ות

עושה רושם שKH3 מגיע ב2018.

מצד אחד, המון זמן בשבילנו לעשות ריענון עם המשחקים הקודמים, מצד שני....
שיעשו כבר רימאסטרים למשחקים הקודמים על הפס4 במקום רימאסטרים שאף אחד לא צריך.

לעזאזל שישמו את KH1 -2 כמשחקי PS2 בפס4 ואני אהיה בסדר.

או שכולם מפחדים להתחרות בRDR 2 או בPS4 ניאו :)

כלומר להתחרות בהם על תשומת הלב שלנו :)

גיימפלי של העיר פראג בדאוס אקס החדש

לא ראיתי הכול כדי לא להרוס לעצמי אבל זה נראה יפהיפה כמו פראג עצמה מאוד צבעוני ואירופי ושינוי מדהים, מהסגנון השחור/זהב המשעמם והבנאלי של המשחק הראשון.

וזה כל מה שרציתי ממשחק ההמשך, שהגרפיקה תהיה נעימה לעין שהדמויות יראו כמו בני אדם ולא כמו בובות בחלון ראווה וקיבלתי את זה בענק במשחק הזה.

לא יכול לחכות!!!

evilplate

New member
וואו זה נראה כל כך טווווב

ראיתי כמובן את כל הדמו, אין מילים, לא יכלתי לבקש יותר מזה.
&nbsp
גם סוף סוף נקבל דאוס אקס שנראה טוב כמו שאמרת, אחרי שהקודם היה מה AAA היותר מכוערים, החדש נראה מצויין, בדוק אני קונה את זה בהשקה.

איזו יפה הפתיחה בדירה של אדם

לראות את אדם במשחק הזה, זה כמו לראות חבר שלא ראיתי מזמן
אהבתי את השיחה שלו עם המזכירה האלקטרונית. הם תמיד מצליחים לבנות בסדרה הזו אווירה מיוחדת תוך שניות.

תוך שניות אני מרגיש שאני כבר לא בישראל, אלא בפראג של העתיד, זה מדהים.
והקול של אדם אייקוני כמעט כמו הקול של סוליד סנייק.
(לפחות למי שאהב את המשחק הראשון :)

אני גם ממש מתלהב שהם ממשיכים עם כל מה שאהבתי במשחק הקודם, המון מיילים לקרוא, המון משימות צד שאפשר לקבל אם חוקרים כל פינה בעולם.

נגיד, אפשר לענות להודעה שקיבלת ולקבל משימה דרכה ואפשר שלא, אפשר לחטט במחשבים ולקבל משימות ואפשר שלא וכו'.

הבעיה עם המשחק הקודם היתה, שפשוט לא היה כייף לחקור את האזורי העירונים שלו.

כולם היו נראים כאילו הם סובלים מפיגור שכלי נכון ?
כל הסינים האלה ואיזה 3ים -4 מודלים של אנשים אחרים.

והפעם יהיה מדהים לחקור כל פינה, כל מרפסת במשחק כל מרתף כי זה פשוט נראה מרהיב.

הם בקלות יכלו לעשות את זה אפור ומשעמם כי זה אמור להיות תקופה אפלה סוג של שואה עתידנית, אבל הם עדיין הלכו על משהו שנראה ממש יפה ונעים להסתובב בו.

יש מצב שזה יהיה משחק השנה שלי :) נראה.
מה שבטוח שנינו קונים בהשקה וחורשים על זה.

evilplate

New member
כן נראה שהעולם מפוצץ בדברים לעשות ולחקור

גם היית צריך לראות את הדמו וכמה אופציות נראה שיש, הוסיפו גם הרבה דרכים מגניבות לנטרל, תענוג.
&nbsp
וברור שקונה בהשקה!

ראיתי את הגז הזה, לא זוכר אם זה היה בקודם או לא :)

(99% מהמשחק הקודם עברתי עם הstun gun ומדי פעם איזה צלף מרדים וtakedown שקט)

הכי מגניב בעיתני זה כמובן הסכינים האלה שאדם יכול לירות מרחוק, אז יש לי המון דברים להשתמש בהם הפעם חוץ מהstun gun.

אגב לא יאמן שיש אנשים שאומרים שhalf life 2 נראה יותר טוב.

בגרפיקה. ויש מלא אנשים שרוצים את הפילר הצהוב בחזרה, בעע. מה עובר על אנשים? אם הייתי אחד המפתחים הייתי חושב שמטרילים אותי
(למרות שאני יודע שהאנשים האלה לא טרולים והם באמת מתכוונים למה שהם אומרים)

מי קבע שהמשחק חייב להיראות כמו הקודם כדי להיות סייברפאנק ואפל?
מי קבע שכל משחק בגוף ראשון עם עיר אירופית חייב להיות חיקוי של הלף לייף 2 או דיסהונרד?

איזה צרות אופקים יש לגיימרים מסוימים מה זה.נכון המשחק לא דוחף אף קונסולה לקצה, אבל להגיד שהוא מכוער באותה רמה שהקודם היה ביחס לתחרות, זה הייפרבולי בטירוף.

העיקר שאנחנו חושבים שהוא נראה נהדר.

evilplate

New member
אני חושב שהם מתכוונים

לכל מני מודים או לגרסת מעריצים של HL2, לא ראיתי אותם אז לא אשפוט.
&nbsp
אני חושב שהמשחק נראה ממש מעולה במקומות הסגורים, וכל הרשמים השליליים על הגראפיקה הם מהקטע שהוא מסתובב ב HUB בחוץ.
&nbsp
לא שאני חושב שזה נראה שם נורא אבל גם לא מדהים, אבל זה טפשי להתפס על זה, כל מי ששיחק בדאוס אקס יודע שה HUB זה קטע של כמה דקות להגיע למשימה הבאה, הרוב הגדול של המשחק מתרחש במקומות סגורים ששם דאוס אקס החדש נראה מצויין.
&nbsp
אבל אתה יודע איך זה גיימרים והאינטרנט בכלל, הם יראו קטע שנראה לא משהו בין הקטעים שנראים ממש אחלה והם יתפסו אליו, לא מתרגש, המשחק נראה ממש אחלה ובטח שיותר טוב מאיך שהקודם נראה ביחס לזמנו, הפעם המשחק נעים לעין לפחות מה שקשה לאמר על הקודם.
&nbsp
&nbsp

גיימפלי מWatch dogs 2 מה דעתכם חברים?

חבר'ה אני חייב להגיד לכם אני מאוכזב לגמרי. ציפיתי לאיזושהי קפיצה קוונטית מהמשחק הראשון וזה פשוט נראה לי משחק בנאלי.

זה נראה ממש חיקוי של GTA5 בעיני, הגיבור מזכיר לי את פרנקלין כל השמש הזו, עושה הרגשה של משחקי GTA, וההאקינג מרגיש כאילו הוא במשחק, רק בגלל שזה המשך של המשחק הקודם, לא כי זה חלק מהזהות והDNA של הסדרה.

אז כן בהתחלה התלהבתי שיש גיבור שחור, אבל אני לא מרוצה בכלל מאיך שהמשחק נראה, נראה גנרי משעמם, ומנסה לפנות למכנה המשותף הנמוך ביותר של כל גיימר באשר הוא.

לפחות למשחק הראשון היתה הרגשה קצת יותר ייחודית.

אני מאוכזב לחלוטין ויובי יכולים לשכוח מהכסף שלי.
אבל מעניין אותי מה הרוב, חושבים, אם אני היחיד פה שמרגיש ככה, דסקסו.

evilplate

New member
יו בדיוק באותה שעה כמוני :(

בסדר ההודעה שלך לפחות יותר מושקעת, מישהו 2 תמחק את ההודעה שלי.

PlayGirl3

New member
העיר מאוד יפה, אבל המשחק באמת נראה גנרי

הייתי בסן פרנסיסקו מספר פעמים, פעם אחרונה לפני חצי שנה, והם הצליחו ליצור סימולטור מאוד יפה של העיר. קלטתי שם המון אתרים אייקונים. אבל נראה שהמשימות של המשחק הולכות להיות בסתם בניינים רנדומליים. אם כבר השקיעו ובנו עיר כזו מדהימה אני רוצה שהיא תשרת את המשחק. אני רוצה להשתלט על החשמלית המפורסמת, לפרוץ לאלקטרז, לכבות את האורות ביוניון סקוור... לא סתם לפרוץ לאיזה מרתף עם סרברים ולגנוב הארד דיסק.

אני דווקא די בטוח שנוכל להשתלט על החשמלית ולכבות

את האורות ביוניון סקוור, מזה לא הייתי דואג, אבל כן, ברוב המשימות את לגמרי תפרצי לאיזה מרתף עם שרתים ותגנבי הארדיסק, וחלק אפילו יותר גדול של המשחק את תבלי בכלל במרדפי מכוניות.

הסיבה היחידה שwatch dogs שווה משהו לדעתי (וזו גם דעתו של איוול כמו שתוכלי לראות בשרשור) זה שמכניקת הירי בwatch dogs היא מלוטשת ושנות אור מכל משחק עולם פתוח אחר, זה פשוט מרגיש מדהים לירות שם.

אבל בשביל זה את לא צריכה watch dogs 2 מספיק הראשון בהנחה/פלוס.

evilplate

New member
18 דקות חשיפה של Watch Dogs 2 כולל לא מעט גיימפליי

https://www.youtube.com/watch?v=m2qEYCuFxGs

נראה טוב, שיפור גדול מהראשון מכל בחינה, אבל לא יודע אם יש לי כח למשחק עולם פתוח של Ubi, ברור שיהיה פה הרבה תוכן בלאי כרגיל, כנראה ניתן לו צ'אנס בהמשך במחיר מבצע.

גראפית נראה שיובי לא מרמה פה, המשחק נראה אחלה, לשם שינוי כמו משחק פס4 מודרני בניגוד למשחק הראשון שהרגיש קרוס-ג'ן אבל לא רואים פה משהו שלא אפשרי, אין סיבה שיקרה מה שקרה עם המשחק הראשון פה, למרות שזו יובי ואי אפשר לדעת...

לי זה לא נראה כמו שיפור לצערי.

כלומר זה עניין של טעם אני לא יכול להגיד שאין שיפור גרפי או להגיד שזה לא רקע טוב למשחק. זה פשוט לא מדבר אלי :( אני מסתכל על זה ואומר לעצמי
"ירדן פשוט עדיף לשחק בGTA5 שוב במקום במשחק הזה"

אם יוביסופט כבר לא מנסים להסתיר שזה חיקוי של GTA5 אז עדיף לשחק שוב בדבר האמיתי.

אולי אני יותר מדי אנטי כלפי המשחק הזה, אבל הוא נראה גנרי להדהיםבמיוחד שאני שם אותו ראש בראש מול דאוס אקס החדש, שפשוט מראה לכולם איך באמת עושים משחק שהאקינג הוא Pillar של הגיימפלי.

כן, נראה שהם למדו את הלקח זה לגמרי נראה כמו גרסת הPS4 מבחינה גרפית.

evilplate

New member
גם לי אין ממש חשק לשחק בזה

אני יודע מה צפוי לי שם, אבל אם לא היית מכיר את המשחק הראשון ולא היית יודע שזו יוביסופט נראה לי היית חושב שזה נראה לא רע ובעל פוטנציאל.

בגלל שאנחנו יודעים מה הפוטנציאל הזה שווה לרוב אצלם אז קשה להתלהב אבל סכ"ה אני חושב שמי שאהב את הראשון (2 המוזרים האלה) יקבל המשך ממש טוב.

מסכים שככה או ככה זה ממש לא קרוב ללפוצץ ראשים כמו החשיפה של הוריזון למשל.

וזה מבאס כי למשחק הראשון היו אחלה קרבות והתגנבות.

אני עדיין חושב שבחיים לא נהנהתי מקרבות ירי בעום פתוח כמו שנהנהתי מהם בwatch dogs. ההרגשה והליטוש של הירי היו מעולים.

יובי פשוט לא מעונינים לפתח משחק מעניין מסביב לגיימפלי המצויין הזה הם סתם רוצים למשוך את העין של "משה מחדרה" שיראה את המשחק הזה ויקנה כי אין לו סטנדרטים.

כמו שאמרת, במבצע אולי אקנה את זה אם ממש ישעמם לי אבל לא נראה לי שיהיה לי כוח אליו, כי המשחק פשוט לא מציג קפיצה קוונטית כמו שAC2 עשה מAC1.

אם המשחק הזה היה יוצא ב2015 הייתי סלחני כלפיהם, אבל כשיש לכם שנתיים
וזה הכי טוב שהצלחתם להוציא אחרי שכל האינטרנט נתן לכם ים של פיידבקי לעבוד איתו? גרוע ביותר.

יותר טוב, הארנק שלי ינשום קצת לרווחה השנה.לבטסדה יהיו מספיק משחקים שיתנו לי מה שאני מחפש :)

evilplate

New member
מסכים

באופן מוזר ביחס לשאר האספקטים שהיו בין בינוניים לגרועים (האקינג, נהיגה, רוב המשימות), דווקא הירי היה לא פחות ממדהים בשביל עולם פתוח בסגנון הזה, אף משחק לא היה קרוב אליו וזה הדבר היחיד שהרגיש כמו קפיצה משמעותית.

אני מקווה שב GTA6 לרוקסטאר סוף סוף תהיה מערכת ירי טובה, זה תחום שהם נכשלים בו פעם אחר פעם במשך שנים ויובי בניסיון הראשון שלה השאירה להם אבק.

כמובן שמכל בחינה אחרת GTA5 מפרק את WD ברמה שזה לא מצחיק בכלל, פער גדול במיוחד יש ברמת המשימות וההפקה שלהן, WD נראה כמו הפקה טורקית ביחס ל GTA ומה שהולך במשימות שם, אבל מוזר הקטע הזה שרוקסטאר לא מצליחים ליצור ירי טוב עם כל הדברים האחרים שהם עושים טוב ושנחשבים לקצת יותר קשים.

תכל'ס באמת תצוגה בינונית, אחרי שהם פישלו עם הראשון, הם היו צריכים להציג משהו הרבה הרבה יותר מרשים כדי להחזיר את האמון, יש בכלל ספק שאפשר לקבוע מעכשיו ש GTA5 משחק יותר טוב? הייתי מצפה שינסו לתת פייט לרוקסטאר אבל מן הסתם זה לא יקרה.

לפחות דאוס אקס נראה מדהים :)

למעלה