ות

aaamar

New member
STEINS GATE הוא VN מעולה

יש לו כמה סופים ואפשר גם להריץ מהר קטעים שצפית בהם קודם.
מה שכן הדרך להגיע לסופים אחרים היא קצת לא ברורה (ז"א שבלי WALKTHROUGH יהיה קשה להגיע לבד לכל הסופים)
אבל הסיפור שלו מדהים, יכול להיות אחלה סרט.
&nbsp
אני אישית שיחקתי אותו בVITA
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

עשו עליו אנימה :)

שנחשבת טובה מאוד. שקלתי לראות אותה אבל בגלל שזה בראש ובראשונה היה משחק במקור שעבר עיבוד לאנימה החלטתי לשחק במשחק.

דווקא מגניב בעיני שיש לו כמה סופים ושקשה להגיע אליהם ככה כל אחד מקבל סוף אחר בהתאם לבחירות שלו, יהיה מעניין לדון כאן, על הסופים שקיבלנו כל אחד, אוף עכשיו אני לא בטוח שיש לי כוח לחכות עד למשחק ההמשך, אולי גם אני אקנה לויטה וזהו.

נראה מושלם לויטה.

aaamar

New member
הוא אדיר

הגיבור בוא גם לא מגיב תגובות גנריות צפויות, ובכללי כל הדמויות שם מרגישות בעלות סגנון ואופי ולא כל מיני פלקטים, וכל דבר שם הם מסבירים גם מהצד המדעי של העניין (יש גם מעין ויקיפדיה כזו לגבי כל מיני מושגים וכאלה)

אם אתה בראש של מדע בדיוני אתה תשאב לזה.
זה משחק שנתפסתי עליו די מההתחלה ולא יצא לי לשחק VN לפני.

ואם אתה TROPHY HUNTER אז השגה של פלטינום שם היא לא בשמיים, זה בפועל להגיע לכל הסופים ובגלל המנגנון שמאפשר לך לקדם מהר את הסיפור בקטעים שכבר עברת בהם והקידום המהיר מפסיק לפני נק' בהם ההחלטה שלך משנה את הסיפור, זה הופך את המשחק להרבה יותר נעים וזורם כשרוצים לראות סופים אחרים ( 43.4% מהשחקנים השיגו שם פלטינום)

PlayGirl3

New member
הקטע עם הגביעים הוא ככה עם כל משחקי ה-VN

כבר יצא לי לראות שחקנים יפניים ברמות 50+ שכל מה שהם משחקים זה VN יפניים. ביפן יש מיליון משחקי VN שלא מגיעים למערב ובכולם זה עניין של שעות ספורות להשיג את הפלטינום עם מדריך. זה די עלוב אבל שכל הפלטינומים שלך הם של משחקים מהסוג הזה גם אם הגעת איתם לרמה 100.
יש מעט מאוד VN שאהבתי- סדרת zero escape, דאנגאנרונפה ואני מקווה שגם את steins.

חדשות מרעישות, סוני מתלבטת בין 2 קונסולות ניאו...

איינסידר אמין בGAF אומר שסוני מתלבטת בין שתי קונסולות ניאו אך לבסוף רק אחת מהן באמת תגיע אלינו לשוק בהתאם למה שסוני תכריע.

הסוג הראשון:
הסוג הראשון זה הניאו שכבר שמענו עליו עם יכולות גרפיות של 4.2 TF ואותו מעבד כמו של הPS4 הרגיל. אם סוני תבחר בו הוא יעלה 399 דולר בהשקה.

הדגם השני :
כרטיס מסך שמסוגל ל 5.5 TF והיה שיא הטכנולוגיה לפני שנה וחצי (שזה פשוט מדהים לקונסולות)
מחיר גבוה של 499 דולר (אבל אין מצב שיעלה יותר מזה לפי האיינסידר)
מעבד חזק יותר משל הפס4 הרגיל
אמנם הדגם השני גם הוא לא חזק כמו הסקורפיו, אבל אם סוני תבחר בדגם הזה, המכשיר הזה יהיה פשוט בהמה של כוח וזה מטורף, וזה בהחלט ידחוף אותי לשדרג את הפס4 שלי.

ההימור שלי היא שסוני תבחר בסוף ההתלבטות בדגם הראשון מכמה סיבות.
הפס4 ניאו אמור להיות הnew 3ds של סוני, לא הסקורפיו של סוני.
האפשרות השניה תעכב משמעותית את היציאה של הניאו.
ג' הרבה לקוחות פוטנציאלים יתקשו להחליט בין הניאו לדגם הרגיל ויהיה כעס אדיר על סוני.

אני כמובן מאוד מקווה לטעות ונורא מקווה שהם ילכו על אפשרות ב' וואו!!!
http://www.gamepur.com/news/23460-m...powerful-high-clock-speed-55tf-price-499.html

PlayGirl3

New member
נראה לי שסוני החליטו לחכות לראות מה מייקרוסופט תציג ב-E3

הם פיזרו כל הזמן שמועות שהם הולכים להציג את הניאו ומייקרוסופט היו חייבים להשוות ולכן הציגו את הסקורפיו (בכל מקרה מה היה למייק להראות חוץ מזה? עוד איזה משחק VR מסריח? עוד טריילר למשחק שכבר נחשף ב-E3 הקודם?) ובסוף סוני דפקו אותם ולא חשפו כלום.

עכשיו כשהקלפים של מייק חשופים הם יכולים להחליט מה הצעד הכי טוב מבחינתם.
מה שמבאס זה שבאמת נראה שההשקה של הניאו הולכת להידחות. אם הם עדיין לא החליטו על המפרט זה כנראה אומר שהמכשיר לא בייצור עדיין, מה הסיכוי שיהיה על המדפים עוד 4 חודשים? קלוש בעיניי.
אומרים גם שאם הם ילכו על הדגם החזק יותר הם יצטרכו להשתמש בספק כוח חיצוני כמו הבוקס

גם אני משוכנע שזה מה שקרה :)

הם בהחלט פיתו את מייקרוסופט לדבר ראשונים על הסקורפיו כדי שיוכלו לתכנן את התוכניות שלהם בהתאם ומייק אכלו את הפיתיון.

מייק סופגים עכשיו אש על זה שהם יוצרים פער גדול מדי בין הX1 לסקורפיו זו עוד סיבה בעיני שסוני תבחר באפשרות א', היא לא תרצה שזה יראה כאילו היא מתחילה דור חדש.

בנוגע לספק הכוח החיצוני אני אשמח אם הם ישתמשו בזה אם הם ילכו על הדגם החזק יותר.

הספק יהיה ממש מכוער בסלון ויהיה מסורבל לתכנן איך להעלים אותו מהעין כמה שיותר

אבל לדעתי הסירבול והכיעור הזה עדיפים מאשר לסבול את הרעש המטורף שיעשה מכשיר אופציה ב'. יש משחקים מסוימים שבלי אוזניות אני לא יכול לשחק כרגע הרעש

פשוט מחריש אוזנים בצורה בלתי נסבלת, מפחיד אותי לדמיין איך זה יהיה בניאו של אופציה ב' אם הספק לא היה חיצוני.

בנוגע לדחייה,כן תאריך יציאה של 2016 נראה גם לי בלתי אפשרי כרגע ולא יפתיע אותי אם גם תחילת 2017 (ינואר מרץ 2017 ) יכול לחמוק.

אני עדיין משוכנע שהיא תבחר בדגם החלש יותר אבל עצם ההחלטה על זה יכולה לקחת זמן.

מזל שיש לך פס3 לפרסונה לפחות אם הניאו לא ייצא עד פברואר 2017.

meishar84

New member
שמע, סוני שומרים את הקלפים קרוב לחזה אבל הניאו יוצא עוד השנה

רשמתי גם למה לפני כמה ימים את הסיבות.
אגב, אין שום סיכוי שישיקו קונסולה חדשה אחרי החגים, כי זה טעות כלכלית.
&nbsp
תמיד גם יכול להיות שיש אקסמפלרים בבדיקות ושהם כבר יתחילו לייצר ואפילו להפיץ בסביבות מועד ההודעה הרשמית והשחרור יהיה מעכשיו לעכשיו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אבל כמו שאורלי אמרה.

אם סוני עדיין שוקלים את המפרט איך יכול להיות שתוך חצי שנה יהיה להם קו ייצור מהיר שכזה. הרי הם רוצים לבדוק את דעת הקהל על שני המפרטים הם רוצים להתאים את המשחקים הבלעדיים שלהם לאחד המפרטים ולהציג אותם וכו'.

הרבה יותר קל להם להציג את הניאו השנה ולהוציא אותו בתחילת 2017.

זה באמת פספוס לא להוציא אותו בחגים אבל תסתכל על הNX נינטנדו יכלה להוציא אותו בחגים ודחתה אותו ל2017 אז דברים כאלה קורים.

אפשר לראות בהיסטוריה של סוני שהיא באמת מעדיפה את חודשי סוף השנה
אוקטובר נובמבר דצמבר להשקת קונסולות אבל המקרה של הניאו זה מקרה מיוחד.

לדעתי סוני כהרגלה תהיה "אם נינטנדו דוחה ל2017 והסקורפיו יוצא ב2017 גם אנחנו יכולים"

אבל אני מבין אותך גם אני מת כבר לקנות את הניאו הזה.

עטלפוני

New member
סוני הם כמו החייל שמתחבא מאחורי הגבעה במהלך הקרב

ומחכה למפקדים אחרי שהכל נגמר והחברים שלו מתו כדי לקבל את עיטור הכבוד :)

לא, מייקרוסופט הם "חמור קופץ בראש"

זה לא יאמן איך סוני שיחקו את המשחק בגאוניות מופלאה מרגע החשיפה של הPS4 ועד היום.

מההתחלה סוני עשתה טיזינג לPS4 ניאו, ב2015 כשהיא אמרה שהיא שוקלת להוציא פס4 חזק יותר ומשודרג יותר, פה היא כבר התגרתה במייק לחשוף את התוכניות שלה...

מייק כמו חמורים אכלו את הפיתיון חשפו אחרי תקופה שהם רוצים להוציא קונסולה חדשה כל תקופה מסוימת, וגילו לסוני את התוכניות המלאות שלהם.

אחר כך סוני טיפטפה לקוטאקו ואחרים שיש פס4 ניאו (אני ממש לא קונה את זה שסוני לא היתה זו שעמדה מאחורי "ההדלפות" )

הם רצו שמייק תחשוף עוד קצת מהתוכניות שלה אחרי ההדלפה של הניאו ספנסר אכל שוב את הפיתיון במקום לסתום את הפה שלו והגיב ל"הדלפות הניאו"

חשף כמו לוזר שמייקרוסופט בעד שידרוגי חומרה משמעותים וחזקים... ומכאן הוא שוב קרא את המפה בצורה לא נכונה ומיהר לפעול קפץ בראש כמו חמור וחשף את הסקורפיו לפני שהוא ראה בכלל מה יש לסוני ואיך הוא יכול להילחם בו.

מייק שיחקו את המשחק גרוע בדור הזה, מגיע להם כל מה שהם מקבלים ואני מקווה שימשיכו להיכשל כענוש ושסוני רק תנסוק למעלה עוד ועוד.

זה קארמה.

עטלפוני

New member
חייל פחדן וחמור קופץ - יפה שאלה המובילות בשוק :)

מכיוון שגם סוני עושים neo עם חומרה חזקה ומשמעותית לפי מה שכתבת, לא הבנתי איך גם הם "לא בעד" שידרוגים שכאלה, ולמה גם היא קוראת את המפה לא נכון.
&nbsp
גם אם המרדף אחרי ה "יש לי גדול יותר" קצת מגוחך, יש דברים שהם [לדעתי] קוראים ופועלים נכון. לטעמי זה זה חכם לא להשקיע כסף ב vr. הפיתרון שהם מצאו בדמות שיתוף פעולה עם חומרה קיימת נכון יותר מלפתח חומרה משלך לטרנד שיעלם עוד שנתיים וחצי כי אף אחד לא אוהב לחבוש קסדה כמו מפגר.
&nbsp
בקשר להערה האחרונה שלך, כבר כתבתי לך בעבר שסוני חברה קרה, וביום שהיא תהיה לבד היא תתפוס אותך בביצים ותבעט בהם בכל הכוח. הפס פלוס שאתם כ"כ שונאים עכשיו זו רק דוגמא קטנה למה שיחכה לכם. תשנא את מיקרוסופט כחברה, בטל את משחקי האקס בוקס כמעניינים - אבל לטובתך האישית כמעריץ וחובב פס, אני לא מציע לך לאחל להם להתרסק למטה.

PlayGirl3

New member
ככה או ככה מייקרוסופט לא מציבים תחרות

הלוואי שהם היו מתחרים ראויים וגורמים לסוני להתאמץ יותר בשבילנו בגזרת הפלוס והנגישות אבל כבר 3 שנים נראה שהם לא משחקים כדי לנצח אלא סתם כדי להישאר במשחק.

עטלפוני

New member
אם הם לא תחרות, למה (לדבריך) סוני חיכו לראות מה הם יציגו ?

יש הבדל בין - "לא רלוונטי עבורי בכלל" לבין "לא מהווים תחרות".

PlayGirl3

New member
כדי למנוע מהם להפוך לתחרות

מן הסתם סוני נהנים מהמצב שנוצר ורוצים לשמר אותו. כל תחילת דור הקלפים נטרפים, כמו שגם בתחילת דור ה-ps360 מייקרוסופט הובילה אחרי דור מאוד מוצלח של סוני.
מייקרוסופט כרגע באמת לא רלוונטית עבורי (או כל גיימר שמכבד את עצמו) כי הם לא מציעים משחקים ששווה לקנות את הקונסולה שלהם עבורם ואנחנו כבר שנתיים לפני יציאת הדור הבא מבחינתם, די בושה וזלזול בקונים אם תשאל אותי.
כשהרגשתי בעבר שכן יש להם משחקים שאני רוצה לקנות קונסולה כדי לשחק אותם עשיתי זאת. הלוואי שזה היה קורה שוב אבל ה-E3 האחרון הראה לי שוב שאין להם שום תוכניות להביא משחקים איכותיים אלא רק עוד מכשירים משוכללים שאפשר לשחק עליהם minecraft.

עטלפוני

New member
איך בדיוק ?

היא לקחה את הטעם האישי שלה במשחקים, הפכה אותו לאובייקטיבית מה נחשב איכותי וחשוב ל "גיימרים שמכבדים את עצמם" (מה שזה לא אומר), ומכיוון שאקס בוקס לא מספק את זה ביטלה אותו כמוצר שמהווה תחרות לפס.
&nbsp
&nbsp

אתה הגבת בדיוק כמוה לליינאפ של מייק בE3

רוצה שאני אצטט את התגובות שלך לבלעדיים שמיקרוסופט הציגה בE3 :) ?
אני לא ראיתי אצלך שאתה הגבת שונה ממנה לבלעדיים של מייק.

recore - לא התלהבת
המשחק על רב שודד הוק- לא התלהבת וקראת לו רגע WTF קלאסי.
סקיילבאונד- אמרת שהוא נראה
"משחק יפני מוזר כמו המשחקים היפנים המוזרים שחלק ממכם אוהבים"
המשחק היחיד שהתלהבת ממנו בתערוכה זה המשחק הלא אקסקלוסיבי שהזכיר את ביושוק- בדיוק אותו משחק שגם אורלי התלהבה ממנו בתערוכה של מייק.
על שאר המשחקים די הגבת בחוסר התלהבות כי הם מתמקדים במולטיפלייר.
להיילו 5 קראת "סתמי".
אז איפה בדיוק מה שהיא אמרה הוא לא echo לתחושה הכללית של האנשים בE3?

מה שהיא אמרה זו התחושה הכללית הן אצל בעלי הOne הן אצל בעלי הPS4 וגם
אצל שחקני הPC שמתלבטים מה לקנות.

אז איפה בדיוק היא הפכה את הטעם האישי שלה לדבר היחיד שקובע?

היא אמרה לך בערך
"אם הייתי מרגישה שמייקרוסופט משקיעים בי הייתי משקיעה בהם בכייף"

ואני לא מכיר איזשהו גיימר שהיה מתנגד לקנות ONE אם מייק היו מספקים את הסחורה.
לאף אחד אין אנטי עיוור לאקסבוקס, אנשים פשוט לא השתכנעו וגם אתה לא.

ופתאום אתה מציג כאילו מייק סיפקו אותך בE3 ?

אין אובייקטיביות בגיימינג אבל הדבר הכי "קרוב" לאובייקטיביות זו דעת הרוב ודעת הרוב היא בדיוק מה שאורלי רשמה.

עטלפוני

New member
מבחינת משחקים מייק לא סיפקו אותי ב e3

אבל זה יהיה דבילי מבחינתי לומר שהמכשיר לא מהווה תחרות באופן כללי רק כי רוב המשחקים שלהם לא עשו לי את זה בהצגה :)
&nbsp
שנה שעברה סוני לא סיפקו אותי במשחקים, אבל מכאן ועוד לומר "פס לא מהווה תחרות בכלל לאקס בוקס" היתה גם הצהרה דבילית.
&nbsp
מאוד יכול להיות שהטעם שלי ושל אורלי, להוציא משחקים יפנים, זהה (הוא לא, אבל נניח לצורך הדיון) אבל זה לא אומר כלום על האקס בוקס כפלטפורמה אפשרית לקהל הרחב.
&nbsp
תשמע, אני לא אוהב משחקי ספורט ומולטי, אבל גם לא אוהב mmo וכל מיני פוקימונים, אבל זה קצת הזוי לבטל קונסולה בגלל זה. זה לא סוד שסוני מוכרת יותר, אבל מכאן ועד לבטל את העובדה שיש אנשים (והם לא מעטים, גם אם פחות מאצל סוני) שמתלבטים בין שתי הקונסלות זה קצת ילדותי.
&nbsp
אז הגיימר הממוצע לפי דעת הרוב לא משחק משחקי ספורט, לא משחק מיינקראפט, מעדיף משחקים יפנים, ומשקיע יותר זמן משחק סינגל על מולטי ?

PlayGirl3

New member
אתה סתם מיתמם

איזה אקסקלוסיביים לקהל הרחב יש לוואן?
איזה מועמד ראוי הם יכולים להציע מול אנצ'רטד? TLOU? god of war? ratchet and clank? הורייזון? ספיידרמן?
לכולם הייתה ציפיה ש-Quantum Break יהיה משחק כזה שיגרום לשחקני סוני לרצות לנסות את הוואן, אבל זה לא צלח. חוץ ממנו? היילו ופורזה שיש להם הרבה תחליפים.

אתה יודע גם שלא דיברתי על הטעם הספציפי שלי. לא הזכרתי פעם אחת משחקים יפניים אפילו שפרסונה 5 או דרגון קווסט זאת חתיכת פצצה בשביל המון אנשים. אתה יודע טוב מאוד שכולם בפורום הזה חוץ ממך ועכשיו גם פרסונה (שאומר בעצמו שזאת לא רכישה הגיונית) לא ממש פוזלים לעבר הוואן, כי אין בשביל מה. אתה בעצמך לא מזמן התחלת לגמגם ולהשתעשע במחשבה שתקנה PS4 בשביל משחקים כמו אנצ'רטד ואז חזרת בך בתירוצים מוזרים כמו זה שאתה מעדיף achievments על גביעים.

עכשיו אתה תבוא ותגיד לי שהפורום לא מייצג ויש הרבה אנשים שקונים קונסולה כדי לשחק רק פיפא. על זה בדיוק אני מדברת כשאני אומרת גיימרים שמכבדים את עצמם. אם אתה רוצה להתהדר בזה שיש לך קונסולה שקונים כדי לשחק פיפא ומיינקראפט- by all means. אני בינתיים אלך לשחק משחקים טובים- כי בשביל זה אני קניתי קונסולת משחק.

למעלה