אפילו למייק היה בדור ההוא RPG ענקי של מלחמת הכוכבים.
Knights of the Old Republic היה RPG מדהים לאקסבוקס ולמחשב והיתה לו בלעדיות של כמה חודשים על האקסבוקס בדור שבאמת לא היו חוויות כאלה על קונסולות כמו הקיוב והפס2 ועוד עם IP כזה מטורף כמו מלחמת הכוכבים.
פעם היתה משמעות לזה שהאקסבוקס הביא לנו משחקי PC לסלון, כי פשוט לא היו משחקים כאלה בקונסולות.
היום נגיד אם מייק היתה מכריזה על Knights of the Old Republic 3 בלעדי אפילו זמנית לוואן, הם היו מעיפים ראשים רק מהייפ.
כאילו אני יודע שכבר דיברנו על כמה מייק השקיעה בדור של האקסבוקס הראשון לעומת הדור הזה, אבל הקטע עם הRPG של מלחמת הכוכבים זה mind blowing לדעתי אחי
ואני לא צריך להזכיר שהיה להם בדור הזה RPG בלעדי ענקי לוואן והם פשוט הלכו וביטלו אותו, ממנו אפילו סרטון CGI או דגימת גיימפלי לא זכינו לראות.
ברור שגם אז סוני אכלה אותם בלי מלח מבחינת בלעדיים בעיקר אבל מייק נתנו פייט.
גם שהיו להם בלעדיים זמנית זה לא היה איזה טומב ריידר זה היה RPG ענק של מלחמת הכוכבים שאם אתה תחכה שיצא למחשב ייצאו לך העינים עד שתשחק בו.
כן, גם אני חושב שבמייק הם התחילו להבין איפה הם חיים כי הם באמת כל יום בערך אומרים "יש לנו 500 בלעדיים שיגיעו עוד 3 שנים אז לא הראנו" כמו שאמרת.
הם התעוררו מאוחר מדי ומשלמים על זה בדור הזה אבל מוטב עכשיו מאשר אף פעם
אין ספק שסוני עדיין תאכל אותם בלי מלח בבלעדיים גם בדור הבא, אבל לפחות אפשר כבר להיות בטוחים ב90% שלא נראה מהם רק היילו גירס ופורצה בדור הבא.
אחרי כל מה שמייקרוסופט אומרים על ליינאפ הבלעדיים שלהם לדור הבא, פתאום
זה קצת שקוף שספנסר אמר ש"אין קהל למשחקים כמו הוריזון" כי הוא ידע שבדור
הזה אין לו משחקים כאלה להראות אז הוא חייב לזלזל בהם, בדור הבא הוא בטח
יחפור לכולנו כמה שהוא גיימר של סיינגל פלייר וחייב עלילה במשחקים, כי פתאום יהיה לו מה להראות
אני מתכוון אם הוא בכלל ישאר בתפקיד שלו בדור הבא אחי, חחח. הוא יהיה חייב
לעשות שינוי של 180 מעלות בדור הבא כדי לתקן את כל הטעויות שהוא עשה.
אין לו אפילו דיל אחד. בקליאבר של הRPG של מלחמת הכוכבים.
וממה שרואים יש קרבה ממש חזקה בין EA למייק בדור הזה, אלוהים יודע למה הוא לא מבקש מהם משחק כזה.
בכל מקרה, אין לי ספק שהליינאפ של הפס5 יהיה הרבה יותר לטעמנו מהאקס בוקס הבא ואני גם מסכים איתך שיהיה בו המון משחקי סרבייס כי עדיין מייק מאמינה במשחקים האלה יותר ממשחקי סינגל, אבל עכשיו יש לנו תקווה לפחות לדור מעניין יותר מהם.