ות

משחק באטמן חדש בכיכובו של בנו של באטמן?

שמועה בלבד
אז.. ככה שמועה חדשה מרחפת לה ברשת שאנחנו הולכים לשחק את בנו של באטמן
דמיאן ווין (WTF ? ממתי לברוס יש בן? אני כזה clueless בכל ההיסטוריה המסובכת הזו של באטמן!)

לפי השמועה יהיו במשחק גם יום וגם לילה, שזה חידוש מרענן אחרי כל ההרפתקה הלילית של ארקהם נייט , או בכלל כל משחקי ארקהם

מסתבר שדמיאן ישתמש לו בBatcycle במקום בבאטמוביל.
(השבח לאל!!! אני אוהב אופנועים, אוהב אוהב!)
בחיי רק הקטע עם האופנוע מספיק להכניס אותי להייפ מטורף.

נחמד גם לשמוע שיהיה רגעים של בוקר במשחק ככה שנקבל גם רגעי אווירה וחקירה שקטים כבני אנוש.

אך אם חשבתם שכאן מסתיימת השמועה טעות בידכם חברים.

אותו מקור טוען שהמשחק על הSuicide בפיתוח אף הוא והוא יהיה מגוף שלישי
(דה) חשבתם שזה הסוף? חכו.

אותו מקור טוען שמשחק סופרמן גדול נמצא בפיתוח ואף משחק ספיידרמן גדול.

תארו לכם שסוני הולכת חזק על גיבורי על ואנחנו נקבל מהם גם סופרמן בלעדי וגם ספיידרמן?
http://www.gamezone.com/news/rumor-warner-bros-working-on-new-batman-and-suicide-squad-game-3440045

PlayGirl3

New member
אוף, מכל הרובינים דווקא דמיאן?

הוא הבן של באטמן ושל טליה אל גול (הבת של ראס אל גול). גם באטמן לא ידע עליו עד שיום אחד טליה הפילה אותו עליו בהפתעה כשהוא כבר ילד מתבגר.
הוא הרובין הפחות אהוב עליי. הוא שרוט כמו אמא וסבא שלו, מתנשא, מעצבן, חצוף, בעיות משמעת ומה לא. הוא גם מאוד צעיר, אני לא זוכרת שראיתי איזו ורסיה שלו שהיא יותר מבוגרת מ-13 בערך. הדבר היחיד שיכול להיות מעודד בסיפור הזה הוא שזה אולי פתח למשחק גדול יותר על teen titans. זה או young justice מרוקסטדי יכול להיות משחק הדור בשבילי.

יחידת המתאבדים שהוא המשך לאוריג'ינס אמור להיות שמועה? הם שמו לנו סוג של טריילר למשחק הזה בסוף של אוריג'ינס כמו שהעלתי לפה לא מזמן. מחכה מאוד למשחק הזה! סופרמן פחות מעניין אותי, אבל אם כבר יהיה משחק עליו אז מקווה שיהיה מושקע ברמה של ארקהם.

נשמע מגניב הדמיאן הזה מהתיאור שלך

מתנשא, חצוף, שרוט, .נונקונפורמיסט מה רע? רק מבאס שהוא רובין.אני לא רוצה לשחק דמות שלבושה כמו רובין, אני רוצה להיראות כמו פאקינג באטמן.

אבל האופנוע יפצה אותי!

חחח באמת יש תככים ומזימות כאלה בבטמן? יש בזה יותר טוייסטים ונשים רעות ממה שיש ב"המורדים "
.

אני קורא עליו עכשיו והוא לפחות לא מתנגד להרוג כשחייבים להרוג, הוא מוצא חן בעיני :)

רק מה אני לא רואה שיש לו איזה כוח מיוחד שאין לרובינים האחרים אולי מלבד שמיעה ממש טובה, שאי אפשר לעשות מזה גיימפלי יותר מדי מעניין.

אבל הקרבות יהיו טובים בכל מקרה כי זו תהיה המערכת הרגילה של משחקי ארקהם.

בנוגע למשחק של יחידת המתאבדים את יודעת... זו "שמועה" כי עוד לא הכרזו עליו רשמית.

כולנו כבר די יודעים שהוא קיים.

אני הכי רוצה שיתברר שזה נכון שמפתחי infamous עושים משחק הספייידרמן מושקע.
:) זה יהיה כל כך יותר מעניין מinfamous נוסף, תדמיני משחק ספיידרמן בגרפיקה איינפימוס SS או אפילו גרפיקה יותר טובה :)

אני ממש רוצה משחק של סופרמן כמו שכבר אמרתי בעבר, אבל אני מודה שדי קשה לעשות לו גיימפלי מעניין, סופרמן דמואת יותר מדי חזקה, ברמה שכמעט כל חולשה שהם יעשו לו במשחק תראה מגוכחת.

גם לא כל מפתחת יודעת לעשות גיימפלי מעניין של תעופה וכאלהח, אז באמת יש הרבה שאלות איך בדיוק הם יעשו משחק סופרמן טוב.

מישהו 2

New member
הוא רובין מגניב

קצת מוזר באמת איך הוא יראה במשחק. הוא באמת ילד קטן...
&nbsp
הוא באמת חצוף והכול... אבל בסופו של דבר הוא קצת יותר חכם מבאטמן

עטלפוני

New member
ספיידרמן אולי, כי זה של סוני אבל סופרמן אין מצב

גם כי המותג "שייך" לוורנר, שהיא מתחרה של סוני אז היא לא תשתף פעולה בצורה כזו, וגם כי זה מותג חזק מדי כדי לוותר על שאר הפלטפורמות. גם ספיידרמן אני לא מאמין שהם יעשו בלעדי, אבל לזה יש יותר פוטנציאל מבחינת זכויות.

אתה הולך להיות כל כך מופתע גבר :)

אני לא יודע אם סוני תפיל את הפצצה של סופרמן בE3 הזה, אבל הפצצה שלו תגיע.
אני לא אומר שאתה לא צודק בקטע של וורנר ויש לה אינטרס לא לשתף פעולה.

אבל קרו דברים הרבה יותר מוזרים מסופרמן בלעדי לסוני, שנמו 3 וריימיק לפפ7 זה יותר מוזר ממשחק סופרמן בלעדי.

אני יכול להאמין אולי שאין משחק סופרמן לPS4 רק אם סוני החליטה באיזשהו שלב לזנוח את הרעיון הזה וללכת במקומו בלעדית על ספיידרמן, שזה יכול לקרות.

מעבר לזה, אני די בטוח שסופרמן עף בדרכו אלינו :)

עטלפוני

New member
יגיע משחק של סופרמן מתישהו, לא בלעדי

יש הבדל עצום בין פפ7, לבין משחק של דמות כמו סופרמן, שגדולה יותר מעולם משחקי הווידאו בלבד. אין סיכוי שוורנר יאבדו את השוק של הקונסולות האחרות למשחק שמבוסס על דמות כזו. אני יודע שבעולם אוטופי מבחינתך יש רק פס וכל המשחקים יוצאים רק למכשיר הזה, אבל זה קצת הזוי כמו לומר שפיפ"א החל מ פיפ"א 17 יצא רק לפס4.
&nbsp
וורנר לא צריכה את הכסף של סוני, יש להם מספיק משלהם. זה לא קפקום.
&nbsp
מה שכן, אינג'סטיס רימסטר יצא רק לפס4 והאסון dc online יוניברס קיבל בלעדיות של שנה על הפס4, אז ייתכן וסופרמן (אם בכלל יהיה כזה) יקבל הרחבות או צ'ופרים לפס4 כמו מהדורת חומרה מיוחדת, אבל זה הכל.
&nbsp
זו דעתי ואני מקווה שאני צודק כי אני לא מתחבר לטרופיז :)

לדעתי להשיג ריימיק של פפ7 זה יותר קשה מלהשיג משחק סופרמן

בלעדי. אני לא מצליח לדמיין אפילו מה סוני היו צריכים לעשות כדי לשכנע את סקוור להסכים לדבר כזה.

ריימיק של פפ7 זה נשק יום הדין של סקוור, מה שהיא שמרה לימים שהיא תהיה בקרשים כמו קפקום ותצטרך משחק שירים אותה מעל המים בחזרה.

אם סוני הצליחו לשכנע אותם שזה הזמן לעשות רימיק כזה, אז סופרמן בלעדי קטן עליהם לדעתי.

וורנר לא צריכים את הכסף של סוני זה נכון. סוני יכולה לפתות אותם בהרבה דרכים.
מספיק שסוני מבטיחה להם, לא לקחת להם 20% מהרווחים על הPS4 וזה תמריץ רציני.

במיוחד אם סוני תסכים שהמשחק יגיע לONE ולPC בתאריכים מאוחרים יותר של שנה שנתיים.

בעצמך אתה נותן דוגמאות למשחקים של DC שיש רק לPS4.ככה שזה לא מן הנמנע.

מבחינתי? אני עצוב על כל משחק צד ג' שמקבל בלעדיות. מה שכן אני תמיד אודה לסוני על זה שהם מימנו את SF5 ולא הייתי צריך לחכות עד 2019 למשחק חדש.

אני מודה להם שהם נותנים כסף לפרויקט החדש של קוג'ימה ואני אודה להם
אם הם ידאגו שיהיה לי משחק ספיידרמן וסופרמן, אם הבלעדיות זה פועל יוצא של המאמצים שלהם אז שיהיה.

זה יותר טוב מלזרוק כסף על בלעדיות של טומב ריידר, או לעשות גירס מספר 500 :)

עטלפוני

New member
חשבתי על זה, ואתה יכול לשמור לעצמך את סופרמן

בזמן שאני אשחק במשחק פיראטיים און-ליין של rare
&nbsp

חחחח אתה יודע שאתה יכול

לעבור צד עם הניאו. לא התחתנת עם פיל ספנסר יש לך אישה
.

אני מאמין שיש מצב שאתה תקבל את המשחק סופרמן, השאלה מתי.

אולי e3 תתן לנו תשובות בעניין. למרות שיש לי הרגשה שwb יתמקדו במשחק של יחידת המתאבדים השנה.

עטלפוני

New member
יודע יודע, אבל באמת שכל המסביב יחסר לי

אני נהנה מה preview program מאוד, ואין כזה דבר בעולם של סוני, בטח לא בכזו תדירות עידכונים ועם פידבקים ישירים. אני אוהב את הממשק והאפליקציות. הקינקט בשימוש אצלנו, נהנה משיטת האצי'וומנטס ועוד הרבה דברים קטנים. אני מקרה אבוד כבר, עזוב... :) תהנה מזה שיש לפחות מישהו בפורום שיכול לדווח על ה dark side :)
&nbsp
התסריט הכי ריאלי מבחינתי יהיה לקנות גם וגם אבל בכנות אני חושש מההוצאה הכספית הכפולה. המכשירים האלה הן משאבות כסף...

אני נהנה מזה שיש לך ONE :)

בגדול אני ממש מבין אותך, כי תמיד יש הרגשה שלא משנה כמה אקסקלוסיבים יהיו לPS4/ONE בגדול הקונסולות האלה דומות מדי אחת לשניה/למחשב.

ברמה כזו שאם יש לך מחשב או ONE/או PS4 קשה מאוד לשכנע את עצמך
להשקיע בקונסולה בגלל אקסקלוסיבים, כי אקסקלוסיבים מתישהו נגמרים.

כאילו גם אם אקנה ONE בשביל האקסקלוסיבים לא ברור לי מה אני אעשה איתה
אחרי שיגמרו האקסקלוסיבים שלה.

אז אני מבין למה קשה לך להצדיק רכישה של קונסולה נוספת גם אם אתה משאיר את הONE אצלך.

בגלל זה ההרגשה שלי היא שנינטנדו היא היחידה שנותנת חוויה כל כך שונה מהPS4/ONE שהNX די תצדיק קנייה בזכות עצמה.

שוב, איך שאני מכיר את עצמי אם הייתי במצב שלך הייתי קונה PS4 הופך אותה לקונסולה הראשית שלי ואת הONE משאיר לבקלוג/שם אותה בסלון כי היא יותר טובה כמכשיר מולטימדיה. בעוד את הPS4 הייתי שם בחדר השנה.

הייתי מוצא שימוש לשתיהן.

אבל זה רק כי אני לא הייתי יכול לוותר בשום אופן על בלעדים מסוימים שכבר הזכרתי בשרשור האחר אז אני לא אחפור לך ואחזור על עצמי :)

Psychonauts מגיע לPS4 השבוע

כמשחק PS2 קלאסי כמובן עם כל השיפורים הגרפים שהPS4 מאפשר למשחקי PS2.
יששששששששש תודה אלוהים, תודה.

CallMeCavanaugh

New member
אולי אסיים אותו סוף סוף

שיחקתי בו בעבר ב-PC עם עכבר ומקלדת והגעתי למסקנה שהוא מצריך שלוש ידיים. במשך כמה זמן הצלחתי להסתדר אבל בשלב מסויים נשברתי. עם בקר הוא אמור להיות הרבה יותר נח לתפעול.

אנחנו באותה סירה חבר :)

לא יודע למה שנינו הלכנו על גרסת הPC בזמנו במקום על הPS2.מאוד אהבתי את מה ששיחקתי ממנו, לא יכול לחכות.

CallMeCavanaugh

New member
לי יש תשובה פשוטה

במשך הרבה זמן לא היה לי צ'יפ ב-PS2 וכשהוא היה חדש הוא לא עשה מספיק רעש כדי לגרום לי לקנות אותו.

חחח יו, זו כנראה הסיבה גם שלי :) היה לי צי'פ רק ב2006 בערך.

עד היום אני לא מתחרט על זה שהיה לי עותק פיראטי של פפ12 חחח זה מה שהחרא הזה היה שווה.

מנגד על המחשב זה באמת לא היה בעיה להשיג את המשחק מהדוד באמריקה

CallMeCavanaugh

New member
גם אני התקנתי צ'יפ בשביל פפ12

אבל לא היה לי עותק פיראטי. ראיתי את תאריך היציאה בארה"ב ואת תאריך היציאה באירופה ושמתי צ'יפ בשביל לשחק בו בהשקה ולא חצי שנה אחרי.
&nbsp
אחר כך היו לי מיליון משחקים צרובים וכמובן שלא שיחקתי בכלום כי ככה זה איתי כשיש לי יותר מדי מבחר.

meishar84

New member
מזכיר את אלה ששמו צ'יפ רק בשביל לשחק בפרו אבולושיין שנה עד..

הפרו אבולושיין שיוצא שנה אחרי

למעלה