כן צודק
לא התכוונתי עולם פתוח של ממש.
מכל המרמור שלי שהוריזון מקבל את אותו ממוצע של פולאאוט 4 השנוא עלי התחלתי לדבר שטויות
\\
ועדיין ממרמר אותי שגם הציון של טומב ריידר יותר גבוה אחרי שהוא לא באמת שייך לדור הזה בעיני.
המרמור הזה הוציא ממני משפט של שרוני.
אני גם מסכים שמגיע למפתחי המכשף את הממוצע שלהם.
הם סה'כ כמו שאתה אומר הביאו סייד קווסטים מושקעים בטירוף עם עלילות משובחות שלא היה דבר כזה בRPG שהוא AAA רק במשחקי RPG ישנים למחשב בשנות ה90.
להביא את הסקאלה וההשקעה הזו היישר לדור הPS4 אחרי שגם לדור הPS2 וגם לדור הPS3 לא היה דבר כזה זה לא פחות ממדהים.
זה באמת שימוש נהדר ביכולות הדור הזה, ומגיע להם 92 על זה.
אני פשוט הייתי רוצה שגרילה והוריזון יהיו קצת יותר קרובים לממוצע של המכשף מאשר
בממוצע של פולאאוט 4.
פשוט כי הוריזון הוא breakthrough בזאנר הRPG בכל הקשור לגיימפלי וגרפיקה כמו שהוויצר היה breakthrough עם סייד קווסטים.
מגיע לגרילה לדעתי לשבת על 89 או אפילו 90 רק בשביל שיהיה ברור שהם ניצחו את בטסדה, ושיהיה ברור שהגיימפלי של הוריזון זה הסטנדרט.
(בגרפיקה אני ריאלי שלא כולם יכולים להגיע לגרפיקה של גרילה
)
אחי גם אל תשכח שהמבקרים האלה חייבים גם לתת קרדיט לגרילה שבניגוד למכשף 3 ופולאאוט 4 הוריזון לא סובל מכל כך הרבה האטות וגליצ'ים ואפשר לשחק בו בשלמות גם בלי פאץ על היום הראשון כל זה זה הישג כביר.
במכשף 3 רק עכשיו אפשר לשחק בהנאה אמיתית בלי יותר מדי בעיות טכניות
ובפולאאוט 4 עדיין לא.
או בקיצור לסכם את חפירת העל שלי.
כן CDP מגיע להם ה92 אבל לאור ה88 של פולאאוט 4 הוריזון היה צריך להיות יותר מתוגמל.
הייתי מקבל מאוד את מה שאמרת על קווסטים עם רעיונות יותר מקוריים אם לפולאאוט 4 היה אחוז קטן מהיצירתיות של הסייד קווסטים של סקיירים.
במקום זה עם סרסו את האמא של המשחק בכל בחינה כולל הסייד קווסטים.
הדבר היחיד הטוב לדעתי שפולאאוט 4 הביא לז'אנר זה הכלב שלך והשותפה המגניבה ההיא.
אבל זה בקושי דברים שהוא צריך לקבל עליהם 88
לפי דעתי פוללאוט
זה משחק של ממוצע 72
וגם את זה אני נותן לו רק בגלל שמי שיבחר להיתקע איתו כן יקבל באיזשהו מקום עשרות ומאות שעות של גיימפלי על הכסף