ות

חשבתי שהדיון הוא על
הארדקור עטלפוני :)

לא על ליבו של "צחי מטבריה" שמשחק רק פיפא או "אביב מאשדוד" שכל החברים שלו מחזיקים ממנו הארדקור גיימר ואז אתה מגלה שהוא קונה "COD " כל שנה.

סוני ניצחה בתחרות על הלב של הארדקור זה הענין.

הארדקור אחרי E3 של סוני:

הארדקור אחרי E3 של מייקרוסופט:

עטלפוני

New member
זו גישה שאני לא מסכים איתה

אם להיות "הארד קור" אומר לזלזל באנשים שנהנים מלשחק משחקי ווידאו, אז אני שמח להיות "שחקן רגיל". אם זה שאני נהנה לשחק בערב לפעמים "peggle 2" על טלוויזיה אמור להיות אות קיין עבורי פה, אז אנחנו בתדר אחר לגמרי אחד מהשני.
&nbsp
הבנתי את סימני הלב וכוונת המשורר, שהוואן לא מהווה תחרות למי שמגדיר את עצמו כ "הארד קור" גיימר. אני לא מסכים עם זה לחלוטין, אבל מבין את כוונתכם יותר טוב עכשיו.

אבל אתה כן "הארדקור גיימר" אתה לא "שחקן רגיל"

גם אם אתה מנסה עכשיו לתייג את עצמך כ"שחקן רגיל" (משום מה) וחשוב שיש עליך איזה אות קין.

הוכחות שאתה הארדקור גיימר?
אתה כותב בפורום הזה- שרובו המוחלט הארדקור גיימרס.
אתה מתעדכן בחדשות גיימינג בזמנך החופשי וצופה בE3 - כמו כל הארדקור גיימרס.
קנית קונסולה חדשה בהשקה שלה- שיש הארדקור גיימרס שלא עושים את זה, אבל אין "שחקנים רגילים" כמעט שעושים את זה.

אתה מוצא עניין באקסקלוסיבים של סוני- שכולם מכוונים להארדקור גיימרס ולא למיינסטרים,ספיידרמן הוא היחיד שממש מיינסטרים חוצה גבולות אבל ההתלהבות ממנו היא העבודה שאיסומאניק מפתחים אותו= חברה של משחקי הארקדור.

אני לא רואה מה הקשר של "peggle 2 " לעניין הזה ואיך זה סותר את זה שאתה הארדקור גיימר כמו שהדגמתי.

אני מת שייצא משחק טניס מושקע לVR כי חוץ מזה שאני הארדקור גיימר אני גם ממש אוהב טניס, זה לא הופך אותי ל"שחקן קאזואל" פתאום.

בדיוק כמו זה שאם אתה אוהב משחק קאזואלי זה לא הופך אותך ל"שחקן רגיל"

וכמו כל הארדקור גם אתה התלהבת מהליינאפ של סוני יותר מאשר של מייק.
אז מה הקטע?

עטלפוני

New member
שאני לא פוסל את הוואן בגלל כל מה שכתבת

הדבר שהציק/מציק לי בשירשור הזה זה לא ההעדפה לסוני (הרי אני מודה שהם הגיעו לנקודה שהם מעניינים אותי), אלא הביטול של הוואן כמוצר שמהווה תחרות.
&nbsp
הוואן מריץ את כל המולטי פלטפורם המודרנים, אינדי ו aaa
הוואן מציע אקסקלוסיבים למי שמתעניין בליין אפ שלהם
&nbsp
איך זה בדיוק לא עונה על ההגדרה של "תחרות לפס4" ? (כשאתה מנטרל את ההעדפה האישית שלך למשחקים מעניינים).
&nbsp
גם לקאזואל, שמתמקד בעיקר בכותר אחד כמו cod, פיפ"א או מיינקראפט, וגם להארד קור שמשחק מבחר של משחקים.

אני יכול לתת לך את השחקן הכי קאזואל שאני מכיר- אחי הגדול.

ברור שאף אחד לא יכול לטעון שאני מתנשא על אחי שאני קורא לו קאזואל או שאני לא אוהב אותו.

למה אני קורא לו קאזואל? כי חוץ מפיינל פנטזי ופוקימון הבן אדם משחק רק פרו אבולושן, מורטאל קומבאט ופעם ב4 שנים איזה טומב ריידר.

הפס4 ממש לא מענין אותו, המשחק היחיד שאולי מעניין אותו קצת בפס4 זה GOW4 והוא ממש לא יקנה פס4 בשביל זה, הוא סתם יתנחל על שלי.

אבל הוא לגמרי לא איכפת לו אם יהיה לו אקסבוקס או פס4 או בכלל אם הוא ישחק רק פיפא על המחשב ופוקימון ב3DS שלו.

קח את אחי כדוגמא, שממש לא איכפת לו מה הוא יקנה אקסבוקס או PS4.
ברור שכקאזואל ממש לא איכפת לו איזו קונסולה תהיה לו כי הוא הולך במקרה הטוב ב6 שנים לשחק עליה 6 משחקים בדיוק.

אז ברור שהאקסבוקס ONE יספק אותו מעל ומעבר למה שהוא צריך ובשבילו
הONE זו אופציה מעל ומעבר למה שמעניין אותו כי אפילו פיינל פנטזי יש לו שם.

אבל אנחנו כהארדקור (שגם אתה הארדקור תרצה או לא)

אנחנו שואפים לשחק בכמה שיותר משחקים שקולעים לטעם שלנו.שזה אומר משחקי סיינגל פלייר מושקעים בטירוף עם תקציב גבוה.

זה נכון שהאקסבוקס מציע להארדקור כמונו מבחר גדול של משחקים כאלה.

אבל הפס4 מציע יותר, כי יש לך לרוב גם את כל מה שיש באקסבוקס+משחקי הסיינגל פלייר המושקעים יותר של סוני.אפילו הבלעדיים זמנית של הבוקס לרוב מגיעים לפס4 אחרי תקופה מסוימת.

אז לרוב הארדקור יוצאים בתחושה של= אם יש לי פס4 אני מקבל יותר משחקים שמענינים אותי.

וזו הסיבה גם שאתה משתעשע בקניית פס4 כי אתה לא רוצה להפסיד את חוויות הסינגל שלו שמדברות להארדקור שבך.

(ואל תתחיל עם זה שאתה לא כי שחקן קווסטים בPC זה האבא של הארדקור)

שוב, להגיד שהוואן מציע 0 חוויות להארדקור? הוא לא, ברור שהוא מציע משהו אבל הוא לא מציע יותר מהפס4 להארדקור.

לכן אנשים כמו אורלי שהם על הגדר הם נוטים לפס4 ולכן הרבה אנשים כמוני שכבר יש להם פס4 לא מרגישים שהוואן מצדיק כרגע את הקנייה שלו.

עטלפוני

New member
מכיר את זה מהבית, לאחי הקטן יש פס4

והדבר היחידי שרץ שם, ואתה זוכר מהסיפורים, זה פיפ"א. ספציפית איתו לדעתי אפילו היה עדיף וואן, כי המחיר של הגולד זול יותר (לא רשמית, דרך אתרים כמו cdkeys.com) ויש גם ea access שמעולה לשחקני ספורט. אפילו את החינמים הטובים הוא לא רצה להוריד...
&nbsp
אני מסכים עם המשפט האחרון. רכשת פס4 ? אין סיבה לרכוש וואן.
&nbsp
תראה, אם הייתי הארד קור רווק אולי הייתי מדבר אחרת, אבל אני לא, ואני לא היחידי במצב שלי. הוואן הנגיש את המשחק ווידאו לילדה שלי, אנחנו משחקים עם הקינקט zoo tycoon והיא נהנת מזה, וכפועל יוצא גם אני. הוואן הנגיש את הקונסולה לאשתי, מתוקף היותה מרכז מדיה, מה שגרם לה לנסות משחקים שאולי לא היתה מגלה אם זה היה מכשיר שכבוי רוב היום. אלה דברים שפס4 לא הציע, או לא הציע טוב מספיק. אני גם שם לב שיש לי פחות זמן למשחקים גדולים בחודשים האחרונים, ובתחום האינדי הוואן נותן פייט הרבה יותר מוצלח מהפייט של ה aaa. אז אולי אתה צודק, ואולי להארד קור נטו פס4 עדיף, אבל עדיין לא משוכנע שהוואן בכלל לא רלוונטי לקהל הזה.

אני מוכן להמר על יד שמאל שלי שהיית מדבר אחרת

כרווק שיש לו המון זמן לגיימינג הארדקור :)

ברור שהתחביב נדחק הצידה כשיש משפחה וברור שאם המשפחה שלך מרוצה מהוואן כמכשיר בידור אתה לא ממהר להחליף אותו.(אתה גם לא צריך, דו קיום)

זה נראה פשוט שהוואן לא מספק את כל הארדקורים שקנו אותו ולכן הפזילה לכיוון הפס4 זה מה שאני אומר :)

זה כמו שאני קונה מחר new 3ds שזו קונסולה שהיתה לי פעמים (נהרסה פעמיים)
כי מה אני יכול לעשות? ממש לא בא לי להיכנס להוצאה של 900 שקל, אבל להגיד לך שהPS4 עונה לי על הצרכים הארדקורים שלי? לא ממש
הוא עונה על רובם המוחלט אבל יש חוויות שאני לא אפסיד רק כי הן לא זמינות על הפס4, כי זה לא נינטנדו שיפסידו כאן כסף, זה אני שאפסיד משחקים שאני ממש רוצה לשחק.

אני יכול להבין את מה שאתה אומר, הלוז של החיים וכל אלה לא משאירים לך גם ככה
זמן למשחקי "הארדקור"

ואם זה ככה ובאמת אתה מרגיש שהוואן גם ככה מציע לך שפע של משחקי הארדקור יותר ממה שיש לך זמן לשחק בהם, אז זה סבבה ואחלה, אבל זה לא מה שאני הרגשתי מהתגובה שלך לE3 של מייק ומהתגובה שלך לE3 של סוני :)

עטלפוני

New member
אפרופו אין זמן..

WTF זה זמני הטעינה בוויצ'ר 3 ?? זה גם בפס4 ככה ? זוועה! כבר הפסקתי פעמיים סשן אחרי שהמפלצת הרגה אותי, לא כי אין לי סבלנות לנסות שוב להביס אותה אלא כי הטעינה מחדש של השלב לוקחת איזה מיליון שנה. מאוד מוריד מהחשק לשחק, למרות שהדיאלוגים מצליחים להצחיק אותי במקומות הנכונים.

זמני הטעינה נוראים אי אפשר להנות מהמשחק ככה.

לא שחסרות לו בעיות גם בגיימפלי לפי דעתי.ברמה הקשה אתה מת הרבה פעמים ולכן אתה גם רואה את זמני הטעינה הארוכים והמתישים האלה הרבה יותר.

זה ללא ספק משחק שירוויח מהסקורפיו/ניאו.

PlayGirl3

New member
בדיוק יש שרשור ב-neogaf שמישהו שואל איזה קונסולה לקנות

כולם כמעט פה אחד אומרים לו ללכת על PS4 בגלל המשחקים (כמה אומרים לו שעדיף PC). יש שם גם כאלה שיש להם את שתי הקונסולות ואומרים שהם בקושי נוגעים בוואן.

חחחח יש שם איזה אחד שענה לו שלקנות אקסבוקס זה כמו לקנות ....

משקולת נייר
.והוא מנסה ממש למכור את שלו.ובאמת ראיתי שם בשרשור מלא אנשים שיש להם את שתיהן ולא מוצאים סיבה להדליק את הוואן. אחד אמר שהוא מנסה בכוח למצוא סיבות לשחק על הוואן אחרי שהיילו וסאנסט איכזבו אותו.

השרשור שם גם גרם לי להיזכר בעוד פלוס של הפס4, בפס4 אין בטריות בשלט!

עטלפוני

New member
אני לא מיתמם, אני מבדיל בין מה שאני אוהב לבין בכלל

זה שאת מחליטה שפיפ"א ומיינקראפט הם לא משחקים טובים, זה מגוחך.
&nbsp
אני לא הולך להגן על האקסקלוסיבים של הוואן, את זה אני משאיר לספסנר לעשות.
גם אין לי מה "לשכנע" מישהו שמשחק אחר הוא טוב, אם היילו/פרוזה/qb לא מדברים אליך, אז תשחקי משהו אחר. מכאן ועד לומר שהם לא רלוונטים לאף אחד..
&nbsp
אני באמת לא מבין למה בכלל קנית קונסולת משחק. נראה לי ששכחת שהמטרה היא להנות מהמשחקים, לא לנופף בשמות שלהם במסיבות "גימריים עלאיים ומתנשאים". (באמת הזכרת את "ספיידרמן" ? נהנת לשחק בו ? זה היה לך כיף יותר או פחות מ"הוריזון" ?)
&nbsp
כן, אני משתעשע במחשבה על פס4, וכן אולי אעשה את זה. לא, זה לא יהפוך אותי לסנוב על אנשים שנהנים לשחק כדורגל או לבנות במיינקראפט. גביעים ואצ'יוומנט מספקים אתגרים נוספים למשחק ויכולים לתת ערך מוסף לסיבוב נוסף, השיטה של האצ'יוומנטס יותר מוצלחת לטעמי בהקשר הזה וזה לא מוזר לשחק מולטי פלטפורם על הוואן בגלל זה.

גבר, אתה קצת הופך את הדיון הזה ליותר מדי אישי

אנחנו סה'כ דנים דיון על משחקים אף אחד לא תוקף אותך. למה בפורום הזה הכל הופך לאישי כל הזמן ואי אפשר פשוט לנהל דיון.

אף אחד לא סנוב על אנשים שמשחקים כדורגל זה פשוט לא מה שעושים בפורום הזה.
ולמה ש"צחי מטבריה" יחשוב שאני או אורלי/או כל אחד אחר. סנובים כשאנחנו אומרים שהם לא גיימרים כבדים אם הם משחקים רק פיפא?

תגיד לצחי מטבריה שהוא לא גיימר "רציני" והוא יתגאה בזה, הוא לא נעלב ממה שהוא אז למה אתה נעלב בשבילו?

עטלפוני

New member
תשמע, יש פה בסה"כ איזה 10 אנשים...

קשה לא לקחת דברים אישית... p:
&nbsp
לתפיסתי משחקים נועדו בשורה התחתונה כדי לספק הנאה. להנות מהחוויה, המחשבה, הרגש, האתגר והסיפוק. לאחד זה זלדה, לשני זה פרסונה לשלישי זה ac ולרביעי זה אנצ'רטד ולאחר זה היילו. לכולם יש מקום, ולכל אחד מהכותרים שרשמתי יש כמות אדירה של אנשים שנהנו מהם. אין הבדל בין ההנאה של אדם שרכש וואן כדי להנות מפיפ"א לבין ההנאה של אדם שסיים את בלאדבורן על הפס. ההודעות שהיו פה קצת יצרו רושם שכן יש הבדל כזה. יש הבדל בין לומר "פיפ"א/היילו/אנצ'רטד לא מעניין אותי" לבין "הבחירות שלי הן הטובות באמת, השאר זבל". סורי, אבל זה ניסוח ילדותי שמשאיר סתם אווירה שלילית.

לא, אתה פשוט לא אוהב לקרוא לילד בשמו
ב

אנחנו= הרוב המוחלט של מי שבפורום הזה ובניו גאף ובאתרי גיימינג על בסיס יומי, הארדקור שאוהב משחקי סינגל פלייר.
הקהל הרחב= רובו קאזואלים שאוהבים פיפא ומשחקי קאזואל.

אנחקנו בסדר והקהל הרחב בסדר. אבל אין בושה בלהגיד אנחנו X והקזואלים Y.

האהבה שלנו לסינגל פלייר היא בגלל שאנחנו הארדקור שאוהבים משחקים מושקעים.

סה'כ הארדקור גיימר זה מישהו שגיימינג זה תחביב חשוב אצלו ותסכים איתי שמי שטורח להיכנס כל יום לאתרי חדשות אז גיימינג זה חשוב לו.

אני יכול להגיד מחר שכלב יעלב אם אני אקרא לו כלב והחתול יעלב אם אקרא לו חתול.

אבל זה לא משנה את העובדה שהכלב ישאר כלב והחתול ישאר חתול.

אצל הארדקור סוני ניצחה, רואים את זה בכל מדד אפשרי.

אני לא מאמין שכל הארדקורים שכבר קנו אקסבוקס וואן יקנו פס4, כי זה תחביב יקר והרבה אנשים מרגישים בשלב הזה שהם כבר השקיעו בקונסולה מסוימת מספיק כסף, אבל אני מאמין שיש המון אנשים הארדקור ששוקלים מעבר, וזה כשלעצמו,ניצחון על מייק.

איך אפשר להגיד שאני מבטל את משחקי הבוקס כ"לא מענינים"

כשאני ומישהו 2 הם היחידים כאן שהתלהבו מסקיילבאונד? כל האינטרנט כולל אתה ירדתם על המשחק הזה, בזמן שאני תירגמתי לעברית בשרשור הזה ממש

חלקים מהראיון של קאמיה, היוצר שלו, הפורום הזה מלא בהודעות הערצה שלי לקאמיה וצפייה לסקילבאונד, אז לא יודע איך אתה יכול להגיד שאני "מבטל משחקים של הבוקס"
גם קוונטום ברייק מאוד הייתי רוצה לשחק אבל לא במחיר שאני אלך לקנות קונסולה שלמה וכמובן KI.

תראה, אני רואה הבדל ממשי בין הגישה של ספנסר לגישה של סוני.

סוני באה ואומרת לי "ירדן, שמע אנחנו נראה לך משחקים שיוצאים ב2018 2019 אבל תדע שאם אתה משקיע בפס4 אתה מקבל ספיידרמן, אתה מקבל קוג'ימה אתה מקבל את המשחק זומבים, אתה מקבל משחקים יפנים שאתה אוהב וכו', רק תחכה.

מייק הולכת על גישה אחרת. מייק הולכת על גישה של "השנה DR4 בלעדי אצלנו"
"השנה טומב ריידר בלעדי אצלנו"

היא בונה על אנשים כמו פרסונה שאין להם איפוק ואין להם כוח לחכות עד שהמשחק יגיע לקונסולה שכבר יש להם.

זה ההבדל.

אז אנשים שיגידו "הא סוני מראה משחקים שיגיעו ב2020"

סבבה אני מעדיף ככה, אני רואה קונסולה כהשקעה לזמן ארוך ואין לי בעיה לחכות.
אצל מייק אני לא יודע מה אני מקבל בכלל, חוץ ממשחקים שאחרי שנה יהיו זמינים גם על הפס4 ברובם.

בנוגע לזה שסוני תבעט בי בביצים וכל זה, לא יודע אני לא מבין למה אתה חושב שהם קרים.

אני יודע שאם אני עכשיו אשאל את סוני שאלות בטוויטר הם יענו לי באותה אדיבות שספנסר עונה ללקוחות שלהם. אני יודע שסוני לא חושבת רק על אמריקאים כמו מייקרוסופט.

סוני יודעת שיש עוד גיימרים בעולם שאוהבים גם משחקים יפנים... ובשבילי זה מה שאני צריך, אני לא רואה את "הקור" שאתה מדבר עליו.אני רואה חברה שדואגת לתת לי מה שאין לי אצל מייק.

מייק בנתיים עלולה ויכולה בדור הבא או זה שאחריו לצאת מהשוק למכור את החטיבה שלה ולהגיד סיונרה ללקוחות, סוני? בשביל סוני הפס4 זה המוצר היחיד שבאמת רווחי, הם לא יפסיקו להשקיע במותג הזה מהיום.

אם מה שסוני עושים עם הכסף של הפלוס, זה לממן משחקים כמו ספיידרמן? אני בסבבה עם זה, עדיף לי שהכסף ילך על בלעדיים כאלה במקום על בלעדיים זמנית או על משחקים בפלוס.

עטלפוני

New member
הניסוח קצת בילבל

דיברתי כללית, לא עליך ספציפית. כוונתי היתה שכל משתמש פס, ולא משנה אפילו אם הוא שונא את מיקרוסופט כחברה/גישה ו/או את הליין אפ, עדיין צריך לקוות שהיא לא תצא מהמשחק. תחרות זה מעולה, ואני יכול לומר לך שמהצד "שלי", התחרות עם סוני עשתה רק טוב עבורי. כמובן, זה לא רק בעולם הקונסולות, אלא בכל תחרות שהיא.
&nbsp
סוני היא עדיין חברה בקשיים כלכליים, אין לה את רזרבות של מיקרוסופט. אם לא תהיה תחרות, והם יהיו מונופול הם לא ישקיעו כמו היום. [אגב, זה יהיה אפילו יותר גרוע אם זה יהיה הפוך - מיקרוסופט (בכל המוצרים) הכי גרועים כשהם מובילים. בצורה מאוד עקומה, אני מקווה שהסקורפיו יהיה מוצלח אבל לא מספיק כדי למכור יותר ממשפחת פס4].
&nbsp
הכסף של הפלוס לא מימן את ספיידרמן, ההשאלה של הזכויות לדיסני מימנה.
&nbsp
אני מסכים איתך שסוני הציגה יותר "תוכנית חומש". הרשת ביטחון שזה נותן לך כלקוח, יחד עם זה שאתה יודע שחומרה חזקה תגיע, היא לא משהו לזלזל בו.
&nbsp
להבדיל, מיקרוסופט מאז ההשקה של הוואן הם קצת כמו עכבר במבוך שמחפש את הגבינה. אני יודע שאני אולי חריג, בטח פה, אבל זה מה שנחמד לי בחוויה הזו. זה שיכול להיות שב e3 2017 כל הגישה תהיה שונה זה מסקרן. אני הרבה יותר נהנה מזה מאשר החוויה עם ה 360 או מהצד הפס4/3.
&nbsp
אגב, הערת צד. dr4 אקסקלוסיבי זמני זה דוחה, ואני לא פוזל לכיוון שלו בדיוק כמו שעוד לא נגעתי בטומב ריידר עד שהוא לא משתחרר לפס4. כסף ממני הם לא יראו כל עוד המשחק רק אצלם. זו כבר השנה השניה שהם עושים את התרגיל הזה, ואם הם חושבים שזה אמור להלהיב אותי אז הם טועים. לבוא עם אבא עשיר ולקנות את הצעצוע שאתה רוצה, זו לא חוכמה. ספיידרמן לעומת זאת, למרות שזה מבאס (בהנחה וזה לא יהיה סאנסט עם סקין של ספיידרמן), זה מהלך הרבה יותר "כשר" כי הדמות היא נכס של סוני כבר יותר מעשור, וזה בסדר להשתמש בקלף הזה במשחק השח-מט. מבחינתי זה לא שונה מלהשתמש בנכס של מיקרוסופט שזה מהנדסי תוכנה מעולים כדי ליצור את התאימות אחורה כמהלך במשחק.

אבל אתה כן דיברת עלי ספציפית, למה אתה מתנער מזה? :)

"תשנא את מיקרוסופט כחברה, בטל את משחקי האקס בוקס כמעניינים - אבל לטובתך האישית כמעריץ וחובב פס, אני לא מציע לך לאחל להם להתרסק למטה."

בהודעה הזו אתה מתייחס לזה שאיחלתי להם להתרסק, אתה מתייחס לביטול של הבלעדיים שלהם שהפגנתי בויכוח שלי עם פרסונה ובקיצור אתה כן מדבר עלי ספציפית ואין לי בעיה שאתה שאתה מתייחס אלי ספציפית אז למה לך יש בעיה להודות בזה ? :) אני רק מדגיש שאין לי ביטול עיוור לאקסבוקס בדיוק להפך.

אני גם מסכים איתך לגמרי שתחרות זה דבר חשוב קרטל זה לא דבר שהוא טוב באף תחום, אבל שהמתחרה כל כך לא מהווה תחרות, היא כמעט לא קיימת.

חוץ מזה, אני לא יכול להתעלם מזה שאני מרגיש שמייק הביאה על עצמה את המצב שלה. בדור ה360 שהם שיחקו טוב את המשחק השוק פיצה אותם בהצלחה יפה, וסוני ששיחקה בצורה צולעת נענשה על זה, עד שעשתה קאמבק.

אני חייב להודות שאני לא מסכים איתך בנוגע לDR4 גבר. המקרה של DR4 לפי כל מה שאנחנו יודעים הוא מקרה זהה לסטריט פייטר 5. לקפקום אין כסף לפתח את DR4 מייק באה שילמה על כל הפיתוח ומוכנה שהמשחק ייצא אחרי שנה לפס4 זה אחלה מצידם, ובהחלט משהו שאני מרוויח מהתחרות הזו (וגם אתה)

זה בניגוד לטומב ריידר, אמנם גם שם מייק מימנה הרבה מהפיתוח שלו, אבל סקוור לא היתה צריכה את הכסף. הם שוחים בכסף בשנים האחרונות.

עטלפוני

New member
אני לא מתנער :)

אני כן לא מציע לך לאחל להם להתרסק, אפילו אם אתה (one באנגלית, במקום you אולי היה עובד פה יותר טוב) שונא אותם/את המשחקים שלהם. עזוב נו, אם זו היתה שיחה מדוברת היית מבין את הכוונה שלי.
&nbsp
אני יודע שאין לך ביטול אוטומטי לאקס בוקס, הוא פשוט נכון ליוני 2016 לא מכשיר שמעניין אותך מספיק.
&nbsp
גם אם מה שאמרת זה נכון, למה שנה אחרי לפס4 ? שישאירו את זה לאקס בוקס קונסולה/אקס בוקס מחשב וזהו. אם זה משחק שהם מימנו, שישאירו אותם אצלם. זה לא לכאן ולא לכאן. מה המטרה ? לחזק את המותג או לצאת נחמדים ? לא השתכנעתי שזה מהלך חיובי. ואם בא להם לשחרר לכולם, אז שחררו מההתחלה או עם בונוס לשחקני x1. אני מודה שאני לא מת על הרעיון של אקסקלוסיבים זמניים (ובאופן כללי לא על בכלל, למרות שלמדתי להשלים עם זה).

אבל זו בדיוק הפילוסופיה של מייקרוסופט גבר.

למה היא צריכה לשלם לקפקום המון כסף על בלעדיות נצחית אם אנשים כמו פרסונה
רוצים לקנות one בעיקר בגלל הבלעדיות הזמנית של טומב ריידר שעוד לא הסתיימה ובגלל הבלעדיות של DR4? אם הטריק הזה עובד על חלק מסוים מהגיימרים למה להם לשלם יותר כסף?

הרי זה לא יהיה כותר evergreen (כותר עם רגליים שמוכר טוב במשך שנים) מייק יודעים שעיקר הרווחים עליו יגיעו מהשנה הראשונה.

מבחינת מייקרוסופט לדעתי, מספיק להם לפתות אנשים כמו פרסונה וזהו.

מספיק להם גם שבקריסמס איזה קאזואל שאהב DR על ה360 יראה את DR4 באקסבוקס, ואז המוכר בgamestop שרוצה למכור ONE יתן לבחור דיס-אינפורמציה ולא יגיד לו שהמשחק יגיע מתישהו גם לפס4, וזהו הקזואל ננעל הONE.

מבחינת מייק איך שלא נסתכל על זה לממן משחקים ולשלם על בלעדיות נצחית זה עסק יקר, הם ראו כנראה שזה לא השתלם להם כלכלית עם סאנסט אוברדרייב.
ואין להם סיבה לשלם שוב סכום יקר כזה.

הפילוסופיה של מייקרוסופט היא "בשביל בקבוק חלב לא בא לי להקים רפת שלמה של פרות"

בעוד שסוני שיודעת שהיא רוצה להישאר בגיימינג עד סוף קיומה הולכת על פיתוח של סטודיו פנימים וזורקת על זה כסף כי זה כל מה שיש לה להשקיע בו עכשיו.

למעלה