סכמ"ש + גולם במעגל

למה שתדע?

לא בהתנשאות או משהו, אבל - אנחנו לא מכירים, ולא זכור לי שניהלנו איזשהו דו שיח אינטרנטי, אז למה בעצם שתדע?
ולעניין- כן, אני צימחונית, ואני חייבת לומר שבשר טחון מהצומח זה אחד הדברים המעולים. זה הכנה ביתית, לא משהו תעשייתי. מעולה.

TDKR

New member
חשבתי שאת מתכוונת ל"טחון מן הצומח" של טבעול,

שזה ממש מגעיל לדעתי (והוא גם משום מה פופולארי).

EdisonGirl

New member
המוצרים של טבעול לא "כשרים" לטבעוניים

כי הם מכילים מרכיב E מהחי.

TDKR

New member
"טחון מן הצומח" טבעוני, עדג כמה שידוע לי.

וזה לא רלוונטי לגבי שאר המוצרים שלהם, משו םשהם מכילים חלבון ביצה בכל מקרה.

EdisonGirl

New member
כן, חיפשתי את הרכיבים עכשיו באינטרנט

ואתה צודק. זה טבעוני.. עדיין, יש חברה שמוכרת מן הצומח והרבה הרבה יותר טעים!!

EdisonGirl

New member
אני כבר לא זוכרת

זה היה באיזה יריד של העדה החרדית (אני הייתי דיילת דרך חברה כלשהי), והיה שם דוכן שבישלו ונתנו לטעום. אולי קראו לזה ״כמו בשר״? או ״מן הצומח״? אני חושבת שיש לי איפושהו פרוספקט שלקחתי מהם, אבל הוא נמצא קבור בטח בתוך ארון המזכרות. מה שכן, אני זוכרת שזה באמת טעם בשרי! בעיקר העוף, שגם המרקם שלו הזכיר עוף אמיתי.
כמה דוכנים ליד זה היה גם קוויאר צמחי- שחור וכתום, שטעמו והרגישו כמו קוויאר אמיתי, ואני במשך חודשים אחרי זה חיפשתי את זה בחנויות טבע (כי הוא אמר לי ששם ניתן להשיג את זה) ולא מצאתי. אפילו שאלתי מנהל של חנות ברשת מפורסמת והוא לא הכיר. מוזר...

TDKR

New member
אני אוהב מאוד את "נתחי עוף מן הצומח"

של חברת שפע מן. יש את מוצרי החברה גם בסופרים דתיים, אז יכול להיות שמדובר בהם.

mad alot

New member
זה כי אף פעם לא ניסית לשחוט פרה בהכנה ביתית

זה גם טעים נורא.

אני לא מחפשת להפוך חיות לטעימות בשום צורה

אכלתי בשר פעם. כן, זה היה טעים.
לא הבנתי את מטרת ההשתלחות הצינית והאלימה שלך.
אני לא אוכלת חיות כי הן היו פעם יצורים חיים, אין שום קשר לטעם.
הייתי ממליצה לך שאם את/ה מנסה ליצור קשרים באינטרנט ולהשיג תשומת לב מאנשים(לא בהכרח ממני, כמובן), רצוי להיות קצת יותר נעימ/ה.

spaysi8

New member
האמת היא,

שהוא לגמרי צוחק,
ובכללי גם לגביו וגם לגבי TDKR ממש תקפת אותם בלי סיבה..

אבל את צודקת, אם את רוצה ליצור קשרים באינטרנט,
רצוי להיות יותר נעימה...

Black Balloon

New member

1. האם היה לכם שבוע טוב? ככה כזה... היה טוב, והיה פחות טוב.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? אממממממ לא.
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? חמישי מבחינתי זה גבול-סופ"ש.
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p אני גרה עם חבר שלי, אז... כן.
(הרגת אותי- "לא חייב להיות גס, אבל רצוי"
)
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו שעם המצב של הכבישים בארת, אני לא באמת רוצה רשיון.

6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? אכלתי עוגת קינמון ועוגיות מגניבות כאלה! (אני עם צליאק, אז מבחינתי עוגת קינמון זה מגניב ומיוחד
)

אעעעהה יש פה זבוב שלא מפסיק להציק לי! &%$&$%

spaysi8

New member
מעתיקניתתת

גם אני אכלתי עוגת קינמון :p

ולי יש קרוהן אגב, רוצה להחליף? :p

הסופ"ש תכף כאן וכבר לא באלי

לצאת מהמיטה!!

1. האם היה לכם שבוע טוב? כן
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? לא
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? תלוי..אם אני עובדת בשישי אז רק אחרי העבודה מתחיל הסופ"ש..אם אני עובדת עד חמישי אז כבר אחרי העבודה נכנס לו הסופ"ש :)
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p לא >.<
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו לא >.<
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? הכנתי כדורי שוקולד! יצאו טעימים! וגם אכלתי קרמבו! ואולי אני סוף סוף אזיז את התחת שלי ואכין סופגניות!

TDKR

New member
מסכמ"ש, הפעם בזמן לשם שינוי!

1. האם היה לכם שבוע טוב? אין לי תלונות כרגע, אז אפשר לומר שכן.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? כן, במסיבת חנוכה שהייתי בה ביום שלישי. אני חושב שההיכרות איתם לא תמשיך מעבר לגבולות המפגשים הללו (או הפייסבוק), ככל הנראה.
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים?חמישי הוא לגמרי חלק מהסופ"ש מבחינתי. זה זמן טוב לראות סרט בקולנוע, ביום שישי יוצאים עם חברים ובשבת נחים (מהיציאה עם החברים כמובן).
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p מישהי עשתה לי מסאז' מעולה שנהניתי ממנו מאוד! ולגבי מגע מיני, לא שזכור לי.
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו קרוב לודאי שכן, אבל אני לא אזכור כרגע.
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? הכנתי פירה לעצלנים במיקרוגל!

spaysi8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פירה לעצלנים במיקרוגל נשמע פשוט דוחה :p

למעלה