גבר זה בן אדם שחרש על Uncharted 4
גם במולטי וגם בסינגל בן אדם שמשחק קבוע בבאטלפילד 1,בקיצור בן אדם עם אחלה סטנדרטים בגרפיקה לפחות כמו שלנו
אבל כן גם הכי קאזואלים יכולים להבין באיזו קפיצה מדובר פה.
ואני יכול להצדיק את האנשים האלה בג'ף שאומרים שזה נראה להם איזה משחק השקה לפס5. באמת אם היית מראה לי את הוריזון בסביבות 2019-2020
עדיין הייתי אומר וואו.
הייתי אומר "וואו בדור הפס5 הם הגיעו לרמה של uncharted 4 בעולם פתוח!"
הייתי מרגיש שזה וואחד הישג טכני אחי.
והנה כבר בפס4 נותנים לנו את זה?
איזה פאקינג תירוץ יש ליובי עם מה שקרה עם הדמו של 2012? איזה!
(כנראה הדור הקודם, אני עונה לעצמי חח)
בנוגע לטעם האישי שלך.
אני באמת לא רואה אותך נהנה מפרסונה 5 למשל זה יהיה יותר מדי אנימה בשבילך.
יאקוזה 0 דווקא בהחלט הייתי רואה אותך נהנה ממנו, הבעיה איתו היא שהוא ממש מרגיש כמו מה שאתה קורא לו "הפקה טורקית"
וזה יגרע לך ממנו עם כל הקולנועיות והעלילה הטובה שלו. גם מערכת הקרב שלו לא תעמוד בסטנדרטים שאתה רגיל אליהם. אבל במיוחד גרפיקת הדור קודם.
מה שכן, מאוד יכול להיות שיאקוזה 6 שמציג קפיצה גרפית גדולה למדי, כן ידבר אליך וכשהוא יצא תוכל למצוא את יאקוזה 0 במחיר ריצפה אם יעניין אותך להיכנס לעלילה
(למרות שהבנתי שאפשר להתחיל מכל משחק בסדרה בתכלס )
אתה יודע מה אחד הדברים שהכי מצחיקים אותי? שאני רואה בכל מיני פורומים
"מה אתם מתלהבים מפרסונה 5 ויאקוזה 0 שהם משחקי פס3, או SF5 שיש על המחשב.
כאילו אני לא יודע איפה להתחיל עם טענות כאלה. ראשית יאקוזה 0 זמין רק על הפס4 במערב אז הלכה ולמעש
הוא בלעדי לפס4 במערב.
לקנות מחשב כדי לשחק באקסקלוסיבים של ONE זה עוד אפשרי למי שלא רוצה ONE, ללמוד יפנית בשביל לשחק ביאקוזה 0 זה הרבה יותר קשה חחחח.
שנית בלי סוני משחקי יאקוזה בכלל לא היו מגיעים למערב, ושלוש
בלי סוני הסדרה בכלל לא היתה נוצרת, ממה שאני יודע סוני עזרה לסגה לממן את המשחק הראשון בסדרה אחרי שנינטנדו ומייק, לא היו בעניין.
והוא היה יקר איזה 21 מליון דולר בדור הPS1, לא עסק קטן.
פרסונה 5, אולי נמצא גם על הPS3 זה נכון, אבל למי זה משנה כשהוא יוצא בדיוק באותו הזמן על הפס4? בשביל בעלי הפס4 הוא משחק חדש לכל דבר
לא איזה משחק ישן שיוצא אחרי חצי שנה לקונסולה שלהם.
ובנוגע לSF5 כבר חפרתי למה זה כמו משחק צד ב' של סוני, בדיוק כמו sunset overdrive או אפילו יותר.
גם המשחק של קוג'ימה זה משחק צד ב' זה שקוג'ימה לא רוצה בטח לאכזב
את כל המעריצים שלו שיש להם PC אני מצדיע לו ולסוני על זה שהם לא משאירים אותם בחוץ.
בנוגע לWD1 אני מסכים עם כל מה שאמרת, אבל זה העניין. החלום שלי היה שהם יקחו את מה שעבד "מערכת הירי" יוסיפו על זה עלילה סבירה ומשימות סבירות.
ובמקום זה קיבלנו GTA 5 וונאבי.
עם מערכת הקרב הכי גרועה שראיתי מזה זמן רב.