סיכום ארוחת בשרניים, הפעם בשיוך לשרשור
לסופש וחג' (מחר מנפקת ארוחה נוספת, מתיש קצת). אז מה היה לנו: מרק אפונה מתקופת טרום מתכוני הטבעונות, אם כי טבעוני וטעים להפליא, פשטידת חומוס ובצל , קוסקוס גידי, ספגטני ערמונים ליידיבאג, סלט כרוב חמוציות תמר, סלט ברוקומיני, עלי בייבי ובוטנים מפעם, תפח"א מחורצים ליידיבאג, טעים להפליא. לקינוח- עוגת תפוזים של וגנסקי, וטראפלס של ארי שביט. בשילוב עם יין טוליפ (מעולה) ופינו-נואר (פחות מעולה), אספרסו לסיום ושעות של שיחה. שכחתי, כמובן, את הלחם מאופה הלחם. לסיכום החבר'ה אמרו ש'אוכל טבעוני זה טעים', ש'הם מוכנים לאכול ככה כמה פעמים בשבוע, אבל לא כל יום', ושכל הכבוד למארחת הבית ולסו-שף שלה. היום נחים על שאריות הדפנה ומחר מחדש..