סכמ"ש + גולם במעגל

TDKR

New member
האמת שזה היה כ"כ טוב,

שהכנתי את זה כבר 3 פעמים. זה מתכון ממש פשוט:
1. לוקחים תפוח אדמה גדול או שניים בינוניים ומחממים כ-7 דקות. הופכים ומחממים עוד דקה וחצי. קחו בחשבון שהזמנים תלויים במיקרוגל ובעוצמה שלו, כמו גם בגודל של התפו"א.
2. מוציאים, מורידים את הקליפה (שאמורה לרדת בקלות), מועכים.
3. מוסיפים שמן לפי הטעם לקבלת מרקם נימוח וחלק יותר, קצת מלח ומערבבים.
4. בתאבון!

התמונה לא עשתה לך את זה?

N o R i K o

New member
כותרת

1. האם היה לכם שבוע טוב? הוא היה סבבה, יותר טוב מהקודמים לו, אני מניחה.
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? לא באמתתת... הייתי במילואים ביום ראשון אז יצא לי "להכיר" כל מיני בנות שהצטרפו למדור שלי, אבל זה לא כאילו ההיכרות הזו תימשך

3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? מבחינתי הסופ"ש מתחיל כשאני חוזרת מהעבודה בשישי אחר הצהריים. וגם זה לא באמת

4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p חחח אממ.... חיבקתי כמה בנים מהבסיס שלי אחרי שלא ראיתי אותם מאז השחרור. כשאני לא על מדים זה לא סותר את השילוב הראוי

5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו המממ לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי

6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? סופגניות של רולדין נחשב?

h a j b i

New member
סיכום ביניים

1. האם היה לכם שבוע טוב? עד עכשיו בלי תלונות
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע? כן, כמו כל שבוע
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים? כן, הסופ"ש מבחינתי מתחיל ממש עכשיו
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p היה
, כמו כל שבוע (סתם
)
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו - למדתי כרגיל דברים חדשים בעבודה שלא ממש יעניינו פה מישהו, חוץ מזה את כל מה שלמדתי השבוע כבר ידעתי, רק חיזק את מה שכבר חשבתי

6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע? - לא יודע, אני אוכל טוב כל הזמן ולא זכור לי משהו מיוחד דווקא השבוע.

סיכום נוסף יגיע אולי במוצ"ש אם יהיה מה לעדכן...

ובנוגע לשאלות, אני כמו ילדת הפלא, יודע הכל כבר

h a j b i

New member
די, אני לא יכול עם כל האהבה הזו

ואני לא בטוח שמאמי זו באמת מחמאה

h a j b i

New member
עידכון

1. היה שבוע מעולה
6. אכלתי באיזו מסעדה תאילנדית מנה שאני לא זוכר את שמה (כללה בשר קצוץ, אורז ומשהו שעשה הכל מאוד חריף) והיה משש טעים.

EdisonGirl

New member
נו, ביקשת כ"כ יפה

1. האם היה לכם שבוע טוב?
כן
2. האם הכרתם אנשים חדשים השבוע?
לא. כשחושבים על זה, בעקבות סדר היום הקבוע שלי, זה הופך להיות נדיר..
3. מבחינתכם חמישי נחשב סופ"ש כבר, או שישי, או שאצלכם אין בכלל דבר כזה סופ"ש כי כל השבוע זה עבודה/מבחנים?
שישי-שבת זה סופ"ש בשבילי. בד"כ לא מצליחה בכלל ללמוד בשבת, אבל גם אם כן, עדיין יש תחושת מנוחה מזויפת, שתעלם עם ים המטלות והלחץ של שני ושלישי...
4. האם השבוע היה לכם מגע (כלשהוא, לא חייב להיות גס, אבל רצוי) עם בן המין השני? או עם בן מינכם? :p
חחח ברור.
5. האם למדתם משהו חדש השבוע? אם כן, פרטו
למדתי את מה שאני כבר פחות או יותר ידעתי, ועכשיו התחלתי להציב עליו את אור הזרקורים כדי לפתור אותו- תחילת השבוע שלי הוא סיוט מבחינת ש.ב. אני עובדת ולומדת ונשאר לי רק זמן השינה להכין בו 4 ש.ב מושקעים שלוקחים שע-עות.
6. מה המאכל הכי מגניב/מיוחד שאכלתם השבוע?
סופגניות! חה חה.. זה קורה רק פעם בשנה אצלי. לא אוכלת סופגניות כשאין חנוכה.

spaysi8

New member
כמו כולם,

מי אוכל סופגניות כשלא חנוכה?
אין את זה בכלל זמין בשום מקום..
זה לא ארצות הברית פה!

EdisonGirl

New member
כולם אוכלים במשך חודש שלם לפני חנוכה

כשכבר מתחילים להכין בקונדיטוריות. אני לא. אני מחכה להדלקת נר ראשון ורק אחרי הדלקת הנר אני מרשה לעצמי לאכול סופגניות. זה משו שאני לא מכירה מישו שמקפיד עליו

spaysi8

New member
הבנתי,

הייתי ככה גם פעם
אני בכלל לא אוהבת סופגניות, רק של רודלין,
ותמיד הייתי אוכלת רק בחנוכה עצמה או בכלל לא

דינדש

New member
אני כן! אני כן!

תכלס אני לא מבינה את ההגיון של למכור סופגניות חודש לפני חנוכה, אם כבר שבוע לפני או חודש אחרי...

EdisonGirl

New member
נכון?

אנשים שבעים לאכול סופגניות בחג עצמו! ואני מסכימה איתך שצריכים למכור עד סוף החודש. בעצם, עד שמתחילים עם ט״ו בשבט. אחרי חנוכה- יום אחרי חנוכה, כבר אף אחד לא מדבר על סופגניות יותר. זה ממש מטופש

ואני שמחה שיש עוד מישהי שמזדהה עם הטירוף שלי (שהוא בעצם שפיות ביחס לטירוף שלהם
שכולל, כמה מפתיע, תאוות בצע, ולא הרבה מעבר).

למעלה