הו לה לה חברים MGS 5 בפלוס האירופי והאמריקאי

evilplate

New member
בתכל׳ס מסכים איתך, יש אנשים בנישה צרה יחסית שזה מתאים להם

אפשר לאמר את זה אבל על כל קונסולה לא משנה כמעט עד כמה גרועה, למשל על ה WiiU אפשר גם לאמר שיש אנשים שבאמת אוהבים לשחק קצת מריו עם המשפחה ולקנח בקירבי וזה סבבה להם והם לא צריכים הרבה יותר.
&nbsp
יכול להיות שהאנשים שתיארת הם קהל יותר גדול מאלו שאני תיארתי, אבל בעיקרון זה גם נישתי למדי לבחור קונסולה לפי ממשק למרות שהיא מפגרת בסיבה המרכזית שלשמה בדרך כלל קונים קונסולות.
&nbsp
אני חושב שגם אלו שקונים בוקס זה לרוב לא בשביל ממשק אלא זה בגלל הרגל עוד מהדור הקודם, בגלל כוח של מותג שעובד עליהם וכי היילו-גירס-פורצה עוד מדברים אליהם (למרות שבסעיף האחרון זה כבר לא הכי רלוונטי), מודע שגם לסוני יש כח של מותג אבל זה לא סתם שדור קודם הם היו שווים לבוקס ובדור הזה הם מפרקים אותם, זה לא סתם שהשנה היתה להם את השנה הכי חזקה מבחינת מכירות בארצות הברית, הם ניצחו באספקטים שמשנים הכי הרבה לקהל של הקונסולות, משחקים וחומרה עדיפה במחיר זהה.
&nbsp
אגב כשחקן סינגל פלייר אני לא מבין מה הבעיה ממש בממשק של הפס4 ולמה הוא דורש כזה שינוי, ממשק פשוט ומהיר בלי חפירות, הוא נתקע אצלי רק בדברים שכוללים אינטרנט כמו לטעון חנות ודברים כאלו אבל זה עניין שלי כי הפס4 מחובר אלחוטית לחדר די רחוק.
&nbsp
אולי במולטי זה סיפור אחר ובאמת הוואן מציע חוויה עדיפה אין לי ניסיון בזה, כמו כן גם כנגן מדייה אין לי מושג, הנטפליקס עובד לי מעולה גם בתנאי אינטרנט לא אידיאליים וזה כל שימוש המדיה שאני צריך, אבל מבחינת עיצוב אני לא רואה עדיפות בכלל למערכת הפעלה של הוואן, נראית אם כבר עמוסה וחופרת מדי בשביל קונסולה לטעמי.

מישהו 2

New member
התקיעות זה יותר כשאני בתוך משחק והוא ברקע האמת

לעיתים קרובות סובל מהורדות איטיות, קושי בהתחברות בכל מיני משחקים ואני מחובר בכבל ישירות.
לא הכי מרוצה מהשרתים של סוני

אבל למה אנשים מתעקשים על הנארטיב שהבוקס יותר טוב כמכשיר מדיה

מה בדיוק הופך אותו למכשיר מדיה עדיף.
נטפליקס? - מעולה בPS4 כמו שגם איוול ציין.
הזרמה של מוזיקה בPS4 תוך כדי משחק? יש כמו שכבר ציינתי בעבר.
הזרמה של קבצי וידיאו ? יש.

קיסטום של הרקע בPS4 לאיזה תמונה שתרצה ? יש.
תמיכה בעברית בנטפליקס ? יש.

אפשרות לקבל הזמנות מחברים וכניסה ישר ללובי שהם פתחו? יש לפחות בSF5 וטקן 7 לא שיחקתי עם חברים באחרים.

אפליקציה לפלאפון תומכת עברית ששולחת לך את כל ההודעות שאתה מקבל בPSN ? יש.

שליטה קולית בPS4 סטייל השליטה הקולית של הקינקט עם כל מיקרופון מעפן?
יש, כולל זיהוי של משחקים ספציפים ואפלקציות ספציפיות ופקודות ספציפיות.

מה בדיוק הONE עושה כמכשיר מסביב שהPS4 לא?
למה עדיף לצפות בנטפליקס בONE ולא בפס4?

זה ממש נראה כאילו אנשים נותנים לבוקס את הניצחון במערכה כמכשיר מדיה
כמו פרס תנחומים שכזה. "לפחות לא ניצחתם, אבל הנה כולנו נשקר לעצמנו שניצחתם את סוני כמכשיר מדיה, כי אין לנו אקסבוקס ואנחנו לא יכולים באמת לדעת :)

מישהו 2

New member
חחח אני ניסיתי קצת להיות נחמד לבן אדם

אם בכל זאת יש בו איזה הערצה לבוקס.
&nbsp
אתה צודק, שורה תחתונה בשניהם אפשר לעשות את כל הדברים החשובים. פשוט האנלוגיה הכי קרובה לחווית השימוש היא שזה כמו אפל.
בפלייסטיישן זה ירגיש טיפה זול ודוגרי כזה בזמן שבאקסבוקס אתה תעבור דרך מסכת אפקטים רעננה, כל מיני הגדרות תמונה מיוחדות לשיפור האיכות והקונסולה בטוח תהיה שקטה ולא תתחמם במהלך הצפייה ;)

אחרי 3 שעות נטפליקס הפס4 קר ושקט.

אי אפשר לדעת שהוא בכלל דולק אמן והיה ככה גם במשחקים. הוא גם די קר אבל באופן כללי גם אם הוא חמים מהצפייה אין בזה נזק קל שבקלים אחי.

קונסולות מאריכות חיים ככל שמדליקים אותן המשתמשים בהן. ככל שאתה לא משתמש ולא מדליק גודל הסיכוי שהן יתקלקלו. ככה שצפויה יומית או לפחות כל יומיים שלושה/משחק/סתם הפעלה רק מאריכה חיים לפס4.

אני מבין את הרצון לא לזלזל במי שיש לו הערצה לבוקס חחח אבל פרסונה הוא הראשון שאומר שאין לו באמת הערצה לבוקס ושזה לא רציונלי שהוא בכלל קנה אותו.

הוא לא כמו קרוב המשפחה שלי שאמר "לא בוגד באקסבוקס" או בן דוד שלי ששם את הפס4 בארון בגדים ומשחק על הone s

וואי הרגת אותי פה מצחוק עם הדוגמא הזו

זהו אני מת
אני מבין אנשים שיש להם אולי רק נייח כמוך וזו טרחה לחבר אותו לטלווזיה אבל נייד? חצי מהאנשים בעולם בלי סמארט טי וי/קונסולה/סטרימר כלשהו.

מחברים את המחשב יום יום לטלווזיה זה דבר שכל משתמש קצה יודע לעשות

אין בעיה לשים אותו מתחת למזנון או מעל המזנון לסגור אותו להעביר תתמונה לטלווזיה לקחת את 1 משני השלטים של הפס4 ולסנכרן אותו ולהשאיר אותו מסונכרן למחשב עד שגומרים את cuphead.

ואני חייב להודות שעד עכשיו כשאני מהרהר אם לקנות את cuphead הראש שלי אומר "מה פתאום, אם כבר תקנה ORI " בעיני זה האקסקלוסיבי היחיד שבאמת מעורר קנאה. (וגם אז לא אמיתית כי הוא נגיש לכולנו)

evilplate

New member
שמח שנהנית ככה חחח

לי אישית אין מחשב נייד אמיתי, יש לי אייפד ככה שבמקרה שלי כל העסק הוא טרחה רצינית ולכן אם יצא משחק AAA מדהים של מייק שאני ארגיש מאיזשהי סיבה שאני חייב אז אני אצטרך לשחק אותו בחרא תנאים מול מסך קטן על כסא משרדי, במקרה כזה ברור שעדיף בוקס ואפילו לשחק על הוואן הרגיל והחלש יותר עם גראפיקה משונמכת אבל בתנאים נורמלים מאשר על כסא משרדי מול מסך קטן אבל בסדר, מדובר על תסריט שלא נראה ריאלי לזמן הקרוב ואם יתממש אז נהנה מהמשחק כבר ככה, זה בטח עדיף מאשר לא לשחק בו בכלל ככה שנחמד שאין לי בכלל מתח ו״חשש״ משום הכרזה פוטנציאלית של מייק כי אני יודע שככה או ככה אני אוכל לחוות הכל גם אם לא אידיאלית.
&nbsp
וכאמור במקרה של אינדים קלילים כאלו שלא בנויים על איזו אימרסיביות חזקה ולא באים עם הפקה מרשימה יחסית אין בכלל בעייה. אם הייתי מעוניין בקאפ הד זה היה סבבה לשחק אותו ככה, ברור שגם אותו יותר נחמד על הספה אבל זה לא נורא גם על המחשב הנייח.
&nbsp
אני מסכים איתך אבל שהמון מחברים מחשב נייד לטלוויזיה, בעיקר בשביל סרטים וסדרות וכו׳, גם אחים שלי ככה, אני פשוט מסתפק בנטפליקס של הפס4 וביס בשביל כל התכנים שלי, נראה לי די והותר :)
&nbsp
וגם אני מתלהב הרבה יותר מ ORI אבל זה באמת עניין של טעם, Cuphead עושה רושם של משחק מצויין בז׳אנר שלו.

מישהו 2

New member
cuphead הוא כמו ריימן 1

שלקחו ממנו רק את הקרבות בוס , אבל לא היה להם כוח להשקיע במשחק פלפטורמה אמיתי עד הסוף אז הם עשו מלא קרבות בוס וחיברו בינהם בנקודות על מפה

לזכותם הם לא רצו לעשות שלבי

פלטפורמה. התכנון המקורי היה שהמשחק יהיה רק שלבי בוס אבל הם קיבלו ביקורת קשה על זה אז הוסיפו שלבים (שנראים ממש מעפנים)

מישהו 2

New member
הם לא באמת מעפנים

הם גם מאוד נחמדים ומאתגרים בפני עצמם אבל הם חסרי קשר.
הייתי נותן להם עוד שנה כדי שיעשו משחק רציף כמו שצריך שעוברים כמה מסכים כאלה עד שמגיעים לבוס.

זה כאילו כל התשתית מוכנה, המשחק הכי אמנותי ומגניב גרפית אי פעם ואז מתפשרים עליו בעצלנות

V Has Come To

New member
הוא יותר מזכיר לי את Contra מאשר את ריימן...

לא יודע אם אתה מכיר את המשחק הזה אולי אתה צעיר מדי חחח...
ושלבי הטיסה מזכירים לי את משחקי השוטרים חלליות שזה גם אולד סקול...
אחרי כמה שעות במשחק לדעתי הוא נחמד מאוד...ה art style והאנימציות מטורפות והמשחק בהחלט מאתגר...
אני בהחלט ממליץ עליו...אבל תיהיו מוכנים לרמת קושי לא פשוטה בכלל...

מישהו 2

New member
לא פשוט בכלל

היה איזה אסייתי/יפני שעשה סטרים בטוויץ'. מישהו תותח כל הזמן קיבל A, A+.
&nbsp
וכל הצ'אט : "A-sian" חח

חושב שכל הישראלים שיחקו ככה תזאנר.

לא משנה כמה פלטפורמרים 2d שיחקנו על הקונסולות אני בטוח שכולנו שיחקנו מספר גדול מאוד של כאלה על הpc על מסך קטן.

ועשינו את זה עם מקלדת ונהנהנו אז עכשיו שיש גישה לגיימפאד. מי באמת יעשה עניין מהמסך הקטן.

אני מסכים שנטפליקס לכבלים זה די והותר בשביל תוכן יש פעמים שאין לי שום דרך אחרת לצפות בסדרה אז אני אצפה בה על המחשב אבל זה ממש נדיר.

למעלה