ות

HellBlade (הויקנגית המשוגעת) יוצא ב8 באוגוסט.

עם טריילר חדש, נראה קצת מלחיץ המשחק הזה (לפחות אם יש לכם אומץ לשחק בלילה בחושך, זה לא חוכמה באור יום)

8 באוגוסט זה קרוב יחסית, אה חבר'ה? הייתי קונה את זה אם לא הייתי עושה כבר פריאורדר לסוניק מאניה, אני בטח אקנה את המשחק הזה בסביבות אוקטובר.

סוני: יש עוד זמן עד הPS5. הPS5 יהיה הדור הבא.

כולנו שמענו את האנליסט שאמר שלדעתו הPS5 מגיע בשנה הבאה, אז כנראה כתשובה לטענות שלו, סוני טוענים שיש עוד הרבה זמן עד שנראה את הפס5 ומדגישים שוב שמדובר בקונסולה שהיא "הדור הבא" לא איזה פס4.9 כמו הסקורפיו.

הם כמובן שוב מדגישים גם שתי דברים נוספים- הפס4 פרו- לעולם לא יקבל אקסקלוסיבים של AAA (וכנראה גם לא אינדים)
וכמובן שהם מחויבים לזה שהפס5 הוא מה שאנחנו מצפים שהוא יהיה ושלא יהיה 300 שידרוגים עד שהוא יגיע.

ובכל זאת אם נרצה לתחום את ההכרזות האלה לתאריכים כנראה שסוני מתכוונים לסוף 2019 הפס5, וסוף 2020 עד שבכלל אפשר יהיה להגיד שהם הפסיקו להוציא משחקי AAA לפס4.
http://www.gamezone.com/news/sony-says-it-will-probably-be-some-time-before-we-see-the-ps5-3455124

ותמיד יכול להיות שהם רוצים בכלל להשיק ב2020 וב2021 להוציא את הבלעדי האחרון, קיצר יש לנו זמן עם הפס4 שלנו.

peach20

New member
לא הבנתי- מה זה אקסקלוסיבים של AAA (וכנראה גם לא אינדים)?

evilplate

New member
AAA זה משחק בעל רמת הפקה גבוהה

שנמכר בדרך כלל במחיר של 60 דולר.
&nbsp
אינדים בעיקרון זה שם כללי למשחקים קטנים יותר שנמכרים דיגיטלית, המשחקים הללו הם מאת יוצרים עצמאיים וקטנים וגם מאת מפיצות גדולות יותר שמשחררות משחקים ״קטנים״ ונסיוניים יחסית, בדר״כ שנעשו ע״י מפתחות קטנות יותר שלהם.
&nbsp
המשפט הזה ספציפי שכרונו רשם אומר שלפס4 פרו לא יהיו בלעדיים משלו מאף סוג, גם לא AAA וגם לא אינדים, זאת אומרת כל המשחקים שירוצו עליו ירוצו גם על הפס4 עצמו ולא יפתחו משחקים בלעדיים שתומכים רק בפרו.

evilplate

New member
סכ״ה חדשות טובות מצד סוני

למרות שזה די היה ברור לנו שזה יהיה הכיוון עדיין נחמד לקבל אישור רשמי.
&nbsp
נראה לי שהרוב מעדיפים את המודל שכל דור מציג קפיצה משמעותית, לא שסתם קופצים חצי קפיצה כל שנתיים וחצי, ככה אנחנו מקבלים תמורה מלאה לחומרה שקנינו ואין הרגשה של החמצה.
&nbsp
במודל של קפיצות קטנות ותכופות יותר כולם מפסידים: אלו שלא החליפו מכשיר מרגישים טעם של החמצה שכבר יצא דגם חדש ומשופר ואלה שכן קנו מכשיר חדש מרגישים החמצה שלא ינצלו את המכשיר שלהם עד הסוף כי צריך לתמוך גם בדגם שתיים אחורה.
&nbsp
עדיף דור חדש שעושה ריסט לכל החומרות הקודמות ומראה קפיצה גדולה, ככה כולם מרוויחים.
&nbsp
אני מקווה שמייק תיישר פה קו עם סוני ושזה יהיה המודל לשנים רבות.

גם אני מקווה. המכירות של הסקורפיו כנראה יכריעו את זה.

רוב האנליסטים חושבים את מה שאנחנו ו95% מהאינטרנט כבר אמרנו.
מוצר ניישתי עם אקסקלוסיבים של אינדי שלא מהווים שיקול לאף אחד, וקפיצה ל4K שלא ענקית לרוב האנשים לעומת הקפיצה מהדור הקודם.

חברת האנליסטים הזו חוזה 17M לסקורפי עד סוף 2021
אבל לדעתי הם עוד היו נדיבים עם מייק ואני חושב שהמכשיר הזה יעשה 9M עד 2022. כן לדעתי זה יהיה כישלון יותר צורם מהWII U למרות שהוא לא ייתפס ככזה כי זה שידרוגון :)

בכל מקרה האנליסטים האלה כנראה מתבססים גם על נתונים משלהם אחי וגם כנראה ממה שהם חושבים שמייק רוצים למכור, אז אם הוא לא מגיע ל17M מייק בטח תעיף את החזון הזה מהקומה התשיעית :)

למרות שאני אוהב את סוני, אני ממש רוצה מייק חזקה בדור הבא, כי זה אומר סוני אפילו יותר חזקה :).

אם באמת יש שיפור בפלוס אז זה בטח בגלל התחרותיות של שירות הgame pass של מייק :)

אני מקווה שמייק יצליחו להרים בדור הבא קונסולה יותר מרשימה כי אם הם ידבקו עם החזון שלהם כל שנתיים ולא יציגו אפילו 1-2 אקסקלוסיבים של AAA על רמה.
אז הדור הזה עוד ייחשב אחד הטובים שלהם חחח.

אבל אני רוצה להאמין שהם יתנו פייט בדור הבא.

evilplate

New member
תכלס אחי בדור הפס2 סוני היתה מונופול עצבני

והיא עדיין שחררה בלעדיים בקצב מטורף והיתה כולה ממוקדת נטו ב AAA.
&nbsp
אני לא אומר שזה טוב אם מייק לא תהיה פקטור בדור הבא ורק סוני תשלוט, אבל אני כן יותר רגוע ממצב כזה הרבה יותר מאשר תסריטים אלטרנטיבים שמייק תשלוט שנינטנדו :)
&nbsp
ואני מסכים איתך, לא חושב שהסקורפיו יגיע ל 17 מיליון, גם נראה לי שלפי המחיר שלו זה כבר נשמע שמייק מתכננת להוציא דור חדש נורמלי כמו סוני וזהו, אחרת היה לו תמחור יותר סביר והוא לא היה נמכר כקונסולה יוקרתית למיעוט של מי שמעוניין בזה, הם היו מנסים אחרת לתמחר אותה כסוג של קונסולה ראשית.
&nbsp
בכל אופן אני מקווה שיקרה מה שצריך לקרות כדי שנקבל דורות מסורתיים נורמלים, גם אם זה דורש כישלון של הסקורפיו.
&nbsp
אני חושב שמייק מודעת לזה שהיא חייבת בלעדיים רק שאין לה משהו מוכן כרגע, לא יודע איך הם התעוררו ככה מאוחר אבל לפי מה שהם אומרים יש ליינאפ בלעדיים רק שהוא רחוק מדי מחשיפה ולכן מעדיפים להציג אותם כשזה יהיה יותר רלוונטי, אני אישית לא אופטימי לגבי המשחקים האלה לאור זה שהם הצהירו על כך שהם בקטע של GaaS וכל מני חוויות מולטי אבל אולי רבים אחרים כן ימצאו בזה עניין כי בכל זאת הסגנון הזה שולט היום בשוק :/

אפילו למייק היה בדור ההוא RPG ענקי של מלחמת הכוכבים.:)

Knights of the Old Republic היה RPG מדהים לאקסבוקס ולמחשב והיתה לו בלעדיות של כמה חודשים על האקסבוקס בדור שבאמת לא היו חוויות כאלה על קונסולות כמו הקיוב והפס2 ועוד עם IP כזה מטורף כמו מלחמת הכוכבים.

פעם היתה משמעות לזה שהאקסבוקס הביא לנו משחקי PC לסלון, כי פשוט לא היו משחקים כאלה בקונסולות.

היום נגיד אם מייק היתה מכריזה על Knights of the Old Republic 3 בלעדי אפילו זמנית לוואן, הם היו מעיפים ראשים רק מהייפ.

כאילו אני יודע שכבר דיברנו על כמה מייק השקיעה בדור של האקסבוקס הראשון לעומת הדור הזה, אבל הקטע עם הRPG של מלחמת הכוכבים זה mind blowing לדעתי אחי :)

ואני לא צריך להזכיר שהיה להם בדור הזה RPG בלעדי ענקי לוואן והם פשוט הלכו וביטלו אותו, ממנו אפילו סרטון CGI או דגימת גיימפלי לא זכינו לראות.

ברור שגם אז סוני אכלה אותם בלי מלח מבחינת בלעדיים בעיקר אבל מייק נתנו פייט.
גם שהיו להם בלעדיים זמנית זה לא היה איזה טומב ריידר זה היה RPG ענק של מלחמת הכוכבים שאם אתה תחכה שיצא למחשב ייצאו לך העינים עד שתשחק בו.

כן, גם אני חושב שבמייק הם התחילו להבין איפה הם חיים כי הם באמת כל יום בערך אומרים "יש לנו 500 בלעדיים שיגיעו עוד 3 שנים אז לא הראנו" כמו שאמרת.
הם התעוררו מאוחר מדי ומשלמים על זה בדור הזה אבל מוטב עכשיו מאשר אף פעם :)

אין ספק שסוני עדיין תאכל אותם בלי מלח בבלעדיים גם בדור הבא, אבל לפחות אפשר כבר להיות בטוחים ב90% שלא נראה מהם רק היילו גירס ופורצה בדור הבא.

אחרי כל מה שמייקרוסופט אומרים על ליינאפ הבלעדיים שלהם לדור הבא, פתאום
זה קצת שקוף שספנסר אמר ש"אין קהל למשחקים כמו הוריזון" כי הוא ידע שבדור
הזה אין לו משחקים כאלה להראות אז הוא חייב לזלזל בהם, בדור הבא הוא בטח

יחפור לכולנו כמה שהוא גיימר של סיינגל פלייר וחייב עלילה במשחקים, כי פתאום יהיה לו מה להראות :)

אני מתכוון אם הוא בכלל ישאר בתפקיד שלו בדור הבא אחי, חחח. הוא יהיה חייב
לעשות שינוי של 180 מעלות בדור הבא כדי לתקן את כל הטעויות שהוא עשה.

אין לו אפילו דיל אחד. בקליאבר של הRPG של מלחמת הכוכבים.
וממה שרואים יש קרבה ממש חזקה בין EA למייק בדור הזה, אלוהים יודע למה הוא לא מבקש מהם משחק כזה.

בכל מקרה, אין לי ספק שהליינאפ של הפס5 יהיה הרבה יותר לטעמנו מהאקס בוקס הבא ואני גם מסכים איתך שיהיה בו המון משחקי סרבייס כי עדיין מייק מאמינה במשחקים האלה יותר ממשחקי סינגל, אבל עכשיו יש לנו תקווה לפחות לדור מעניין יותר מהם. :)

evilplate

New member
מסכים איתך על הכל והפסקה על פיל שבדור הבא

יספר לנו על איך הוא אוהב סינגל וחייב עלילה במידה ולשם הרוח תזרום היא כזו נכונה ומתארת אותו במדויק חחחח

מישהו 2

New member
אני מרוצה שהם בכלל התייחסו לעניין ה- PS5

וזה בגלל שמעודד לשמוע שהיום הזה יגיע, זכור לי כתבה שהמנכ"ל אמר שהוא לא יודע אם כבר תהיה PS5. כביכול רמז לכך ש- PS4 PRO למינהם זה כל מה שנראה

אני חושב שסוני אוהבים לשמור את הקלפים שלהם אצלם פשוט :)

גם בזמנו לפני כל הקרנבל של חסימת המשחקים המשומשים שאלו את סוני אם היא תחסום משחקים משומשים ואחד הבכירים (נראה לי יושידה)

אמר "זה מה שהגיימרים רוצים,אבל?" הציטוט הזה הספיק לי כדי להבין שהם לא יחסמו משחקים משומשים אבל הוא עדיין היה מאוד עמום, ולא כל העיתונאים הבינו שיושידה בעצם נותן להם את התשובה.

גם כאן, הם היו עמומים, כדי לא לתת למייקרוסופט את הדרך שהם ינקטו בה על מגש של כסף כנראה :)

קשה לי להאמין שבאיזשהו שלב הם באמת שקלו לעשות שידרוגים כל שנתיים.
הם כל כך מחזיקים ותופסים מנינטנדו רוב הדברים שהם עושים זה לקחת רעיונות מנינטנדו ולשכלל עליהם.

גם הפרו לדעתי- זה שיחזור של סוני לNew 3ds.
אפילו השם שלהם היה דומה. New 3d-ps4 neo.

evilplate

New member
חייב להודות שיש קצת חששות לגבי המשחק הזה

מרגיש שלא הראו מספיק גיימפליי ממושך ומסודר ממנו בשביל משחק שיוצא ככה בקרוב, לא יודע עד כמה מערכת הקרב טובה והאם הוא מספיק מגוון וכו׳
&nbsp
כאילו עד עכשיו רק מראים סוג של קונספטים ולא את התכל׳ס.

כן כל תמרורי האזהרה צועקים גיימפלי מעפן

חוסר הביטחון שלהם להראות גיימפלי כמו שאמרת כל הקטע הזה שהם אומרים שיהיו המון קטעים עלילתים במקום קרבות.

זה משחק שצועק ממוצע 7 :) ותזכור אחי גם איך היו נראים הקרבות שכן ראינו עם החרב זה ממש נראה מגושם ולא זורם וממש לא מתאים לחברה הזו.

הכל כאן יהיה תלוי בסיפור :) כנראה. כי אם נקבל משהו ברמת הכתיבה של "זינה הנסיכה הלוחמת" אנחנו בבעיה.

אני סומך עליהם בעיקר בגלל Enslaved שמאוד אהבתי את הסיפור שלו ודווקא את הגיימפלי פחות :)

evilplate

New member
זה באמת מרגיש ככה

מקווה שהגיימפליי לא יהיה זוועתי מדי לפחות, ככה או ככה נראה שהמשחק יקום ויפול על הסיפור שלו.
&nbsp
אני מאחל להם הרבה בהצלחה עוד לפני שהוא יצא כי אני בעד כמה שיותר יוזמות דומות כאלו, מבחינתי, בשוק של היום אני גם תומך אוטומט בכל משחק סינגל שמתבסס על סיפור :)

הא, שכחתי להגיב על המגסון אחי, אז נדחוף את זה פה

שחחח התכוונתי שהפס4 עבר את NES כמובן, לא את המגסון הפיארטי שאשכרה היה לנו חחח.

כאילו אתה זוכר שיש גרסת מגסון אפילו של פלייסטישן 3 ? פעם נקרענו על זה פה.
אני מוכן להמר על כל הכסף שלי, שהמגסון הפיראטי היא הקונסולה הכי נמכרת בכל הזמנים (אם לא מחשיבים טטריס כקונסולה, כן? )

הכוונה שלי כאמור היתה שהם עקפו את הNES המקורי במכירות והדבר הזה שלט בשוק בצורה בלתי מעורערת מ1983-1994. כאילו הוא היה הקונסולה הכי מצוייה בבתים בעולם הרבה אחרי דור ה16 ביט, אז זה הישג מפחיד :)

בנוגע למה שאמרת על המשחק עם הויקנגית המשוגעת, מסכים עם הכל.בעידן שאנחנו הולכים לקבל יותר ויותר משחקי AAA נטולי עלילה שנועד בעיקר כדי

שילדים חננה ביוטיוב ישחקו בהם ויזרימו אותם. אנחנו צריכים להודות על כל משחק קולנועי שמגיע אלינו. בטח מסטודיו כזה שלמרות התקציב הדל והעלוב, יודע את העבודה שלו.

evilplate

New member
הגרסת מגסון של הפס3 זה עדיין מגסון לא? חחחח

החומרות נהיו מסובכות מדי בשביל לגנוב אותן כמו שהיה עם ה NES אז, בגלל זה מגסון תמיד נשאר מגסון גם אם מחקה את הפס3 :)
&nbsp
וכן היה ברור שהפס4 תעקוף את ה NES, לדעתי היא תעקוף גם את הפס3 והפס1, רק את הפס2 לא אבל סוני בדור הזה בטח כבר עשתה הרבה יותר כסף מהפס4 ממה שהיא עשתה לאורך כל הדור של הפס2 וזה מה שהכי חשוב מבחינתה.

חחחח כן :) עוד זכורים לי סיפורי האימה של אנשים שקנו פס3.

בתקופת ההשקה במחיר מציאה שהם חשבו לעצמם ב50-80 דולר פחות ממחיר ההשקה וקיבלו את המגסון סטיישן הזה מתוך אמונה שלמה שהם מקבלים פס3 של ממש.

בגלל זה אמרתי שלדעתי המגסון זו הקונסולה הכי נמכרת בכל הזמנים.
כי היו לה כל כך הרבה קונים בהיסטוריה מאנשים כמו ההורים שלנו שלא הבינו
למה הם קונים קונסולה שהרסה להם את הטלווזיה (אצלנו בבית המגסון אשכרה הרס את הטלווזיה לא צחוק )

ועד אנשים שנפלו קורבנות תמימים למגסון במשך הדורות חחח במחשבה שהם קונים קונסולה זוהרת יותר.

אני זוכר כל מיני מודעות שראיתי שהייתי ילד בסגנון "הצעקה האחרונה במשחקי טלווזיה"

ואתה רואה פלייסטישן 1 עם חריץ קלטות.
וזכורה לי אפילו מודעה של מגה דרייב עם הדבר הזה.
זו בטח באמת היתה צעקה חסרת תקדים למי שקיבל את זה ליומלדת.
זוועה אחי.

וכן עקפו את הNES אבל וואו בשלב הזה? זה מרשים.להיות מקום 2 לפלייסטישן 2 זה מכובד בטירוף.
הPS4 תכף עוקף גם את ה3DS שזה בכלל הישג חסר תקדים.

evilplate

New member
לדעתי בזמנו החלפתי איזה 4-5 מכשירי מגאסון

אבא שלי קנה כל פעם דגם וניסינו את מזלנו ואחרי שבוע שבועיים כבר היה נהרס, לא יודע איך הדבר הזה הופץ ככה בצורה חוקית ונרחבת ככה בארץ, איך רואים שאנחנו מדינה שכונה כשמכשיר פיראטי צרוב בתודעה של כל כך הרבה ילדים פה כמכשיר לגיטימי.
&nbsp
בטח אם תדבר אם אמריקאי על משחקי וידאו והוא יעלה זכרונות מה NES ואתה תספר לו על המגסון שעליו שיחקת גם מריו, גם דונקי קונג ועל עוד 2000 משחקים שבאו על קלטת אחת!! (שזה בערך 4 משחקים שהופיעו בוואירציות קצת שונות) הוא יחשוב שנפלת מהירח :)

למעלה