טריילר מאכזב מאוד
קודם כל מאכזב שזה כל מה שקיבלנו, טריילר סיפור בלי שום גיימפליי, מלחתכילה לא קל ליצור טריילר סיפור באורך דקה וחצי על מערבון שממש יחדש וירגש עם כל השיאים שכבר הגיעו אליהם בז׳אנר הזה אבל פה זה היה נראה לא מעניין במיוחד.

אם אני מראה את הדבר הזה לכל בנאדם שלא מבין במשחקים והשם RDR לא עושה לו כלום זה יראה לו כמו עוד מערבון קלישאתי שיחכה לתפוס ב 2 בלילה בהזדמנות כשלא יצליח להרדם. בקיצור, אובייקטיבית, בפני עצמו מבלי האסוסיאציה של רוקסטאר וכל המותג לא הראו פה שום דבר מרגש או מעניין במיוחד מבחינת סיפור.

לדעתי, בגלל שבז׳אנר הזה מאוד קשה לחדש ולרגש מבחינה עלילתית בטריילר קצר הם היו צריכים להציג גיימפליי ולדבר על מכניקות ומה מייחד את המוצר הזה כדי לעורר ריגוש, ועל אחת כמה וכמה כשהטריילר סיפור שלהם הוא די מעפן ונראה לא הכי מעניין בכלליות (על פניו ממה שאפשר להבין מדקה וחצי) הם היו ממש אבל ממש חייבים להציג גיימפליי ולדבר על מה חדש כדי לבנות הייפ רציני, לפחות אצלי אבל במעבר מהיר זה נראה שגם אצל רבים ברשת בכלליות.

הגיבור הראשי לדעתי נראה די מעפן בשביל דמות ראשית, כן יש לו מקום במשחק אבל הוא נראה במקסימום דמות משנית שאתה פוגש באיזה קווסט במשחק, לא הדמות שאתה אשכרה משחק. הוא פשוט לא משדר את הוויב הנכון ואת הקליבר המתאים בשביל תפקיד ראשי, קשה בדיוק להסביר, אולי בגלל שבטריילר הוא סתם עושה רושם של דמות חד מימדית כזו של ערס מערבונים שאתה מצפה לפגוש בהמשך הדרך או כיריב או כאיזה נחש ערמומי שיש לו אינטרס לעזור לך בשלב מסויים ואז אולי הוא בוגד בך בהמשך ויש קונפליקט איתו, אבל לא כדמות הראשית של ה״סרט״.

הגראפיקה לפעמים יפה מאוד ולפעמים ממש מחרידה (שימו לב לטקסטורות הרצפה בתחילת הטריילר כשרואים מישהו מנמנם שם והוא מעיר אותו בבעיטה) ולפחות מהטריילר לא מפוצצת ראשים, נראית שדרוג נחמד ל GTA5 אבל יש מצב שהוריזון קלקל לא מעט משחקי עולם פתוח מבחינה גראפית למרות שאולי RDR2 עושה ״יותר״ עם העולם והגיימפליי ככה שזה משפיע, צריך לראות בהמשך. אני סקרן לראות את הגראפיקה בזמן גיימפליי רציף וכן יש לו לוק נעים לעין לרוב וסגנון אומנותי סבבה אבל זה לא מדהים כמו שציפיתי.

גם ההבעות פנים לא מראות קפיצה ממש מעל מה שהתרגלנו בדור הזה בעולמות פתוחים, יש בהם באמת משהו טיפה off, ואלו הבעות פנים בסרטוני מעבר, בגיימפליי מן הסתם הרמה תהיה ירודה יותר.

בקיצור, מבחינתי מאכזב מאוד, אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לזה, הם אולי חושבים וצודקים שמבחינתם זה רוקסטאר ו RDR2 ולכן כל דבר שיוציאו בחצי מאמץ ישבור את האינטרנט ויביא הייפ אבל מבחינתי זה רחוק מלהיות מספיק, הם יצטרכו לעבוד הרבה יותר קשה מזה כדי ליצור לי הייפ.