ות

גם הגיבור של המשחק, אם הוא מגיע מרקע סוציו -אקונומי חלש.

איך הוא בדיוק האקר מתוחכם כזה? אני יודע שזה נראה כאילו אני מחפש על מה להתלונן, אבל זה לא ככה באמת שלא. פשוט נראה שאיזה מנהל בכיר ביוביסופט נכנס לצוות הפיתוח ואמר להם.

"אני חושב שGTA5 מצליח כי יש שם הרבה שמש וכושי משכבה מוחלשת תעתיקו את האלמנט הזה"
אני לא אומר את זה בגלל שהגיבור שחור, הוא יכל להיות ככה וגם להיות האקר, אבל לא משכבה מוחלשת עשו לי טובה.

אם נגיד הם היו עושים משחק בקוריאה הדרומית, ששם כל בן אדם הוא אשף טכנולוגיה בערך, והערים הגדולות שם מלאות טכנולוגיה זה היה גם מיוחד לעומת GTA 5 וגם הרבה יותר תואם לקונספט האקינג של סדרת watch dogs.

לפחות אידן הפוץ הזה מwatch dogs 1 היה נראה כמו סוג של שרלוק הולמס כזה,
מישהו שכן הייתי מאמין שיכול להיראות כמו האקר.

אני פשוט רואה חוסר איכפתיות יובי רוצים לייצר משחק שימכור בכמויות של GTA 5
והם יעתיקו ממנו כל מה שאפשר כדי להגיע למספר הזה.

ברור שGTA 5 משחק הרבה יותר טוב כבר מעכשיו :) וזה מה שהכי מפריע לי
כי אם הם היו מרחיבים מספיק את ההאקינג הם היו יכולים לעשות משימות ממש מגניבות, הם היו יכולים לעשות משהו שמרגיש אלטרנטיבה מיוחדת לGTA.

והם פשוט לא עושים את זה.

רוקסטאר נראה לי בחיים לא יהיה להם מכניקת ירי טובה, כי תמיד הם דוחפים את הקונסולות לקצה ברמה כזו, שלקונסולות כבר לא נשאר כוח, לתת לנו מכניקות ירי טובות, רוב הזמן אנחנו צריכים להגיד תודה שהמשחק בכלל רץ.

לפחות יש לי ציפיות גדולות מRDR 2 נראה לי שאפילו יוביסופט יודעים שהמשחק הזה הולך להשאיר להם אבק בE3.

evilplate

New member
תמיד אפשר לאמר שהוא איזה גאון על

שהצליח לפרוץ מהרקע שהוא בא מרוב שהוא חכם או קשקוש אחר, זאת תהיה הבעיה האחרונה של המשחק.
&nbsp
נצטרך לראות ב E3 באיזו רמה המשימות, לך תדע אולי הם כן עשו משהו נחמד עם ההאקינג שמרענן קצת את הז׳אנר (בספק)
&nbsp
בקשר ל GTA, לא יודע אם זה באמת קשור, מצד שני קשה לי לסתור אותך כי זה לא שבדיוק קיימים משחקים בז׳אנר הזה בעל סקייל ורמת הפקה שדוחפים ככה את החומרה ושאפשר יהיה לראות איך מערכת הירי עובדת אצלם בהשוואה.
&nbsp
אני מקווה שלפחות עם GTA6 הם יוכלו לספק קרבות כיפים למרות כל המורכבות של המשחק, זה הדבר היחיד שחסר כדי שנוכל לאמר שהוא נוגע בשלמות בז׳אנר שלו.

אמן, אולי הדור הזה יאפשר את הליטוש הזה בקרבות אחרי הכול.

אי אפשר לקרוא לGTA5 משחק של הדור הזה, הוא משחק דור קודם בהכול.
זה אגב עוד דבר שממש מאכזב אותי לגבי watch dogs 2. היה אפשר להיות סלחני כלפי יובי בהכול, כי זה היה גם משחק קרוס ג'ן והיתה תחושה שהקרוס ג'ן מגביל את כל החזון, והיה אפשר להיות סלחני.

הפעם זה משחק רק לדור הנוכחי, והוא לא שיפור גדול מספיק, והחשיפה של 2012 הרבה יותר יפה ממנו

ואני ציפיתי שלאור ההצלחה המסחררת של watch dogs 1 יובי תתן למשחק ההמשך משאבים מטורפים להיות משחק GOTY.

במקום זה קיבלנו סוג של DLC מורחב,אם מישהו היה אומר לי שאני מסתכל בDLC
למשחק המקורי הייתי עוד יכול להאמין לו.

evilplate

New member
הם מפתחים אותו רק שנתיים

עם כל הכבוד רק לפי זמן הפיתוח ברור שהם לא קיבלו משאבים מספיק כדי שיהיו אלטרנטיבה אמיתית ל GTA.
&nbsp
אבל זאת יובי, חייבת את העולם הפתוח השנתי שלה ולחלוב כל מותג למוות, ראית כמה זמן לקח להם להבין ש AC חייב רענון והפסקה, עד אז הם שחררו בכיף במשך שנים משחקים חלשים בסדרה (אולי חוץ מ 4, אבל כל משחק אחרי Brotherhood עד עכשיו נחשב למאכזב וחלש) עד שגם למעריצים המכורים הכי גדולים כבר התחיל להמאס והם ראו ירידה גדולה במכירות והחליטו לרענן אותו, משהו שהיו צריכים לעשות מלפני 4 שנים כבר.

לדאוס אקס יש מצב משחק חדש, שמתמקד בגיימפלי ומשימות.

סקוור חשפו היום שחוץ מהקמפיין העלילתי של אדם, המשחק יקבל מצב משח)ק נפרד לגמרי. יהיו בו המון משימות התגנבות שאפשר לפתור בהרבה דרכים (כולל אקשן כמו בקמפיין הראשי) סקוור יוסיפו למצב הזה משימות חדשות כל הזמן וישנו אותו בהתאם לפיידבק שלנו.

נראה לי סבבה, אחת הבעיות עם דאוס אקס, זה שאם אתה הולך לשחק אותו בהתגנבות מוחלטת/כמעט מוחלטת. (כמוני) אז לא יוצא לך כמעט להשתעשע עם הנשקים ולעשות שטויות.

המצב הזה יתקן את זה ויוסיף שעות גיימפלי למשחק מעבר לקמפיין.

sky121

New member
מהדורת סן פרנסיסקו נחשפה!

איזה התרגשות! מהדורה המיוחדת של Watch Dogs 2 נחשפה!
איזה איקוני! איזה אגדי! איזה מרשים!
איזה שם נתנו לה: San Francisco Edition. פשוט אין מילים על המקוריות.

יש גם מהדורת דלוקס.

(יש מידה מסוימת של ציניות בפוסט זה)

sky121

New member
תשמע..

שאני ראיתי את התמונה, לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
זהו בהחלט בין מהדורות הפרימיום העלובות ביותר שראיתי, בשביל למשחק שמוגדר AAA.
&nbsp
העצלות ובנאליות מורגשת מאוד. מדבקות ללפטופ? ליטוגרפיות? מפה?! (בכל מהדורה סטנדרטית של GTA, מקבלים במתנה מפה).

למעלה