ות

המשחקים הכי נמכרים בינואר בארצות הברית.

נתוני הNPD שמסכמים את מכירות החודש כולו.
Resident Evil 7: Biohazard
Call of Duty: Infinite Warfare
Grand Theft Auto V
Battlefield 1
NBA 2K17
Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue
Madden NFL 17
Watch Dogs 2
Overwatch*
FIFA 17

איפה יאקוזה 0????? למה זה היה נראה כאילו המערב סוף סוף נכנס להייפ לגבי הסדרה הזו?

איך Overwatch במקום כזה נמוך יחסית?

ומסתבר שלא רק אנחנו תהינו איך GTA5 עדיין מוכר מדהים בצורה כזו, החודש צצו דיונים ומאמרים על הנושא ברחבי הרשת.

הקונסולה הכי נמכרת בינואר ודצמבר היהPS4.
http://venturebeat.com/2017/02/16/january-2017-npd-resident-evil-7-lifts-slumping-hardware-sales/

זה היה נראה שהאקסבוקס וואן קיבל תנופה חזקה עם הדגם הדק, האם הסתיימו ירחי הדבש של מייק?

evilplate

New member
היה למייק את הינואר הכי חזק אי פעם

של האקס בוקס וואן, אז כנראה שלא נגמר ירח הדבש, רק שזה עדיין לא הספיק כדי למכור יותר מחודש ממוצע של סוני, מה זה אומר לך על הפער?
&nbsp
יאקוזה לפי מה שאומרים כמעט סולד אאוט היה וסוני לא שלחה מספיק יחידות ככה שרוב הסיכויים שהוא עבר פשוט בלא מעט את הציפיות הצנועות שהיו כלפיו.
&nbsp
GTA5 זו תופעה שלדעתי לא נראה עוד לעולם בשוק ה AAA ברמה כזו, סוג של נסיבות אידיאליות שקשה לי להאמין שיחזרו ככה.
&nbsp
יורדת לי דמעה לראות רזי אימה השרדות ראשי במקום הראשון :׳)

חחח מייק כאלה מעפנים.

אני עדיין לא מאמין איך הם ביטלו סקיילבאונד, אני אשכרה באתי לקנות ONE בשביל המשחק הזה.

אחי תחשוב איזה בעיטה בביצים זה לאנשים שאולי קנו ONE על פני PS4 בשביל סקילבאונד לשמוע שהשנה בחגים ייצא הסקורפיו שהוא חזק בהרבה מהONE.

יש בעיטה יותר חזקה בביצים ממה שהם עשו ?

אם הייתי קונה ONE בטעות בשביל סקילבאונד (ורציתי) אני נשבע שהייתי מחרים את מייק לעד.

כן, אני חייב להודות שהיה לי קשה בטירוף למצוא עותק של יאקוזה 0 עברתי בכל החנויות ומצאתי רק עותק אחד וגם הוא היה היחיד.

אני מניח שהוא מכר בסדר יחסית לזה שהוא משחק שנראה כמו משחק PS3.
אולי יאקוזה 6 יהיה הbreakthrough של הסדרה במערב :) כי הוא נראה כמו שמצפים ממשחק פס4.

והעיקר... העיקר רזי 7 בראש הטבלה! אני שמח בשביל קפקום שהם מקבלים קצת הצלחה בדור הזה והגיימרים מפתיעים אותי מאוד, לא חשבתי שנסתגל לשינוי דרסטי כזה בסדרה כל כך מהר.

אני מקווה שזה גורם לקפקום סוף סוף להבין שזה לא שהיתה בעיה בז'אנר האימה וזה לא שהתעייפנו ממנו בז'אנר הPS1 אלא השליטה היתה מסורבלת ומיושנת לזמנה והיה צורך להתחדש.

evilplate

New member
שמע עכשיו עם הוריזון

אני מקבל פלאשבקים לדור הפס2 עם תחילת השנה הזו, זה כאילו כל משחק שני שיוצא ומככב בימים אלה הוא בלעדי לפס4, למייק כדאי שיהיה E3 טוב במיוחד ושהיא תצליח ליצור הייפ גדול לסקורפיו כי זה נראה רע מאוד כבר לא מעט זמן ובתקופה הזו זה בכלל שיא שלילי בפער שנתפס בעיני הגיימרים בין שתי הקונסולות.

כן, ראיתי בכמה פורומים.

אנשים שהם בעלי ONE אומרים שמאז תחילת השנה הזו הם מתחרטים שהם הלכו על הONE במקום הפס4.

כאילו אפילו שהולך ליפול עלינו מבול של משחקי מרוול סוני עדיין דאגה שספיידרמן יהיה בלעדי לPS4, גם כאן קיבלנו את האקסקלוסיבי הכי שווה של מארוול.

ראיתי שספנסר כתב בטוויטר שהוא נוסע ליפן והוא ינסה לדאוג להביא משחקים
יפנים אם הייתי בעל ONE והייתי קורא את זה הייתי מתבאס.

לא משנה איזה הייפ הם יצליחו להביא לסקורפיו אני מרגיש שהרוב פשוט יחכו לPS5 כמה זמן שזה יקח כמו שאנשים חיכו לPS2 שנתיים במקום לקפוץ על הדרימקאסט.

מייק כאלה סתומים.

כי אם הסקורפיו הוא בעצם הXBOX המכשיר המקביל לPS5 אז זה אידיוטי.
ואם זה באמת מימוש של החזון המפגר שלהם ל"אין עוד דורות"

אז זה עוד יותר מפגר, כי הם צריכים לחשוב כבר איך לעשות הייפ ליורש של הסקורפיו, שאלוהים יעזור להם, הם הכניסו את עצמם לצרה צרורה חחח.

evilplate

New member
ספיידרמן שייך לסוני

בגלל זה הוא בלעדי ובגלל זה מחלקת הסרטים חירבה את המותג בכמה שנים האחרונות :/
&nbsp
באמת לא ברור לי איך יצא מקרה כזה שהזכויות על הדמות הגיעו לסוני, איך מארוול יכלה לוותר ככה על דמות כזו?
&nbsp
לפחות עכשיו בקולנוע מארוול וסוני משתפות פעולה אז יש תקווה לגבי הסרטים ובמשחקים למזלנו סוני יודעת מה היא עושה אז ספיידי זוכה לטיפול טוב :)
&nbsp
וזה באמת יהיה מעניין לראות איך מייק יציגו וישווקו את הסקורפיו, אם הם ידחפו אותו חזק על חשבון הוואן זה יכול למרמר לא מעט אנשים אבל מצד שני אנחנו אולי נראה גראפיקה כל כך יותר מרשימה שיש בכל מקום שזה אולי ידחוף קצת קהל לעברם.

והוא הדמות הכי פופלארית של מארוול.

אבל זה נראה שאין איזושהי עוינות בין סוני למארוול על ספיידרמן להפך רואים שהם משתפים פעולה עם סוני בהפקה של המשחק הזה.

זה די עוזר שאחד האנשים שאחראי על המשחקים במארוול הוא בחור מקפקום
אמריקה ככה שהוא בטח יודע מה הוא עושה.

למארוול בטח יש אינטרס שגם ספיידרמן יהיה איכותי ברמות זה בכל זאת הIP הכי אהוב שלהם וזה יעשה טוב למשחקים שהם הולכים להפיל עלינו בשנים הקרובות.

הקטע עם מייק, מה הם בדיוק הולכים להראות על הסקורפיו שהולך להעיף ראשים אחי?

גירסת המחשב של גירס 4 ? היילו חדש שנראה לא רע גרפית והוא 60FPS
על הסקורפיו ו30FPS על הONE.

אם מייק תציג את red dead redemption 2 בשיא הדרו על הסקורפיו ואח'כ
אנחנו נראה את גרסאות הפס4 אז וואו יהיה להם סיכוי להוציא לאנשים קצת את העינים.

אבל הרוב עדיין יחכו לPS5.

הקטע הוא שאני בטוח שלא רק בעלי PS4 יחכו לPS5 גם חלק מבעלי הONE
יחכו לPS5 במקום לקפוץ על הסקורפיו.

הם יאבדו לא מעט נתח שוק מאנשים שלא אוהבים את זה שהם זונחים את רעיון הדורות או שסתם העתיד שלהם לוטה בערפל.
אין שקיפות איתם לגבי העתיד בשיט.

בתכלס אני מאחל להם שיביאו איזה משהו מפציץ שישאיר אותם רלוונטים בשוק.
כי כמו שאמרנו אני ממש לא רוצה לראות אותם מתנדפים לנו מהשוק.

אבל הם סתומים, סקיילבאונד זה המשחק שלהם שהכי יכל להרוויח מהסקורפיו.
איך הם לא שמרו אותו לחשיפה אלוהים.

במקרה הכי ורוד שלהם אחד משלושת המשחקים ההם של קפקום יהיה בלעדי זמנית למייק, חוץ מזה אני לא רואה אותם מפילים פצצות.

evilplate

New member
גם בלי העזרה של מארוול

אני בטוח שספיידי המשחק בידיים טובות תחת סוני, דיברנו על זה שמחלקת המשחקים בקושי עושה טעויות בדור הזה אז רוב הסיכויים שהוא יצא מצויין.
&nbsp
בעניין סקורפיו ומייק, אתה צודק יש הרגשה פחות ברורה איתם מבחינת העתיד, אצל סוני הכל ברור, כוחם יודעים שיהיה פס5, כולם יודעים איזה מפתחות יש להם ולאיזה מותגים אפשר לצפות, עם מייק חוץ מהיילו ופורצה שגם לפחות במקרה של היילו יצא קצת מכל החורים על פי המכירות לא ממש ידוע הרבה, בוא נראה ב E3 הקרוב מה הם יציגו, יהיה לנו יותר מושג לגבי איך הם רואים את הסקורפיו.
&nbsp
אם הם באמת זונחים את הדורות אז זה סוג של הימור, יכול להיות שאתה צודק והם ידפקו מזה ויכול להיות שהם דווקא מקדימים את זמנם ועונים על צרכי השוק, היום השוק של הסמארטפונים משפיע על התודעה גם של שחקני הקונסולות, לך תדע אולי הם עושים פה מהלך נכון שיוכיח את עצמו בגדול וגם סוני תיישר עם זה קו.
&nbsp
אני אישית לא אוהב את הרעיון בכלל מן הסתם, כיף לי לקנות קונסולה אחת כל כמה שנים ולדעת שהקונסולה הבאה היא קפיצה ענקית בדור ושיש לה הרבה בלעדיים משלה שמנצלים אותה עד הסוף ולא משחקים שנבנו במחשבה שירוצו אחורה דור שניים, מרגיש קצת קירח מכל הכיוונים ככה, גם משחקים לא מנצלים עד הסוף את החומרה וגם היא מרגישה קצת מיושנת שנתיים שלוש אחרי כשיוצאת הגרסה הבאה, אבל לך תדע אולי לרבים אחרים זה מתאים וזה צעד מתבקש.
&nbsp
בעניין סקיילבאונד אני חושב שאתה עושה ממנו יותר קילר ממה שהוא באמת, ברור שמאכזב שהוא בוטל אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שהם תצוגת תכלית שכזאת שיכולה לשנות הרבה, זה יכל להיות עוד משחק טוב וסולידי שאם היה מצטרף לרבים אחרים בליינאפ היה נוצר רושם של קונסולה עם ליינאפ מצויין אבל בפני עצמו לבד האימפקט שלו יותר מוגבל, אני חושב למשל שהוריזון הוא הרבה יותר קילר ועם פוטנציאל ממה שהמשחק הזה אי פעם יכל להיות.

כן בתכלס ספיידרמן יהיה מדהים.:)

מארוול או לא :) אני חושב שיהיה יותר משתלם לסוני להמשיך עם הקו של PS5 ניאו הPRO די מצליח לסוני והם אמרו שהביקוש אליו יותר גדול ממה שהם חשבו והוא מוכר יותר טוב מהPS4 סלים :)

החזון של מייק עדיף PC עליו :) לפחות בPC אתה יודע שיהיה לך יותר אקסקלוסיבים ממה שמייקרוסופט תביא לך

אני מקווה מאוד בשבילם ובשביל אנשים שכבר השקיעו בחנות שלהם.
שהם הולכים לחקות את סוני בעניין השידרוגים :)

כן אני מניח שהצדק איתך גבר ובשביל הרוב סקיילבאונד הוא בכלל לא קילר.

אבל זוכר מה שאמרת על הסקיל המטורף של המשחקים היפנים בסינגל פלייר?

זה מה שכל כך רציתי מסקילבאונד זה וזה שקאמיה הבטיח קשר מרגש בנינו לדרקון.

הרגשתי שזה ממש passion project ושהמשחק הוא טיפה במצב של TLG
האפיל שלו היה מוגבל לנישה, אבל לאנשים כמוני שממש נכנסו לראש של קאמיה וקראו על המשחק כל הזמן ועקבו בשקיקה ובעצם ממש התלהבו

המשחק הזה כן יכל להפוך לפחות לcult classic ממש הרגשתי שקאמיה נותן את הנשמה שלו למשחק וכל כך רציתי לראות לאן המשחק יגיע.

חבל שכנראה קאמיה בחר את הפרטנרים הלא נכונים, כי אני מסכים למשל שההדגמה של המולטיפלייר היתה זוועה ובטח מייק הכריחו את קאמיה להכניס את החרא הזה.

אני מסכים איתך שכנראה לא מדובר באיזה קילר ברמה של הוריזון או משהו כן?
לא בגיימפלי ולא בגרפיקה.

אבל משהו בקאמיה ביפנים, בעלילה שהוא תכנן, בזה שהוא תכנן שלדרקון יהיה אופי משלו קצת כמו Trico שהדרקון יכול לתקוף אותך ואתה צריך להרוויח את הכבוד שלו, כל זה נתן לי הרגשה שזה יהיה משחק שלוקח
את כל הליינאפ של הבוקס בהליכה ואוכל לא מעט משחקי צד ג'.

חפרתי לך, אבל פאק אני באמת רציתי את המשחק הזה.

זה ברור שכשמשחק מבוטל הרבה יותר קל לפנטז ולחלום מה הוא יכל להיות
ולעשות ממנו המשחק המושלם.

אבל משהו אומר לי שזה לא היה איזה nier automata

אבל כן הוא לא היה מוכר 6M כמו שמצפים מהוריזון למשל :) והוא לא היה מקבל השוואות לזלדה.

אני פשוט חושב שאם הם היו זורמים עם קאמיה ומתייחסים אליו כמו צד א'
שלהם כמו שסוני עושים עם קוג'ימה הם היו במקום אחר.

er

evilplate

New member
הצלחת לגרום לסקיילבאונד להשמע ממש סבבה :)

כל הפרטים שהוספת פה שיפרו בהרבה את התדמית שהיתה לי לגביו, נשמע שיכל להיות באמת משחק עם לא מעט קסם, ברור שעדיין לא איזה קילר מטורף אבל עדיין, גם משחק מגניב ומקורי עם הרבה קסם שמקבל איזה 80-85 יכול להיות מגניב ואהוב ותוספת יפה לליינאפ.
&nbsp
חבל על קאמיה כואב הלב עליו, מייק יצאו פה מעפנים ולא מקצוענים ברמות, פעם הבאה עושים הסכמים כאלו רק עם סוני !

כן חחח כמעט בטוח שקאמיה למד את השיעור

לזכותו הוא רגיל לעשות הסכמים עם נינטנדו כמו wonderful 101 וזה הלך חלק הוא בטח חשב שמייק עם הכיס הלא נגמר שלהם תוכל לגבות אותו בלי סוף :(

Daymare 1998 מגיע לקיקסטארטר למי שרוצה לתרום להם.

Daymare 1998 הוא IP חדש בהשראת רזידנט איוול והוא מפותח על ידי מעריצים שעבדו על ריימיק לרזי 2 עד שהם ביטלו אותו.

קפקום תומכת במשחק הזה דרך עידוד המעריצים והמפתחים וכו'.

נראה כמו משחק שאני ארצה לשחק מתישהו, אבל אין לי כסף מיותר.
קודם שיוכיחו את עצמם עם המשחק הזה.

מאחל להם הכי בהצלחה ושם את זה פה למי שרוצה.
https://www.kickstarter.com/projects/invaderstudios/daymare-1998tm-bringing-back-the-survival-horror

evilplate

New member
נראה מבטיח

אבל יש לי יותר מדי משחקים טובים גם ככה לשחק אז אני לא הולך לשים כסף מראש בפרויקט לא ידוע.

למעלה