בישולים לסופ"ש ולחג

יוספה 51

New member
סיכום ארוחת בשרניים, הפעם בשיוך לשרשור

לסופש וחג' (מחר מנפקת ארוחה נוספת, מתיש קצת). אז מה היה לנו: מרק אפונה מתקופת טרום מתכוני הטבעונות, אם כי טבעוני וטעים להפליא, פשטידת חומוס ובצל , קוסקוס גידי, ספגטני ערמונים ליידיבאג, סלט כרוב חמוציות תמר, סלט ברוקומיני, עלי בייבי ובוטנים מפעם, תפח"א מחורצים ליידיבאג, טעים להפליא. לקינוח- עוגת תפוזים של וגנסקי, וטראפלס של ארי שביט. בשילוב עם יין טוליפ (מעולה) ופינו-נואר (פחות מעולה), אספרסו לסיום ושעות של שיחה. שכחתי, כמובן, את הלחם מאופה הלחם. לסיכום החבר'ה אמרו ש'אוכל טבעוני זה טעים', ש'הם מוכנים לאכול ככה כמה פעמים בשבוע, אבל לא כל יום', ושכל הכבוד למארחת הבית ולסו-שף שלה. היום נחים על שאריות הדפנה ומחר מחדש..
 
אצלנו לערב החג, הערב

מרק דלעת בניחוח תפוז ולמונגראס (יצא מעולה!) עם קניידלך
לזניה תרד ממצות - הכנתי לפני שבוע, הקפאתי בלי לאפות, עכשיו היא מפשירה על השיש עד האפייה
סלט עלי בייבי עם מלפפון, אבוקדו ואגוזים
קומפוט תפוחי עץ
״טובלרון״ תמרים - הכנתי נגלה שנייה, הפעם עם מקדמיה, פיסטוק ואגוזי מלך. קשה להפסיק לזלול תו״כ הכנה

מגש אנטיפסטי לסלט המושקע של מחר

כמה חבל שנגמר החג... נהניתי כל כך!
 
למעלה