ות

היפנים קיבלו בפלוס שלהם את the evil within מה איתנו?

יש כל מיני שמועות/ספקולציות/ניחושים מושכלים.אחד מהם זה כמובן שגם אנחנו נקבל את tew בפלוס אבל ביולי במקום ביוני. ההסבר לזה שTEW חולק הוא שבטס'דה רוצה לעשות הייפ למשחק ההמשך (למרות שלא נחשף עדיין)

שמועה נוספת היא שאנחנו הולכים לקבל את רזינדט איוול 6 בפלוס לפס4 כדי לקדם את רזידנט איוול 7 שנחשף.
http://www.thebitbag.com/playstation-plus-free-games-july-2016-rumored-titles-next-month/157745
גם כן הגיוני בעיני אבל אני מקוווה שזה לא נכון כי יש לי אותו בפס4.
(כן, השיפורים שיכנעו אותי לתת לו עוד צאנס בפס4 ואחרי החשיפה של 7 אני שמח שעשיתי זאת)

אם כבר בטסדה הייתי אומר שבשביל לקדם את ההמשך של הטירה הנאצית בט'סדה יכולים לתת גם את המשחק הראשון שהיה אדיר.

אם כי כמו שאמרתי חודש שעבר, אם אנחנו מקבלים משחק של בטסדה ביוני, אני רוצה את דיסהונרד.

אולי התעוורתי אבל איפה 5 משחקי האינדי?

סוני אמרו שKS יחולק בחינם בלי קשר למשחקי הפלוס הרגילים.
תשתדלי להישאר אופטימית.

אני חייב להגיד שאני מזדהה איתך.

די מבאס אם סוני תתחיל לחלק משחקי AAA בפלוס רק אחרי שנגמר לך המנוי
.

PlayGirl3

New member
לחדש תמיד אפשר

אבל הם יצטרכו ממש להוכיח את עצמם כדי לגרום לי לחדש.
לא מספיק לתת איזה AC4 או קנאק ואז עוד חודשים על חודשים של אינדי. זאת עדיין לא עסקה משתלמת. הם יצטרכו לחזור לרמה של הפלוס של 2013.

מעניין גם מה יקרה עוד שנה שאולי יצטרכו לעשות בפלוס עוד קטגוריה של VR.

עם ציפיות כאלה הם בחיים לא יצליחו לספק אותך :)

את רוצה על 40$ שאת משלמת לקבל שווי של כמעט 500 דולר בשנה.
אני בצד שלך לא שלהם אל תטעי
אבל מבחינתם את נותנת להם 40 דולר ורוצה לקבל תמורתם איזה 500 דולר.

זה שהם התנהגו אחרת ב2013 זה לא רלוונטי יותר כי ב2013 לא היה להם ערוץ הכנסה מהאונליין והם היו חייבים לפתות אותנו עם סינגל פלייר.

לטעמי האישי? כל עוד אני אקבל 3-4 משחקי AAA בשנה (שהם לא NBA )
אז המחיר של הפלוס יצדיק את עצמו.

PlayGirl3

New member
אולי בשבילך

כי אתה משתמש באונליין, אבל אני יכולה לקנות 3-4 משחקי AAA במחיר נמוך יותר מהמחיר של הפלוס. תסתכל על הפלאש סייל שיש עכשיו לדוגמה: באטמן ב-12$, משחקי TT ב-6-7$, Mad Max ב-16$ הייתי יכולה לקנות את כל אלה ועוד היה נשאר לי עודף מ-50. כל חודש יש סייל כזה.
כמו שכבר אמרתי לא מזמן, בשנה האחרונה לא שיחקתי בשום דבר שנתנו בפלוס!

אם לא מקבלים מהפלוס הזה יותר מהערך שמשלמים עליו אז מה הוא שווה בכלל? אם כבר סוני בוחרת איזה משחקים לתת לי אז מגיע על זה איזשהו פיצוי.

ההבדל הוא שהפלוס זה רולטה, כרטיס חישגד.

נכון, את רוב המשחקים (כולל האינדים וכולל הAAA ) אפשר לקנות במחיר יותר נמוך מהפלוס, אבל תמיד עם הפלוס יש את הסיכוי שתקבלי משחק כמו nba וטרופיקו 5.
שהערך הכספי שלהם הוא 60$ או קרוב לזה.

אז כן את יכולה להגיד לי "נו באמת ירדן, אתה יודע שאני נרדמת טוב בלילה גם בלי המשחקים האלה" סבבה,אורלי אבל הם תמיד יכולים לתת מחר או עוד חודש משחקים בשווי 60$ שכן יענינו אותך ואז תרגישי החמצה.

הפלוס זה הימור, יש אנשים שמחכים לטלפון ממפעל הפיס ולוקחים הימור, יש אנשים שממלאים לוטו וזה נותן להם תקווה לקבל משהו, אז אני זרקתי 50$

(לרוב פחות אם קונים את הפלוס במבצעים) ותמיד יש את הסיכוי שאקבל תמורה לכסף שלי במיוחד כשהכנתי את עצמי לזה שבטח אקבל, בעיקר משחקים עם אונליין ואני בסדר עם זה.
(ומה שקרה בפלוס היפני מוכיח שיש גם יוצאים מן הכלל לחוק הזה)

PlayGirl3

New member
זה הערך שלהם בחנות הדיגיטלית אולי

אם תלך ל-gamestop אתה תמצא אותם בתחתית סל ה-bargain bin של משחקים ב-5$ כי אף אחד לא רוצה לקנות אותם.

ושוב, תמיד יש לי את האופציה לחדש את המנוי אבל אחרי שנה שבא לא רציתי אף משחק ובשנה שלפניה שיחקתי רק במשחק אחד או שניים, אין לי אמון בהם. יש הימור מושכל ויש לזרוק כסף לפח.

מה שקורה בפלוס היפני הוא בשום אופן לא אינדיקציה למה שאנחנו נקבל ואני יכולה להביא עשרות דוגמאות. היה חודש אחד שהם קיבלו איזה 50 משחקים לויטה.

5 דולר? אנשים בGAF מדווחים.

שרגע לפני שהם באו לקנות את NBA ב40 דולר (עותק פיזי) הם קיבלו אותו בפלוס.
לא בדקתי לגבי טרופיקו אבל אני מוכן להמר שהמצב דומה. אנשים שם שכבר יש להם את nba מוכרים את העותק הפיזי שלהם ועושים על זה אחלה רווח.

וחוץ מזה את בכלל לא בקטע של עותקים פיזים אז עכשיו את פתאום בקטע שלהם?
אולי כשתעברי לאמריקה תעברי קצת לעותקים פיזים אבל שתחזרי ארצה... מהר מאוד תחזרי לזרועות החנות הדיגיטלית.

נכון שיש הימור מושכל ויש לזרוק כסף לפח, אבל בואי שניה זרמי איתי בתרחיש אפשרי.

בואי נדמיין רגע שעד סוף השנה סוני מפציצה במשחקי AAA חלקם במחיר מלא.
מה שאני מנסה להגיד זה שהפלוס זה הימור, זו הרפתקה מוזרה.

אז נכון ההימור שלך ושלי ושל כולם עם הפלוס של השנים האחרונות לא היה מוצלח כי דפקו אותנו.

אבל ההימור של עכשיו יכול להיות טוב במיוחד כשרואים שיפור.

שנה הבאה בתקווה שהפורום יחזיק מעמד בואי נשווה ב27.6.2017 אם ההימור של הפלוס היה משתלם או כסף לפח, אני מהמר שהוא ישתלם לאללה.

אבל שוב זה הימור שלי, יכול להיות שאני טועה ואת צודקת, אבל אני מוכן להמר.

האם גרסת הפס4 של rise of the tomb raider בוטלה?

E3 באה והלכה ולמרות שסקוור הבטיחו חדשות ענקיות והפתעות לגבי סדרת טומב ריידר, הם לא דיברו בכלל על גרסת הפס4 בE3 האחרון גם לא ברמז ולא עידכנו לגביה במשך חודשים והאינטרנט וחלק מהאנליסטים מתחילים לדאוג שאולי סקוור ביטלו את גרסת הפס4 בגלל אכזבה מהמכירות הנמוכות של גרסת האקסבון.

לדעתי? (כמו לדעת כולנו בטח) זה נשמע בולשיט לאללה.

לסקוור יש נטייה להיות דרמה קווין הם אוהבים לגרום לגיימרים להתחרפן ולשחק אותה "קשים להשגה" מספיק לראות שהם ביטלו את גרסת הויטה של טוסט טונה
ואמרו שהם יביאו אותה אם הקהל יבקש אותה מספיק.

ויש המון דוגמאות כאלה בהיסטוריה שלהם. הם אוהבים שהגיימרים עושים להם את יחסי הציבור ומייחצנים להם את המשחקים.

אז לדעתי גם השקט על טומב ריידר נועד להשיג אפקט כזה.

מה שכן, אם גרסת הPS4 של המשחק באמת בוטלה מאיזושהי סיבה, זה יהיה זוועה לגמרי ואני לא חושב שיותרו לסקוור על זה בקהילה.

(גם אם לדבריהם הם עובדים על משחק טומב ריידר שלישי שיגיע לפס4 בהשקה)

נ.ב אנליסטים שופכים מידע על טומב ריידר והבלעדיות שלו.

מסתבר שהבלעדיות עלתה למייקרוסופט בערך 20 מליון דולר והיא כנראה שילמה עוד 20 מליון דולר על הפרסום שלו.

40 מליון דולר... זה עדיין יותר זול מהמשחק פייבל שהם ביטלו שעלה להם 75 מליון דולר בלי פרסום בכלל. ללא ספק הצצה מעניינת לקבלת ההחלטות שלהם.

www.parentherald.com/articles/51371/20160627/rise-of-the-tomb-raider-ps4-shelved-because-of-possible-low-sales.htm

טריילר חדש למאפיה 3 מנסה לשדל אותנו לעשות פרי אורדר.

אלוהים תן לי את המשחק הזה עכשיו בגרסת בטא עם קירטועים ובאגים ואני מרוצה.
כל כך day one.

מקווה שכולם פה היו חזקים כמוני ולא הרסו לעצמם את המשחק עם גיימפלי מE3.

נאמקו שוקלים לעשות cross play לטקן 7 בין הPS4 והבוקס.

וכמובן עם הPC. לדברי נאמקו הקרוס פלי בין הקונסולות זה דבר פשוט הבעיה שהם דואגים ממנה זה כמות הרמאים שיש על המחשב שיהרסו לכולם את החוויה.
(כאילו שאין רמאים גם על הקונסולות
)

בכל מקרה ידיעה מעניינת שבהחלט תהפוך את טקן 7 למשחק ששווה קנייה.
http://wccftech.com/tekken-7-may-ge...ot-difficult-accomplish-team-still-exploring/

PlayGirl3

New member
טריילר חדש של Tales of Berseria

דווקא חוץ מהחוף הזה שחרשו עליו בטריילרים הקודמים נראה שיש סביבות יפות והקרבות נראים כיפיים.
חוץ מזה אני חייבת לציין שמבחינת הלוק של הדמויות אני אוהבת את כולם חוץ מהילד. שני הגברים די חתיכים והבנות חמודות.

אני אוהב את איך שאשת הזאב הזו נלחמת.

קרב מגע כזה כמו jude בלי נשקים חוץ מהיכולות זאב שלה. זה עושה את הקרב נגד מפלצות גדולות לכייפי :) אשת הזאב כמובן כוסית והג'ינג'ית חמודה. לא אהבתי את הבנים הם נראים כאילו הם מהאנימה בליץ או משהו כזה.

לא שזה משנה אני גם ככה הולך להסתכל רק על אשת הזאב.

איך היה מתאים לי שהמשחק הזה ייצא עכשיו. מתלבט בין טוסט טונה לSO5.

PlayGirl3

New member
השאלה אם בא לך קרבות בתורות או אקשן

SO5 זה יותר כמו טיילס וטוסטונה כמו כרונו טריגר.
יש לי איזה חשש שטוסטונה יהיה בסוף כמו פפ גיבורי האור/בוורלי דיפולט. הייתי רוצה ש-World of Final Fantasy יצא עכשיו.

ובכלל עדיף שתסיים את דיג'ימון לפני שתתחיל אחד מאלה.

חחח מזל שאת לא נותנת לי לבזבז כסף

כי אני לא עושה עבודה מספיק טובה לבד כנראה.יש לי הרגשה שטוסט טונה יהיה יותר טוב מברוולי דיפולט וגיבורי האור רק בגלל העובדה שאין בו קריסטלים ושטויות כאלה ונראה שלגיבורה שלו לפחות יש סיבה נורמלית לצאת למסע שלה.

בכל מקרה שנינו די בטוחים שאנחנו לא מקבלים את סקוור במיטבם במשחק הזה.
העובדה הפשוטה היא שגם טוסט טונה וגם ברוולי דיפולט הם לא באמת של סקוור, טוסט טונה זו קבוצה של אנשים צעירים וחדשים וגיבורי האור/ברוולי דיפולט תמיד היה של צוות חיצוני.

אפילו שמעתי שמתי שסקוור ראיינו אנשים להצטרף לצוות של טוסט טונה הם לא סיפרו להם לאיזו חברה הם מצטרפים, הם רק שאלו אותם אם אוהבים JRPG קלאסים וזה היה הקריטריון קבלה (וזה יכול להיות דבר טוב :)

אני די בטוח שלסיים את דיג'ימון זה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות אבל אני אתחיל מההתחלה אני לא זוכר כלום.

כן הworld of final fantasy .. נראה כאילו הוא הולך להיות הפתעת השנה מבחינת איכות זכרי מילה שלי.

למעלה