הPS5 מגיע ב2018? (איך תרגישו לגבי זה חברים?)

amithas190

New member
אני רוצה לשאול משהו

טלויזיות רגילות קולטות בכלל מעל 30? 30 זה לא המקסימום למסך טלויזיה?

מישהו 2

New member
ברור

כל המסכים שתראה היום בשוק תומכים לכל הפחות ב- 60Hz. זה קצב הרענון הטבעי של המסך. רק סיבה נוספת למה כדאי להגיע לסטנדרט הזה, אותו סטנדרט שמכונה גם "סטנדרט הזהב" בקרב מחשבים כבר שנים רבות.
&nbsp
טלוויזיות מהתקופה האחרונה מתהדרות בנתונים של מעל 100Hz, חלק אפילו "400 hz"
לפעם הבאה שתקנה טלוויזיה , והמוכר יתהדר בקצב הרענון הגבוה בטלוויזיה, תגיד לו שזה שטויות.
קצב הרענון של המסך, זה הקצב שבו המסך "מתעדכן" ומתחלף, וככל שזה יותר גבוה אתה מקבל מסך שפחות ירצד ויפריע לך בעיניים. יש מחקרים מדעיים שאומרים שהעין האנושית החל מאיפשהו בין Hz60-70 לא יכולה להבחין בריצוד.
אבל אני באופן אישי חושב שהחל מ- 120Hz בערך זה כבר לא משנה.
זאת כנראה גם הסיבה שלפעמים אנחנו רואים מסכים מרצדים דרך מה שצולם במצלמת וידאו. כי הטכניקה שבה צולם הוידאו בקצב רענון נמוך או גבוה יותר או משהו ואז אנחנו רואים במצלמה את המסך מהבהב.
&nbsp
עכשיו, מסך שקצב הרענון שלו הוא 60Hz, כמו רוב מסכי המחשב, אין כל כך טעם לשחק עליו משחקים שרצים ביותר מ- 60FPS.
זאת אומרת, אולי אתה כן תחוש איזשהו הבדל וחלקות ב- FPS גבוה יותר. אבל בעקרון מה שקורה שקצב הפריימרייט של התוכן גבוה יותר מקצב הרענון של המסך, זה גורם ל- tearing במסך (חפש בגוגל/יוטיוב לראות דוגמה). ואז יש ההגדרה שיש ברוב המשחקים שנקראת V-sync שמה שהיא עושה זה שהיא מגבילה את קצב הפריימים של המשחק בהתאם לקצב הרענון של המסך (הקצב האופטימלי לשחק בו) וה- Tearing מסתדר.
&nbsp

כן, חצי דור שיחקנו ברימאסטרים, זה יהיה מרושע כלפינו

לסיים את הדור הזה שהוא סוף סוך מקבל זהות משלו בנפרד מהדור הקודם, ושהמשחקים הטובים לא מפסיקים להגיע.

למי יש כוח לעבור את כל ההשקות היבשות האלה עם הפס5 כל כך מוקדם?
ולא התאימות לאחור לא תציל את המצב.

אם זה לא היה דור שמוצף באינדים ורימאסטרים בשנים הראשונות התגובה שלי היתה אחרת.

הדור הזה צריך לפחות עד סוף 2019.
אני עדיין לא חושב ששיחקתי על הפס4 שלי אפילו 20 משחקים של AAA אבל אולי אני לא זוכר נכון,וזה לא יעבור בשקט.

evilplate

New member
הדור באמת התחיל גרוע

שזה שכיח אצל סוני לפחות אבל הפעם זה היה מוגזם גם ביחס לסטנדרטים הגרועים שלהם.
&nbsp
חבל שסוני (וגם מייק אבל ברמה פחות גרועה) לא לומדות מנינטנדו שמבחינתה ישרף העולם היא חייבת להוציא בכל השקה משחק ענק ומצופה, זה לדעתי מאסט ונותן תמריץ רציני ליותר אנשים להצטרף ואני מקווה שסוני תלמד והפס5 יושק עם איזה משחק גדול של נוטידוג לפחות שיפצה אותנו על היובש ההתחלתי :)
&nbsp
מה שכן גם אם הדור היה מתחיל טוב אני הייתי מרגיש שהוא רחוק ממיצוי, משחקים נראים ורצים מעולה לאן יש לנו למהר בכלל? מה חסר כבר?
&nbsp
אני רוצה שהקפיצה הבאה תהיה משמעותית ולא תרגיש כמו פס4.5 בקושי, ככל שהגראפיקה ככה משתפרת נהיה יותר ויותר קשה להציג את אותה הקפיצה שהיינו רואים בעבר, צריך יותר שנים לכל דור כדי שנראה את ההבדלים כמו שצריך, אם סוני תוציא בקרוב פס5 זה סתם יהיה משחקי פס4 בגראפיקה רק ב 4K ואין מספיק אנשים שבאמת יחשבו שזה שווה דור חדש.

גם המשחק על דמיאן ווין (באטמן) בוטל?

שמענו כבר בעבר שהמשחק של יחידת המתאבדים בוטל כדי להתמקד בבאטמן.
אבל עכשיו גם עם המשחק על הבן של באטמן בוטל?

בחור אחד שאל את גייס'ון מקוטאקו מה עם המשחק על דמיאן ואם נראה אותו בE3
והוא ענה לו לא לבנות על המשחק הזה יותר מדי בנתיים כי הוא עבר reboot.

וגייסון לא יודע אם דמיאן הוא עדיין הדמות הראשית של המשחק.

מה נסגר עם WB בדור הזה?
משחקים מעפנים חוץ מבאטמן ארקהם נייט והמון ביטולים.

זה ממש נראה כאילו בלי רוקסטדי WB לא יודעים מה לעשות.
חברה של להיט אחד כנראה.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1367212

evilplate

New member
ג׳ייסון מקוטאקו זה 99.9% נכון

הוא מקור מאוד אמין שלא טעה לעולם, בכלל בנאדם רציני שכותב גם ספרים על פיתוח משחקים ועל התעשייה לא איזה ליצן שמחפש צומי.
&nbsp
מה אני אגיד לך, עושה רושם שמונטריאל לא מצליחה להתמודד עם המותג ולהכנס לנעליים של רוקסטדי, אני בטוח שהם כן יצרו דמואים של גיימפליי והכל אבל וורנר באו וקלטו שזה ברמה רחוקה ממה שצפים לקבל אחרי רוקסטדי ולכן ביקשו מהם מקצה שיפורים שדרש להתחיל מחדש, חבל מאוד, מקווה שהפרויקט של רוקסטדי יפצה על כך שאיבדנו את באטמן.

מבחינת וורנר עצמה שכחת שיצא להם להיט עם מורדור הזה, גם מורטל קומבאט האחרון זה הפייטר הכי מצליח אי פעם ואני בטוח שגם Injustice 2 יתן בראש, הם גם הפיצו את הוויצ׳ר 3 על הקונסולות בחלק מהאיזורים, ואתה שוכח גם את סדרת לגו שהיא להיט היסטרי, קשה לקרוא להם חברה של להיט אחד למרות שמבחינת איכות אין ספק שרוקסטדי עשר רמות מעל השאר.

PlayGirl3

New member
הטריילר של code vein (החדש של בנדאי נאמקו)

סוג של משחק סולס עם מראה של אנימה

למעלה