ההופעות החיות - תכנית ראשונה

juspan

New member
חחח

טוב, אני חייבת להודות שבגלל שאני צופה במחשב, הצפייה שלי כ"כ שונה (זה תמיד, לא רק בתכנית הזו), ואני כותבת, "מזפזפת" בין החלונות שפתוחים ולא מתקבעת על המסך במהלך השיר (אלא אם מישהו פשוט מהפנט אותי).
אז ייתכן שפספסתי את רוב התפאורה וה"פיל" מסביב ואולי זה היה באמת מוגזם מדי. אבל דווקא זה מתאים לי לאימאג' של עדן המוזגמות הזו, הקצת וונאבי (אבל בחן).

LiRs Lullaby

New member
זה לא היה כזה מוגזם כמו שעברי תיאר

אבל לי זה הרגיש באמת כמו תפאורה מיותרת לעדן. היא מלאת כריזמה בשביל להחזיק במה גם בלי הקשקושים האלה.

GM1988

Well-known member
לא יודע אבל מהאודישן הראשון ראיתי בעדן

סגנון סינדי לאופר כזו ... אני חושב ש"ביונסה מהפריפריה" זה נחמד והכל, אבל עדן נראית מה זה בחורה כזו מהשכונה, בחורה צבעונית פרועה כזו, ומצד שני שיש לה קול ענק ושהיא יכולה גם לרגש.
אני חושב שצריך לעבוד איתה על כיוון כזה, כי הוא מתאים לה, זה שלה יותר מכל קלאסה... הקלאסה היא בדיוק בטבעיות שלה, לדעתי

mimes17

Well-known member
לעדן יש קול אדיר!!

שירי צדקה בביקורת, היא צריכה להראות יותר רגש ושהיא מתחברת לשיר.. איך הלבישו אותה?? לא מתאים לה , נראתה כמו פרחולה אמריקאית כזו חח אבל היא חמודה ומתוקה..

xjoiq

New member
עבודה באמת יפה של שירי עם נטע

שירי זכתה אצלי בנקודה אחת כמנטורית שאפו

xjoiq

New member
אני אגיד לך למה היא עפה

אמנם לנטע היתה אחת ההופעות הטובות אתמול בערב והיו לא מעט הופעות נחותות ממנה אבל היות שזאת היתה ה-הופעה הכי טובה שלה ואילו לאחרים זו היתה ההופעה הפחות טובה עם אודישנים מוצלחים הציבור כבר היה נעול על המועדפים שלו(אפילו ההצבעות התחילו לפני הביצועים בפועל)והצביע בשבילם.
אם היא היתה שורדת את הערב וממשיכה להביא ביצועים משופרים הציבור היה מתחיל יותר להתחבר אליה.
מבחינה אישית סימנתי אותה מועמדת מובילה להדחה אבל אני יותר גמיש ולא מקובע,לפחות לא בעניינים האלה,והתהפכתי קצת אבל מה לעשות הציבור לא רצה לשחרר את הציפורים ביד שלו ולהחליף במשהו אחר שעל העץ

LiRs Lullaby

New member
נטע רד מפתיעה אותי

ביצוע טוב ובחירת שיר - וואי, איזה נוסטלגיה! שנות ה-90.....

טוב, היא פשוט לקחה את השיר למקום אחר, כמו ג'סיקה
אני התאהבתי

אשכרה, גם בקלידים וגם בעיבוד המקורי. שאפו נטע

בסוף גם יהב טווסי יגרום לנו לאכול את הכובע...

juspan

New member
נטע היתה אחלה בקטע שלה

היחידה שברור לי שזה מה שהיא תרצה להקליט ב"מציאות", שככה היא תשמע, שאלו הבחירות שלה יהיו.
השאלה איך הקהל בתכנית כזו יקבל את המשהו ה"אחר" הזה.

LiRs Lullaby

New member

נכון, בדיוק מה שעבר לי בראש - איך הקהל יאכל אותה. מצד אחד היא מאוד מגובשת מבחינה מוסיקלית וצלילית, ומצד שני, היא מיוחדת ונתנה ביצוע מקורי ועלולה להיתפס כפלצנית. והעם, אפעס, לא יודע לאכול דברים כאלה. וחבל, זו פעם ראשונה שממש תפסתי ממנה (ואפילו מהקול שלה, שבאיזשהו שלב ממש הדהד באולפן הגדול להחריד הזה).

juspan

New member
אותי היא החזירה לאודישן הראשון

ככה הרגשתי איתה אז (אח"כ היו לה פחות מוצלחים לטעמי), מגובשת, זמרת יוצרת (מניחה שהיא כותבת, לא שיודעת), משהו קאמרי כזה עם קהל מאוד מסוים וקטן למדי, שפשוט חייבת חומרים טובים כמובן.

אבל בדיוק, יראו בה פלצנית, "צ'לאביבית", כל מיני דברים שנחשבים היום בישראל כמילות גנאי.

אורישקי

New member
נטע אדירה!!!! מאז האודישן האחרון היא די איכזב

ה אותי. והפעם זה היה פשוט מעולה

GM1988

Well-known member
לא תאמין, אבל זה מה שקרה לי

החזקתי החזקתי... רק הודיעו יהב טווסי, ברחתי להפסקת פיפי

למעלה