היו בישולים אבל לא משהו מרגש במיוחד
קודם כל, פשושיק קנה הרבה יותר מדי עגבניות, והכנתי מהן רוטב עגבניות שהשתמשתי בו במשך כמה ימים למאכלים שונים. יש הבדל רציני בטעם כשמכינים את הרוטב מעגבניות טריות מהטעם של עגבניות מקופסא. לא שאני אפסיק לקנות עגבניות בקופסא, אבל זה היה טעים מאוד.
תבשיל פשוט של קוביות תפוחי אדמה, בצל וחומוס, תבלינים, בישול קצר. טעים ופשוט.
תבשיל של סייטן שאפילו יאן זלל. כל כך התרגשתי. הכנתי את זה פעם אחת והחלטתי להכין שוב, עם אורז לבן. בצל, גזר, שום, ציר ירקות, סייטן, בישול לצמצום הנוזלים- תענוג.
היום עבדתי עם חצילים, שני סוגים. אחד הסגול הרגיל, השני חציל מפוספס בסגלגל ולבן. חלק מהחצילים טיגנתי ולאחר מכן הוספתי למעלה רוטב עגבניות, שיהיה לכריכים או עם פחמימה כלשהיא,
חלק בתנור עם ירקות אחרים וראשי שום ירוק שקניתי. השום הזה ממכר.
היו הרבה סלטים קרים מירקות שונים,
מטבל פארסניפ (גזר לבן) שלמדתי להכין בסדנת בישול היה אף הוא.