בישולים לסופ"ש ולחג

ימימה

New member
אנחנו חוגגים עם משפחה בקיבוץ

מן הסתם אוכל לאכול רק אורז, סלט וחרוסת עם מצה (לפחות לא יהיו לי יסורי מצפון שאני מתחרעת על החרוסת...)
אה כן - ולפתן משימורים. הוריי!
 

Ofericko

New member
מה רע בתפו"א? תארגני לך איזה פירה עשיר

עם שמנת אלפרו והמון שום....

או תפו"א ובטטות צלויים בזיגוג סילאן.
או פשוט תפו"א אפויים עם שמן זית ורוזמרין.
 

Ofericko

New member
פה לא מבשלים לפסח הזה ולכן הכל בקטנה


מעבר לסלטים הרגילים, הכנתי השבת סלט אבוקדו מאבוקדואים אורגנים מעולים שקיבלתי מסטודנטית שלי.
כמו"כ, אשתי הכינה מרק ירקות עשיר עם הקְנֵיידֶלַאוֹת של ליידיבאג. יצא מעולה.

יצויין שמה ששומר את הקניידלך שלמים בבישול זה כנראה הקמח תפו"א אבל לשים לב לא לשים יותר מדי כי הם יוצאים צמיגיים. ניסוי וטעייה עשו עבודה מצויינת.
 

elin86

New member
אני עשיתי אתמול..

האמת יצא לא רע.. קצת רך אבל אמרו שזה דומה מאוד למקור
לערב חג נשדרג עם בצל מטוגן וירק קצוץ כלשהו..
 

Ofericko

New member
אני חושב שבצל מטוגן זה רעיון מעולה


השאלה אם זה לא יגרום להתפרקות?
 

ladybug6

New member
אם לא שמים יותר מדי, לא

אבל אולי כדאי להוריד קצת בכמות השמן, כי הבצל יוסיף את הרכות והשומן בעצמו
 

Ofericko

New member
הנה הם שומרים על עצמם יפה בבישול


לצליחת הפרוייקט, חשוב למלא בנאמנות אחרי העיצות הטובות של ליידיבג בתחתית המתכון!
 

smaak

New member
נראה מצויין!

יש הבדל משמעותי בצבע שלהם אחרי הבישול או שנדמה לי?
 
אנחנו אצל חמותי

אני אחראית על אורז פרסי וסלט עדשים כלשהו. אגב מסתבר שקינואה זה כשר לפסח, אז יתכן ואכין משהו עם קינואה ועדשים.
 

Ofericko

New member
קינואה זה בטוח לא חמץ. לגבי האם זה קטנית או

לא - יש מחלוקת.
אבל אם את מכינה אורז פרסי אז אני מניח שזה לא מטריד אותך.
 
למעלה