הו לה לה חברים MGS 5 בפלוס האירופי והאמריקאי

מישהו 2

New member
אני דווקא מת על המערבונים בשקל האלה

לא יודע למה... להגיד את האמת ישר התאהבתי בדמות הראשית. מעניין מה תהיה דעתו של evil.
זה עוד יכול להתברר כסיפור מוצלח יש לי אמונה.
המשחק הראשון היה יוצא דופן במכניקות, בפיזיקה ובאנימציות...
אם אתה זוכר לתפוס בן אדם בלאסו ולגרור אותו עם הסוס היה הדבר הכי מדהים שיש בזמנו
אאם המשחק הזה יביא אותה בדברים כאלה חדשים (וזה לגמרי מרגיש כך), אני אהיה רגוע , ומערבונים קיטשיים ככל הניתן, אי אפשר להרוס את זה בשבילי , יותר מידי גברי חחח להתחיל להכנס שם לכל מיני ברים לירות באנשים

אני מקווה שEvil לא שומר כיפור שנשמע את דעתו בקרוב.

הדמות הראשית נראת האמת כמו סתם איזה בן זונה שמוק שימכור את אמא שלו בשביל כסף זה הvibe שקיבלתי מהאיום שהוא נתן לאחד הדמויות בסרטון.
וגם לא אהבתי את זה שהוא נראה כמו סתם איזה מאפיונר שאני חושב על מראה של קאבוי חסר חוקים אני חושב על המראה הנוכחי של רייק מהמתים, מראה מוזנח של בחור קשוח.

כמובן אי אפשר באמת לחרוץ דין על העלילה והסיפור מטריילר כזה, אבל הייתי שמח אם היו עושים טריילר סיפור יותר רציני מאשר לתת לכל דמות איזה שורה קלישאתית מביכה.

אני גם אוהב מערבונים ,

באופן כללי המשחק הזה נראה בדיוק איך שמשחק RDR אמור להיראות פוסט GTA5 יש השקעה גדולה יותר בקולנועיות אבל ציפיתי פשוט ליותר מהמשחק הראשון של רוקסטאר בדור.

הם כנראה שומרים את החידושים והתותחים הכבדים שלהם לGTA.

evilplate

New member
טריילר מאכזב מאוד

קודם כל מאכזב שזה כל מה שקיבלנו, טריילר סיפור בלי שום גיימפליי, מלחתכילה לא קל ליצור טריילר סיפור באורך דקה וחצי על מערבון שממש יחדש וירגש עם כל השיאים שכבר הגיעו אליהם בז׳אנר הזה אבל פה זה היה נראה לא מעניין במיוחד.
&nbsp
אם אני מראה את הדבר הזה לכל בנאדם שלא מבין במשחקים והשם RDR לא עושה לו כלום זה יראה לו כמו עוד מערבון קלישאתי שיחכה לתפוס ב 2 בלילה בהזדמנות כשלא יצליח להרדם. בקיצור, אובייקטיבית, בפני עצמו מבלי האסוסיאציה של רוקסטאר וכל המותג לא הראו פה שום דבר מרגש או מעניין במיוחד מבחינת סיפור.
&nbsp
לדעתי, בגלל שבז׳אנר הזה מאוד קשה לחדש ולרגש מבחינה עלילתית בטריילר קצר הם היו צריכים להציג גיימפליי ולדבר על מכניקות ומה מייחד את המוצר הזה כדי לעורר ריגוש, ועל אחת כמה וכמה כשהטריילר סיפור שלהם הוא די מעפן ונראה לא הכי מעניין בכלליות (על פניו ממה שאפשר להבין מדקה וחצי) הם היו ממש אבל ממש חייבים להציג גיימפליי ולדבר על מה חדש כדי לבנות הייפ רציני, לפחות אצלי אבל במעבר מהיר זה נראה שגם אצל רבים ברשת בכלליות.
&nbsp
הגיבור הראשי לדעתי נראה די מעפן בשביל דמות ראשית, כן יש לו מקום במשחק אבל הוא נראה במקסימום דמות משנית שאתה פוגש באיזה קווסט במשחק, לא הדמות שאתה אשכרה משחק. הוא פשוט לא משדר את הוויב הנכון ואת הקליבר המתאים בשביל תפקיד ראשי, קשה בדיוק להסביר, אולי בגלל שבטריילר הוא סתם עושה רושם של דמות חד מימדית כזו של ערס מערבונים שאתה מצפה לפגוש בהמשך הדרך או כיריב או כאיזה נחש ערמומי שיש לו אינטרס לעזור לך בשלב מסויים ואז אולי הוא בוגד בך בהמשך ויש קונפליקט איתו, אבל לא כדמות הראשית של ה״סרט״.
&nbsp
הגראפיקה לפעמים יפה מאוד ולפעמים ממש מחרידה (שימו לב לטקסטורות הרצפה בתחילת הטריילר כשרואים מישהו מנמנם שם והוא מעיר אותו בבעיטה) ולפחות מהטריילר לא מפוצצת ראשים, נראית שדרוג נחמד ל GTA5 אבל יש מצב שהוריזון קלקל לא מעט משחקי עולם פתוח מבחינה גראפית למרות שאולי RDR2 עושה ״יותר״ עם העולם והגיימפליי ככה שזה משפיע, צריך לראות בהמשך. אני סקרן לראות את הגראפיקה בזמן גיימפליי רציף וכן יש לו לוק נעים לעין לרוב וסגנון אומנותי סבבה אבל זה לא מדהים כמו שציפיתי.
&nbsp
גם ההבעות פנים לא מראות קפיצה ממש מעל מה שהתרגלנו בדור הזה בעולמות פתוחים, יש בהם באמת משהו טיפה off, ואלו הבעות פנים בסרטוני מעבר, בגיימפליי מן הסתם הרמה תהיה ירודה יותר.
&nbsp
בקיצור, מבחינתי מאכזב מאוד, אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה, הם אולי חושבים וצודקים שמבחינתם זה רוקסטאר ו RDR2 ולכן כל דבר שיוציאו בחצי מאמץ ישבור את האינטרנט ויביא הייפ אבל מבחינתי זה רחוק מלהיות מספיק, הם יצטרכו לעבוד הרבה יותר קשה מזה כדי ליצור לי הייפ.
&nbsp

כן.. מה הם חשים שהם "משחקי הכס"?

מה זה הדוואין שלהם כאילו כולם מצפים לשמוע על העלילה? לג'יטיאי יש עלילה סטאירת מפגרת ומצחיקה אף אחד לא משחק בשבילה זה פשוט נחמד שהיא שם ומשעשעת.

ומי זוכר תעלילות הסטאריוטיפיות שלהם?
זה נחמד שיש להם עלילה אבל סליחה הם לא איזה נוטי דוג או סקוור היפנית או קוג'ימה או אפיל tt שאנשים יגידו אני

משחק בשביל העלילה נטו שאתם יכולים להביא טריילר שהכנתם בארוחת צהריים בקפיטריה.

עולם פתוח סינמטי עם עלילה מושקעת לא חסרים לנו מהוריזון ועד אפילו מאפיה 3 מאותה מפיצה.

לא שאני אומר שמאפיה 3 הוא ברמה של rdr 2 אבל אין שום סיבה להאמין

שבעלילה שלו rdr 2 יהיה יותר טוב ממאפיה או הוריזון אז לא ברור הדגש הזה על הסיפור.

ואתה יודע מה אפילו לא שמתי לב שזו בטח באמת גרפיקה משופרת של סרטוני מעבר. אז כל ההשוואות שאנשים עושים לגרפיקה של uncharted 4 מוזרה לי.

אחד הדברים שהלהיבו בזמנו בrdr זו השממה הזו של המערב הפרוע עם הסוס. והרבה משחקים חיקו את ההרגשה הזו מאז. סיירים חיקה את זה ואילו mgs5 מסרטנים שראיתי.

זה וכמובן העובדה שאף אחד לא עשה עולמות פתוחים סינימטים ב2010

מסכים לגמרי שהם צריכים להרשים אותנו הרבה יותר בשביל הייפ.

ההרגשה שלי היא "כן נשחק בזה עד שיגיע ספיידרמן למה לא" אבל אין לי להרגשה שהמשחק הולך להיות גולת הכותרת של 2017 אלא עוד משחק די טוב שמעביר את השנה סבבה עד שמגיעים למשחקים המדהימים. הלוואי ונאכל כובע.

evilplate

New member
מסכים, לא חושב שאי פעם שיחקתי במשחק רוקסטאר

שהרגשתי שיש פה איזו עלילה טובה, מקסימום הייתי מגדיר אותה serviceable או במקרים מסויימים משעשעת וכו׳ אבל לא איזה משהו שקרוב בכלל להיות ההיילייט של המשחקים שלהם.
&nbsp
מצד שני לא שיחקתי את RDR הראשון ואולי שם היא באמת טובה אבל אם לשפוט מהטריילר של השני כאמור אין פה משהו מיוחד ואפילו לא הראו איזשהם פרטי עלילה שמרגשים מאוד את המעריצים שמכירים את הסיפור של הראשון או משהו, פשוט סתמי לכולם.
&nbsp
מילא אם זה היה GTA חדש אז טריילר סיפור היה חושף לנו את הווייב והסגנון של המשחק הבא, את הלוקיישן וגם את השנה שבה הוא מתרחש, דברים שכן יכולים לרגש מאוד בזכות עצמם בלי קשר לעלילה שיציגו ולדמויות שם, אבל במקרה של RDR2 כל המשתנים האלו ידועים מראש אז מה שנשארנו איתו ביד זה טריילר סתמי על משחק שמתרחש במערב הפרוע.
&nbsp
ובכל זאת אני מתקשה להאמין שמשחק רציני של רוקסטאר יהיה לא יותר מ ״די טוב״ והמשהו הזה שמשחקים עד לספיידרמן, קשה לי מאוד להאמין שהם יתדרדרו עד כדי כך. נחיה ונראה אני מנחש :)

בכל שנה אחרת הייתי מסכים איתך

עדיין אני יותר מתלהב מgow4 למשל מrdr2. בטח שיותר מספיידרמן מrdr2.
זה סובייקטיבי אני יכול להעיד רק על עצמי.

אם זה היה נגיד gta6 ? חושב שהייתי מצפה לו לפחות כמו שני אלה שהזכרתי אחי.

ואני מסכים איתך בgta חדש אפילו רק חשיפת העיר מהתקופה ואילו הדמויות הראשיות! זה סיבה למסיבה.

Rdr זה קצת כמו שיוכרז מחר מאפיה 4 אתה בערך יודע שתשחק בחור חדש במאפיה ושתהיה תקוע עם מכוניות עגלה.
בגלל התקופה.

זה לא רק שgta מצחיק מטופש לסוג של סאותפארק העולם הפתוח שלו גם שייך לתקופות שלנו והכי מוקדם שראינו בו זה שנות ה80.

אז כן יש המון משחקי עולם פתוח שמתרחשים בתקופה שלנו אבל רוקסאר יש רק אחת והם שמים את כל הלב בgta עם כל הכבוד לrdr2.

אם איכשהו ספיידרמן וgow4 ידחו ל2019 אז כן הוא יהיה אחד הבולטים בשבילי אבל קשה לי לראות את זה.

V Has Come To

New member
Cuphead מקבל ציונים טובים...

Gamespot - 8
Polygon - 8.5
Destructoid - 9.5
Gamesradar - 5/5

תאכלו את הלב בעלי PS4 :)

אתה זוכר שכל טוסטר אובן

יכול להריץ את המשחק הזה ב60fps ?
קונה אותו ללפטופ.

בשביל חלב לא קונים רפת

בטח לא רפת מסריחה כמו הרפת של מייקרוסופט.
המשחק עולה 70 שקל שיקחו את המס שלהם ואני אוכל לשחק.

טלווזיה ומסך גדול? אנחנו לא בתקופת האבן גם אני אשחק אותו על הטלווזיה עם הדואלשוק 4 בצורה אלחוטית כמו מלך ואתה יודע מה? הוא אפילו יראה יותר טוב מאשר על הONE :)

כייף זה עניין סובייקטיבי.

מצד שני תראה לי שחקן ONE שלא יאכל את הלב על ספיידרמן חוץ ממך כי אתה לא אוהב קומיקס :)

V Has Come To

New member
ברור שבשביל המשחק הזה לבדו לא שווה לקנות קונסולה...

אני רק אומר שמי שיש לו גם ככה X1 די הרוויח...
ברור שאפשר לחבר את הPC לTV ולהנות על מסך גדול...
זאת היתה עקיצה לבעלי הPS4 חצי בצחוק...ברור שביום יום בעלי האקסבון אוכלים הרבה יותר את הלב מבעלי הPS4...
לי יש את 2 הקונסולות ואני מבסוט על כך...

חחח אחי אני חותם על זה שלא הדלקת את הONE הזה שנים.

וסוף סוף יש לך סיבה לבדוק מה שלומו חחח.
מה אתה משחק עליה? צד ג'?
אתה אחד שמשחק בקווסטים וכל זה אז דווקא ממך ציפיתי שלא ממש יפריע לך לשחק את זה על הPC גם אם לא היה לך ONE.

העיקר שאתה מוצא לה שימוש פה ושם חחח.
מסכים שתמיד יש מה להרוויח שיש לך 2 קונסולות לא משנה מה, אישית אני מעדיף לשים את הכסף על סוויץ אם כבר עוד קונסולה, אבל זה עניין של טעם כמובן.

V Has Come To

New member
אמת...הקונסולה מעלה אבק...

מאז שסיימתי עם DR4 וגם GeOR4...מצד שני גם את הPS4 לא תפעלתי הרבה זמן...
אמרתי לך כבר פעם שצד ג' אני משחק רק על הPS4..לא רואה סיבה לשחק את זה על האקסבון...
אני אכן אוהב קווסטים אבל אנחנו לא בשנות ה90 תור הזהב של משחקי הקווסט שמשחק קווסט טוב יוצא פעם בכמה חודשים..כיום פעם ב6 שנים יוצא משחק קווסט שמעניין אותי, לכן המחשב הוא בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים ומשחקים אני משחק רק על הקונסולות...

תכף AC מגיע בדוק תפעיל את הקונסולה להרבה זמן

ואחר כך נסה גם את הוריזון מה איכפת לך, אולי זה יפתיע אותך לטובה.
וגם נסה ת'דמו של Nier אוטומאטה עדיין הכי קרוב לדעתי, שתקבל לMGS ריסינג בדור הזה.

V Has Come To

New member
חחח בוא לא נבנה על זה...

אתה כבר יודע שאני לא ממש אופטימי לגבי הAC החדש...
הוריזון וגם Nier הם משחקים מצויינים אני בטוח...אבל בשנה הזאת אני הרבה יותר בררן ולא קונה שום משחק אם אני לא בטוח שב100% הוא יתפוס אותי ואני לא אפסיק באמצע..אפילו את הDLC של UC4 עוד לא קניתי...ולגבי הוריזון - צפיתי במישהו בטוויצ' משחק אותו כמעט מההתחלה עד הסוף ככה שאני שרוף במשחק הזה מבחינת העלילה...

אני גם רואה אותו באזור ה79-81 (ולמה למען השם הרסת לעצמך)

שאתה חייב להודות שזה שיפור מסיינדיקיט לפחות.
ואיך הרסת לעצמך את הוריזון דאמט למה.
אני מבין שבטח לא חשבת שאתה תשחק בזה גם ככה אבל חבל.

Jupiter Jones

New member
אתה צוחק אבל אני

באמת אוכל את הלב!
אני חם על המשחק הנהדר הזה ממזמן. באסה

V Has Come To

New member
יכול להיות שיש לו איזה מחשב סטודנטים i3 עם כרטיס מסך מובנה

של הלוח אם...
למרות שאמרת שטוסטר יכול להפעיל את המשחק הזה אולי בכל זאת יש לו דרישות מנינימום...

מישהו 2

New member
הדרישות מינימום למשחק

זה שיהיה למחשב כרטיס מסך בערך
במומלצות יש i3 חח
סתם אם כבר ממש בודקים

למעלה