ות

outrigger

New member
ואפרופו נוסטלגיה:

https://www.youtube.com/watch?v=MlnpFqKdoGY

https://www.youtube.com/watch?v=fjuzx5Y5iMw

https://www.youtube.com/watch?v=d4lw85aEgrU

אתה בקטע של אורגן ובאך נכון ? :)

אפשר להרגיש.
שמע את זה בכלל יעופו לך הגבות.
(משחק סופר נינטנדו במקור)

https://www.youtube.com/watch?v=VjRIlYJbUbw
תכלס כל המשחקים ששמת נוסטלגים ואחלה.

outrigger

New member
האמת שאין לי טעם מועדף

אני פשוט אוהב מה שנשמע טוב, וזה יכול להיות גם סתם זמר משנות ה-90 או שירי ארץ ישראל. הדרגון קווסט נשמע נחמד, אבל קצת דומה מדי לאיכות של הסופר נינטנדו. הלחנים של קאסלווניה תמיד היו ברמה אחת מעל כולם. אמרת שאתה חובב סוניק? אז קשה לי להאמין שלא תאהב את זה:

https://www.youtube.com/watch?v=vXEw15Wxi3s

איכס, יש שם סוניק תלת מימדי.

אני שונא סוניק בתלת מימד אני אוהב רק סוניק קלאסי.
אבל המוזיקה באמת יפה.

הוריזון כובש את אנגליה לחלוטין ומביס את זלדה.בקרב.

גרילה יכולים לשתות היום וויסקי בהנאה במשרד שלהם. הוריזון שובר שיאים באנגליה. זו הפתיחה הכי חזקה של IP חדש עד היום על הPS4 ובכללי זו הפתיחה הכי מרשימה של משחק על הPS4 מאז Uncharted 4.

נינטנדו סיימו במקום השני עם זלדה breath of the wild גם ממוצע של 98, השקת הסוויץ, ובחורות ישראליות חסרות איפוק שצמאות לזלדה החדש הזה, כל אלה לא עזרו לנינטנדו לנצח את הוריזון השבוע.

Horizon Zero Dawn
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Grand Theft Auto V
1-2 Switch
For Honor
Fifa 17
Super Bomberman R
Rocket League
Sniper Elite 4
Battlefield 1

מדובר על נתוני מכירות מטורפים לזלדה אז בטח ובטח שלהוריזון.
הסוויץ מכר 80k בהשקה, וגם אם לא כל הסוויצים נמכרו עם זלדה רובם המוחלט בוודאי שכן ויש עוד תגבור מגרסת הWII U שהיתה 22% מהמכירות.

תותחים גרילה, תותחים!

amithas190

New member
הפאונד היום 4.5 שקל ובאנגליה יש אתרים ששולחים לכל העולם

ככה שהמון אנשים בחרו להזמין מאנגליה וזה בטח מסביר את הגידול.
אני אישית קניתי אחרי ההשקה ב205 שח את הגרסה של הפריאורדר.

אחלה מחיר באמת.

לי אין כוח לדואר ישראל יותר אז מבחינתי ההזמנות האלה כבר לא רלוונטיות. אבל כן בטח יש הרבה ישראלים ואחרים שקנו משם.

evilplate

New member
יפה מאוד רק צריך לציין שמדובר ב ip חדש של סוני

בין אם צד א׳ או ב׳ כמו NMS ולא כל משחק חדש שיצא בדור הזה כמובן, ברור שהוא לא מכר יותר מדסטיני ווטץ׳ דוגס הדיוויזיה וכל המפלצות האלה.
&nbsp
עדיין מכר מעולה ואני שמח ממש בשביל גרילה, צריך רק לגלוש בגאף כדי להבין עד כמה הוא טוב ועד כמה אנשים אוהבים אותו, הרבה זמן לא ראיתי שם כזה קונצנזוס כלפי משחק, ממש הרבה אנשים אומרים שזה המשחק הכי טוב על הפס4 ואחד האהובים עליהם ושהגיע לו ממוצע יותר גבוה וכו׳, וכמובן שיש סוג של קונצנזוס שזה המשחק הכי יפה שיצא עד היום על כל פלטפורמה, בטח בז׳אנר העולם פתוח.

אחי יש לי חבר בPSN שהתחרפן מהמשחק.

נראה לי שהוא שיחק 6 שעות במשחק רצוף. הזמנתי אותו להצטרף אלינו פה לפורום ולהפוך לחבר קבוע אני מקווה שהוא יבוא ויעשה לנו הייפ.

הוא אומר שזו פשוט הגרפיקה הכי מטורפת שהוא ראה בחיים שלו ופשוט חייבים להביא את המשחק כדי להבין כמה.

ואגב הוא אומר שהסיפור די מעניין :)

זה בן אדם שממש רצה לקנות את for honor בשביל המולטי אבל לא יכל להתאפק עם הוריזון.

אין לך מושג איך קינאתי בו שראיתי שהוא משחק בהוריזון :(

ואחי בוא נהיה כנים? הגיע לו ממוצע יותר גבוה, אם NIer מקבל ממוצע 90
(ואני פאנבוי של סקוור בצורה הכי שקופה בעולם)

אז להוריזון הגיע לפחות 90 גם כן.

אין מצב בעולם שהסיפור של NIer יותר טוב מהסיפור של הוריזון. למרות שבשני המשחקים יש מגוון מצומצם של אויבים, אין מה להשוות את האויבים בהוריזון לרובוטים המעפנים מNIer/

ואין גם מה להשוות בין הגרפיקה של שניהם.

אני בטוח שנהנה מהוריזון, שנינו אמרנו שגם נחזור למכשף 3 מתישהו
(למרות שבטח לא יהיה קל אחרי הוריזון חחח)

אז זה לא שאנחנו חייבים שהסייד קווסטים יהיו באותה רמה, המכשף 3 יחכה לנו.

הדבר היחיד שקצת מרגיז אותי בכל הסאגה הזו של הוריזון/גרילה.

היא שהם רומזים כבר עכשיו שבהמשכים יש מצב גדול שתהיה דמות ראשית גברית.

ואני לא רוצה שהם יכנעו לשוק כמו שקרה עם watch dogs 2 שיובי נכנעו לשוק ויצא משחק עם פחות נשמה מהמשחק הקודם.

אני רוצה שהם יעשו את המשחק שהם רוצים לעשות.

כאילו, אם הסיפור של Aloy נגמר בהוריזון 1, אז כמובן שאין סיבה להביא אותה לכל ההמשכים, את זה נצטרך לראות במשחק אם הגיוני שהיא תהיה במשחק הבא או לא.

אני רק רוצה שגרילה יביאו משחק המשך פצצה ולא משחק המשך שמתחשב
במה שכמה שונאי נשים רוצים :)

evilplate

New member
יש לך פטיש מוזר קצת לווטץ׳ דוגס הזה :)

כאילו אחי מדובר נראה לי במשחק הכי חסר נשמה ששיחקתי, לא זוכר מתי שיחקתי בדמות ובעולם כזה גנרי וחסר זהות כמו של WD הראשון, עדיף כבר את של 2 כמה שהוא מרגיש מאולץ ומתלהב מעצמו לפחות יש לו איזה ״קטע״ והוא לא מרגיש עד כדי כך גנרי.
&nbsp
והחבר שלך עם הוריזון משחק על הפס4 הרגיל או הפרו? סתם בשביל הקטע לא שזה משנה שהרי ברור שהמשחק נראה מדהים גם על הרגיל.
&nbsp
אני מסכים איתך שזה נראה על פי הרשמים ומה שאני רואה שמגיע למשחק את ה 9 שלו, היי לפחות עלה ל 89 לך תדע אולי יקרה נס קטן :)
&nbsp
ממה שאני שומע מהרשמים בגאף Aloy היא אחת מהדמויות הכי טובות ששיחקו בשנים האחרונות, שהיא כבר סוג של אייקון, זה יהיה מאוד מטופש מצידם לוותר עליה בהמשכים.

חחחח כן! יש לי פטיש ל Watch dogs.

מערכת הירי אחי, מערכת הירי הפילה אותי.

אם רק היו במשחק הזה משימות נורמליות והרבה פחות מרדפים ברכבים הוא היה יכול להיות אדיר.

כל זה עושה אותו עדיף על 2 לדעתי חחחח.

בנוגע לחבר, הוא משחק על הפס4 הרגיל אחי, שום פרו, ועדיין הוא באקסטזה על הגרפיקה אני יכול לשים סקרין שוט של השיחה בעברית שהיתה לנו באפלקציה.

ואתה יודע הוא לא היחיד, ראיתי הרבה שמשום מה מחכים עד שיהיה להם פרו עם הוריזון, וכל פעם שאני רואה מישהו שאומר את זה אני רואה אנשים שאומרים להם

שזה הכי מפגר בעולם לקנות פרו בשביל הוריזון, שהוא נראה יותר מדהים מכל משחק שיש על הPC בפס4 הרגיל.

אני אצטט לך חלק ממה שהוא רשם על הגרפיקה.

הוא: אתה חייב לקנות הוריזון.
שמע זה המשחק עם הגרפיקה הכי מפגרת שראיתי לסוני
שמע מזמן לא שיחקתי במשחק מושקע כזה.

ואחי הוא לא היחיד שכותב דברים כאלה על המשחק הזה.

Aloy אני כבר מת להכיר את הדמות כמו שצריך, אני התלהבתי ממנה מהרגע הראשון שראיתי שהיא כל הזמן מדברת לעצמה/אלינו דרך מעולה בעיני לתת לנו הצצה לאישיות שלה גם בזמן גיימפלי שוטף :)

כן נראה לי שגרילה רמזו על שינוי אפשרי לפי שהם ראו כמה המשחק מוכר, אין סיכוי שלאור המכירות והפיידבק שאמרת והתגובות אליה הם יוותרו עליה.

ואני כל כך שמח שזה ככה.

יש כל כך הרבה משחקים טובים אחי זה לא אמיתי מתי אני אגיע להוריזון?
אני צריך לסיים עם יאקוזה שהוא משחק ענקי שלא נגמר ולא בא לי להתחיל למהר איתו בכוח, ואז יש לי את פרסונה 5, שאתה יכול לצפות שגם לו יהיו ציונים ממש טובים, לפחות איזה 87-86

רק אחריו יהיה לי באמת זמן לשקוע כולי בהוריזון. ודאוס אקס עוד מחכה לי אחרי זה, המשחקים הטובים לא נגמרים!

evilplate

New member
בסדר מערכת ירי טובה ומה עוד?

משחק שאולי בתחילת הדור עוד היה נחמד אבל בסופו של דבר הוא די גנרי, הכי גרוע שם זה העולם והעלילה, העסק היה הרבה יותר סביר אם היו יוצרים משהו עם משיכה כלשהי.
&nbsp
יפה שחבר שלך ככה מתלהב מהוריזון, כיף לראות שהדור ככה מגשים את עצמו מבחינה גראפית וטכנית, אם בתחילת הדור אולי רק אלו שמבינים ראו הבדל משמעותי עכשיו גם הכי קז׳ואלים יכולים לראות איזו קפיצה ענקית הוריזון מציע על משחקי עולם פתוח (ולניארים) של דור קודם.
&nbsp
אחי אני שומע כאלו דברים הזויים על המשחק בגאף כמו ״חשבתי שיש לי פס5״ או ש ״אם הייתם אומרים לי שזה משחק השקה לפס5 הייתי מאמין״ ודברים בסגנון, אנשים לא ציפו מהדור הזה להוציא דברים כאלו, זה מה שכיף בקונסולות להיות מופתעים ככה מהחומרה שקנית.
&nbsp
וכן זה מטורף כמה משחקים יש לשחק, בלי קשר לטעם שלי יוצאים כל כך הרבה משחקים איכותיים אפשר לעשות הפסקה של שנה מלהוציא משחקים חדשים כדי שכולם יסיימו את הבקלוג שלהם :)

גבר זה בן אדם שחרש על Uncharted 4

גם במולטי וגם בסינגל בן אדם שמשחק קבוע בבאטלפילד 1,בקיצור בן אדם עם אחלה סטנדרטים בגרפיקה לפחות כמו שלנו :)
אבל כן גם הכי קאזואלים יכולים להבין באיזו קפיצה מדובר פה.

ואני יכול להצדיק את האנשים האלה בג'ף שאומרים שזה נראה להם איזה משחק השקה לפס5. באמת אם היית מראה לי את הוריזון בסביבות 2019-2020
עדיין הייתי אומר וואו.

הייתי אומר "וואו בדור הפס5 הם הגיעו לרמה של uncharted 4 בעולם פתוח!"
הייתי מרגיש שזה וואחד הישג טכני אחי.

והנה כבר בפס4 נותנים לנו את זה?

איזה פאקינג תירוץ יש ליובי עם מה שקרה עם הדמו של 2012? איזה!
(כנראה הדור הקודם, אני עונה לעצמי חח)

בנוגע לטעם האישי שלך.

אני באמת לא רואה אותך נהנה מפרסונה 5 למשל זה יהיה יותר מדי אנימה בשבילך.

יאקוזה 0 דווקא בהחלט הייתי רואה אותך נהנה ממנו, הבעיה איתו היא שהוא ממש מרגיש כמו מה שאתה קורא לו "הפקה טורקית"

וזה יגרע לך ממנו עם כל הקולנועיות והעלילה הטובה שלו. גם מערכת הקרב שלו לא תעמוד בסטנדרטים שאתה רגיל אליהם. אבל במיוחד גרפיקת הדור קודם.

מה שכן, מאוד יכול להיות שיאקוזה 6 שמציג קפיצה גרפית גדולה למדי, כן ידבר אליך וכשהוא יצא תוכל למצוא את יאקוזה 0 במחיר ריצפה אם יעניין אותך להיכנס לעלילה :)

(למרות שהבנתי שאפשר להתחיל מכל משחק בסדרה בתכלס )

אתה יודע מה אחד הדברים שהכי מצחיקים אותי? שאני רואה בכל מיני פורומים
"מה אתם מתלהבים מפרסונה 5 ויאקוזה 0 שהם משחקי פס3, או SF5 שיש על המחשב.

כאילו אני לא יודע איפה להתחיל עם טענות כאלה. ראשית יאקוזה 0 זמין רק על הפס4 במערב אז הלכה ולמעש
הוא בלעדי לפס4 במערב.

לקנות מחשב כדי לשחק באקסקלוסיבים של ONE זה עוד אפשרי למי שלא רוצה ONE, ללמוד יפנית בשביל לשחק ביאקוזה 0 זה הרבה יותר קשה חחחח.

שנית בלי סוני משחקי יאקוזה בכלל לא היו מגיעים למערב, ושלוש
בלי סוני הסדרה בכלל לא היתה נוצרת, ממה שאני יודע סוני עזרה לסגה לממן את המשחק הראשון בסדרה אחרי שנינטנדו ומייק, לא היו בעניין.
והוא היה יקר איזה 21 מליון דולר בדור הPS1, לא עסק קטן.

פרסונה 5, אולי נמצא גם על הPS3 זה נכון, אבל למי זה משנה כשהוא יוצא בדיוק באותו הזמן על הפס4? בשביל בעלי הפס4 הוא משחק חדש לכל דבר

לא איזה משחק ישן שיוצא אחרי חצי שנה לקונסולה שלהם.

ובנוגע לSF5 כבר חפרתי למה זה כמו משחק צד ב' של סוני, בדיוק כמו sunset overdrive או אפילו יותר.

גם המשחק של קוג'ימה זה משחק צד ב' זה שקוג'ימה לא רוצה בטח לאכזב
את כל המעריצים שלו שיש להם PC אני מצדיע לו ולסוני על זה שהם לא משאירים אותם בחוץ.

בנוגע לWD1 אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל זה העניין. החלום שלי היה שהם יקחו את מה שעבד "מערכת הירי" יוסיפו על זה עלילה סבירה ומשימות סבירות.

ובמקום זה קיבלנו GTA 5 וונאבי. :( עם מערכת הקרב הכי גרועה שראיתי מזה זמן רב.

evilplate

New member
שמע אני לא עד כדי כך קשה עם גראפיקה

זה לא שאני לא אהיה מסוגל להנות מיאקוזה כי ההפקה זולה, פשוט אני לא אשלם על זה 60$ זה הכל, אני שומע עליו כל כך הרבה דברים טובום אני אהיה בכיף פתוח לנסות כשזה ירד למחירים זולים יותר.
&nbsp
בעניין הטענות שאמרת אני חושב שהן קישקוש, הפס3 זה מכשיר שהוא בעיקר לפרוטוקול, כלום לא נמכר עליו יותר והמשחקים הללו מאוד מעשירים את הספרייה של הפס4, גם אם אפשר לקבל את הטענה שהם לא שווים 60$ מבחינת ההפקה אז מה, זה אומר שהם לא שווים כלום? אלו משחקים מעולים שיהיה אפשר בהמשך לרכוש כשירדו במחיר ובשורה התחתונה מוסיפים גיוון שיש בפס4 שאין באף מכשיר אחר.
&nbsp
מה שכן סטריט באמת קיים במחשב אבל מי שרוצה להיות מקצועי ולשחק איפה שכל הקהילה נמצאת צריך פס4, אבל זה נכון שבשביל חובבנים סטריט במחשב יספיק.
&nbsp
בעניין המשחק של קוג׳ימה לא ברור לנו עדיין מתי תצא גרסת הפיסי והכל, זה בכל זאת גם רץ על המנוע של סוני, נחיה ונראה, בכל אופן יש כל כך הרבה בלעדיים בתקציב גבוה לפס4 שלא יגיעו בחיים ל PC ול PC יש כמה? רק Star Citizen, בין כל השאר יש אולי משחקים טובים וראויים אבל לא באמת סופר מושקעים, כל אחד וטעמו אבל אותי זה לא מלהיב במיוחד.
&nbsp
בעניין ווטץ׳ דוגס אני לא ראיתי כזה פוטנציאל גדול, כן הם קלעו במערכת הירי אבל השאר די סתמי, אולי הקונספט הזה תחת מפתחת עם אשכרה כישרון יכל לצאת טוב אבל לא היו לי ציפיות גדולות מ WD2 לא משנה איזו מערכת קרב היתה לו.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

כן אני יכול להבין מאיפה זה בא לך בהחלט עם יאקוזה.

אני ממש נהנה ממנו וממליץ עליו בחום, אבל יש משחקים כמו הוריזון שיותר מגיע להם 60 דולר בהשקה אפילו רז 7 אני מרגיש שיותר מגיע לו מחיר מלא.

כנראה שאם לא הייתי בחשק מטורף למשחק שהוא ממש עלילתי הייתי מחכה :)
אני יודע שעם ההמשך שיוצא בקיץ שגם הוא פורט, אני אחכה למחיר מוזל :)

גם אני לא מצליח לחשוב על שום בלעדי לPC שגורם לי לקנא, פעם XCOM 2
יכל עוד לגרום לי לקנא היום גם הוא על הקונסולות.

יש כל כך הרבה סיבות משונות שאנשים מסוימים מעדיפים PC חלק ממש נהנהים
מההרכבה והבנייה והתכנון של המחשב גיימינג שלהם.

אישית תכננתי והרכבתי בעצמי את מחשב הגיימינג שהיה לי, וההרגשה היחידה שהיתה לי אחי זה
"ברוך שפטרנו
"

אני מניח שחלק מהאנשים האלה פשוט נהנהים ממשחקי יותר כשהם יושבים
על כיסא משרדי נוח עם קפה ומאפה ליד, וכשאתה נגיד אבא לילדים.
זה מאוד נוח, לשחק לדעתי על המחשב כשהם תופסים את הטלווזיה.

אבל כל הדברים האלה מנוגדים למה שאני אוהב במשחקים.

בשבילי גיימינג זה לשכב/לשבת על הספה כמו איזה פגר מת ולשחק, לקחת לי את זה לקחת לי את ההנאה מהתחביב :)

אבל אתה יודע מה בטוח אחי? שמתישהו שהמשחק של קוג'ימה יגיע בעלי הPC
האלה יהנו בסוף מהעבודה של גרילה יותר מאיתנו,עם כרטיסי המסך המטורפים שלהם.

פתאום אתה תראה שכל שחקני הPC מהללים את גרילה, ואף אחד פתאום לא יטען שהמכשף 3 נראה יותר טוב, כל האנשים האלה פשוט יתאדו לפתע.

אני מקווה שלפחות אם זה ייצא בהשקה של הPS5, הPS5 יתן לזה חתיכת בוסט גרפי שמשתווה קצת למה שילך בPC

אבל גם אם לא? וזה יהיה רק משחק PS4 ? קוג'ימה יעיף לכולם את הצורה על הפס4.

עדכון התוכנה 4.50 לPS4 מגיע מחר.

העידכון שיתן לנו לחבר הארדיסקים חיצונים ולקבוע איזה רקע שנרצה לPS4 יש!!!!

NIER: AUTOMATA מקבל ממוצע 89!

המבקרים ממש אהבו את המשחק.

Destructoid
Platinum Games, with the help of Square Enix, has tapped into its innate ability to captivate us with combat while keeping the rest of the journey engaging.

נתנו למשחק 9.
גיימספוט נתנו למשחק 9..
IGN נתנו 89.

רוב המבקרים אהבו את הסיפור וחלקם אמרו שהוא מעלה בשחקן תהיות פילוסופיות. חלקם אמרו שהוא גרם להם לסערת רגשות של בכי וצחוק.
חלקם אמרו שזה אחד הסיפורים הכי מגניבים שהם ראו במשחק.

אבל גם מי שלא התלהב מהסיפור והדמויות (IGN ) למשל, אמרו שהוא לחלוטין שווה בגלל הגיימפלי המטריף שלו, היופי שלו, הסאונדטראק המהמם שלו, ובכלל הם אמרו שזה משחק שאי אפשר להחמיץ גם אם הסיפור לא בשבילך.

היו כאלה שכמו איוול למשל חשבו, שהעולם הפתוח רק גורע מהמשחק והוא קצת מתיש, והסייד קווסטים לא משהו, אבל גם אלה חשבו שזה משחק חובה.

דאמ, עכשיו לא בטוח שאני אחכה עד שהמשחק יהיה 40 דולר.

אני בטח ארגיש כמו IGN לגבי הסיפור אבל זה עדיין משחק חובה.

evilplate

New member
עלה ל 90 מאז

די מדהימה השנה הזו עד עכשיו, ללא ספק הכי איכותית בדור הזה ובין האיכותיות בכלל לפי הציונים שהולכים פה :O
&nbsp
שמח לראות שהמשחק כל כך טוב, הכי אני מופתע זה שכל כך הרבה אהבו את הסיפור שנראה זבלון לגמרי בדמו, סכ״ה לפי חלק מהתשבוחות נשמע שהוא אחד מהמשחקים הכי טובים אי פעם שיצאו בסגנון הזה, מטורף אחי.

סקוור & מפתחי אוקמי= RPG מנצח

סקוור פשוט מדהימים בproject management (גם בפיתוח אבל הם בקושי עושים את זה כבר
)

לגמרי מוכיח שפלטיניום מתי שיש להם הנהלה נורמלית AKA סקוור או קפקום הם מוציאם את הקרם דה לקרם שכולם יודעים שהם מסוגלים להוציא.

כן זה ממש מפתיע שהמשחק ככה אהוב עם הסיפור הזבלוני הזה, ונראה שרק IGN מספיק כנים להודות שהוא זבלוני.

אבל אולי הוא מסוגל להפתיע? לפי מה שהבנתי העלילה רצינית אבל האינטרקציה בין 2 האנדראוידים היא בעיקר קומית, וזה לא בשבילי אבל
אני מסתכל על המשחק הזה יותר כהאק אנד סלאש עולם פתוח.

וכמו שאתה אומר בז'אנר הזה הוא בטופ.

חבל להפסיד אותו רק בגלל הסיפור לדעתי, לכל המשחקים בסגנון יש סיפור זבלוני :)

למעלה