האמת שזה היה כ"כ טוב,
שהכנתי את זה כבר 3 פעמים. זה מתכון ממש פשוט:
1. לוקחים תפוח אדמה גדול או שניים בינוניים ומחממים כ-7 דקות. הופכים ומחממים עוד דקה וחצי. קחו בחשבון שהזמנים תלויים במיקרוגל ובעוצמה שלו, כמו גם בגודל של התפו"א.
2. מוציאים, מורידים את הקליפה (שאמורה לרדת בקלות), מועכים.
3. מוסיפים שמן לפי הטעם לקבלת מרקם נימוח וחלק יותר, קצת מלח ומערבבים.
4. בתאבון!
התמונה לא עשתה לך את זה?
שהכנתי את זה כבר 3 פעמים. זה מתכון ממש פשוט:
1. לוקחים תפוח אדמה גדול או שניים בינוניים ומחממים כ-7 דקות. הופכים ומחממים עוד דקה וחצי. קחו בחשבון שהזמנים תלויים במיקרוגל ובעוצמה שלו, כמו גם בגודל של התפו"א.
2. מוציאים, מורידים את הקליפה (שאמורה לרדת בקלות), מועכים.
3. מוסיפים שמן לפי הטעם לקבלת מרקם נימוח וחלק יותר, קצת מלח ומערבבים.
4. בתאבון!
התמונה לא עשתה לך את זה?