ות

היי אתה היית בן 28 אז, היית בגילי עכשיו! אני הייתי בן 19

בלי שקל על התחת בלי שום דבר שדומה למשכורת אנושית . מותר לי
.

אה ובנוגע למבחר ומשחקים.... אל תטעה מה שקרה לך עם הPS2 זה היה טוב, דווקא בגלל שהיה לך כל משחק שרצית ומליוני צרובים, שיחקת רק במה שאתה באמת רוצה לשחק ולא התעקשת על משחק מסוים רק כי "חבל על הכסף"

זו גישה שאני מאמץ גם כיום כשאני משלם על כל המשחקים שלי כבר שנים.
(רובם במחיר מלא)

meishar84

New member
ב2006 הייתי בן 22 - טוב שלא עשית אותי בן 50 וזהו

ב2006 הייתי עם PS2, את הPS3 קניתי בכלל ב2008 ואחרי שנה וחצי החלפתי לסלים כי הPS3 השמן נשרף ואשכרה נשרף

חחחח לפי הרפלקסים שלך בSF5 אתה בן חמישים

סתם גבר.
זו היתה תגובה לאיתי (CMC )

אבל הנקודה שלי תקפה גם עליך, גיל 22 זה הגיל שהתחילו להיות לי משכורות אנושיות.
שגם הן התבזבזו על שכר לימוד.

ב2006 הייתי יכול מקסימום להזמין בחורה לגלידה או משהו כזה.

meishar84

New member
בוא נשחק משהו שאני יותר חד בו - BF4

אני אשתדל לא לעשות שטויות שאני ממש אוהב, כמו לרוץ מול טנק עם מוקשים בשביל להניח אותם ולגרום לו להתפוצץ, או להכנס לקרבות מול טנקים\רכבים משוריינים אחרים\ מסוקים\סירות ולירות עליהם RPG או להכנס לקרב יריות מרחוק מול צלף עם נשק נחות לטווח ארוך כמו קרבין או רוס"ר

חחחחח אתה משחק כמו מחבל מתאבד.

אני אשחק איתך באטלפילד אם אתה תממש את האיום שלך
"חכה חכה שאני אשתפר עם קן ואחזור לימי הSF4 שלי"

אני עדיין מחכה לזה אחי :)

הבעיה שלי עם כל משחקי הFPS האלה, אני תמיד מרגיש שם שיש איזה שנים שלושה שחקנים שהם באמת טובים, והם בעצם לוקחים את כל הצוות כולל אותי על הגב שלהם, אני גם לוקח את זה קשה כל פעם שאני רואה את השם שלי מופיע אחרון
ברשימה, כלומר שהמשחק אומר לי "לוזר בגללך הצוות הפסיד"

ומאז החלטתי שאני וFPS מולטי זה לא אני.

meishar84

New member
חחחחחח מה רע ? הכי כיף לשחק ככה, רק שזה דופק את הסקיל

אז כנראה שאנחנו לא נשחק BF4, כי ממש אין לי כח לSF5

&nbsp
תשחק ותתאמן ואז תראה איך אתה לא בתחתית של הרשימה, גם אם אתה לא מאלה שיש להם 300 הריגות במשחק בודד , עדיין יש המון דרכים לעשות נקודות, בעיקר טקטיות.
כמה שתעשה פחות שטויות סטייל CoD ותשחק יותר טקטי אתה תצבור יותר ניקוד וסקיל, למשל כיבוש נקודות, לעשות הרבה ספוטינג, הטמנת מוקשים וכו'.
&nbsp
חשוב מאוד להתאים את הקיט שלך למפה שאתה משחק בה וגם לסגנון משחק שאתה רוצה, אני משחק עם 2 קיטים בלבד Assault ו Engineer.
נגיד במפה יותר עירונית או שבא לך לשחק יותר בקרבות פנים אל פנים באיזור מסויים במפה גדולה אני לוקח את הAssault עם דגש על חובש, במפות יותר פתוחות עם מרחבים גדולים שיש בהם הרבה רכבים\כלי טיס\סירות אני לוקח את הEngineer עם דגש לנ"ט.
המשחק מאוד ורסיטלי ומגוון, אבל חשוב מאוד להתאים את הקיט למפה ולסגנון משחק.
&nbsp
חשוב גם כמה שיותר לשחק עם הצוות ולהיות קשוב למפקד צוות (אם הוא יודע לשחק בתור מפקד צוות) וגם אם אתה המפקד צוות תמיד לשחק ולהנחות את הקבוצה, מה שגם זה מעלה את הניקוד בצורה מטורפת אם אתה מפקד צוות טוב.
&nbsp
מה שכן, המשחק עכשיו במחיר דיי *זנותי, 30 דולר לרגיל \ 60 דולר כולל הפרמיום ואם בא לך להתחיל להתחדד לBF1 בשביל לא להיות אחרון בדירוג כדאי לך לרכוש אותו

חחחח אבל אני מת בבאטלפילד לפני שאני מבין מה קרה בכלל.

צריך למשחקים האלה אחלה חוש התמצאות במרחב. מתישהו אני פשוט מתייאש כי לא בראש שלי למות כל הזמן ולהיות בשר תותחים של שחקנים יותר טובים.

אני מניח שאם אני אלמד להכיר את המפות ממש טוב, אז אני אדע איפה כדאי להיות ואיפה לא כל כך כדאי להיות כדי שלא יעשו ממני סטייק, אבל עדיין ממש מפריעה לי ההרגשה שלא תרמתי לצוות כלום ואולי אפילו גרמתי להפסד שלו.

בSF אני יודע שאם פישלתי אז מקסימום איכזבתי את עצמי ואני אלך לבחון למה זה קרה ואיך אני יכול להשתפר, בבטאלפילד אני אחטוף קללות מאיזה ילד בן 15, ואז אני אתעצבן ואקלל אותו בחזרה
ויותר גרוע ממה שהוא קילל.

אבל כן אתה כנראה צודק צריך להתאים את הדמות שאתה משחק למפה כדי לא להיות בעמדת נחיתות במשחק, זה ולשנן את האמא של המפות

overwatch מעניין אותך? כל כך נהנהתי מהבטא שלו שאני ממש שוקל לרכוש אותו יום אחד, אם הוא מעניין אותך אז אני בהחלט ארכוש אותו.

וגם דיוויז'ן עושה לי את זה.

אולי אני אתן צ'אנס לבטאלפילד 1 אם תצרף אותי לצוות שלך ולא תשנאו אותי על זה שהרסתי לכם משחקים חחח.

meishar84

New member
הילדים המקללים משחקים CoD, הVOIP שם ממש שכונה

overwatch לא מעניין אותי, אני אוהב מאוד ריאליזם, דיוויז'ן שיחקתי בבטא, משעמם וגם אני לא ממעריצי Ubisoft, הR6 האחרון שרף אותם אצלי סופית, כזה משחק בלי קמפיין?
אם תקנה את BF1 מבטיח לך שנשחק יחד, אם אתה באמת רוצה להתחדד בBF תעשה את הקמפיין על הרמה קשה , יכין אותך לא רע למולטי

V Has Come To

New member
אני הייתי
מהPS2 עד לקראת סוף הדור הקודם...

לא חושב שהיה לי משחק מקורי אחד ל360 מהרגע שקניתי אותו...עד שיצא GeOW3 ומאז הפסקתי עם ההורדות והצריבות..הפורום הזה השפיע עלי לטובה עם כל האנטי פיראטיות שהלכה כאן...
כמובן שבדור החדש אין כרגע אפילו אפשרות לעשות פריצה ל2 המכשירים אבל גם אם היתה אפשרות לא הייתי הולך על זה...

V Has Come To

New member
לא הודתי בזה...פשוט אז לא חשבתי שצריך לשלם על משחקים...

אם אפשר פשוט להוריד אותם חינם...
בדור הקודם היה לי גם PS3 ואם היה אפשר לפרוץ אותו בזמנו הייתי גם אותו פורץ ולא משלם על אף משחק...

חחח נו ברור כי אתה מעדיף לבזבז כסף על אל גאוצ'ו

וכל פעם שאתה קונה משחק טוב אתה חושב איזה סטייק יכלת להרביץ במקום לשלם על המשחק.

שמע אני לא יודע איך הסניפים האחרים של אל גאו'צו.

אבל הסניף באילת פשוט אלוהי, אנחנו רק מדברים על זה ובא לי ללכת לאכול שם.
ברזיל הקטנה זה גם כן god tier אני לא יודע להחליט בינהן זה כמו להחליט איזו יד יותר חשובה לך ימין או שמאל. ולמרות שיד אחת יותר חשובה לך, לא היית מסוגל לוותר על אף אחת מהן באמת.

ככה זה עם שתי המסעדות האלו.

V Has Come To

New member
פעם הבאה כשאבקר באילת אבדוק את העניין...

זה יכול להיות יקרה שכבר רובוטים ישתלטו על האנושות אבל אני מקווה ש2 המסעדות האלו ישארו פתוחות...

הן ישארו אל גא'וצו נראה לי קיימים 30 שנה.

אפילו הבינה המלאכותית של הרובוטים לא תהיה כל כך מטומטמת להשמיד סניף כזה.

evilplate

New member
גם אני פספסתי אותו, אולי אתן לו צ'אנס, זוכה להרבה שבחים.

למעלה