ות

שחקן סטריט פייטר מוחרם מהטורנירים בגלל הטרדה מינית.

קפקום (וגם EVO שזה יותר חשוב) הכריזו שתיהן שהן מחרימות את השחקן המקצועי
Noel Brown מהשתתפות בתחרות הרשמית שלה.

למי שסקרן לדעת את הפרטים המדויקים, brown נגע לאחת האורחות של איזה טורניר בטוסיק וורואים די ברור מהמצלמות שהיא לא רצתה/ידעה שהוא הולך לעשות את זה.ט
הוא טוען אחר כך שהוא ישב עם החבר שלה ואיתה לאכול פיצה והכול בסדר, והאינטרנט עושה דרמה...

אני מרים גבה רק על דבר אחד.

הבחור הזה היכה ב2013 את חברה שלו ועדיין קפקום והטורנירים האחרים נתנו לו חשיפה ונתנו לו להשתתף בטורנירים שהמקום הראשון זוכה ב$120,000 ?
זה הסכום שקפקום נותנת לזוכה בטורניר SF שלה.

רק על זה שהזבל הזה היכה את החברה שלו הוא היה צריך להיות מוחרם לתמיד
מכל טורניר אי פעם.

והכי מצחיק? על ההטרדה המינית קפקום מרחיקה אותו רק לשנה אחת מהטורניר.
לטענתם רק כשזה יקרה פעם שניה הם ישקלו להחרים אותו לתמיד.

פחחח, יפה שקפקום משדרים שזה בסדר להטריד נשים ולהכות אותן ולקבל על זה חשיפה.

השחקן הזה לא קיבל שום עונש חוץ מפרסום.

ואם יורשה לי להגיד הוא גם שחקן אפס לא פחות ממה שהוא בן אדם אפס.
http://www.gamespot.com/articles/street-fighter-player-banned-from-pro-tour-evo-for/1100-6440461/

מה 10 המשחקים הכי טובים לONE ולPS4 לדעת יפן? הנה הם.

PS4
10. Dragon Quest Heroes - 48 votes
9. Fallout 4 - 51 votes
8. Final Fantasy XIV - 54 votes
7. Final Fantasy Type-0 HD - 60 votes
6. The Witcher 3 - 62 votes
5. Bloodborne - 90 votes
4. Dragon Quest Builders - 93 votes
3. Yakuza 0 - 96 votes
2. Uncharted 4 - 226 votes
1. Metal Gear Solid V The Phantom Pain - 254 votes

10 המשחקים הכי טובים לאקסבוקס וואן.

10. Call of Duty: Ghosts - 32 votes
9. Resident Evil: Revelations 2 - 45 votes
8. The Witcher 3 - 54 votes
7. Tom Clancy’s The Division - 60 votes
6. Chaos;Child - 63 votes
5. Dead Rising 3 - 74 votes
4. Metal Gear Solid V The Phantom Pain - 82 votes
3. Rise of the Tomb Raider - 84 votes
2. Halo 5: Guardians - 93 votes
1. Titanfall - 106 votes

כמובן שהיפנים בחרו את 10 המשחקים הכי אהובים על כל פלטפורמה, אבל לדעתי לפורום שלנו שתי הפלטפורמות האלו הכי רלוונטיות.

עוד נתון מעניין... נחשו מה המשחק הכי טוב לדעתם לPS3? כנסו זה בלינק, בחירה מעניינת ומוזרה, מעניין אם תצליחו לנחש.

מה דעתכם ? האם MGS5 באמת ראוי למקום הזה שקיבל אצל היפנים?
האם titanfall ראוי למקום הראשון על הONE או טומב ריידר ראוי בכלל למקום השלישי?

http://kotaku.com/poll-japans-most-memorable-games-on-each-console-1780043369

evilplate

New member
אתה יודע מה דעתי על המקום ה 1 של MGS5...

מה שכן אם המשחקים האלו אינדיקציה לקהל הרחב אז אפשר לאמר שהטעם שלהם נפתח מאוד עם השנים, הרבה משחקים מערביים או בסגנון מערבי ( MGS5 הוא תמיד היה בעל אופי מערבי מעורבב עם קצת שטויות יפניות של קוג'ימה) מככבים ברשימה.

כן, כנראה זה שאין כל כך משחקים יפנים כרגע

על הקונסולות החדשות (אבל יש המון בדרך יותר ממה שהיה בדור הPS3 )
באמת גרם ליפנים להיפתח לסגנון המערבי, יש פה דברים כמו פולאאוט 4 והמכשף 3 שלא חשבתי בחיים שאראה אצל היפנים ובטח שלא טומב ריידר או titanfall.

אבל יש פה גם משחקים שהיפנים תמיד אהבו כמו רזידנט איוול למרות שהוא ממש מערבי, רוב היפנים כמוך התפללו ליום שיהיה ריימיק לרזידנט איוול 2 ריימיק לRE2

היה במשך עשור בראש הצמרת שלהם לריימיק.

evilplate

New member
באמת מוזר לראות משהו כמו פולאאוט שם

טיטאנפול לפחות תחרותי, תמיד יהיו אנשים כאלו בכל תרבות, אבל פולאאוט והמכשף כל כך לא יפנים בעליל.

V Has Come To

New member
לאיזה שלב הגעת בMGS5?

כבר כמה שבועות שאתה כאן נכנס במשחק הזה ומעניין אותי לדעת כמה שעות בתכלס העברת עליו...
אני לא אומר שחלק מהתלונות שלך לא מוצדקות אבל נראה לי שגם לא נתת לו מספיק צ'אנס...

evilplate

New member
עברתי כמה משימות

אחרי הקרב נגד הבוס אש אחרי שאתה נכנס לחדר ניסויים ופוגש את סקאל פייס.
&nbsp
לא זוכר בדיוק כמה, אבל לא זוכר לי אירוע ענק אחרי זה, מן הסתם פתחתי את אפריקה והתקדמתי שם.
&nbsp
יכול להיות שאני ביקורתי מדי כלפי המשחק כי ציפיתי למשהו אחר, כמו שהיה לי עם RE4, לא יודע, אבל אני חושב שגם בשביל מה שהוא מנסה לעשות, הוא יכל להיות הרבה יותר טוב תסכים איתי, בניגוד ל RE4 שאומנם לא היה מה שציפיתי אבל היה משחק אקשן שנושק לשלמות.
&nbsp
האידיאל מבחינתי זה אם היה עם הגיימפליי המושלם שלו, רק בסביבות בסגנון GZ, ככה שנגיד אחרי שאתה מחלץ את PAZ ב GZ אתה ממשיך שם במסלול לניארי אבל בסביבה גדולה עם סוס והכל לעבר היעד הבא.
&nbsp
יהיו גם הרבה סביבות סגורות בסגנון המטאל גירים הקודמים וגם יהיה גיימפליי ב SCALE גדול יותר אבל עדיין מפוקס ולא מתפזר, והכי חשוב, שהיית עושה משימות ודברים משמעותיים מבחינת המשימות ולא תמיד חלץ X או Y, היה מגניב אם היו הרבה אירועים מגניבים בגיימפליי כמו בקודמים (להרוס עם טיל מונחה מכשול שמונע ממך להתקדם כמו ב MGS1, להתחזות לחייל, כל מני תסריטי גיימפליי כמו עינויים או שאתה בורח מכלא רק דברים חדשים כמובן, שלא לדבר על קרבות בוס אדירים), הם יכלו להשיג גם את התחושה של החופש הרב בגיימפליי (מצידי שאפילו יספקו לך buddies) וגם את הפוקוס של הקודמים, זה יכל להיות המשחק המושלם.

IGN יחשפו מחר משחק AAA ממפתחת חשובה וידועה.

למישהו יש הימור איזה משחק זה יכול להיות ? אני מהמר על הIP החדש של יוביסופט כי אמרו שהוא יחשף לפני E3 ולא נשאר עוד הרבה זמן.

אבל האמת זה יכול להיות כל משחק, איזה משחק אתם חושבים שזה/איזה משחק אתם רוצים שזה יהיה?

איוול, אתה בטח רוצה חשיפה של רזידנט איוול 7

CallMeCavanaugh

New member
אם כבר ללכת רחוק אז עד הסוף

אייג'נט של רוקסטאר! בלעדי ל-PS4! בחיים לא יצא לפלטפורמות אחרות!

הייתי אומר שזה יכול לקרות, אם אתה מוכן לקבל גרסת PC/PS4 :)

אני בהחלט רואה את סוני משתפת פעולה עם רוקסטאר בהחייאת הIP הזה, אבל אין מצב שרוקסטר תסכים שיהיה בלעדי רק לPS4.

זה יהיה חייב להיות גם על המחשב.
ללכת הכי רחוק לדעתי זה half life 3 חחח :)

meishar84

New member
דווקא מתרוצצות המון שמועות שהולכים לחשוף את RDR2 בE3

למרות שרוקסטאר הכחישו ואמרו שיחשף לקראת\ב 2017..

אם יש משחק שיגרום לי ללכת לבנות מחר PC גיימינג זה half life

3, טוב נו וגם דיאבלו 4 חחח.

amithas190

New member
אני מהמר שיוביסופט יקנו אותם ויעשו מזה שיט עולם פתוח

למעלה