ות

יוביסופט: המכירות של Watch Dogs 2 לא טובות כמו שציפינו

ביוביסופט מודים שהם ציפו שמשחק ההמשך ימכור הרבה יותר טוב ממה שהוא מוכר בפועל, אך למרות האכזבה שלהם המשחק כרגע מוכר ברמה של FAR CRY 4
ויותר מAC סינדיקייט, ככה שמבחינת יוביסופט watch dogs זה מותג שיקבל המשך.

רק לי זה מוזר שיוביסופט לא מדברים על הסיבות שהמשחק לא מכר משהו?
אני מקווה שהם מבינים איפה הם דפקו את המשחק הזה.

זה התחיל עם הגיבור הראש הכי גנרי ever. אחר כך המשחק הפך לGTA5 לייט.
ואחר כך הם דפקו את מערכת הקרב לגמרי.

יובי תחזרו למערכת הקרב של WD1 תמקמו את העלילה בדרום קוריאה/יפן תנסו מאמץ לספר סיפור סביר והכל יהיה בסדר.
https://www.videogamer.com/news/wat...ed-but-ubisoft-pleased-with-longer-term-sales

evilplate

New member
יותר טוב מסינדיקייט לא יכול להיות גרוע מדי...

ואם כבר הגיבור של המשחק הראשון הוא הכי גנרי אבר, דווקא הגיבור של ההמשך עוד טיפה ייחודי, וכן מערכת הקרב לחא ספק פחות טובה אבל ברור לך שהסיבה העיקרית שבגללה ההמשך מכר פחות טוב זה בגלל ש WD הראשון נחשב לאוברייטד ולאכזבה גדולה והוא זכה לדימוי מאוד שלילי בגלל השנמוך הבוטה אז ברור שכלפי ההמשך לא יהיה את אותו ההייפ.

כן, אבל תזכור איך Asassin creed 2 עשה קאמבק.

למרות שגם הוא היה אמור למכור זוועה אחרי שהמשחק הראטשון איכזב את כולים ם.
לי ולהרבה אנשים אחרים היתה תקווה שWatch dogs 2 יציג את אותה קפיצה קוונטית שAC2 הציג מהמשחק הראשון.

אין לי ספק שאתה צודק והמשחק הראשון והמונייטין שלו פגעו במשחק השני, אבל מה שאפילו יותר פגע לדעתי זה שהם לא רק התעלו עשל המשחק הראשון אלא הלכו אחורה.
אני רואה הרבה אנשים כמוני שמעדיפים בבירור את האווירה האפורה של המשחק הראשון
ושהרוב כמונו ומעדיפים את מערכת הקרב של WD1.

אם תיכנס לGAF נגיד, תראה שיש שם המון אנשים שחושבים שWD2 הולך על כיוון יותר מדי היפסטרי. יכול להיות שהכיוון ההיפסטרי הזה יותר נאמן לסטריוטיפ של האקר המצוי אבל זה מוריד מהמשחק להרבה אנשים.

מה שאני מנסה להגיד זה שאני מסכים עם מה שאתה אומר שWD1 פגע במשחק
אבל מה שגרם למשחק להידרדר עוד יותר זה שאנשים גילו שבמקום שהוא יהיה שיפור מהמשחק הראשון הוא שינמוך מהמשחק הראשון.

עצם זה שיוביסופט עשתה דמו למשחק מוכיח לי שהם היו בלחץ גדול מהמכירות הנמוכות ולדעתי הדמו רק פגע במשחק כי הוא אישר לי ולנו שהמשחק הזה גרוע.

evilplate

New member
נכון אתה צודק

יכלו באמת לתקן את המותג עם ההמשך בגדול כמו שעשו עם AC 2 והם פישלו פה, מה שכן צריך לציין של AC הראשון היה לפחות קונספט מאוד מעניין והוא גם היה מרשים מאוד טכנולוגית והציע את כל הפארקור שהיה אז מרענן אז היה פה משהו לבנות עליו להמשך, ב WD הראשון חוץ ממערכת ירי טובה וכמה משימות נחמדות באמת שאין כלום וזו חוויה לגמרי forgettable שלא בטוח שאנשים בכלל ביקשו איזה המשך שיתקן אותה, נראה לי שכל הקונספט עצמו של ההאקינג די מעפן באופן כללי.

כן AC היה משחק מהפכני וזה שיחק מאוד לטובת הסדרה

אי אפשר להכחיש את זה. אבל Far cry 4 היה המשך סולידי לFar cry 3 לא מהפכני בשום צורה More of the same אבל לפחות לא שינמוך והוא מכר מעל 7M.

אם WD2 מוכר עכשיו כמו שFar cry 4 מוכר עכשיו אחרי שהוא משחק מאוד ישן זה על הפנים לדעתי.

הייתי מצפה שמשחק דמוי GTA מיוביסופט שהוא המשך לWD1 ימכור קצת יותר טוב ממה שהוא מכר.

אולי הסיבה בכלל אחרת אחי, אולי לכל הגיימרים המשחקים הבנאלים של יוביסופט מתחילים לצאת מהאף ואנחנו רואים את Watch dogs 2 בתור אחד המשחקים הראשונים שמשלמים את המחיר?

אני מניח שיהיו לנו תשובות לכל זה כשייצא הAC שמתרחש במצרים וWD3

אני חושב שאם WD3 איכשהו יהיה משחק שחוזר למשחק הראשון ומשדרג
אותו והוא עדיין ימכור זוועה, אז אפשר יהיה להגיד שWD1 היה סה'כ ברק בבקבוק שהופיע בזמן הנכון במקום הנכון.

evilplate

New member
הוא מוכר כמו איך שפאר קריי 4 עכשיו מוכר?

אתה בטוח שהבנת את זה נכון? נשמע לי הזוי.
&nbsp
חשבתי ההשוואה שלהם היא לאיך שפאר קריי 4 מכר בתקופה המקבילה, ככה בדרך כלל זה עובד כשחברות מדברות על זה, בגלל זה אמרתי שאלו עדיין מכירות טובות.
&nbsp
בעניין הסיבות למכירות המאכזבות, אני אישית דובק בהסבר של הברק בבקבוק שהצעת, יכול להיות שיש גם מיאוס ממשחקי עולם פתוח כאלו של יובי זה גם חלק מהעניין, אבל לדעתי כן יהיה הייפ כלפי AC הבא אם יראה מעניין מספיק.

אני בטוח אחי, בוא תקרא את זה תגיד מה דעתך יש מצב שטעיתי.

ההצהרה שלהם על המכירות.

Watch Dogs 2 had a soft launch. Word of mouth has led to increase in sales each week. In line with Far Cry 4 sales

https://twitter.com/ZhugeEX/status/829742076539629569

אני לא רואה פה שהם מציינים שהוא ברמה של המכירות של פאר קרי 4
בתקופה המקבילה שלו בשוק, לי זה נשמע מאוד כאילו הם מדברים על המכירות של פאר קרי 4 בהווה.

זה נכון שבדרך כלל חברות משוות את המכירות ביחס לתקופה המקבילה אבל כשהן עושות את זה הן גם טורחות תמיד לציין שזה ככה,

גם די נראה לי שאם WD2 היה מוכר טוב כמו FAR CRY 4 בתקופה המקבילה הם די היו מרוצים ממנו :)

נראה שטעיתי באמת.

אפילו שיוביסופט לא ציינו במפורש שWD2 מוכר כמו בתקופה המקבילה של FAR CRY 4 זה לא הגיוני שהם מוכרים באותה רמה לפי הNPD של החודש הזה.

כנראה שהוא באמת מוכר באותה רמה של FAR CRY 4 בתקופה המקבילה שלו בשוק.

evilplate

New member
כן, הוא נפל מהציפיות שלהם

להזכירך הראשון הביא את ההשקה הכי טובה שהיתה בהסטוריה של יובי באותה תקופה, הם נאלצו מהר יחסית לרדת במחיר כדי להציל את המכירות אבל בסכ״ה אם נתעלם מהציפיות שהיו כלפיו הוא מוכר עדיין טוב בשביל כל חברה שהיא לא יובי פחות או יותר,אם היה מוכר זוועה הם לא היו ממהרים לאשר המשך נוסף.

כן הראשון מכר פאקינג מעל 11M

אבל באמת כמו שאמרת אלה מכירות מצוינות לכל חברה שהיא לא יובי.

במיוחד אם הוא ימכור בסוף כמו פאר קרי 4 בסביבות ה7M אבל אפילו 4-5M למשחק
כזה שהם שלפו מהמותן תוך שנתיים זה יפה.

אני שמח שהIP הזה לא מתרסק לגמרי כי אני רואה בו יותר פוטנציאל מאשר סדרת AC :)

evilplate

New member
כן גם אני שמח, היום צריך לשמוח על כל דבר שיובי עושה

ושלא נועד לחווית מולטי, כל משחק לשחקן יחיד שלהם אני רוצה שיצליח אחרת יובי תפסיק להשקיע ב AAA לשחקן יחיד וכשמפיצה כזו גדולה עושה דבר כזה זה יכול מאוד להשפיע על איך נראית התעשיעה בכלליות, זה כבר משפיע את האמת אז אני באמת במצב שכל הצלחה של AAA לשחקן יחיד אני בעד.

מפתחי היטמן עובדים על IP חדש ברמת AAA.

כל מה שאנחנו יודעים על פרויקט הAAA הזה זה שהוא למזלנו הולך לצאת בדור הPS4 כי IO מחפשים מפתח עם ניסיון בפיתוח מערכות גיימפלי בדור הזה.

הייתי אומר שהמשחק הזה כנראה יהיה מוכן מתישהו ב2019.

אם לשפוט לפי המנוע שלהם וההיסטוריה שלהם, IO תמיד בנו מנועי משחק במיוחד למשחקי גוף שלישי והם גם תמיד פיתחו משחקי גוף שלישי.
אז זה עוד משהו שאנחנו יכולים להיות בטוחים בו במשחק ההמשך.

מעבר לזה זה יהיה ניחושים, יכול להיות שהם יביאו לנו משחק Squad shooter.
יש להם ניסיון בז'אנר עם Freedom fighters (המעולה!)

ויכול להיות שבגלל הפופלאריות של "דה וויזן" סקוור רוצים משחק Squad shooter משלה, מה שלא יהיה IO תמיד היתה חברת משחקי סיינגל אז נקבל סינגל מושקע.

אל תשכחו שגם לימבו וinside הם של אנשים שיצאו מהצוות הזה :)

כמובן שזה גם יכול להיות תת ז'אנר של משחקי אקשן מגוף שלישי שIO אף פעם לא פיתחה לו משחקים כי אם היא מחפשת מתכנת של מערכות גיימפלי
יכול להיות מאוד שזה ז'אנר שעוד אין לה ניסיון בו.
https://www.videogamer.com/news/hitman-developer-working-on-new-ip

evilplate

New member
יכול להיות שלפחות מבחינתי זה יצא לטובה

אני לא הכי מתחבר לכל המותג של היטמן ובטח שלא לעולם ולעלילה הלא קיימת שלו, אם יצרו משחק סינגל פלייר עלילתי תחת מותג חדש אז אני אהיה מבסוט אבל רוב הסיכויים, אני מהמר שזה בטח משהו מעפן עם פוקוס אונליין שלא ידבר אל אף אחד מאיתנו ככה ששנינו נתאכזב :/

אחי קח בחשבון רק שהם אף פעם לא עשו משחק עם פוקוס אונליין.

הם קיימים כמעט 20 שנה ובכל ה19 ומשהו שנה האלה הם עשו רק משחקים עם פוקוס על סינגל פלייר :) אז יש לנו סיבה להתעודד :).

גם בטח סקוור צריכים איזה סטודיו שיעשה IP מקוריים שעכשיו הרוב עושים מארוול וטומב ריידר :) מי יודע לכמה שנים ההסכם עם מארוול יהיה תקף.

מניח שזה יהיה לפי הצלחה כאילו אם סקוור יצליחו להביא להם משחקים של ממוצע 8-9 אז זה יכול להימשך המון זמן.

evilplate

New member
אני אופטימי יותר עכשיו :)

נקווה שקודם כל יהיה משחק מבוסס סינגל, ולא co-op או כל מני שטויות, אם כן זה יכול להיות מבטיח היא מפתחת ברמה גבוהה בסכ״ה.

לא יודע אם יצא לך לשחק בפריידום פייטרס שלהם בדור הPS2

(מניח שלא) ישי לי הרגשה שהיית נורא אוהב אותו, הוא היה מקורי מאוד לתקופתו.קיבל ציון 93 בגיימספוט בתקופה שהם היו שווים יריקה

היתה להם נפילה בדור הקודם עם סדרת Kane & Lynch אבל הסדרה הזו היתה לפני שסקוור קנו אותם,

בוא נגיד ככה אם גרילה יכולה לעשות קאמבק מטורף עם הוריזון, אז IO יכולים לעשות קאמבק מטורף עם IP חדש פי כמה.

עם כמה שאני אוהב היטמן אני לא רוצה שהם יעשו היטמן כל הדור.

יש כבר מנוע להיטמן יש תוכן אינסופי הוכרזה עונה חדשה, הם יכולים פה ושם לעשות משימות חדשות להיטמן בזמן שהם מפתחים IP חדשים.

evilplate

New member
לא לא יצא לי

אבל אני יודע שהם אחלה מפתחת וקיין ולינץ׳ זו סוג של אנומליה או יוצא דופן שלא ממש מעיד עליהם, זה כמו המשחק הזוועתי ההוא שאינסומניאק הוציאו בדור הקודם, פלופ שלא באמת מעיד על היכולות שלהם.
&nbsp
אני חושב שכבר בהיטמן הנוכחי הם הוכיחו שהם ברמה גבוהה מאוד שהרי יש קונצנזוס עליו שהוא מעולה ושהסדרה חזרה לגדולתה איתו ככה שהם לא צריכים משחק סטייל הוריזון כדי להוכיח זאת.

(ותזהר, אתה מנחס את גרילה עם המשפטים האלה, בטח בדוק הוריזון מסיים עם איזה 7+ ממוצע :p)

גבר אם זה מקבל ממוצע 76

AKA פאר קרי Primal אז המבקרים יוכיחו לנו שהם אידיוטים שעושים הקלות ליובי כי הם קנו אותם.

הוריזון נראה משחק של 83 אם הוא יאכזב את כולם וממוצע 89 אם יגיע לציפיות של כולנו ומעבר לזה אם יעבור אותם :)

הוא נראה משחק של 89 :)

של תכף 9 אבל עדיין לא :) ועדיין אם נלך נגיד על MGS 5 או בלאדבורן שעקפו אותו בממוצע שלהם, אני בטוח שנמצא המון אנשים (ויתכן מאוד שאנחנו בינהם)
שנגיד שבשבילנו הוריזון הוא משחק יותר טוב מהם.

מעבר לזה פולאאוט 4 זכה לממוצע 88 קשה לי להאמין שרוב הגיימרים יסכימו עם זה שהוריזון טוב מפולאאוט 4 רק בנקודה :)

אולי אם המשחק הזה היה מולטיפלטפורום הממוצע שלו היה אפילו יותר גבוה
כי היו גם מבקרי PC ואקסבוקס שמעלים לו את הממוצע :)

(לא שנראה לי שהאקסבון יכול להתמודד עם המשחק הזה.. אבל למה לפזר מלח למסכנים עם הONE

למעלה