הPS5 מגיע ב2018? (איך תרגישו לגבי זה חברים?)

הPS5 מגיע ב2018? (איך תרגישו לגבי זה חברים?)

האנליסט, ש"חזה" שהניאו יושק לצד PS4 סלים, טוען שהדור הבא של הפלייסטישן יושק ב2018, אם כי לא ידוע אם הוא מבסס את זה על מידע מתוך מקורות שיש לו בסוני עצמה או שהוא סתם מחפש תשומת לב.

אישית אני לא מאמין שזה יקרה, אני מאמין שהפס5 יגיע בסביבות אוגוסט- ספטמבר -אוקטובר 2019 לחנויות.

לא יודע למה האנליסט הזה חושב אחרת, ולמה הוא חשוב שסוני יהיו כל כך טיפשים לסיים דור כזה מעולה כזה בשנה הבאה.

אבל בואו נזרום איתו רגע, נגיד והוא צודק, וסוני שומרת על שתיקה כדי לא לפגוע במכירות, איך תרגישו לגבי זה?

אני חייב להגיד שאני לא רוצה פס5 בשנה הבאה יש לי פשוט עשרות משחקים
לשחק בפס4 שעוד לא הגעתי אליהם, המון משחקים לחזור אליהם,ועוד המון משחקים חדשים שלא יצאו שאני מחכה להם בציפיה דרוכה.

גם אם הוא צודק אני לא רואה את עצמי קונה פס5 עד אמצע 2020 אם זה היה תלוי בי הייתי מושך את הדור עד 2021 :)
אני ממש מרוצה וחושב שאן לנו לאן למהר,מיותר.

אל תצפו למשחקי סינגל עם עלילה מושקעת ממיקרוסופט.

(כן, לא משהו שצריך לכתוב עליו במיוחד, כדי לדעת את זה)
בכל זאת מעניין לראות איך מייק/ספנסר רואים משחקי סינגל פלייר.
“The audience for those big story-driven games... I won’t say it isn’t as large, but they’re not as consistent. You’ll have things like Zelda or Horizon Zero Dawn that’ll come out, and they’ll do really well, but they don’t have the same impact that they used to have, because the big service-based games are capturing such a large amount of the audience. Sony’s first-party studios do a lot of these games, and they’re good at them, but outside of that, it’s difficult – they’re become more rare; it’s a difficult business decision for those teams, you’re fighting into more headwind."

לא בדיוק מעודד ומכין את הקרקע להכרזות משעממות מהם בE3.
(לפחות לפי הטעם הספציפי של הפורום שלנו שמעדיף משחקים כאלה)

evilplate

New member
כרונו הוא גם אומר בריאיון הזה שמייק הולכת להשקיע חזק עכשיו

בצד א׳, שכחת להביא את זה

&nbsp
אבל בתכל׳ס כן אתה צודק זה ממש ממש מאכזב לשמוע את זה, מייק חברה פשוט מעפנה מבחינתי שאין לה חשיבה צעד קדימה ולא מנסה לפתח את התעשייה בכלום, תמיד הם מחפשים את הדולר המהיר ומנסים לעלות על הטרנד שכולם עושים במקום לייחד את עצמם ולהציע משהו שונה קצת לקהל.
&nbsp
זה לא חדש אצלם, בתחילת הדור הקודם הם ניסו להשקיע במשחקים יפניים קצת לכמה דקות לצד ניסיון לבנות ליינאפ צד א׳ וב׳ טוב ומגוון ואז ויתרו מהר מאוד, אחרי זה כשנינטנדו עשתה ים כסף עם שלטי התנועה הם ריכזו את כל המאמצים שלהם בקינקט והם ויתרו על לפתח משהו שחורג מקו ההיילו-גירס-פורצה שלהם, אחרי זה הם הלכו חזק על הטרנד של ה TV TV TV שהוביל להשקה האומללה של ה ONE, עכשיו הם קולטים שמשחקים של איזה ממוצע 7 עם אלמנט חברתי שמשחררים תכנים בתשלום כל הזמן ככה שלא מפסיקים להכניס כסף למשך תקופה ארוכה (משחקים כשירות כמו שהוא קורא לזה) זה הלהיט החם והמפלצות כסף של הרגע אז הנה, בוא נשקיע בזה, הוא אשכרה מסתכל על הוריזון זלדה ו Wildlands והוא מחליט לחקות את הקו ש Wildlands במקום את שני הכותרים פורצי הדרך האחרים.
&nbsp
חברה בלי זהות חד וחלק, לנינטנדו וסוני יש דרך וקו משלהן, אתה קונה קונסולה שלהן ואתה יודע מה תקבל, עם מייק אתה יכול להיות בטוח שהם רק ילכו על פתרון הכסף הכי קל וזמין ללא שום מחשבה לטווח ארוך שקיים באותו הרגע ולדעתי זו הסיבה שבכל הזמן מאז שהם בתעשייה הזו הם אף פעם לא היו מקום ראשון, הם לא בנו מספיק קהל נאמן שמזוהה עם המותג ושיש לו תשוקה כלפיו, למה אמור לך בכלל להיות תשוקה שם? לעוד גירס והיילו?
&nbsp
עם סוני וגם נינטנדו אתה יודע שלא משנה מה הטרנד החם אתה תקבל מהן מספיק משחקים שקולעים גם לטעם שלך, גם אם הוא לא טעם של ערסים (וסליחה על ההתנשאות), מה מייק עכשיו הולכת להציע? עוד משחק שיתחרה במפלצות סטייל גוסט ריקון, דסטיני, Division, באטלפילד ו COD ובאטלפרונט ו GTA אונליין וכו׳? חצי מהשוק מנסה להוציא את הלהיט מולטי הבא, באמת חסרים לנו עוד משחקים בסגנון שמייק עכשיו ממהרת להכנס כל כך לתחום הזה?
&nbsp
איזה מזל שהמושכות של התעשייה לא בידיים שלה אחרת כל מה ששונה מהמיינסטרים היה נמחק והתעשייה לא היתה זזה במילימטר מבחינת חדשנות ויצירתיות תחתיה.
&nbsp
התגובה הזו מגאף מסכמת את הכל:
&nbsp
http://m.neogaf.com/showpost.php?p=235286737
&nbsp
שווה גם לקרוא את הדיון שם שהתפתח בעקבותיה.
&nbsp
איך נראה לי יצא לך כל האוויר מהבלון של E3 שלהם אחרי ההצהרה הזו מפיל ספנסר אה?

חחח יש אחד בGAF שאמר שהוא בעיקר רואה על הONE טלווזיה.

ושהחזון המקורי של מייק הגשים את עצמו.איזה עצוב זה.כן, ספנסר לגמרי הרס לי את כל הציפיה לE3 של מייק.

כי ספנסר מעבר מסר מאוד חד משמעי מאחורי כל המילים האלו.
אני יודע שסוני טובים, בסיינגל פלייר עלילתי- ואני גם יודע שאנחנו לא.

השרשור שהבאת שוב מזכיר כמה סינגלים עלילתים הם ביטלו. זה לא שהחברות שהן עבדו איתן היו גרועות, מייק היתה החוליה החלשה בכל הפרויקטים האלה.

סוני ארגון ענק,שמשלב יפנים ואמריקאים ביחד וביחד הם מצליחים לגשר בין המזרח למערב. אני לא רואה את יושידה מזלזל בנוטי דוג, ולא ראיתי בכירים בצד האמריאקי מזלזלים בפרויקטים היפנים של סוני.

מייק לא מצליחה לעבוד, לא עם היפנים ולא עם האמריקאים.

אם זה היה רק קאמיה הייתי אומר ניחא יש פה הבדלים תרבותים ומנטליות שונה בין קאמיה לבינם.

אבל מייק ביטלה יותר פרויקטים מערביים מאשר יפנים וזה נוראי.

אנחנו יודעים למשל שIO מפתחי היטמן עושים IP חדש, נכון? למה מייק לא מדברים עם סקוור ודואגים שזה IP בלעדי לONE ?

אז כן, סוני שלחו לספנסר את הוריזון במיוחד בגרסת האספנים, ואני מאמין לו שהוא חרש על זלדה בטיסה שלו, ואני מאמין לו שהוא גיימר אמיתי.

אבל לא הולכים עם הנחמדות שלו למכולת.

בסופו של דבר ספנסר, מפחד כנראה על הכיסא שלו, הוא יודע שהוא לא יכול להרים פרויקטים כמו זלדה והוריזון וכנראה מפחד על מקומו כראש האקסבוקס

אם פרויקטים של סינגל AAA כמו סקילבאונד ואחרים היו נכשלים תחת המנהיגות שלו.

מה שזה אומר לבכירים במייקרוסופט זה שנפנסר לא יודע להביא תוצאות והוא כנראה מפחד מזה.

ספנסר יודע שסוני בנתה שנים את הצוותים הפנימים שלה.
הוא יודע שסוני ברמה מאוד קרובה לחברות היפניות שעם חלקן יש לה קשרים של כמעט צד א'.

ועכשיו סוני קברו אותם גם במגרש שלהם, בדור הזה אקטיביז'ן והחברות המערביות גם כן יותר חברות של סוני.

מספיק לראות איך אקטיביזן לא עושה שום בעיות לסוני לגבי ספיידרמן או קראש או כל דבר אחר שסוני רוצה לעשות. כל זה מעיד על יחסים מאוד חמים.

ואלה דברים חשובים.

הרי בלי להיכנס לחפירה היסטורית על מה סגה נפלה בעצם? (בן השאר) הקשרים שלה עם EA היו על הפנים (סכסוך שקשור לפיפא) המצב היה כל כך נוראי שכמעט לא

יכולת למצוא משחקים של EA על הקונסלות של סגה, והם היו צריכים
להוציא משחקי ספורט משלהם.

מייק לא תגיע למצב הנוראי הזה של סגה ונינטנדו עם צד ג' אבל היא גם לא ממש יודעת לטפח אותם כמו סוני.

(והייתי אומר אפילו שנינטנדו הרבה יותר טובה עם הצד היפני ממייק)
מייק אפילו הצליחה להסתכסך עם לא מעט אינדים שתמכו בה בדור הקודם.

המון אינדים שהיו מזוהים עם מייק בדורות הקודמים.
כמו הצוות של טרנזיסטור, Oddworld כולם אצל סוני ומגיעים באיחור למייק או שבכלל לא.

evilplate

New member
אני חושב שצד ג׳ הולכים עם סוני הרבה בגלל שהם ככה שולטים

הם מוכרים פי 2 ממייק זה פער ענקי אז ברור שצד ג׳ יעשה יותר הסכמים איתם מאשר עם מייק, מה שכן זה עדיין מפתיע שאקטי עשתה הסכם בלעדיות כזה על קראש, בכל זאת ה IP שייך לה והיא גם מפתחת ומפיצה אותו אין פה ממש מעורבות ועזרה של סוני כמו שהיה עם בלאדבורן, מעניין אם בכל זאת מדובר בבלעדיות זמנית אבל גם אם כן קשה להאמין שסוני שפכה המון כסף זה כולה רימאסטר לא במחיר מלא אפילו.
&nbsp
בעניין ספיידי זה מותג ששייך לסוני לא לאקטי, סוני אפשרה למארוול לאחרונה גם בקולנוע וגם במשחק עצמו לנהל את הפרויקט כי לפחות בקולנוע הם עשו איתו חרא של עבודה אבל הוא עדיין סוג של סוני רק שיש הסכם שיתוף פעולה עם מארוול לגביו.
&nbsp
חוץ מזה מסכים עם כל מה שאמרת, יש בעיה בהתנהלות של מייק ומה שהכי בעייתי אצלם לדעתי זה שהם לא סיגלו לעצמם זהות משלהם במשך כל השנים האלו, הם נתפסים בעיני כחברת קונסולות שאתה יודע שאולי תקבל מהם תוכנה טובה ואת היילו גירס ופורצה אבל חוץ מזה אין לך הרבה מושג, זה הדבר היחיד שמזוהה עימם וגם אלו חוץ מפורצה הם מותגים שאיבדו עוד בדור הקודם הרבה מאוד מהאימפקט שלהם, מה שנשאר ביד זה מכשיר לראות בו נטפליקס ולנגן משחקי צד ג׳ גדולים, זה מרגיש כמו המינימום האפשרי לקונסולה מחברה עשירה וחזקה כמו מייק, לפי הכח שלהם הם היו אמורים להשאיר עשן לסוני ונינטנדו אבל זה לא ממש קורה ויקרה אם הם ימשיכו בחשיבה הנוכחית.

טריילר לגרסת הדרגון קווסט של הPS4 (כן לא התבלבלתי ).

איזו נוסטלגיה.נראה לי שהייתי יפני בגלגול הקודם או משהו.
אני אומר לכם, תקראו לי צנצנת אם אין ריימיק של DQ3 לפס4, שקוף כזה.
יש מצב גדול שDQ11 משחק מקדים לסדרה כולה.

מישהו 2

New member
קשה לי להאמין, אבל אני בעד

למעשה זה מה שרציתי שיקרה מלכחתילה במקום ה- ps4 pro . אבל בגלל שה- PS4 PRO קרה, תמוה שה- PS5 גם יגיע מוקדם כל כך.
&nbsp
אבל בגדול אני חושב שזה רעיון טוב שסוני יכולה ליישם אותו בצורה נקייה עם הפרסום והפיצ'רים הנכונים -
קונסולה שתהיה חזקה יותר מהסקורפיו, אבל עם תמיכה מלאה לאחור בכל המשחקים שיוצאים ל- PS4. כמו כן, כל המשחקים בשנה/שנה וחצי הראשונות של הקונסולה , כולל בלעדיים צריכים לצאת גם ל- PS4. רק לאחר מכן יתכנו משחקים בלעדיים ל- PS5.
&nbsp
אני לא אוהב את כל השיבושים האלה בדורות של הקונסולות, אני לא אוהב שבגלל השיבושים האלה מפתחים צריכים לפצל את המשחקים שלהם לאלף גרסאות של קונסולות וחדשות בינהם גם מצבי משחק שונים עם עדיפות ל- FPS או גרפיקה וכו'...
לא אוהב את המחשבויזציה הזאת של הקונסולות , אבל נראה שכבר מאוחר מידי.

אבל אתה קצת סותר את עצמך בהודעה הזו. (אני נגד PS5 מוקדם )

מצד אחד אתה אומר שאתה נגד המחשביזציה הזו וכנראה שכבר מאוחר מדי ואתה לא אוהב את כל השיבושים האלה בדורות של הקונסולות.

ולפני זה אתה אומר שאם PS5 ייצא לדעתך הPS4 צריך להריץ את המשחקים שלו בשנה וחצי הראשונים- אני נגד זה אפילו יותר ממה שאני נגד PS5 בשנה הבאה.

הרי מה שאתה מציע, זה החזון של מייקרוסופט, PS5 שהפס4 יכול להריץ את המשחקים שלו ? זה בעצם סקורפיו של סוני שהם סתם קוראים לו PS5/

מבחינתי אם הPS5 יוצא שנה הבאה, הוא צריך להפעיל רק את המשחקים שלו
(ושל הפס4 כמובן בתאימות מלאה לאחור)

או זה או שסוני יכולים לראות אותי עובר לPC.
(וקונה את הקונסולה שלהם שיש דרגון קווסט)

מישהו 2

New member
באופן אישי לא היה אכפת לי אם כבר מההתחלה

יהיו משחקי השקה שרצים רק על ה-PS5 ... אני פשוט חושב שאם הם כבר מתכוונים להביא את הקונסולה הזאת כל כך מוקדם, זאת הצורה היחידה הנכונה לעשות את זה. פיל ספנסר כבר |"כבל את הסקורפיו בשלשלאות" כשהוא אמר שכל משחק שיצא לסקרופיו יצא גם לוואן החלש... ובמקביל פרסום של הסקורפיו כקונסולת נישה יקרה לגיימרים הארדקור. ו- "4k". (אוי כמה שהוא נהנה לפזר את המילה 4k בהתייחס לסקורפיו, כאילו שמיינקראפט ב- 4k עדיף על משחק בגרפיקה משופרת ב- full hd)

לסוני יש את היכולת להעניש את מיקרוסופט פעם נוספת על המילים האלה ... הגבלה זמנית בלבד על בלעדיים לסוני 5 לא תהיה נוראית כל כך לדעתי, תגשר על הפער שאנשים שקנו את הפרו לא יתעצבנו שכל כך מהר הוציאו להם קונסולה חדשה .
משחקים בלעדיים שיצאו אחרי ה- PS5 עדיין יראו בהפרש מרשים יותר טוב על ה-PS5,
זה שבלעדיים יצאו בהתחלה גם לסוני 4 לא יפגע יותר מידי באיכות המשחקים של סוני, כל עוד יהיה מדובר על בלעדיות של סוני ולא בלעדיות מחשב-אקסבוקס כמו שיש למיקרוסופט.

ובתקווה שיפסיקו עם חצאי הדור, מעדיף דורות קצרים יותר על חצאי דור.
אבל זה לא כזה משנה, PS5 לא יגיע ב- 2018 וכנראה כשהוא יגיע לא תהיה בו אפילו שום תמיכה לאחור. ואם לא תהיה תמיכה לאחור אני לא יודע אם אני אקנה

אבל אם הם יעשו את זה, הם עבדו עלינו, זה גועל נפש.

סוני הבטיחו שהדורות ימשיכו, אם יש PS5 בשנה הבאה שהפס4 יכול להפעיל את המשחקים שלו זה נוראי, השוק הקזואלי לא יבין למה פתאום אחרי שנה וחצי הוא לא יכול להפעיל משחקי PS5 בפס4 שלו.

והגיימרים הארדקור שישארו עם הPS4 באמת יקבלו הפעם את הגרסאות הנחותות שאנשים כל כך פחדו מזה בגלל הניאו.

מה גם שזה נורא מוקדם לPS5, חצי מהדור שיחקנו ברימאסטרים :)

לדעתי סוני לא תעניש ככה את מייק, היא פשוט תציג את מייק כישרים שאומרים הכל בפנים לגבי הסקורפי בעוד סוני תצא חלקלקה שעושה בדיוק את מה שמייק עושה, אבל מאחורי הגב ובשקט.

לי לא היה איכפת דווקא עם חצאי הדור, הרי המטרה של חצאי הדור היא לתת אופציה לקונסולה חזקה יותר למי שרוצה, בלי שיצטרכו לסיים את הדור הזה תוך 4 שנים.

אם עכשיו הם יעשו את זה זה יהיה כל כך דפוק והדור הכי קצר של סוני Ever.
אני גם לא מאמין שזה יקרה, בגלל זה אמרתי שבואו ננסה לזרום איתו רגע :)

ותהיה תמיכה לאחור בPS5 אל תדאג.

Code Vein-JRPG חדש לדור הנוכחי,כל הפרטים כאן.

JRPG -אקשן תפקידים מנאמקו, המשחק הולך להיות מאוד Story driven לפי נאמקו. המשחק גם הולך לשים דגש מיוחד על קושי, ולדבריהם זה לא משחק לאנשים שמפחדים ממשחקים קשים.

המשחק מתרחש בזמן קץ האנושות, האנשים היחידים שהצליחו לשרוד את ההשמדה, הם אנשים שויתרו על 99% מהאנושיות שבהם, ויתרו על רוב הזכרונות

האנושים שלהם, ושומרים על סוג של צורה אנושית על ידי שתיית דם של האויבים שלהם. קיצר משחקים ערפדים
.

יהיה טריילר מפורט ביום שני :) נקווה שיהיה ממה להתלהב מאחורי כל ההצהרות.
יוצא ב2018.

evilplate

New member
זה בסגנון סולס?

מעניין קם לראות אם יגיע לוואן או שמייק לא תטרח כהרגלה, הרי מדובר פה במשחק סינגל עם סיפור והכל רחמנא ליצלן.

נדע מחר. נאמקו אמרו קונסולות הדור הנוכחי אז זה כמעט בטוח.

מגיע לONE אם הכוונה היא סוויץ ופס4 זה יהיה שפל חדש בשביל מייק, אולי אם זה באמת בסגנון סולס אז נאמקו חושבים שקהל הONE אוהב את המשחקים האלה ויביאו להם את זה.
(מה שנכון קהל הוואן באמת אוהב את הסלוס )

נינטנדו: אין לנו אירוע E3 השנה.

כלומר, לא השתנה כלום מהשנים האחרונות, ובנינטנדו כנראה יסתפקו שוב במצגת לחשוף בה משחקים.

למזלנו: יש הרבה מקורות שהם יפילו פצצות אטום השנה שיגרמו לסוויץ להפוך ללהיט אפילו יותר גדול.
(מקווה שזה נכון)

evilplate

New member
מבאס מאוד

לא יעזור כלום אין פשוט כמו הריגוש של הלייב, לשמוע את הקהל ולראות ביחד עם כולם מגהטונים רציניים, הדיירקט הזה כל כך סטרילי ולא מרגש חבל מאוד.
&nbsp
כמובן שגם פה היו לא מעט מעריצי נינטנדו שחגגו בגאף ואמרו עד כמה זה עדיף בלי שום היגיון כאילו יש איזה יתרון כלשהו לדיירקט הזה על פני הלייב (חוץ מפחות תקלות פוטנציאליות כמו משחק שנתקע בטעות אבל גם זה חלק מהכיף חח), הם אומרים ״לא נצטרך לשמוע קהל מציק״ ושלל תירוצים, זה כאילו לא משנה מה נינטנדו תעשה חלק מהקהל שלה יתמוך בה כאילו הם בני משפחה שלה.

sky121

New member
למה נינטנדו וויתרו על הלייב

הנה 3 סיבות אפשריות למה נינטנדו מעדיפים את הדיירקט.

https://www.youtube.com/watch?v=DM2DCflkA6s

https://www.youtube.com/watch?v=V7BQJ2GKQ3M

https://www.youtube.com/watch?v=isNSPQ4uid0

קשה לצפייה.

חחחחחח :) עדיין כואב לי על מיאמוטו ואיך שצחקו עליו

ממש השפילו את האיש האגדי הזה בתערוכות האלו,זה נורא.

גם רייג'י כזה בן אדם כריזמטי איזה ביזבוז.

הוא אולי שקרן, אבל הבן אדם יודע לדבר ולנאום ולהלהיב, כנראה שאין לנינטנדו משחקים תותחים מספיק להראות לאירוע E3.

כאילו רוב המשחקים נישתיים והם יודעים שהם יקבלו בראש בפורומים באינטרנט ואולי אפילו בעיתונים גדולים ומבעלי המניות שלהם, על חשיפות מאכזבות.

למעלה