הו לה לה חברים MGS 5 בפלוס האירופי והאמריקאי

מישהו 2

New member
משחקי ה- +PS
- אוקטובר

אובייקטיבית , חודש טוב.
סובייקטיבית - הייתי מעדיף את Knack חחח

evilplate

New member
וואו איזה חודש מדהים

אין מה לאמר בכלל הם כבר מתחילים להתקרב לקליבר של הפלוס בימי הפס3 (אוקיי אולי לא לחודשים הכי אגדיים של הפלוס בזמנו אבל כן לחודשים טובים), אם יוותרו על הפס3 הם בטח יוכלו עוד יותר להעלות את הרמה אבל באמת שקשה להתלונן ביחס לאיך שהפלוס היה רק לפני כמה חודשים.
&nbsp
חודש שבו מקבלים משחק כזה מאסיבי ומושקע כמו MGS5 (גם אם אכזב אותי יחסית, עדיין אובייקטיבית הוא נחשב למעולה, בטח כמשחק פלוס שאתה לא מתבאס אם שרפת כמה שעות טובות בלהנות מהגיימפליי המצויין ונטשת) לא יכול להיות חודש רע באף תסריט.

גם אמנסיה נחשב למשחק אינדי קלאסי ואהוב למרות שאני לא אוהב את הסגנון שלו, הוא זה שאחראי במידה רבה מאוד על הפופולריות של ז׳אנר האימה מחבואים הזה, אז שוב זה עוד משחק שווה מאוד בשביל רבים.

מה שכן אישית זה לא החודש שישכנע אותי להצטרף אבל זה יקרה במוקדם או במאוחר אם ישמרו על הרמה הזו. אם לא הייתי קונה את מגס5 בזמנו כמו שהייתי צריך (לא) לעשות אז הייתי כבר מצטרף החודש.

לא ראיתי את ההודעות שלכם מוזר :)

טוב נו, אנחנו מימלא צריכים שרשור חדשות חדש לכבוד הטריילר של RDR כשהוא יגיע.

מסכים עם מה שאמרתם ואני שמח עד הגג :) עכשיו באמת אין סיכוי שאני מתפנה לTEW 2 שיש לי מגס 5 לנסות אותו דחוף :)

מישהו 2

New member
אתה תהנה לשרוף עליו שעתיים-שלוש זה בטוח

השאלה מה יקרה אחרי זה. לדעתי הוא ירידה קשה ברמה מ- MGS4

זה בסדר אני גם ככה על הוריזון ועליו עד ני נו קוני 2 :)

(כן אנ עדיין בהוריזון קשה להתקדם בסינגלים ביחד עם SF5 )
אפשר להגיד שהפלוס סידר אותי עכשיו עד ינואר 2018 עם ני נו קוני 2 :) יאי.

evilplate

New member
וואי איזה פינוק זה מגס5 בשבילך :)

אין לך כזה קשר רגשי לסדרה אז אתה בא בלי ציפיות מיוחדות חוץ מלקבל גיימפליי טוב ואת זה אתה הולך לקבל ברמות הכי גבוהות. אם אתה אוהב התגנבות אז אין משהו שמתקרב לגיימפליי שלו בז׳אנר וגם בעולם פתוח בכלל מבחינת רמת ליטוש ומכניקות וחופש ויצירתיות (אולי רק הוריזון בדרכו, לא ניסיתי, אבל אני בספק)

התגנבות זה הז'אנר הכי אהוב עלי אחרי JRPG אחי.

ברור שאני אהיה בעננים. אני אוהב את הקונספט של MGS5 שממה ששמעתי אתה צריך לבנות בסיס ולחטוף חיילים של אויבים לצד שלך ולהשקיע בבסיס, ובכלל שהמשחק מכריח אותך לשחק את המשימות שוב על רמה קשה כדי לסיים.

בתור אחד כשאמור אוהב את החרישות האלה בהיטמן שוב ושוב ושוב אין סיבה שלא אאהב את זה גם בMGS5.

במיוחד שאני לא רק אעבור על המשימות בהתגנבות, אלא אני גם אשלב עם סטייל רמבו לפעמים בשביל הכייף.

משק מושלם בשבילי.

evilplate

New member
אז אתה ממש הולך להנות

למרות שהוא מציע התגנבות שונה משל היטמן, כזו שמשלבת יצירתיות אומנם אבל מתבססת הרבה על סקיל טהור ושליטה במכניקות יותר ממה שנראה לי היטמן מתבסס על זה, היטמן אולי יותר יצירתי ומתגמל מבחינת דרכים שונות לסיים את המשימה, למרות שגם למגס5 לא חסר בקטע הזה אבל הוא פחות ״מופרע״ ופחות מתבסס על דרכי פעולה ספציפיות ומובנות לכל שלב כמו שיש בהיטמן, הוא יותר יותר בקטע של לתת לך סט כלים כללי שאתה יכול להיות יצירתי איתו ולהשתמש בו איך שמתאים לך בכל שלב.
&nbsp
אפילו הקטעים שמתוארים כגריינד וכמעיקים נשמע שיהיו סבילים עבורך עם כל הניסיון שלך ב JRPG, למרות שלפי מה שהבנתי קונאמי ממש חארות (מה חדש) ה והם הוציאו דברים מאיזון מאז שיצא המשחק במטרה לדחוף אותך למיקרו תשלומים :/
&nbsp
אני מקווה שזה לא נורא מדי ושזה לא יעיב לך על החוויה.

זה פשוט MGS- משחק מחבואים. היטמן= משחק התחזות.

שניהם לדעתי דורשים סקיל מטורף כדי לסיים אותם בדרגות גבוהות.
(לא שיחקתי בMGS5 אבל רואים שצריך סקיל לדרגת SSS כמו שצריך סקל לקבל
5 כוכבים בהיטמן החדש)

ושניהם נותנים חופש מטורך.

ההבדל זה שבMGS כמו ברוב המוחלט של משחקי ההתגנבות אתה צריך להתחבא ממש טוב ואם מצאו אותך אתה אמור או להתחבא מחדש או לרסס וגמרנו.

בהיטמן אתה צריך להתחזות בצורה אמינה לתלבושת שאתה לובש.
נגיד אם אתה שליח של זר פרחים אין לך מה להיכנס לבריכה של הווילה שאתה מבקר בה או לרדוף אחרי זאת שמנקה את השטיחים כי ישר השומרים יעלו עליך.

שאתה לא שליח פרחים אמיתי.

המשותף להיטמן ומשחקי התגנבות אחרים כמו שאני רואה את זה זו תחושת הלחץ והאי נוחות והמתח הזה שעוד שניה יעלו עליך וכל העבודה הקשה שלך

תרד לטימיון, זה שאתה צריך לחשוב כל הזמן על כל צעד וגם אז יכולים לגלות אותך תוך שניה.

אני בטוח שאני אהנה ממטאל גיר בטירוף אחי.
וכן מסכים איתך שאני יותר בנוי לגריינד של המשימות מהרוב אז זה בטח לא יתיש אותי.

evilplate

New member
האתגר שתיארת בהיטמן נשמע די מובן מאליו :)

כאילו די ברור שאם אתה מנסה לשחק ברצינות אתה לא תעשה פעולות כמו שתיארת אבל אני יודע שהוא מאתגר ברמות הגבוהות, בקטע של לעשות זמן טוב עם כמה שפחות עזרה של נשקים חמים וכו׳ זה אמור להיות לא קל בכלל.

זה נכון אבל זה אפילו יותר מזה :)

גם אם אתה לבוש בתלבושת הנכונה ונמצא במקום הנכון. גם אז חושדים בך ואפילו אז יכולים להתחיל לירות בך כי הלכת בצורה שהשוטרים לא אהבו.

זה משחק מורט עצבים בדיוק כמו mgs דאוס אקס והאחרים.

אני יודע שבאופן אישי הוא לא בשבילך כי אין עלילה נורמלית ואני יכול טיפה להזדהות עם זה כי בתור מעריץ של הסדרה גם אני רציתי את זה שנים.

עד שהגיע היטמן 5 והראה לי שעדיף שלא כי io לא טובים בעלות במיוחד :)

הו לה לה חברים MGS 5 בפלוס האירופי והאמריקאי

לאוקטובר. אני חושב שאנחנו יכולים רשמית להפסיק להשתמש בסלוגן שהמצאתי לפלוס "מגה דרייב פלוס" ולחזור ולומר שהפלוס מפנק מפנק מפנק, כמו שאורלי נהגה לומר בימים הטובים.

מה דעתכם על הליינאפ ?
Here is the full PS Plus October 2017 line-up as revealed on the PlayStation Blog today:
• Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (PS4)
• Amnesia: Collection (PS4)
• RIGS: Mechanised Combat League (PS Plus Bonus – PSVR Required)
• That’s You (PS Plus Bonus – PlayLink)
• Monster Jam Battlegrounds (PS3)
• Hustle Kings (PS3)
• Hue (PS Vita & PS4)
• Sky Force Anniversary (PS Vita & PS4)

הפלוס שלי מסתיים רק באמצע נובמבר וברור ברור שאני מחדש אותו לשנה.

מישהו 2

New member
הטריילר השני ל- RDR2

נראה טוב מאוד. מה אתם חושבים על הטריילר?
מה אתם חושבים על זה שרוקסטר מעדיפה להוציא לקונסולה לפני המחשב בהפרשי זמן אדירים? (אם בכלל)

טריילר משעמם לדעתי. ניסו להיות מגניבים יותר מדי חזק.

לא התלהבתי מהגרפיקה, לא התלהבתי מהדמויות הכאילו מגניבות שצועקות על כסף ולא התלהבתי מהבחורה הבלונדינית שנראת כמו שיא הקלישאות של המערבונים.

כטריילר סיפור זה היה מביך.

הדחייה שלו ל2018 מאוד הדאיגה אותי בזמנו, והטריילר הזה לא הראה לנו גיימפלי שאמור להרגיע אותנו שהכל בסדר, זה נראה כאילו הם נמנעים בכל הכוח

להראות גיימפלי ,למה הם לא מראים לנו גיימפלי?? יש פה מקרה של סיפור סבבה עם גיימפלי מעפן? דאגתי מקודם ואני דואג גם עכשיו.

זה נכון שמשחקים נדחים כל הזמן, אבל המשחק הזה היה אמור לצאת ב2017 להיות מוכן השנה ופתאום הוא נדחה ומאז שאנחנו יודעים על קיומו אין גיימפלי.

בנוגע לPC אני חושב שרוקסטאר עושים את מה שנכון להם לעשות. הרבה אנשים על הPC יחפשו כל מיני תירוצים להוריד את המשחק וזו הדרך של רוקסטאר לדאוג שהאנשים האלה יקנו את המשחק על הקונסולות קודם.

אז כן האנשים ההגונים שקונים בסטים נדפקים מזה וזה מבאס בשבילם,אבל ככה זה.

מימלא לא ברור לי איך גיימר שיש לו PC יכול לוותר על PS4 אז הנה להם התמריץ.

אני מאוד מקווה שזה לא הולך להיות משחק של ממוצע 89 כי אני מתחיל לדאוג.

amithas190

New member
משהו מאוד מוזר בהבעות פנים ובדיבור... רמה ירודה קצת לא?

גם אני מרגיש ככה. ההבעות פנים לא מעבירות טוב את הרגשות

של הדמויות שהן מנסות להעביר. משהו מרגיש לא אמין פה, לא בדיוק מצליח לשים על זה את האצבע.

אולי פשוט התרגלנו לטופ בדור הזה.

אחרי שצפיתי בטריילר איזה עשר פעמים, הדבר הכי מגניב שאני רואה פה, זה שזה כמעט בטוח שנשחק 3 דמויות בו זמנית ואם זה נכון אני לפחות שמח שהם עושים את זה גם פה.

מישהו 2

New member
ברור שזאת לא הגרפיקה הכי מרשימה שראינו

הצמחייה פשוט על הפנים...
&nbsp
בכל זאת, אני חושב שהמשחק כן נראה יפה בדרכו שלו ואיכשהו הסגנון מתאים לי עם המערב הפרוע.
לדעתי אפשר גם לסמוך על רוקסטר שהגיימפליי יהיה מצוין. ממוצע 89?
המשחק הראשון היה בשבילי משהו כמו 83, היה נחמד, היה כיף, עד היום זכור לי לטובה.
אני לא יודע איך הוא קיבל יותר מזה, סתם אוברייטד.
אם הוא יקבל ממוצע 89 אני אסתכל על זה כמשהו טוב.
&nbsp

אם RDR 1 היה משחק של ממוצע 83 לטעמך

(לטעמי הוא היה פחות מזה באופן אישי)
אז אם הממוצע של RDR 2 יהיה 89, אתה בטח תחשוב שהוא איזה ממוצע 70 ומשהו.

זה הכול יחסי, אם חשבת שמשחק שהוא ממוצע 95 הוא בעצם 83 אז מה שונה בהמשך הזה? אותו צוות פחות או יותר אותה נוסחא וכו' שהוא יקבל 89 אתה שוב תרגיש שזה אוברייטיד ושהוא פחות מזה.

בעיקרון רוקסטאר חברה אגדית לדעתי, והפאשלות שהיו לה עם GTA 4 וRDR 1 לא מעידים עליה בגלל זה אני תמיד אצפה מהם למשחק של 95 בממוצע, אבל RDR 2 מדאיג אותי כי אין גיימפלי.

בשלב המקביל לRDR 1 ב2009 כבר ראינו גיימפלי.

מישהו 2

New member
חח אני תמיד נוטה לחשיבה אופטימית

במקום לחשוב כמו שאתה אומר שהיחסיות בין הממוצע ברשת לציון שלי כנראה תשמר.
אני כל כך אופטימי שאני חושב שאולי כל העולם לשם שינוי ישפוט את המשחק בצורה הוגנת יותר. ושהפעם 89 יהיה כי באמת מגיע לו 89

אני גם רוצה להיות אופטימי אבל הטריילר היה תת רמה ומביך.

זה שאנחנו גיימרים לא אומר שאפשר למכרו לנו עלילות סוג ז' אני מקווה שאני נסחף אבל זה נראה מעפן.

למעלה