ההופעות החיות - תכנית ראשונה

pegasus2

New member
היא שרה מדהים!!! מה רצו ממנה?

מה התעסקו בשטויות??
הם ריסקו אותה מסכנה. לוקחת את כולם שם (ואני בכלל בעד תמר). אך..הקינאה...

B R A Y E R

New member
מנהל
בנתיים

הקרכוכליות - עברי פשוט הרס אותן :\ הן מעולות, אבל הביצוע הזה היה חלש מאוד, ומאוד לא טבעי.
תמר - גם כן ביצוע מעט מאכזב.. לא התפתח לשום מקום, והניענועים האלו שלה לא היו טבעיים או קשורים..
אבישחר - ביצוע מגניב! וזה מה שיש להגיד.. אבל זה היה כיפי
אורי שכיב - מאוד נהנתי! יש לו קול מיוחד, והיה כיף לשמוע אותו שר שיר יותר קיצבי :)
האחים - עברי פשוט הרס..... זה היה משעמם מאוד ומעפן

LiRs Lullaby

New member
אני נקניק פרושוטו

אם הילדה הזו לא מגיעה לטופ 3, אם לא לוקחת את כל הגמר בהליכה. מהרגע הראשון כל העיניים על הבמה, שקט שרר באולם, והיא החזיקה את השיר כמו גדולה. קול גדול. הופעה גדולה. זה לא באשמת גודל האולפן כמו שחשבתי, היא פשוט הראשונה שהממדים שלו מתאימים לה.
למרות שלא ברור מה קרה לשיער שלה, הוא כל כך מבגר אותה, ועוד עם השמלה הארוכה הזו.

אבל עברי צודק בנקודה אחת - האנגלית קצת חורקת.

אורישקי

New member
להפתעתי עדן הכי טובה היום עד כה

חשבתי שבביצועים בלייב היא תהיה ממש נפילה. למרות השיר הנדוש ולמרות שהיא לא מגיעה לקרסוליים של ביונסה וגם לא של קטלין מדה וויס שנתנה לשיר הזה ביצוע מעלף - היה אחלה ביצוע.

Fairywitch

New member
ושוב מסכימה איתך

הביצוע שלה היה אחד הטובים ביותר אתמול, מקום שני שלי אחרי רוז.
ועברי, כפרעליו, הביא לי סעיף

עד שמישהו הוציא אותה מתחפושת הפרחה-מהשוק - הוא חושב שזה פספוס וש"זאת היא"? אני הייתי נעלבת

ואין שום פספוס בלהפוך מפקאצה לבנאדם
להיפך!
היא הייתה מדהימה אתמול, נראתה נהדר, וממש ממש אהבתי אותה.
הרגה אותי רק עם המבט השוקיסטי שהיא דפקה בסוף הביצוע

התגעגעתי, אורישקי

אורישקי

New member
חנה

מסכים איתך בערך בכל מה שרשמת עד כה.
את עברי מאד הערכתי ואהבתי לשמוע את הדעות שלו כשופט אבל אתמול הוא עלה לי על העצבים ברמות.

Fairywitch

New member
לגמרי!!

הסכמתי איתו פחות או יותר רק על הזה שהשיר של תמר (
) ממש לא התאים ולא החמיא לה.

juspan

New member
היתה לי הרגשה שעדן תשחק אותה

אז היו כמה פגמים, בעיקר המבטא קצת הפריע לי מדי פעם, אבל בואנה, הילדונת הזו חסרת הניסיון על במה כזו - היחידה שנשמעה ממש טוב אצלי בבית, כל האחרים נבלעו המון פעמים בסאונד הענק שם.

והנה, עברי בדיוק מזכיר עכשיו את האנגלית. דווקא עם החלק הראשון שלו לא הסכמתי (שנדלירים, קלאסי וכו', די קשקוש, זה יכול להיות גם משהו לגמרי פרחי בקטע טוב. קלאסי, מי שישמע).

עברי: "עדן היא מהרחוב, 30 ש"ח"...

דווקא עדן הכי התאימה לשיר שבחרה מכולם עד כה זה ישב הכי מתאים. כמה שזה לא התאים לתמר ככה זה התאים לעדן.

juspan

New member
בגלל זה ציפיתי שהיא תשחק אותה

כי למרות חוסר הניסיון וההתרגשות הטבעית (בטח בגילה עם חוסר ניסיון טוטאלי), הרי זה בול החלום שלה, כמו שאמרה - "ביונסה מהפריפריה" (גם אם מישהו אחר אמר לה את זה
), ומישהי שזה החלום שלה, שזה מה שהיא שרה מול המראה מאז שהיא ילדה ומתה על כל הדיוואיות הזו (וראינו את זה ברוב האודישנים), באמת אמורה ללכת עד הסוף כשחלק מהחלום הזה שלה פתאום מתגשם - במה כזו ענקית, כל הצנצנים והקהל. (למשל מקום שאמור לשתק קצת טיפוסים כמו תמר בהתחלה לפחות).

אורישקי

New member
עברי מתנהג כמו ביץ' ממורמר

זה לא שהוא נתן לה לשיר שירי אלתרמן וגולדברג, זה בסה"כ שיר דיוואי ומצליח

LiRs Lullaby

New member
למה כמו?

סתם, דווקא הסכמתי עם חלק מהביקורת שלו, אבל לא עם החלק שבה הוא חושב שלא אמורים לתת לה להתלבש בקלאסה. לטעמי, זה לא היה קלאסי, זה היה סתם נורא מבגר. היא לבושה כמו רוז ונטע: שמלות שחורות וארוכות.

juspan

New member
עזבי את הבגדים, מה הבעיה שלו עם השנדלירים וכו

היא שרה ביונסה, ושיר כזה גדול מהחיים כביכול. זה לא שהיא שרה משינה עכשיו.

LiRs Lullaby

New member
זה היה פשוט אובר-דה-טופ

ולא התאים כל כך לשום דבר, כמו השיער והבגדים. מה, חסרים דרכים להעביר תחושה של ראוותנות וגדול מהחיים מבלי להזדקק לשנדלירים בגודל של פילים קטנים?

למעלה