סופסוף למדתי
להקטין תמונות במק. יש לי אותו כמה חודשים, ויש לי עוד המון מה ללמוד.
בישלתי די הרבה השבוע. צחקנו (ואני קצת בייאוש) שמאז שאנחנו אוכלים טבעוני המטבח תמיד מלא בסירים, קערות ומה לא. או בשימוש או בייבוש. אני נהנית מאוד אבל זה בהחלט מעייף.
היום הכנתי כמה דברים.
מעין בורקס, כמו שהכנתי בפעם הקודמת, רק עכשיו מילאתי אותו במילוי אחר, כי נגמרו לי הפטריות.
בישלתי תפו״א עד ריכוך ומעכתי לפירה,
הוספתי בצל מטוגן ביחד עם שבבי טופו, ממש נוח לעבוד איתם. תבלינים כמובן,
אחר כך הכנסתי את הכל ביחד למעבד מזון כדי ליצור מחית פחות או יותר חלקה, והוספתי צנוברים.