואיבד את הבן שלו

גראם כן לקח אחריות על החיים והבחירות שלו. הסוף שלו אומנם טראגי אבל הוא דמות מאוד מורכבת ומעניינת שלא מתפשרת.
אמה כן לקחה אחריות על טעויות העבר ונשארה בסטוריברוק לבדוק שהנרי בסדר, והיא מנסה.
ג'יימס הוא הדוגמא האולטימטיבית למעז יצא מתוק. במקום להיות העבד של ג'ורג' ולהעמיד פנים שהוא משהו שהוא לא, הוא מצא שהאני האמיתי שלו הוא נסיך והוא נלחם ללא הרף למען האמונות והאהבה שלו
ובפרקים הבאים (וגם בעונה הבאה) תגלה עוד כמה דמויות שלוקחות אחריות על הבחירות שלהם בחיים.

אני מאוד אוהבת את ר'גינה, אבל חושבת שהיא דמות שצריכה להתבגר עוד. זה שהיא מבוגרת, שיש לה קסם וכוח, ושכולם מפחדים ממנה, לא אומר שאחראית או צודקת.

shirush3

New member

אני כ"כ מסכימה איתך!

איפה היית כשהוויכוח על זה רק התחיל?

קנית אותי עם גראהם..

סתם, לא יודע, סיבכת אותי עם זה..
אולי הדמויות שם צריכות להתבגר וזה.. אבל לדעתי רג'ינה היא יותר מזה, היא ראתה את האדם שהיא אוהבת נרצח על-ידי אמא שלה והכל בגלל שהיא סמכה על משהי שאכזבה אותה. אולי היא לא צודקת או אחראית אבל עדיין היא רוצה לנקום באחראית, לא יודע אם היא נקמה בקורה אבל מבחינתה דווקא סנו אשמה כי היא באמת סמכה עליה והיא הייתה תמימה שחשבה שהיא תצליח לשמור על זה בסוד..

יפה מאוד!

זה בדיוק מה שקיוותי שיקרה, שתראה את הדברים מעוד נקודת מבט, בלי קשר לשנאה או אהבה של דמות.

האם סנאו אשמה? מבחינת רג'ינה היא אשמה, אז כנראה שכל מה שקרה אחרי או לפני לא ממש משנה, כי לשם החיים הובילו.
אני חושבת שכל מי שיראה את האהוב שלו ירצח יהיה קצת מסובב בראש.

כל השאר מחכה לך בעונה 2....

אבל טים סנו אוהבת גם את רג'ינה

אני רוצה לכעוס עליך כי אתה כ"כ שונא אותה, ולא מוכן להקשיב,
אבל הסיבה שאתה שונא אותה גורמת לי לא לכעוס עליך,
אולי אני סתם מתפלספת פה, אבל אם אתה לוקח בגידה מכל סוג בכזו צורה קשה זה דווקא אומר עליך הרבה ולטובה, שיחסי אמון הם ערך עליון עבורך, אז איך אפשר לכעוס עליך?

ואם זה לא בגלל זה, אז פויה לך
תאהב אותה כבר

אז?

בטים רג'י היה את גראהם עד שהוא רצה לב..
ויש לנו את בל!! מואהאהאה!!

shirush3

New member
צא מזה

אין טים רג'י נגד טים סנואו יש את מי שאוהב את סנואו ואותך ששונא אותה

גראהם הוא טים סנאו

הוא היה שייך לר'גינה כי היא לקחה לו את הלב, אבל הוא לא האמין בה ובמה שהיא מייצגת.
בל..... בניגוד לכל שאר העולם, אני עוד לא מצאתי סיבה אמיתית להתלהב מבל. אני חושבת שהיא יכולה להיות דמות מעניינת מאוד, אם יתנו לה יותר עומק. כרגע היא מזכירה לי את רג'ינה הצעירה שמאמינה באהבה ומתמסרת אליה, ולא מנסה לעשות משהו אמיתי בשביל עצמה.
אם כבר רק ג'יני באמת מאמין ברג'ינה, וגם בזה אני לא בטוחה.

חוץ מזה שאין קבוצות לדעתי, בגלל שכולם משתפים פעולה עם כולם. ר'גינה עבדה עם רמפל על הקללה. ג'יימס שיתף פעולה עם ג'ורג'. סנאו שיתפה פעולה עם ג'יימס. אמה גם חייבת טובה לרמפל.
טוב, אני לא יכולה לחשוף יותר.......

שהחקנית שלה מהממת. זה כבר יתרון

ואני מבקשת, עם כל הכבוד לגראם, אין כמו הארנב הזה. והציפור הכחולה! אומנם היא ניסתה להרוג אותה, אבל הציפור חמודה (המצוירת)

איזה ארנב?

אני גם אוהבת את הציפור הכחולה. בשתי הפעמים שהיא הופיעה.

ולגבי השחקנית. מה שנכון נכון. אני אוהבת אותה עוד מימי רוזוויל.

אני מדברת כל סנו המצוירת, יש שמה ארנב

ועוד מלא חיות חמודות, אבל אנרבון חמוד זה דה באסט

אי אפשר..

אי אפשר לרצות שרג'י "תנצח" את סנו, ובאותו הזמן שסנו תנצח..

למעלה