ות

עטלפוני

New member
אוקיי, סבבה. אולי dr פשוט לא חשוב להם כ"כ כמותג לשימור.

עדיין, אני לא אוהב את הדחייה הזו.
&nbsp
שאלה בהמשך למשפט "סוני יודעת שהיא רוצה להשאר בגיימינג עד סוף קיומה", מה לדעתך תהיה האסטרטגיה שלהן לעתיד הרחוק - פס כפלטפורמה על מחשב או הזרמת קטלוג משחקים כמנוי/רכישתי ? [בהנחה שככל שהזמן יעבור קונסולות חומרה יהיו פחות רלוונטיות].
&nbsp
היתרון של ריכוזיות רכישה בפלטפורמה הוא גם חיסרון פוטנציאלי. אני תוהה מה יקרה עוד עשר שנים מהיום. לדעתך גם ב 2026 יהיו מכשירים בסלון ?

2026 אמורה להיות שנת ההשקה של הPS6...

כמובן אם לא יקרה משהו חריג בדור הPS5 שיאריך אותו מעל לכל פרופורציה.
אז בהנחה ולא נשחק עדיין בPS5 .... זה מעניין מאוד.

הCEO של יוביסופט אמר שלדעתו יהיה לפחות עוד דור אחד סטנדרטי (פס5) לפני שנעבור להזרמת משחקים/משחקים כמנוי במקום על קונסולות.

ה"לפחות" שלו רומז לי שגם הוא לא משוכנע שתוך 10 שנים נעשה
" Paradigm shift" מקונסולות חומרה ייעודיות להזרמת משחקים/מנוי.

לדעתי האישית לסוני לא יהיה קל בכלל לעבור לשירות של "הזרמת משחקים"
עוד 10 שנים ולכן הם ירצו שPS6 יהיה קונסולה סטנדרטית.
לגוגל, מייק, אפל ואפילו אמזון יש הרבה יותר סיכוי להיות שחקניות גדולות בעתיד של
"הזרמת משחקים"

ואני רואה את סוני רוצה לעכב את העתיד הזה כמה שיותר ולעבור אליו רק שאין עוד ברירה.

אז לדעתי הם ינסו לעשות הכול כדי שגם הPS6 תהיה קונסולה רגילה שאתה קונה ומחבר לטלווזיה.

כבר עכשיו אתה יכול לשחק במשחקים של פלייסטישן 3 על טלווזיות של סמסונג תמורת מנוי חודשי.

לדעתי סוני בהחלט תציע משחקים של פס4-5 (ב2026) על המחשב/על טלווזיות תוך כדי שהיא מסתמכת כמו היום על Gaikai חברת הענן שרכשה ב350 מליון דולר.

אבל הPS6 ישאר לדעתי קונסולה מסורתית, ועליו תהיה המנה העיקרית, קרי המשחקים הכי עדכניים של סוני.

מייק אם תבחר בכלל להישאר בתחום בהחלט תביא את שירות הזרמת המשחקים מהר יותר, ולדעתי לא מן הנמנע שנראה שחקנית חדשה בתחום.

עטלפוני

New member
מעניין. אולי נטפליקס ?

מותג מוכר ואהוב, קהל מנויים שמורכב מהמון צעירים, מערך שרתים מטורף, שוחה בכסף ונכנסה חזק להפקות מקור.
&nbsp
מה מונע ממנה להכנס עוד כמה שנים לסטרימינג גימיינג ?
&nbsp
סוני לא מנצלת את המותג טלוויזיה שלה ושוזרת בו את הפס ? יכול להיות מקדם מכירות יפה מסך שהוא ps enabled להסטרמה (קלאסית דרך האינטרנט או עם ps tv מובנה במכשיר שמגיע עם שלט).

אבל הם יתנו לנו לשחק רק במשחקים ענתיקה במשך שנים לא?

תמיד אני שומע שהקטלוג סרטים של נטפליקס מיושן, למרות שהפקות המקור שלהם מעולות.

לא יודע איך זה באמת כי אין לי נטפליקס רציתי לנסות אותם אבל אז ראיתי שהמבחר הישראלי אפילו יותר מצומצם.

תאר לך שיעשו לנו דבר כזה במשחקים? חח

אם הם יקחו את השוק ברצינות וישקיעו באקסקלוסיבים כמו שהם משקיעים בהפקות המקור שלהם אז אני בהחלט מסכים שהם יכולים להיות שחקנים רצינים בשוק שלנו.

האמת אני לא יודע אם סוני מאפשרת לשחק במשחקי PS3 בטלווזיות שלה אני די בטוח שכן אבל אני יודע גם שעם סמסונג יש להן דיל כזה והוא תקף אפילו לארץ שלנו.

עטלפוני

New member
הם נותנים חודש חינם, תנסה

כן, אם כזה דבר יצליח זה יהיה חייב להיות שירות של day 1 למשחקים חדשים.

עטלפוני

New member
לפי ההדלפה שלכם מראש היו להם שני neoים

וגם לא הבנתי איך זה "דפק את מיקרוסופט" ?
במקרה הקיצוני ה neo יהיה בסוף שווה ערך בעוצמה לסקורפיו, במקרה הריאלי הוא יהיה קצת פחות חזק ובמקרה המאוד לא הגיוני הוא יהיה חזק יותר.
&nbsp
(חוצמזה, חשבתי שאחרי e3 של השנה האינטרנט החליט שעוצמה פחות חשובה, ומה שחשוב זה ליין אפ של משחקים, לא ? p: )
&nbsp
זה פחות מעניין כל זה, ספק בפנים/ספק בחוץ, למי זה משנה ? 6tf/5tf, המשחקים יראו נהדר על שתיהם - מה שחשוב זה התימחור, זה הקלף האמיתי ומעניין לראות מי הראשונה שתחשוף אותו. אולי לאנשים כמוך זה לא משנה, אבל הרבה לוקחים את זה כחלק ממערך השיקולים.

Balrog אייבוקי וקמפיין עלילתי מגיעים לSF5 ביום שישי.

טריילר חדש ומדהים לbalrog ואנחנו גם מקבלים הצצה לעיצוב החדש של juri
(איזו כוסית, אלוהים
) והצצה גם לUrien שתלהיב את שחקני SF3 (סטס, אתה עוד כאן מדי פעם?)

אנשים ששיחקו בקמפיין העלילתי אומרים שהעלילה (כצפוי) היא עלילת אנימה בסטייל שונן, כלומר הרבה קרבות והרבה שטויות סטייל דרגון בול ונארוטו.

לא יכול לחכות!!!

Aragami גיימפלי חדש. אקסקלוסיבי לPS4 ולמחשב.

Aragami משחק התגנבות אינדי מושקע במיוחד, בהשראת אוקאמי, דיסהונרד, זלדה, וכמובן מטאל גיר סוליד.

המשחק נראה יותר טוב מהשנה שעברה ואני אישית ממש רוצה לשחק בו.
אפשר לראות שהדמות הראשית יכולה להשתגר במהירות ממקום למקום כמו בדיסהונרד. אהבתי.

המפתחים מפתיחים משחק קשה במיוחד, אתה מת תוך שניה אם אתה מנסה להיות רמבו.

יוצא בספטמבר, המפתחים אומרים שסוני עוזרת בפיתוח המשחק, גם במימון וגם בפיתוח עצמו, והם לא יודעים אם המשחק יגיע לאקסבוקס יום אחד, אבל לא מבטיחים כלום.

למעלה