הPS5 מגיע ב2018? (איך תרגישו לגבי זה חברים?)

sky121

New member
עדיין לא סולח לו

מסרב להביא את Mother 3 למערב. משחק איכותי ביותר שזה עוול שאי אפשר לשחק בו בצורה רגילה.
על אף שנינטנדו יפן הם אילו שמחליטים, הוא בהחלט יכול לשכנע אם רק היה רוצה.

הוא אכן שקרן. הוא נתן הצהרה למה הפסיקו לשווק את mini-nes: "אין לנינטנדו מספיק מקורות מימון לייצר עוד".
כן.... אבל להכריז על new 2ds יש כסף.

גבר, עזוב נשחק mother 3 בפלאפון, יש לי אותו שם :)

חבל על העצבים שלנו חח.ריגי' חיי באיזשהו סרט שMother 3 זה איזה מגהטון ברמות של פפ7 שהוא יפיל אותו באיזה E3 וכל האינטרנט יתעלף.

ריג'י חתיכת שקרן שמסוגל למכור את אמא שלו חחח.
(אני אוהב את ריג'י זה לא סותר, הוא פשוט שקרן ברמות שלא ברא השטן)

בגלל זה, עד שאני לא שומע את הצד היפני חוזר על ההבטחות שלו אני לא לוקח שום דבר שהוא מבטיח ברצינות חחח.

נקווה שאת הסופר נינטנדו מיני יהיה יותר קל להשיג, אני ממש רוצה כזה לחדר רטרו שאני בונה לעתיד :)

evilplate

New member
רג׳י הוא איש מכירות מלידה

באמת זה כל כך טבעי לו, מדהים עד כמה הראש שלו תמיד נמצא במכירה ואיך באופן טבעי ובלי מאמץ הוא עושה את זה, הוא כישרון ענק בתחום הזה וגם אם מחר יחזור למכור טלוויזיות בבסט ביי הוא יעשה המון כסף רק מהעמלה, אף נציג של חברה אחרת בין אם סוני מייק או צד ג׳ לא מתקרב אליו מהבחינה הזו.

ההימורים שלי/

תערוכת E3 של מייקרוסופט: הליינאפ משחקים שלהם לאקסבוקס וואן
Halo 6
gears 5
microsoft office / console exclusive
Windows Server 2016/ console exclusive
forza 7.
IP חדש וגרוע מRare שיהיה יותר גרוע מהמשחק פיראטים.
ספנסר יכריז באושר שSIri מהאייפון תגיע לאקסבוקס השנה- הגיימרים של האקסבוקס יתעלפו במקום.
המשחק פיראטים.
חשיפה של AC החדש שמתרחש במצרים, 3-4 אנשים שתולים של מייק ימחאו כפיים בקהל-
שאר התערוכה יהיו עוד טריילרים של מולטיפלטפורום על הסקורפיו, חצי מהמשחקים יהיו אינדים בכלל.

סוני:
גיימפלי פצצה מספיידרמן- שיוכיח לכולנו שזה משחק ענק.
הכרזה שDays gone באמת יוצא השנה.
נשמע ונראה DLC מדהים להוריזון.
סוני ובטסדה יראו משחק פולאאוט לקסדה של הVR שיגרום לכולם לרצות אותה
טריילר חדש של ני נו קוני.
יבזבזו לנו קצת זמן עם קול אוף דיוטי.
חשיפה של RDR
חשיפה של דסטני 2.
טיזר לR&C חדש.
גיימפלי של GOW4.

evilplate

New member
הימורים

מייק:
&nbsp
-IP חדשים שמכוונים למולטי רציני עם/ נגד חברים כמשחקים עם שירות לטווח ארוך לפי ההצהרה האחרונה של פיל
&nbsp
-סקורפיו סקורפיו סקורפיו כמובן
&nbsp
-ההמשך לשאדו אוף מורדור שיש להם הסכם עליו
&nbsp
-פורצה החדש כמובן
&nbsp
-הפיראטים של רייר (שגם נופלים לפרופיל של משחקים מבוססי שירות עם חברים)
&nbsp
-היילו באיזשהי צורה
&nbsp
קצת בעייתי לחזות מה יהיה שם כי הרבה יהיו מותגים חדשים כנראה אז אי אפשר לנחש אותם חוץ מהאופי שלהם שיהיו מכוונים כנראה כמשחקי שירות (אלא אם כן מה שפיל הכריז עליו עכשיו זו אסטרטגיה חדשה מעתה והלאה ומה שיהיה ב E3 זה דברים שתכננו הרבה לפני אז יכולה להיות להם עוד מסיבה ממש טובה ומעניינת אם כן)
סוני- חוזה E3 יותר שקט יחסית שיתבסס ברובו על דברים שכבר הכריזו עליהם:
&nbsp
תצוגת גיימפליי של:
-GOW4
-ספיידרמן
-RDR2
- פאקינג המון ( :( ) דסטיני 2
-באטלפרונט 2 (כל החברות צד ג׳ הגדולות הלכו עם סוני כבר, בטח יהיה עוד שם שניים ששכחתי מצד ג׳- אה כן COD גם)
-דטרויט
-משהו מקוג׳ימה שקשור למשחק שלו, כנראה עוד in engine מבויים אבל הפעם עם תמונה יותר ברורה לגבי הגיימפליי עצמו של המשחק ומה הולך שם
-Days Gone
-חלומות הזה של MM אבל לא בתצוגה מיוחדת אלא סתם יבליח לדקה
-גיימפליי של חבילת ההרחבה השמנה של אנצ׳רטד (שהיא באורך משחק מלא מהדור הקודם לפחות וסוני מתייחסים אליה כמשחק חדש ומלא הייפ לכל דבר, לא סתם הרחבה כמו שהתייחסו אז להרחבה של TLOU הראשון שלא זכתה ליחס מיוחד)
-מסיימים עם חשיפה+גיימפליי של המשחק של סאקר פאנץ׳
&nbsp
תצוגה טובה וסולידית עם חשיפה גדולה אחת וללא TLOU2, לפחות לא בצורה של גיימפליי, עדיין יצליחו להעביר את התחושה גם ללא הרבה הכרזות חדשות שאת הליינאפ הכי טוב שיש מציעה הפס4 ללא ספק.
&nbsp
נינטנדו:
&nbsp
מריו
חבילת ההרחבה של זלדה
סמאש חדש
ספלאטון 2 ו ARMS כמובן
מטרויד חדש יהיה המגהטון שיגרום לכל מעריצי נינטנדו לצרוח שהם כבר ניצחו את E3 רק בגלל זה :)
&nbsp
IP חדש ומבטיח
אחד מהמריואים הצדדיים (מריו טניס, פארטי, פייפר, אחד מאלו בקיצור P:)
&nbsp
זהו בערך, אני חוזה שאת ה IP החדשים נראה יותר ממייק ונינטנדו ופחות מסוני הפעם שתתבסס יותר על מספיק דברים שהכריזה כבר ושכולם מחכים לראות עוד מהם, כמובן שגם יובי ובת׳סדה וכל חברות הצד ג׳ יכריזו במסיבות שלהם על משחקים חדשים בין אם המשכים או IP חדשים אבל זה די given.

יו, שכחתי מסאקר פאנץ בכלל.סוני הולכים לאנוס את התחרות.

כמו כל שנה.אני ממש מקווה שאתה צודק ונראה את המשחק של סאקר פאנץ.
זה נראה כאילו הגיע הזמן.

שכחתי גם מדטרויט לגמרי. אולי כי אני מקווה לא לראות ממנו הרבה, לא בא לי שהתערוכה תהרוס לי אותו, הם הרסו לא מעט מUNcharted 4.

כן, אצל סוני תמיד יש סיכוי שהם לא יפילו את כל פצצות האטום שלהם בE3
כי יש להם גם את PSX.אמנם בדרך כלל הם מפילים בו פצצות יפניות, אבל לא רק כמו שהם הוכיחו בשנה שעברה.

evilplate

New member
איזה עוד פצצות אטום יש להם אחי?

אנחנו יודעים בערך מה כל המפתחות עושות חוץ מסאקר פאנץ׳ בגלל זה אנשים חושבים שיהיה להם E3 ״שקט״ השנה, שמע הם הפילו המון פצצות בשנתיים האחרונות, לדעתי זו טקטיקה טובה אבל המחיר זה שעד שלא יצאו כל המשחקים הללו הם קצת בבעיה מבחינת פצצות חדשות :)
&nbsp
אולי יכולים להפתיע בשיתוף פעולה בלעדי סטייל בלאדבורן שוב, אבל מבחינת צד א׳ איפה כבר נשאר להם להפתיע?
&nbsp
עדיין יהיה אחלה E3 כי יש להם פשוט את הליינאפ הכי טוב, אבל E3 מנצחים עם הפתעות והכרזות מרגשות ולמרות שלסוני יהיה הליינאפ הכי טוב אני חושב שלנינטנדו וגם למייק יש יותר סיכוי לקחת השנה.

10 דקות מהקמפיין של פייר אמבלם החדש.

טוב זה לא בדיוק משחק חדש זה רימיק של אחד מהמשחקים הישנים, אז אין פה רומנטיקה
.

מה שכן יש כאן ודי מיוחד, זה גיימפלי סטנדרטי של JRPG בנוסף לקרבות הטקטים, כלומר יש פה ערים ומבוכים.

ומן הסתם יכולת לעשות grind במבוכים האלה

(זה שימושי בסדרה הזו לשם שינוי חחח)

אז איזה מקום הישראלים בOverwatch? ואיזה עם הכי טוב?

בליזארד הכריזו, איזה עמים, יוכלו להשתתף באליפות העולם של Overwatch.
ההחלטה קשורה לכמות הנקודות של המדינה במשחק וכמובן הסקיל של השחקנים שלה, 32 מדינות נכנסו אנחנו בינהן :)

הסינים כנראה הכי טובים בעולם בOverwatch אחריהם דרום קוריאה,ארצות הברית, שוודיה, פינלנד,אנגליה,קנדה,צרפת,דנמרק, רוסיה, גרמניה, יפן, אוסטרליה....

קיצר ישראל... מקום 22 מתוך 32 המדינות הכי טובות כרגע במשחק.

הטבלה המלאה בלינק.
http://www.espn.com/esports/story/_/id/19241774/2017-overwatch-world-cup-blizzard-announces-32-participants-overwatch-world-cup

evilplate

New member
לפחות פה ישראל נכנסה במשהו

אולי צריך להתחיל להשקיע בגיימינג במקום בכדורגל וברוב הספורט הכושל פה ;)

פרטים על כל מה שנקבל בטקן 7 בהשקה.

• מעל 36 דמויות שחיקות בדיסק
  • מעל 18 זירות שונות לשחק בהן.
  • ארקייד מוד.
  • סטורי מוד קולנועי ומושקע.
  • מלא דברים סודיים לפתוח/סרטונים וכו'
  • אונליין מוד, וטורנירים.
  • יכולת לנגן כל מנגינה שנרצה מהסדרה/על כל שלב שנרצה ככל שנוכל לשמוע את המנגינות שאנחנו הכי אוהבים מהסדרה כל פעם שאנחנו נלחמים (בלעדי לפס4)

בנוסף נאמקו עושים מאמץ שהמשחק יהיה Cross play בין הפס4 לאקסבוקס וואן אבל לא יכולים להבטיח שהם יצליחו לגרום לזה לקרות.

צירפתי סרטון של גיימספוט מהסטורי מוד, שאפשר גם להתרשם מהסיפור ובעיקר מההשקעה של נאמקו (יש קטעי ירי בגיימפלי אפילו :)

הולך להצדיק מחיר מלא בשבילי.

evilplate

New member
איזה יופי המצב סיפור!

שמע משחקי מכות עשו דרך ארוכה מבחינת הקמפיין שלהם ביחס לזמן ששיחקתי בהם, אז היה סתם איזה cut scene קטן וסתמי בסיום של כל דמות שסיימת איתה את מצב הארקייד וזהו :)
&nbsp
צריך להודות ל MK מהדור הקודם שבאמת עשה מהפכה באיך עושים קמפיין סינגל במשחק מכות, מאז השאר מנסים לעשות גם גרסאות משלהם וזו באמת מגמה מבורכת וגם חשובה כמו שראינו עם מה שקרה לסטריט פייטר 5 שהגיע בלי מצב סיפור מה שפגע במכירות שלו בקרב היותר קז׳ואלים בצורה קשה.

ונראה גם שהמשחק מגיע עם טונות ותוכן וגם גראפית הוא נראה סבבה בניגוד למארוול של קאפקום, אולי טקן תחזור לימי התהילה שלה עם המשחק הזה מי יודע, בתור מי שיש לו רגש נוסטלגי כלפי הסדרה אני מחזיק להם אצבעות :)

כן, אני נראה לי אדלג על injustice 2/מארוול 4.

טקן 7 נראה לי כל כך הרבה יותר טוב משניהם, גם ערימות של תוכן, גם הסטורי מוד נראה הכי מושקע, ובכלל הוא הכי מיוחד בעיני מהשלושה.

הסטורי מוד נראה לי הכי מושקע שראינו בז'אנר.גם של SF5 די מושקע אני חייב להגיד, אבל הוא איבד נקודות בגלל שהוא הגיע מאוחר מאוד (ובגלל שהוא קל מאוד)

חשבתי על זה ואני מרגיש שעם טק 7, מורטאל קומבאט X וSF5 אני מסודר מבחינת ז'אנר המכות לכל הדור, לא נראה לי שיש צורך מעבר לשלושה האלה :)

evilplate

New member
אני מרגיש כמוך בדיוק לגבי הפס5-4

קודם כל אין באמת סיכוי שזה נכון ושסוני תוותר עכשיו על מומנטום של מכשיר שנמצא מעל הפס2 וככה תוציא דור חדש מהר כל כך, זה יהיה הזוי ולא קשור לכלום.
&nbsp
זה לא רק שהיא מוכרת מעל הפס2, היא גם ריווחית כמו שלא היתה עשרות שנים, כידוע למרות השליטה של סוני בדור הפס2 היא לא גילגלה הרבה הרבה כסף כמו שהיית מצפה מניצחון כזה (היא גילגלה אחלה כסף אבל לא המון כמו שמגיע לה לפי השליטה שלה, במפתיע נינטנדו עם הכישלון של הקיוב גם עשתה כסף לא רע ולא כזה רחוק ממה שסוני עשתה אז), היום עם הפס4 גם אם הקונסולה תעצר באיזה 80 מיליון (לא סביר) היא מצליחה לעשות עם הבסיס משתמשים הזה הרבה יותר כסף ממה שיכלה בעבר.
&nbsp
חוץ מזה הדור הזה מצויין ורחוק מאוד ממיצוי מכל בחינה, יש כל הזמן הרגשה אפילו שהוא רק התחיל! רק החל מהשנה שעברה יש הרגשה שהתחיל להאיץ סוף סוף והוא עכשיו מגיע לשיא שלו השנה, להרוג את הדור מהר ככה זה הגיוני כמו שמסי יחליט לפרוש מכדורגל בגיל 24 כשהוא בשיא הקריירה שלו או משהו (לא באמת יודע אם היה בשיא שלו אז, תזרמו עם האנלוגיה P:), אפילו מבחינה גראפית עם כמה שבירברו עד כמה הקונסולות חלשות ועד כמה הן קלות לפיתוח ולניצול ושתוך שנה+ מהיציאה שלו נחזה בשיא (כשבעצם רק השנה היתה קפיצה ענקית בז׳אנר העולם הפתוח שאף אחד לא ציפה לה) ולא נראה הרבה יותר מזה יש הרגשה שאנחנו רחוקים ממיצוי ויש עוד הרבה כותרים שאני סקרן לראות מבחינה גראפית והרגשה של עוד כמה שיאים טובים לפנינו בתחום הזה.
&nbsp
אז כן, זה לא יקרה ואני ממש ממש לא תומך במעבר לדור חדש בכמה שנים הקרובות, משחקים נראים מעולה ושוברים שיאים מבחינה גראפית והכל רץ טוב זה ממש לא מרגיש כמו בשנים האחרונות של הפס3 שדברים היו מקרטעים ועם IQ גרוע מרוב שניסו לדחוף את החומרה בלי טעם.
&nbsp
&nbsp

מישהו 2

New member
לא כל כך מזדהה עם הנאמר

לדעתי הקונסולות כבר חלשות וגמורות , ה- PS4 הרגיל מזיע על הורייזון. משחקים מזגזגים על 25-30FPS , כשאתה משחק את המשחקים הפופלאריים במחשב ב- 60FPS אתה מבין את ההבדל וקשה לחזור אחורה
לא הייתי רוצה שהדור הנוכחי ימשיך להסחב יותר משנתיים נוספות

למעלה