הו לה לה חברים MGS 5 בפלוס האירופי והאמריקאי

בוא נגיד ככה אם יש לו I5 (ואני מדבר על נייד Mind you )

שהוא חלש פי עשרות מונים מI5 נייח הוא מסודר. היום אפשר למצוא את הניידים האלה במחיר שווה לכל נפש.

אולי לי זה יותר מחיר שווה לכל נפש כי אני עדיין אילתי וכל זה, אבל גם במרכז זה לא מחיר רציני וסביר להניח שיש לו אחד כזה.

כל החברים שלי יש להם איזה I7 בניידחלא לא מבוטל מהם מהמרכז ורובם המוחלט רק צופים בסדרות ולא נגעו בקונסולה מדור הפס2. וזה הרבה יותר ממה שהמשחק הזה צריך :)

(הכרטיסים המובנים היום טובים מאוד יחסית למשחק כזה)

מישהו 2

New member
בבקשה, בשביל מה הפורום

מדריך לרכישת Cuphead ל- PC:

1. נכנסים לאתר של Steam.

2. לוחצים על Install Steam (בראש האתר מצד ימין) ומורידים את התוכנה.

3. מפעילים את Steam בסיום התקנה, זה יבקש ממך להירשם.

4. תפתח בפניך חנות דיגיטלית ענקית של משחקים, בחיפוש תכתוב Cuphead ותוכל לקנות את המשחק. (דרך PayPal, כרטיס אשראי וכו'). מיד עם השלמת הרכישה המשחק ירד במהירות הגבוהה ביותר האפשרית עפ"י חבילת האינטרנט שלך.

נראה לי שהוא יותר חושש שהוא לא יצליח לקנפג את השלט עם המשחק

לאנשים כמונו שכל הקינפוגים האלה כייפים להם ואוהבים לקנפג אנחנו לא נרתעים מזה אבל יש גיימרים שבדיוק בשביל להימנע מההגדרות האלה והקינפוגים הלכו לקונסולות מראש.

(ןאני מדגיש אני נהנה לקנפג - אני לא נהנה שמשחק קורס לי בלי שאני מבין למה חחח (וגם זה קורה לא מעט עם כל הניסיון שלי של 25 שנה על מחשב)

Jupiter Jones

New member
תודה רבה!! אעשה זאת

רק מקווה שיהיה קל לשחק דרך המחשב כי אני רגיל לפס4.

Jupiter Jones

New member
הצלחתי תודה! אבל יש בעיה מאוד מוזרה:

המשחק עולה ואני מצליח לשחק בו (עם שלט הפס4) אבל האוייבים במשחק לא מופיעים, כאשר אני נפגע יש מן פיצוץ של פגיעה בי ואפקט קולי אך האוייב בלתי נראה! בנוסף, נראה לי שגם כתוביות מסויימות מופיעות בריבועים מאוד מטושטשים.
מה זה? מה ניתן לעשות?
הנה תמונה להמחשה כיצד בקטע ההתחלה של המשחק המסך ריק מאוייבים.

מישהו 2

New member
וואו זה מאוד מוזר, אצלי זה לא קורה

מה קורה כשאתה נכנס לשלב אחר? אני יודע שבהתחלה יש כמה אופציות לשלבים.
&nbsp
יש עדיין קצת באגים במשחק, קרה לי פעם אחת שמתתי והמשחק המשיך כאילו כלום בלי יכולת לעשות retry.
ופעם אחת שהוא קרס.
אבל לא נתקלתי בבעיה המדוברת :0
&nbsp
תבדוק בהגדרות תצוגה של המשחק שזה ברזולוציה הכי טובה של המסך שלך ותנסה להפעיל מחדש

Jupiter Jones

New member
תודה לך אבל לצערי זה לא עזר

עוד דוגמאות לסיוט: בתמונה אחת קאפהד עומד על המים אך הוא אמור להיות שם גשר שהוא יעמוד עליו (כך ביוטיוב באותו שלב התחתלי) ובשנייה אוייב בלתי נראה מתנגש בו, כל "התפאורה" קיימת כל הנפשת הפגיעה אך האוייב לא.
טירוף! זו הסיבה שאני מעדיף לשחק בפס4 על פני מחשב שיש בו דברים בלתי ניתנים להסבר ואף פעם זה לא הולך חלק.
שלחתי מייל לחברה של המשחק (כי הרי עם סטים לא ניתן לתקשר), נראה עם יענו לי.

מישהו 2

New member
אתה יכול לבקש refund במקרה הכי גרוע

זה בהחלט בעיה מוזרה, לא מצאתי אותה בגוגל , אתה כנראה היחיד בעולם שזה נראה ככה אצלו ;)
אם הסרה והתקנה מחדש לא עזרו (בטח כבר עשית יותר מפעם אחת)
הכיוון היחיד שיש לי זה אולי עדכון של הדרייבר של הכרטיס מסך...
תבדוק שהוא מעודכן

מישהו 2

New member
זה כבר קשה לי יותר להסביר דרך כאן

אם תרצה, שלח לי במסר אישי מספר טלפון שלך אני אנסה לעזור לך טלפונית

evilplate

New member
חחחח איך אתה נשמע כמו מעריץ בוקס שרק חיכה

לאיזה קלף הכי קטן כדי לנופף אותו בעיניים של שחקני הפס4 לא ישנה עד כמה קטן ולא משמעותי ביחס למה שהצד השני מקבל. זה כמו שמישהו יפרק אותך במכות ואתה תחגוג את זה שהצלחת לשרוט לו את הרגל במקרה כשהוא הפיל אותך על הגב :)
&nbsp
אני יודע שאתה לא באמת רציני אבל סתם זה שעשע אותי.
&nbsp
אגב זה באמת משחק שכל אחד יכול להפעיל, אני בטח יכול בקלות למרות שאני לא משחק בכלל על המחשב שלי אבל אני הבאתי מחשב עוד טיפה סביר למשחקים, אך גם כמעט כל מי שקנה מחשב ביתי בשנים האחרונות בשביל גלישה ובידור בלי מחשבה לשחק בו יכול להריץ את זה.
&nbsp
מסך גדול? בכנות אני לא אטרח להתעסק בזה עם המחשב שלי, אבל זה לא כזה נורא אם הייתי חם על המשחק הזה להנות ממנו על מסך קטן יותר כשאני יושב קרוב אליו כמו עם המחשב, זה לא בדיוק משחק עם חוויה קולנועית מדהימה שזה יבאס, זה הכי ארקיידי שיש, משחק שאני יכול להפעיל לכמה סיבובים בקטנה בזמן שאני גולש או כותב איזו תגובה פה בפורום, מה הביג דיל?
&nbsp
אם כבר לעקוץ עקיצה עם משמעות אז עוד מעט יצא פורצה 7 עם ציונים מעולים וזו באמת מכה לא קטנה למי שאוהב מירוצים ויש לו פס4, אם יש ז׳אנר שהבוקס באמת נותן לסוני בראש בדור הזה זה במירוצים, בכל השאר הם מפסידים אבל במקרה הזה אין מה לאמר, יש למייק שתי מפתחות מירוצים מעולות ופוליפוני בירידה חדה עוד מהדור שעבר, גם יש להם תפוקה על הפנים בעוד שהמפתחות של מייק מתקתקות משחק מירוצים פצצה כל שנתיים והן רק משתפרות יותר ויותר (ככה שהם מקבלים בעצם כל שנה משחק) וגם שכשיוצא להם כבר משחק הוא רחוק מאוד מלהיות מאסטרפיס כמו בעבר, הוא כושל בליצור סטנדרטים חדשים בז׳אנר ולרוב הוא נופל גם מהפורצה המקביל לו, כמו שבוודאות גדולה יקרה גם השנה עם GT ספורט מול פורצה 7.
&nbsp
ברור לי שאם מישהו שחובב מירוצים בלבד שואל אותי מה לקנות אני ממליץ לו על הוואן איקס.

V Has Come To

New member
חחח אני באמת שמח שמגיעים משחקים טובים לבוקס...

כי אני רוצה תחרותיות בענף אבל אני ממש לא מעריץ בוקס..כמו שאמרתי יש לי את 2 הקונסולות ואת רוב הגיימפליי שלי אני מעביר על הסוני...
ובשבילי פורצה זה לא משהו לנפנף איתו מול הפנים של פאן בוי של סוני..אני בטוח שזה משחק מוערך למי שאוהב משחקי מרוצים אבל באופן אישי זה לא משחק שמאוד מעניין אותי וזה טיפשי לדעתי לעשות ניימדרופינג למשחק שלא מדבר אליך רק בשביל לנסות להוכיח נקודה שהקונסולה שיש לך יותר טובה משל מהמתחרה...

מישהו 2

New member
לכל מכשיר יש את היתרונות והחסרונות שלו

האקסבוקס לא רואה ממטר את ה- PS4 כמכשיר מדיה. המערכת הפעלה של ה- PS4 היא בושה וחרפה על כל העדכונים שהיו עד היום שהיא נראית כמו שהיא נראית.
&nbsp
נתקעת בין מעבר תפריטים , התנתקויות מ- party, המערכת של "אנשים אחרונים שפגשתי במשחקים" שעבדה מצוין ב-PS3 ולא עובדת בכלל ב- PS4. חוסר קוסטמיזציה... באמת שיש דברים שזה אפילו פגיעה בכבוד של הצרכנים שהם לא מסדרים.
&nbsp
זה בדיוק הדברים שהאקסבוקס לא סובל מהם. אבל בסופו של יום זה תלוי במשחקים ועד כמה אתה בן אדם של מולטי שאחד יעדיף קונסולה אחת על פני השנייה

V Has Come To

New member
בסופו של דבר מדובר על 2 קונסולות משחקים...

למרות שהאקסבון ניסתה למתג את עצמה מההתחלה כמכשיר מדיה all rounded היא עדיין בסוף של יום קונסולת משחקים...
ואם אין מה לשחק על הקונסולה כל ההיתרונות שכתבת שיש לבוקס הופכות להיות די שוליות...
לנסות לגרום לבעלי PS4 לקנאות באקסבון בגלל הממשק שלה? בוא נגיד..כבר עדיף לנסות את הקלף של cuphead ופורצה...

מישהו 2

New member
יש אנשים שבתמונה הכללית הממשק עושה בשבילם את ההבדל

אני מדבר על אנשים שקונים קונסולה בשביל לשחק COD או היילו עם חברים ברשת. או רק בשביל פיפא כזה. והפאן החברתי מאוד עושה להם את זה, שיהיה מאוד קל להוסיף אנשים לחברים ולהזמין למשחקים וכל מיני...
&nbsp
על הדרך זה מכשיר מאוד יפה ונוח לסיים בו את הערב עם נטפליקס חח
מכשיר לכל המשפחה כזה..
כן, אם הייתי כזה אולי הייתי קונה אקסבוקס

למעלה