ות

וואט??? איך הם מעיזים להוציא את זה שבועיים לפני הוריזון?!!?!

באופן כללי לוקח לי חודש וחצי ולפעמים קצת יותר לסיים JRPG.זה אומר שאני חייב להחליט עכשיו איזה מהם לשחק קודם,איזו דילמה מעצבנת.
.

אם אני חייב להחליט במה לשחק קודם, אז כמובן שפרסונה 5 לוקח, אבל דאמט איזה עצבים זה.

למה פרסונה לא יכול לצאת בדצמבר :(
עדיין,חוץ מההייפ אטלוס יותר צריכים לקבל את הכסף שלנו ביום ההשקה.אנחנו צריכים שפרסונה 5 יהיה הצלחה מסחררת ושנקבל עוד משחקי SMT בדור הזה.
במקום אחד שנים.

אני לא מאמין שאנחנו הולכים לקבל משחק JRPG בתקציב גבוה ב2017, אורלי, איזה כיייף יאללה, זו פשוט התגשמות פנטזיה.

PlayGirl3

New member
לא חשבתי על זה

תכלס, אלה שני המשחקים הכי מצופים שלי. לפני הדחיות של שניהם הם גם היו הכי מצופים שלי ל-2016.
אני מניחה שקהל היעד שלהם שונה, אבל יוצא שבשבילנו זה פחות טוב שהם כל כך קרובים, אבל זה כבר צרות של עשירים.
את פרסונה כנראה אקנה בהשקה או בהזמנה מוקדמת כי הבנתי שיהיה איזה בונוס לגרסת ההשקה. גם לי כנראה יקח חודש-חודש וחצי לסיים כי אני חייבת את הפלטינום שלו ובטוח יהיה צריך לפחות 2 סיבובים עליו. אולי ביניהם נכניס את הורייזון.

אני אנסה לברר לפני ההשקה אם מדייה גיים או חנות אחרת

מתכוונת להביא עותקים של זה בהשקה, או שבוע אחרי ההשקה כי אין מצב שאני מחכה לVGP המעפנים האלה,או שנסדר כבר את הפאק עם אמזון.פרסונה 5 זה הדרייב שאני צריך כנראה

עדיין,מבאס גם אם זה צרות של עשירים (וזה באמת ככה) כי ככל שנתאפק עם הוריזון
אנחנו צפוים לקבל ספוילרים לפנים מאנשים שמשחקים ולא יכולים לשלוט בהתלהבות שלהם.

אני לא מדבר בהכרח על פה, אני מדבר בכללי באינטרנט, אנשים לא מתחשבים בגיימרים אחרים כשהם בהייפ

זה הולך להיות קשה לשמור על עצמנו מכל ספוילר הכי קטן.

לפחות אנחנו נראה גיימפלי בשבוע הבא! איזה כייף יאללה, מקווה שיאשרו שיחות עם שדים,.

פאקינג JRPG בתורות ב2017 מי היה מאמין.

PlayGirl3

New member
בוא נגיד

שספויילרים לפרסונה 5 יהרסו לנו הרבה יותר מאשר ספויילרים להורייזון.

עם כל הכבוד זה משחק עולם פתוח, אני לא מצפה לאיזו עלילה ברמה של life is strange. יותר כמו טומב ריידר או סליפינג דוגס. כמובן שאשמח להיות מופתעת לטובה, אבל עדיין לא מצפה לאיזה טוויסט קטלני שיכול להרוס לי לגמרי את החוויה כמו שיכול לקרות עם פרסונה. אם מישהו היה מגלה לי מי הרוצח בפרסונה 4 הייתי מאבדת את החשק לחיות.

כן, תאכלס.חיזקת לי את ההחלטה עכשיו להתחיל עם פרסונה 5.

ואני גם לא אמהר איתו, משחק ברמה של פרסונה 5 מגיע גם כן כל כמה שנים, אני לא אאיץ בעצמי לסיים אותו, רק כדתתי שאוכל לדבר עם אנשים בפורומים על הוריזון 5 ולהיות חלק מההייפ.

זה יהיה אחלה תרגיל בשבילי בדחיית סיפוקים. אני אהנה מפרסונה 5 לאט בקצב שלי ואתענג על כל רגע ופריים.

מקווה רק להשיג בהשקה, שלא תתחילי לפני!

הטירה הנאצית 2, the evil within 2 ועוד, בE3.

לפי מה שיורוגיימר שמעו, בטסדה יציגו את המשחקים האלה כולל הכרזה והצגה מחדש של prey 2.

אה כולל כמובן את הרימאסטר של סקיירים שאף אחד לא ביקש.

המשחק החדש של הטירה הנאצית היה פשוט מעולה, הסיפור היה טוב ברמה מפתיעה (לסטנדרטים של שוטר)
וTEW 2 יכול להיות מעולה אם הוא יהיה מלוטש.
PREY 2 לא מעניין אותי כל כך כי לא אהבתי את המשחק הראשון, הוא עשה לי כאב ראש אבל נראה איך יהיה ההמשך.

PlayGirl3

New member
Tethered משחק VR חדש- טריילר הכרזה

אני שמה את זה פה רק כי זה הצחיק אותי ממש!

מה זה הטלטאביז המסריח הזה.

דאמ זה היה נוראי.
הייתי מת לשחק בתור המפלצות הרעות ולהרוג את החוטבי עצים האלה ולהתעלל בהם.

PlayGirl3

New member
Injustice 2 - דלף פוסטר

בשרשור הקודם כתבתי על שמועה על המשך ל-Injustice שאמור לצאת ב-2017, והיום דלפה תמונה של פוסטר שאמור להיות מחולק כנראה למי שעושה הזמנה מוקדמת למשחק, מה שהופך את השמועה לסמי-רשמית.

איזה דמויות DC הייתם רוצים לראות במשחק החדש?
אני רוצה את black canary שתהיה מושלמת למשחק הזה, Blue Beetle ו-Booster Gold יהיו מעניינים וכיפיים.

PlayGirl3

New member
Ed Boon מבטל את ההזמנה של gamestop המדליפים למסיבת החשיפה

מדובר כמובן באחד המפתחים הראשיים של המשחק.
לקח את זה בהומור

מיזיקין מלוציפר! ושישאירו את Killer Frost

מיזיקין היא שדה שהיא לוחמת מדהימה בקרב מגע וחוץ מזה שאני חולה עליה היא גם תתאים לסטייל שאני אוהב לשחק. והיא גם תראה מדהים על המנוע של המשחק
וכמו שאמרתי שישאירו את killer frost היא מעניינת ואני ארצה לשחק גם איתה.

XCOM 2 מגיע לPS4/ONE הללויה! ! ! גן עדן!

אז ככה אחרי שהמפתחים אמרו לנו ש X COM 2 יהיה בלעדי למחשב לנצח, היום הם הוכיחו שזה לא ככה. והמשחק יגיע לPS4/ONE בספטמבר. אני פשוט באקסטזה!!

כל כך רציתי שהמשחק הזה יגיע לקונסולות. למה? כי זה פאקינג משחק טקטיקה מעניין עם המון אפשרויות קיסטום ופיתוח דמויות והכי חשוב בלי משבצות.
יותר זורם שהתנועה לא מוגבלת לתנועה במשבצות.

הקמפיין של המשחק לבדו לוקח 40 שעות למי שעושה את המשימות הראשיות פלוס משימות צד וכאלה (54 שעות למי שעושה 100% )

רק למה הם מוציאים את זה באותו חודש של פפ15 מה עובר עליהם? מי יספיק לסיים את זה עד שפפ15 מגיע??? כמה משחקים יוצאים השנה, אני מתחיל להרגיש כמו ילד מפונק שיש לו יותר מדי צעצועים!!

כן,גם אני ממש קינאתי בבעלי הPC,

כל כך כייף שהקונסולות החדשות מציעות ז'אנרים ומשחקים שבדרך כלל יש רק במחשב.

PlayGirl3

New member
הדלפה- טריילר ההשקה של Watch Dogs 2

מה נסגר עם כל ההדלפות השבוע? אני מתחילה לחשוב שהם עושים את זה בכוונה...

קשה להתרשם יותר מדי מהטריילר הזה. אני לא בטוחה שיש שם סצינות גיימפליי.

כן לא היתה אפילו שניה של גיימפלי, כדאי להם להרשים אותנו מחר.

כי זה היה נראה נורא ברמות כאלה שהם הצליחו לגרום לי להחליט שאני לא רוכש את המשחק בהשקה או בהנחה אפילו.

לא אהבתי בכלל את מה שהם הראו הכל היה נראה תת רמה, לסדרה הזו יש את הפוטנציאל להיות דאוס אקס בעולם פתוח ובמקום זה הם עושים את הדברים הכי בנאלים.

מחר נהיה יותר חכמים/או עצבנים תלוי בנקודת המבט.

PlayGirl3

New member
Injustice 2 - טריילר הכרזה

הפעם רשמי לשם שינוי.

כמו שאפשר לראות בטריילר סופרגירל מצטרפת. בנוסף יהיו במשחק עוד דמויות חדשות כמו Atrocitus (כמו הגרין לנטרן אבל רע ואדום) וגורילה גרוד.

נראה שבמשחק החדש יש איזה קטע עם שריונות. רק למה סופרמן צריך שריון בדיוק? נראה לי קטע די דבילי.

הקטע עם שריונות זה אלמנטים של RPG בעע.

הדמויות עולות ברמות ומתחזקות, זה אומר שהסופרמן שלך יכול להיות הרבה יותר חזק מהסופרגיירל שלי וכמובן שצריך לשחק כל יום בערך כדי לאפשר לעצמך לקנות את השריונות בחינם, או להתחיל לשלם כסף לWB.

חבל מאוד שזה ככה, אני מאוד נלהב מהחשיפה של סופרגיירל, רציתי שהיא תהיה.
אבל האלמנטים של הRPG לצערי אומרים שאני לא מתקרב למשחק.

אני לא רוצה משחק תפקידים במשחקי מכות, אני רוצה משחק מאוזן ותחרותי, והם דפוקים שהם עושים את זה.

רמדי עובדים על שני משחקי AAA לא אלן וויק 2.

רמדי התרחבו עכשיו לשני צוותים (תודה לאל!) והם עובדים על משחק עם שותף שהוא לא מייקרוסופט, שזה אומר משחק מולטיפלטפורום, שני המשחקים הם AAA לדברי רמדי.

אחד המשחקים מפותח כבר זמן מה, וזה של הצוות החדש עדיין בתהליך ההתגבשות של הרעיון שלו, וייצא בעתיד היותר רחוק.

איזה כייף שנקבל משחק של רמדי כולנו הפעם.
אלא אם כן סוני השותפה החדשה, אבל היא בטוח לא.

פחדתי שרמדי ילכו בדרך של יוצר האורדר ויעשו משחקים קטנים אבל נראה שזה לא המצב אז יופי :)

רמדי אומרים לא לצפות למשחק בE3 או בתערוכות הקרובות שאחריה.
קחו תזמן רמדי ותביאו לנו משהו אגדי, ויופי שאתם עוזבים את אלן.
http://www.remedygames.com/state-of-the-studio/

PlayGirl3

New member
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue טריילר

חלק מהמשחקים שם נראים לא רע בכלל, אבל נמאס כבר. שיביאו את 3.

למעלה