ות

evilplate

New member
גם הוריזון עכשיו 88 :/

לא שזה ציון רע אבל סתם מעצבן ההנחות שעושים לבת׳סדה, נכון שפולאאוט 4 קיבל ציון די נמוך ביחס למשחקי ה RPG הקודמים שלהם אבל הגיע לו עוד יותר נמוך, בדור הזה ממוצע 88 מקביל ל 92-3 של הדור הקודם וואלה לפולאאוט 4 לא מגיע ציון כזה, הם היו צריכים לקבל 80-84 לא יותר.
&nbsp
בקשר ל ONE, בטח היו מן הסתם מורידים רזולוציה ורמת AA והמראה של המשחק היה נפגע ללא ספק, אבל הפער בין המכשירים לא מספיק גדול לרמה כזו שהוא לא ירוץ בכלל.

העיקר Jeff נתן 5/5 אחי :)

זה הבן אדם שנתן לפריידום פייטרס 93 בדור הPS2 ולמרות זאת לא פחד לקטול את
Kane & Lynch: שהיה אמור להיות סוג של יורש רוחני.

בן אדם שנתן לזלדה ציון 10 בדור הנינטנדו 64 ולא פחד לתת לאחת הזלדות הכי מצופות 8.8.שכולם מצפים מינימום ל.9.5

בקיצור אדם ישר שבן אדם כזה נותן 5/5 להוריזון זה ממש מלהיב אותי.

ההנחות שעושים לבטסדה מטורפות וזה ממש מעצבן.

זה ברור לכולם שבטסדה לא דחפו את עצמם לקצה היכולת שלהם עם פולאאוט 4
וזה ברור שהוריזון כן דחף את גרילה לקצה.

לבוא ואפילו לרמוז דרך הממוצע הזה שמדובר במשחקים שהם באותה רמה זה הזוי.

יודע מה עזוב את זה, לRIse Of the tomb raider יש ממוצע 88 לבוא ולרמוז שמשחק עולם פתוח כמו Rise שרץ על הדור הקודם הוא שווה ערך למשחק RPG עולם פתוח שלוקח את הדור הזה לשיאים חדשים זה שווה ערך... הזוי.

אפילו ראית ימבקר שקרא את הביקורת של Usgamer שנתנה להוריזון 2/5 וקראה לו משעמם וכו' והוא אמר שלמרות שהביקורת נתנה לו כל מיני חומר למחשבה על הוריזון, הוא עדיין שלם עם הציון שהוא נתן הוא עדיין חושב שזה משחק מדהים.

המבקרים לא שמים לב, שהם בעצם קצת אומרים לבטסד'ה זה לא נורא אם יש לכם גיימפלי זוועה העיקר שיש המון תוכן.

וCDP גם כן מקבלים הרגשה שכל עוד הכתיבה במשחקים שלהם top notch הם יישבו על ממוצע 92.

עם כל הכבוד לשתי החברות המעולות האלה.

אני אישית מרגיש שהמדיום הזה הוא קודם כל מדיום של גיימפלי וצריך לתת לגרילה כבוד על זה שמשתקף בממוצע. ורק בגלל הגיימפלי הכל כך מלוטש הזה הגיע להם להיות 89 או אפילו 90.

מה שכן המבקרים היו צריכים להדגיש כמה זה יכל להיות משחק הדור אם הכתיבה היתה ברמה של המכשף.

evilplate

New member
ג׳ף באמת מבקר ישר ללא ספק

רק לא יודע עד כמה אני מתואם איתו מבחינת הטעם שלו, הבנתי שהוא לא ממש אוהב את הבלעדיים של סוני באופן כללי ולכן הופתעו מאוד מהציון שנתן והוא בעצמו אמר שאולי דברים ישתנו מבחינת היחס שלו לבלעדיים של סוני אחרי ששיחק בהוריזון.
&nbsp
אה ו Rise ממש לא עולם פתוח, משחק לניארי כמו אנצ׳רטד 4 שגם כמו אנצ׳רטד 4 מציג גם זירות פתוחות וגדולות אבל הוא עדיין לא ממש עולם פתוח, מה שעוד יותר מדגיש את ההישג הטכני של הוריזון שאוכל אותו בלי מלח גראפית עם זה שהוא עולם פתוח.
&nbsp
וכן אחי מסכים איתך שבת׳סדה קיבלה לא מעט הנחות עם פולאאוט 4, בהתחלה חשבתי עוד שזה ציון מאכזב כשמשווים אותו למשחקים הקודמים שלהם אבל בתכל׳ס 8 גבוה היום זה כמו 92-3 של הדור הקודם ואני ממש לא חושב שזה מגיע להם.
&nbsp
עם הציון של הוויצ׳ר 3 אין לי בעיה כי זו לא רק כתיבה טובה זה גם קווסטים ורמת תוכן שאני לא בטוח שהיתה אי פעם ב RPG שכזה, גם קווסטים ראשיים וגם הרבה הרבה תוכן צדדי משובח ברמה של קווסט ראשי במשחקים אחרים, זה די חסר תקדים ומגיע להם קרדיט על זה.
&nbsp
אני חושב שעם הוריזון אולי חסר קצת גיוון בקווסטים כדי שיטפס ל 9+, זה משחק מצויין מבחינת הגיימפליי והכל אבל חסרים כנראה קווסטים עם רעיונות קצת יותר מקוריים ומגוונים ובגלל זה אצל אלו שפחות אהבו אותו התפתחה אולי הרגשה של קצת רפטטיביות ואם אתה לא ממש אוהב את העולם והסיפור אני יכול להבין למה זה יכול להעיק על חלקם.

כן צודק :) לא התכוונתי עולם פתוח של ממש.

מכל המרמור שלי שהוריזון מקבל את אותו ממוצע של פולאאוט 4 השנוא עלי התחלתי לדבר שטויות
\\

ועדיין ממרמר אותי שגם הציון של טומב ריידר יותר גבוה אחרי שהוא לא באמת שייך לדור הזה בעיני.

המרמור הזה הוציא ממני משפט של שרוני.

אני גם מסכים שמגיע למפתחי המכשף את הממוצע שלהם.
הם סה'כ כמו שאתה אומר הביאו סייד קווסטים מושקעים בטירוף עם עלילות משובחות שלא היה דבר כזה בRPG שהוא AAA רק במשחקי RPG ישנים למחשב בשנות ה90.

להביא את הסקאלה וההשקעה הזו היישר לדור הPS4 אחרי שגם לדור הPS2 וגם לדור הPS3 לא היה דבר כזה זה לא פחות ממדהים.

זה באמת שימוש נהדר ביכולות הדור הזה, ומגיע להם 92 על זה.

אני פשוט הייתי רוצה שגרילה והוריזון יהיו קצת יותר קרובים לממוצע של המכשף מאשר
בממוצע של פולאאוט 4.

פשוט כי הוריזון הוא breakthrough בזאנר הRPG בכל הקשור לגיימפלי וגרפיקה כמו שהוויצר היה breakthrough עם סייד קווסטים.

מגיע לגרילה לדעתי לשבת על 89 או אפילו 90 רק בשביל שיהיה ברור שהם ניצחו את בטסדה, ושיהיה ברור שהגיימפלי של הוריזון זה הסטנדרט.

(בגרפיקה אני ריאלי שלא כולם יכולים להגיע לגרפיקה של גרילה
)

אחי גם אל תשכח שהמבקרים האלה חייבים גם לתת קרדיט לגרילה שבניגוד למכשף 3 ופולאאוט 4 הוריזון לא סובל מכל כך הרבה האטות וגליצ'ים ואפשר לשחק בו בשלמות גם בלי פאץ על היום הראשון כל זה זה הישג כביר.

במכשף 3 רק עכשיו אפשר לשחק בהנאה אמיתית בלי יותר מדי בעיות טכניות
ובפולאאוט 4 עדיין לא.

או בקיצור לסכם את חפירת העל שלי.

כן CDP מגיע להם ה92 אבל לאור ה88 של פולאאוט 4 הוריזון היה צריך להיות יותר מתוגמל.

הייתי מקבל מאוד את מה שאמרת על קווסטים עם רעיונות יותר מקוריים אם לפולאאוט 4 היה אחוז קטן מהיצירתיות של הסייד קווסטים של סקיירים.

במקום זה עם סרסו את האמא של המשחק בכל בחינה כולל הסייד קווסטים.

הדבר היחיד הטוב לדעתי שפולאאוט 4 הביא לז'אנר זה הכלב שלך והשותפה המגניבה ההיא.

אבל זה בקושי דברים שהוא צריך לקבל עליהם 88 :) לפי דעתי פוללאוט
זה משחק של ממוצע 72 :)

וגם את זה אני נותן לו רק בגלל שמי שיבחר להיתקע איתו כן יקבל באיזשהו מקום עשרות ומאות שעות של גיימפלי על הכסף :)

evilplate

New member
אני לא בטוח שאני מסכים איתך לגבי טומב ריידר

נכון שזה משחק שמבחינת הגיימפליי שלו יכול לרוץ גם על הדור הקודם, אבל אם המשחק איכותי וטוב אז מה, אתה חושב שהוא צריך לסיים סביב ה 8 במקסימום?
&nbsp
אם ככה אז לא מעט משחקים טובים ייקטלו כי הם לא מנצלים את החומרה לגיימפליי שמנצל אותה, גם Ni-Oh למשל יכל להיות דור קודם (גם גראפית יחסית) אבל עדיין הוא מקבל ציונים גבוהים בגלל שהוא איכותי מאוד.
&nbsp
גם לטומב ריידר יש רמת הפקה סבבה, ברור שהוא לא ברמה הגראפית של אנצ׳רטד 4 אבל עדיין משחק יפה בסכ״ה (תוריד את הדמו) ויש הפרש ניכר מבחינה גראפית בין גרסת ה 360 לגרסאות הדור הבא גם אם זה לא מספיק ברור דרך היוטיוב.
&nbsp
בקשר לשאר הפוסט (״החפירה״ P:) אני מסכים בגדול, אני חושב שלבת׳סדה היה מגיע לקבל ציון נמוך בהרבה על מה שהם סיפקו עם פולאאוט 4 ושבסופו של דבר בהשוואה אליו כשנהיה לקראת סיום הדור וניזכר במשחקים הטובים והבולטים פולאאוט 4 יהיה כזה forgettable בהשוואה להוריזון אין בכלל מה להשוות, זה עוול שהם יושבים על אותו הציון.
&nbsp
אם הוריזון איכשהו ימכור בקצב שקרוב לפולאאוט 4 אז נראה לי שגרילה תהיה ממש בעננים, אבל ברור לנו שהם הולכים לחלוק את אותו הממוצע אבל לא את אותם המכירות :(
&nbsp
אין מה לעשות, ככה זה כשאתה נבנה על מותג כל כך אהוב ומבוסס שנעשה ע״י מפתחת ותיקה שעדיין כולם כמעט אוהבים וסומכים עליה לעומת IP חדש שנעשה ע״י האלה מקילזון שאדו פול (נחשב לחרא משחק ע״י כולם בערך), אין צדק אבל אני מקווה שבעתיד כשיצאו ההמשכים גרילה תקצור עוד יותר את הפירות על העבודה שעשתה פה, אין ספק שכבר עכשיו המוניטין שלה השתפר בהרבה בזכות הוריזון.

8 זה אחלה ציון לדעתי למשחק שמרגיש דור קודם :)

80-81 זה ציון נהדר מבחינתי למשחקים שהם טובים אבל מרגישים דור קודם.
מודה שמפריע לי לראות משחק כמו Nioh שכמו שאמרת מרגיש דור קודם ונראה דור קודם מקבל ממוצע 87 שזה לא כזה רחוק מהממוצע של הוריזון.

אני לא יודע מה לא הוגן בממוצע 80 אחי.בדורות הקודמים כל משחק שקיבל ביקורות של 80 עגול או ממוצע 80 זה היה משחק שברור לי שהוא טוב ואני אשחק בו.

Nioh זה לא רק שהוא קיבל ממוצע גבוה מדי לטעמי בהתחשב בזה שהוא מרגיש דור קודם. הוא קיבל ממוצע מאוד גבוה.

למרות שהוא משחק לא ממש מקורי בקונספט שלו, אין כל כך הרבה גיוון במספר האויבים ובסגנון הלחימה שלהם
לפי הבטא ששיחקתי והביקורות.

כן הוא משחק טוב, כי הוא משחק טוב למכורים של סדרת סולס אבל אישית 79-80
זה מה שמגיע לו בעיני.

אני יודע שזה בטח נשמע קצת מוזר ואפילו לא הוגן כלפי המשחקים האלה. כי איפה נשים את super meat boy שהוא אינדי שהוא אחד ממשחקי הדור הקודם בשבילי.

או את לימבו שמאוד אהבת והוא באמת מקורי וחדשני לתקופתו.

וזה באמת לא הוגן לאינדים אבל לפי דעתי אינדים לא מתאימים למערכת כמו Metacrtic הם צריכים אתר שמחשב להם ממוצע רק בהשוואה בינם לבין עצמם.

אני באמת מאמין שאם המצב בשוק הוא שיש לנו או משחקי AAA או אינדים.
אז אסור לעודד משחקים כמו rise of the tomb raider או פולאאוט 4 כי אנחנו צריכים משחקים שדוחפים את הקונסולות לקצה מבחינה טכנית וגיימפלי. ולא משחקים שיכלו בשינמוכים לא רבים, לצאת על הדור הקודם.

קח את

הדלפה לגבי 3 משחקים גדולים שקפקום מפתחת

הודלף שקפקום עובדת על 3 משחקים גדולים לדור הנוכחי 3 המשחקים הם.

Knights of Aegis
משחק אקשן שוטר (כנראה מגוף שלישי) בו אנחנו משחקים בחור ניו יורקי שמגוייס למסדר מיוחד של אבירים מיוחדים שתפקידם לשמור על השלום בין עולם בני התמותה שלנו לעולם העל טבעי. יהיה לנו שליטה באלמנטים של הטבע.

מהארט זה נראה משחק שמזכיר את איינפימוס מה שמיוחד במשחק הזה שיש בו דגש על נשקים חמים לא פחות ממה שיש בו דגש על קסמים וכוחות על טבעיים
שזה שינוי מרענן, נמאס ממשחקים שיש בהם רק כוחות על בלי נשקים.

אולי המשחק הזה יהיה מה שקוונטום ברייק היה צריך להיות?
לפי ההדלפה מדובר במשחק עם קמפיין סינגייל פלייר מושקע.
יהיו במשחק שדים גובלינים אנשי זאב ושאר יצורים מייתים.

Broken Horizon
שוטר עם דגש על CO OP לארבע שחקנים ומכים (רובוטים ענקיים) בגלל שיש רובוטים ענקיים יהיו גם מפלצות ענקיות להילחם בהם, ויהיה דגש גדול על מודיפקציה שנוכל לעשות למכים שלנו לפי טעמנו האישי.

Lost Star
משחק של חקירת חלל אנחנו לא יודעים הרבה חוץ מזה שנחקור הרבה כוכבים נפגוש חייזרים שעם חלקם נעשה שלום ועם חלקם נילחם וכל מה שהסגנון הזה מביא איתו.

עוד פרט פיקנטי. לפי כל העדויות קפקום נתנה למפתחי Knights of Aegis בחירה בין הIP החדש הזה לרייבוט של דינו קריסיס אז אולי יש לנו תקווה evil :)

Knights of Aegis נשמע עם הכי הרבה פוטנציאל פה.
https://gbatemp.net/threads/update-...ew-titles-leaked-concept-art-and-info.460458/

evilplate

New member
הראשון באמת נשמע מבטיח

האחרים פחות...
&nbsp
השני ממש זוועה והכי לא בטעם שלי, לשלישי עוד אולי יש יותר פוטנציאל אבל גם זה לרוב לא קונספט שהכי מדבר אלי.
&nbsp
אבל בנאדם עזוב שטויות אם באמת קאפקום תחליט לעשות ריבוט לדינו קרייסיס אני מתעלף :)

הראשון נשמע כמו IP חדש שבשבילו קונים קונסולה חדשה.

זה בעצם נשמע בערך מה שהאורדר הבטיח לנו פחות או יותר, עם קצת קוונטום ברייק בגלל התקופה המודרנית.

מקווה שהוא באמת יהיה שווה את זה.

אנחנו צריכים IP חדש שהוא שוטר מגוף שלישי אולי נקבל סדרת משחקים טובה.

השני נשמע זוועה שקונים ב50 שקל שאין מה לשחק מודה והמשחק חלל הזה... עם כל הכבוד לקפקום אחרי no man sky הם לא יכולים לצפות שנתלהב ממשחקים שנשמעים כמוהו, לא?

ככה שנראה לי שחוץ מזה שהקונספט לא מדבר אליך no man sky צילק את כולנו עם הקונספט הזה חחחח.

evilplate

New member
השלישי נשמע עלילתי ועם תוכן אשכרה

בניגוד ל NMS שהוא כלום בפיתה, אז אולי יש איתו תקווה למי שמתחבר לדברים האלה.

נטפליקס עובדים על סדרה של "קסטלווניה"

שיוצאת השנה. נטפליקס לא אמרו אם מדובר בסדרה מצוירת/אנימה או בסדרה עם שחקנים אמיתים, אבל אחת השמועות מדברת על סדרה מצוירת, נחיה ונראה.
(משחק מילים בכוונה )
מה שבטוח זה לא יהיה אנימה כדי שזה יעניין גם את רוב המערב.

לפי נטפליקס יש להם ציפיות גבוהות מהסדרה הזו והיא הולכת להיות טוויסט גדול
על ז'אנר הערפדים.

נ.ב איוול אולי מנטפליקס סוף סוף נקבל סדרות שעושות כבוד למשחקים?
http://www.theverge.com/2017/2/8/14551976/castlevania-netflix-vampire-series-announced

evilplate

New member
נראה ממש אחלה

אחת מהסדרות האהובות עלי בפס1, זה נראה אחלה רימייק או רימאסטר, אקטי לא יכולה לפשל פה יותר מדי, רק להעתיק את המשחקים למנוע הזה ככה שמי שאהב את הישנים ואוהב את המראה של החדשים יכול לקנות בעיניים עצומות בלי לחכות לביקורות, אין פה יותר מדי הפתעות.
&nbsp
אני אישית מאוד אוהב את הלוק והעיצוב של הגרסה הזו, שומר בנאמנות על המראה הקלאסי תוך כדי שמשתמש בגראפיקה מודרנית, מרגיש כמו רימאסטר שנעשה בהרבה אהבה ולא איזה cash in זול.
&nbsp
אגב זה משחק טוב לאחות שלך או לידידות/ חברה, משום מה בחורות ממש מתחברות בקלות לקראש הדמות וגם לגיימפליי שלו, הרבה יותר מאשר למשחקי סוניק או מריו.

כן :) הכרתי מישהי שב2009

עוד היתה חורשת על קראש 3 ואני זוכר שגם אחותי חרשה על קראש 3 וסיימה אותו הרבה לפני.

בנוגע למריו אחי אני חושב שזה תלוי איזה מריו.

אם זה סופר מריו דו מימדי אני עדיין חושב שהוא המלך בז'אנר מבחינת פופלאריות ונגישות.

הnew super mario bros הדו מימדי של הווי מכר מעל 29 מליון עותקים.

כאילו זה יותר מאשר קונסולות ONE ואני מתקשה לחשוב על משחק שהוא לא GTA פיפא או קול אוף דיוטי שיכול להתקרב למספרים האלה.

אני די בטוח שיש המון בנות שהיו רוצות לשחק מריו דו מימדי על הPS4 ושהוא היה מוכר לפחות גם כן איזה 30 מליון.כאילו אפילו כאן יש שרשור של בחורה שמחפשת מריו דו מימדי בפס4.

אבל אם נלך למריו התלת מימדי? כן בנות מתלהבות מקראש הרבה יותר ממשחקי הגלקסי/מריו 64/סאנשיין.

קראש פשוט משחק קליל ונגיש, הוא מאוד 2D במנטליות שלו, אין מצלמה מסובכת
די קרוב למריו.

וסוניק, סוניק בחיים לא ראיתי בחורה מתלהבת מסוניק שאנחנו מדברים על זה באמת חחח.

אני גם כן מתלהב מהרימאסטרים ריימיקים האלה אחי :) התלהבתי מהם בחשיפה ואני בהחלט הולך לקנות אותם :)

כן, אני מעדיף ריימן על קראש או מריו על קראש או אפילו סוניק קלאסי על קראש
אבל לא הכול צריך להיות מלחמה כל הזמן, אפשר להנות מקראש :)

evilplate

New member
צודק, זה הרבה קשור לגיימפליי

ומריו דו מימדי יותר נגיש באמת, אני אבל בדיעה שהיצור בעל המראה השועלי הרבה יותר חמוד משרברב שמן עם שפם ויש לו פוטנציאל יותר לדבר אל בחורות P:
&nbsp
גם קראש עם ״סגנון״ דו מימדי אולי אבל הוא נותן תחושה קצת יותר מורכבת מאשר משחק דו מימד אמיתי, הוא מוגבל ולניארי אבל מביא תחושה יותר שואבת בגלל שטכנית זה עדיין עולם תלת מימדי שאתה הולך בו.

כן בחורות תמיד אוהבות שועלים

זה בטבע שלהן.כן אני מסכים עם מה שאתה אומר על קראש זה כמו שOddworld זה דו מימדי אבל אתה מרגיש שיש לך עולם ענק לחקור.

מריו די קריפי לבחורות נראה לי. אני למשל לא ידעתי עד לאחרונה שמריו בן 25 לפי נינטנדו, כאילו מאיפה הם הביאו את זה? בכל המשחקים הוא נראה איזה 50+
אולי 40 במשחקים התלת מימדים.
מאז שהביאו לו את העינים הכחולות שלא מתאימות לו בשיט חחח.

אני חושב פשוט שלמריו עדין יש קסם לכל כך הרבה אנשים בגלל שזה משחק כל כך פשוט אתה רק הולך וקופץ אבל אם אתה רוצה לעשות למשחק 100%
ולאסוף הכל, הוא הופך להארדקור ברמות אחרות.

יש משהו מאוד מספק במשחקי המריו הדו מימדים לא משנה כמה בא לך להשקיע בהם.

נגיד בקראש אני לא חושב שאי פעם טרחתי לאסוף הכל ב100 אחוז וכאלה.
פשוט לא איתגר אותי מספיק ולא משך אותי.

מריו יודע להכריח אותך לאסוף דברים דרך זה שהוא נועעל לך שלבים ממש קשים אם תטרח ותאסוף הכל תקבל גישה אליהם. לא זכור לי שכבה הארדקורית כזו בקראש.

נו טוב, אבל זה נינטנדו על קצה המזלג, אשמתם שהם לא נותנים לנו גישה קלה למריו.

evilplate

New member
שמע מריו התלת מימד אולי פחות נגיש

אבל אין מה להשוות מבחינת איכות לסדרת קראש, משחקי מריו הם ז׳אנר הפלטפורמר, אף אחד לא נוגע בהם ובטח לא קראש שנחשב למאוד רדוד ובסיסי בהשוואה, אבל מה לעשות שבגלל שקראש רדוד יותר ופשוט ומכיל שועל חמוד אז הוא מדבר יותר לדעתי לקהל של בחורות לא גיימריות :)

למעלה