ות

קפקום שלחו 3M עותקים של רזי 7 לחנויות המשחק מוכר טוב.

קפקום שלחו 3M (וטיפה) עותקים של רזי 7 לחנויות. החנויות ממשיכות לקנות עותקים כי יש ביקוש גדול למשחק וקפקום מקווים שעד סוף מרץ כאמור הם ימכרו 4M.

אני מופתע, המשחק מוכר יותר טוב ממה שחשבתי שהוא ימכור, לא יודע אם מספיק טוב בשביל למכור 4M עד סוף מרץ אבל זה לא נראת משימה בלתי אפשרית כרגע.

המשחק עבר את ה200000 עותקים ביפן בשבוע שעבר וקפקום הולכים לשים המון דמואים של רזי 7 עם VR בחנויות כדי לקדם את המכירות אפילו עוד יותר.

יפה, קפקום מגיע לכם.
https://www.videogamer.com/news/resident-evil-7-has-now-shipped-more-than-3-million-units-worldwide

evilplate

New member
אמרתי לך ;)

אגב הם לא צריכים למכור 4 מיליון יחידות עד סוף מרץ, רק לשלוח לחנויות, הם תמיד מדברים במונחים של Shipped והם אמרו שכבר ב 2.5 מיליון יחידות הם כיסו את עלויות הפיתוח והכל אז מפה זה נטו רווחים נקיים.

כן יש מצב גדול שניצחת כאן

בנוגע לתחזית ההצלחה והמכירות של רזי 7. אבל ברור שאם עד סוף מרץ הם ב4M אז אני אשמח בשבילם, אין מה להגיד אני לא חשבתי שבשלב הזה הם יהיו ב3M
נראה בסוף מרץ אם באמת מספיק להם רק לשלוח לחנויות.

אבל זה נשמע סביר כי סביר להניח שרוב העותקים שיגיעו לחנויות ימכרו בשלב כזה או אחר, זה לא כמו עם SF5 שהם פשוט שלחו יותר מדי עותקים בלי שהיה ביקוש אמיתי מהצרכנים. כאן הביקוש אמיתי.

לפי שעה נראה שצדקת אחי.

בכל מקרה אם הם יעשו הנחה במרץ למשחק בחנוית הדיגיטליות כדי להגיע ל4M
אז הם קצת מרמים אבל אני אקבל את זה חחח.

ובכל מקרה נראה שהם הולכים לעשות עם המשחק הזה המון כסף דרך DLC
עלילתי.

evilplate

New member
יש לי תחושה שאתה לא מתבאס שצדקתי

זה כיף בשבילנו, המעריצים של רזי הישנים, שמשחק במתכונת הזו מצליח ככה, הרי למרות ששינו זווית ראייה רזי 7 הרבה יותר קרוב לרזי הקלאסיים מאשר איך שרזי 4 ובטח 5 ו 6 היו, המסר שעבר לקאפקום זה שיש קהל גדול שצמא למשחקי רזי במתכונת אימה הישרדות ככה שזה ניצחון גדול בשביל שנינו וזו מתכונת שמאוד מתאימה לקאפקום הנוכחית שמנסה להתנהל בתקציב מוגבל בהרבה, כולם מרוצים :)
&nbsp
&nbsp

ברור שאני שמח שצדקת :) והנה כבר יש שמועות דינו קריסיס

ואני אומר אין עשן בלי אש ואם לפני ההצלחה של רזי 7 קפקום הציעה לאחת המפתחות שלה לפתח רייבוט של דינו קריסיס אז בטח יש להם המון מוטיבציה לזה אחרי ההצלחה של רזי 7.

אגב גם אני מתעלף במקום אם הם מכריזים על דינו קריסיס, אני עדיין חושב שזה המשחק הכי טוב בז'אנר של האימה הקלאסית.

רזי 4 תמיד ישאר אחד המשחקים הכי אהובים עלי בכל הזמנים.
אני יכול לשחק בו שוב ושוב במשך שנים בלי שזה ימאס ואני כן חושב שיש בו אלמנט חזק של אימה, אבל כן הוא שונה מאוד מדינו קריסיס ושאר משחקי האימה שיצאו לפניו.

אני אתעלף אפילו אם תהיה לרייבוט גרפיקה של PS3 חח.

evilplate

New member
הלוואי אחי

זה יהיה באמת חלום, מקווה גם לגראפיקה טובה של פס4, לא מצפה לנוטי דוג או גרילה אבל כן שיראה משחק מודרני לפחות, רימייק בסגנון רזי הראשון או ריבוט חדש לגמרי יהיה מדהים, אפילו אני אזרום על להרוג דינוס בזווית גוף ראשון אם קאפקום חמים על זה כל כך.

לא לא, אני לא מוותר על ג'ינג'ית כוסית בגוף שלישי

יש גבול אחי. מה שכן קפקום באמת חמים על הVR אז אני מצפה ללא מעט הכרזות
של משחקים שאפשר לשחק בשלמותם גם על הVR.

(כאילו אני כן אקנה דינו קריסיס בגוף ראשון אבל סעמק שלא יעשו את זה)

evilplate

New member
יש לך עכשיו את Aloy ;)

לא סתם אתה צודק דינו קרייסיס צריך להיות בגוף שלישי.

סאב זירו מגיע לStreet fighter 5.

(סוג של). סטירט פייטר סוף סוף מקבל אחרי 29 שנים דמות עם יכולת הקפאה.
והיא נראת מדהים.יש לה אפילו Parry (ככה נראה בטריילר לפחות)

אין לי ספק שהיא תהפוך לאחת הדמויות היותר מעניינות במשחק
ועזבו את זה שהיא נראת top tier לגמרי.

אני מודה שרציתי לראות את קאזויה/ג'ין/היאצי מטקן /טרי מKOF אבל היא סבבה.

25 דקות של גיימפלי מהעולם הפתוח של NIer

נראה טוב. אחרי ששיחקתי בדמו אני כבר יודע שזה הולך להיות משחק נהדר רק הייתי צריך לראות את העולם הפתוח :)

חבל רק שהעלילה נראת כזו Trash מהדמו, אבל אתם יודעים זה יכול בסוף להיות מהסוג של "זה כל כך זבל שזה כבר טוב"

אקנה שיגיע ל40 או 30 דולר.

evilplate

New member
נראה נחמד

אבל לא ממש בשבילי, לא מת על האווירה וזה מרגיש כמו האק אנ׳ סלאש שהיה צריך להיות קצבי והדוק ולא עולם פתוח שכזה למרות שברור לי ש Nier המקורי היה קודם כל RPG.
&nbsp
בכל מקרה נחכה לביקורות יש לי תחושה שהעולם הפתוח קצת יגרע מהמשחק.

יש דמו :) אולי אם תשחק.

תרגיש אחרת לגבי המשחק אחי.כן אין ספק שהם ורשתהיו צריכים לכבד את המורשת של nier כJRPG.

באופן אישי תמיד שאני משחק משחקי האק אני סלאש אני רוצה שיהיה לי עולם פתוח להסתובב בו, גמשהו במשימות תמיד מרגיש לי מוגבל מדי.

אז אני תמיד רציתי האק אנד סלאש כזה, אבל בכל מקרה אתה צודק כי כבר עכשיו רואים שהעולם הפתוח גורע מהמשחק ולוקח משאבים, למשל המפלצות ממוחזרות
וחוזרות על עצמן מאוד, תמיד הרובוטים האלה באותו סגנון וכו'

אבל לדעתי זה יכל להיפתר אם סקוור אשכרה היו נותנים להם תקציב של AAA.
זה שקוף שזה משחק AA שיכל להיות ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שאנחנו רואים כאן.

ובגלל שזה AA אני הולך לשלם עליו מחיר של AA.

evilplate

New member
שיחקתי בדמו והוא באמת טוב

הדמו זה לגמרי משחק פלטניום קלאסי עם אקשן הדוק ולניארי, אבל מה שאני רואה מהעולם הפתוח פחות מוצא חן בעיני, טוב נו אני די אנטי עולם פתוח באופן כללי בדור הזה, מבחינתי רוב המשחקים בסגנון הזה די נכשלו חוץ מהוויצ׳ר 3 ובאטמן אולי, בשאר אני לא רואה הצדקה או עניין בעולם הפתוח שהם מציעים, אולי הוריזון ישנה את דעתי ויזכה להכנס לרשימה המצומצמת הזו של עולם פתוח טוב.

לפי הרשמים האחרונים על הוריזון יש סיכוי לא רע בכלל

שהוא ידבר אליך. ראיתי שהדעות על הסיפור חלוקות מאוד חלק אומרים שכל הסיפור והעלילה זה בזבוז זמן למרות שהמשחק מהנה טילים וחלק ממש אהבו את הגיבורה והסיפור והרבה מזכירים את TLOU וטומב ריידר כמשחקים שמזכירים את המשחק.

נ.ב מקסימום מה שלא יהיה תקנה בשביל להתלהב מהגרפיקה :)

evilplate

New member
מבחינתי מה שחשוב בהוריזון

זו הרמה של הקווסטים והסיפור, אני כבר יודע שגראפית זה כנראה (לפחות על הפרו :( ) המשחק הכי יפה שיצא אי פעם, אני יודע שהקומבט כיפי ומלוטש מאוד, אם נשווה ל RPG עולם פתוח, אחרים אז כנראה הכי מלוטש אי פעם בז׳אנר הזה (הוא ברמה של משחקי אקשן לניארים מבחינת ליטוש והרגשה לפי מה שראיתי ומהרשמים שרצים), אין לי ממש דאגות על הנייר חוץ מהדאגה הכי גדולה שרלוונטית למשחקי עולם פתוח כאלו - שהוא מלא בתוכן זבל והסיפור מעפן.
&nbsp
אם הוא ירגיש כמו איזה משחק יובי עם המון פעילויות זולות ו fetch quests אז זה לא בשבילי, אין לי סבלנות לזה.
&nbsp
נחכה לביקורות, שיוצאות כבר ביום שני הקרוב! גרילה וסוני זה נראה מאוד מאוד בטוחים לגביו אם הם משחררים את הביקורות ככה מוקדם... אם הוא יפתיע ממש יש מצב שנתפתה.

נראה לי שגם אני אצטרך להמתין איתו עם כל הקושי.

הרי יש לי את יאקוזה 0 לא יודע כמה אני יכול להתפנות לשני משחקים מאסיבים כאלה בו זמנית לא רוצה שאחד יגרע מהזמן של השני.

מהרשמים שקראתי אין סיכוי אחי שמדובר בקווסטים ברמה של המכשף 3.
אבל כן הרבה אנשים אומרים שמדובר בקווסטים מושקעים, ובסיפור ראיתי דעות לכאן ולכאן יש כאלה שאמרו שהוא לא מעניין להם תתחת והם מדלגים על דיאלוגים ויש כאלה שממש התחברו.

בדברים כאלה קשה לי לדעת אם הדעה שלי תהיה דומה לשל גיימרים אחרים/מבקרים.

ראיתי הרבה אנשים שאומרים שהסיפור של דאוס אקס על הפנים ואני נהנהתי ממנו.

מחכה בקוצר רוח לביקורות הן מצדיקות שרשור נפרד משלהן.
נ.ב למרות מה שאמרתי לא יודע אם אוכל בכלל להתאפק, מדובר באחד המשחקים הכי מצופים שלי בדור.

בדבר אחד אני יכול להיות בטוח.

גם המכשף 1 והמכשף 2 לא היו בכלל ברמה של המכשף 3 ושיחקתי בהם ככה שאני יכול להבטיח את זה.

סוני כל הזמן מדברת על זה שלהוריזון יש פוטנציאל להיות הIP הגדול הבא שלהם.
לדעתי הוא הולך למכור ממש טוב וההמשכים שלנו עם הזמן יצדיקו השקעה גדולה יותר באיכות הקווסטים.

evilplate

New member
צדקת באמת

הקווסטים לא יצאו ברמה של הוויצ׳ר 3, עדיין כמו שאמרת פה זה סכ״ה משחק ראשון שלהם בסדרה ול CDP לקח לא מעט זמן בז׳אנר הזה כדי להגיע לרמה שהגיעו אליה, בשביל ניסיון ראשון זה הישג אדיר של גרילה ואם הם ינסו לקחת קצת מהוויצ׳ר 3 בכל הנוגע לרמת קווסטים ולאפיות ולמורכבות שלהם (קווסט יכול להתפצל לך לכמה סיפורים שונים שלוקחים אותך לכל מני מקומות ברחבי העולם ושבסופם וכו׳) כמו גם לרמת הבחירה המאוד גבוהה שיש לך בקווסטים תוך כדי ששומרים ואף משפרים את מערכת הקרב יכול לצאת להם המשך של 95 שיתעלה על הוויצ׳ר 3.

כן אחי ויש לזה פוטנציאל טוב להתממש :)

הרי יש לא מעט מהצוות של פולאאוט ניו וגאס וCDP שעבדו על המכשף 3 שעברו לגרילה לעבוד על הוריזון מאוד אפשרי שכשהם הגיעו לגרילה הם לא יכלו לקחת שליטה מלאה על הפרויקט גם כי הם הגיעו באמצע וגם כי זה עדיין לא IP מוכח, אני מאוד מאמין ומקווה שההמשכים יוכלו להגיע לסטנדרט של ה95.

וזה עוד בלי להזכיר את זה שעכשיו יש לי CDP תחרות רצחנית ואני בטוח שהוריזון ישפר את סייברפאנק 2077 בעקיפין.

רק לבטסדה אין תקווה, יש לי הרגשה שלא משנה איזה תחרות CDP תציב להם
הם עדיין יביאו לנו מערכת קרב מעפנה, עם המנוע הפיזיקלי ההזוי ההוא שלהם.
והאנימציות האיומות שלהם :(

evilplate

New member
בת׳סדה תמשיך ככה כל עוד המשחקים שלה מוכרים כמו שמוכרים

איזו מוטיבציה יש להם להשתפר תגיד לי? הרי הפולאאוט 4 הזה שרץ ונראה כמו אשפה מכר בצורה פסיכית עם כל הבעיות שלו, אז למה להם להשקיע במנועים מתקדמים ואנימציות וכל זה כשאפשר לשים כסף קטן יותר על הפיתוח לקבל בחזרה תשואה גדולה יותר מכל המפתחות האחרות גם יחד?
&nbsp
אין מה לעשות עד שלא יפגעו בכיס הם ימשיכו לשים זין.
&nbsp
וכן הוריזון הולך לעשות טוב לז׳אנר :)
אין תירוץ עוד, אפשר להציג RPG עולם פתוח עם שדרוגים סטטיסטיקות וכל השטויות ועדיין להציג מערכת קרב מלוטשת ברמה של משחק לניארי כמו גם אנימציות וגראפיקה שעוברות 99% בערך מהמשחקים הלניארים בשוק, הם לגמרי סגרו את הפער בין לניארי ועולם פתוח בליטוש ואין עוד תירוצים (רק אנימציות פנים בדיאלוגים נשארו קצת בעייתיות בהשוואה למשחק לניארי כי אין מה לעשות זה עניין כבר של כסף יותר ממגבלות טכניות), אף אחד לא יקבל משהו גס ולא מלוטש כי ״זה עולם פתוח״ עוד, אני מצפה מ CDP להעלות את הרמה שלהם בהתאם ומקווה גם לראות את גרילה לוקחים עוד שיעורים מ CDP ומשפרים את רמת הקווסטים והתוכן בהמשך.

למעלה