ות

תכלס. הייתי נרשם לשירות של EA.

הוא לא יקר ומשחקים טובים שלהם מגיעים אליו די מהר. זה באמת דפוק שסוני לא נותנים לנו את השירות הזה, כאילו אם אתם לא משקיעים בפלוס מה מפריע לכם שמישהו אחר ישקיע בנו?

וזה לא שEA הלכה וחתמה עם מפיצות אחרות שיביאו משחקים לשירות שלה.
זה רק המשחקים של EA אז עוד יותר מה איכפת לסוני, מה EA עושים עם המשחקים שלהם.

כסף הם יקבלו בכל מקרה דרך תמלוגים על השירות.

אין ספק שמייק דאגו לפצות טוב טוב את הלקוחות שלהם על הקרנבל שהיה על חסימת המשחקים המשומשים.

לא רק שאפשר לשחק בוואן על משומשים ויש תאימות לאחור, יש גם את השירות הזה ובקרב בוקס מקורי בחינם, הם הלכו אקסטרא מייל,והוואן הפכה מהקונסולה שהיתה אמורה הכי לחסום אופציות בפני הגיימרים היא הפכה לקונסולה עם הרבה אופציות לשחקנים.

כמו שאמרת יש מקומות שכן צריך לתת להם קרדיט.

evilplate

New member
ואני לא הייתי נרשם P:

אבל כמו שאמרת אין סיבה שימנעו מ EA לּהציע את המשחקים שלה למי שרוצה, מה רע בזה מבחינת הגיימר שיהיו יותר אופציות? זה לא מונע מאף אחד לקנות משחק AAA ב 60$ כמו שהיה רגיל תמיד, זה לא חוסם ולא מרע את התנאים, מקסימום משפר אותם למי שמעוניין בכך, אין בזה שום מגבלה.
&nbsp
אולי עוד הייתי קונה את זה אם לסוני היה שירות פלוס אגדי והיא לא היתה רוצה להגיע למצב שכל אחת מרימה פלוס משל עצמה ובגלל זה פוגעת בפלוס של סוני, אבל מן הסתם הסיבה הזו מגוחכת עם איך שהשירות נראה לאורך הדור הזה.
&nbsp
שמעתי על פאנטום דאסט הזה אבל אף פעם לא התעניינתי מספיק, סיפור מעניין מאחוריו דווקא, מוזר שמייק התאמצה כל כך בשבילו, אם אני לא ממש מכיר אותו קשה לי להאמין שהיה יוצא להם להיט ענק במיוחד, עם כל הצניעות P:

הוא די מתאים לחזון משחקי ה"סרביס" של מייק :)

כאילו התכנון היה שהוא יהיה משחק מולטיפלייר תחרותי עם המון קלפים וחפצים שאפשר לקנות לדמות שלך.

למען האמת, ממה שהמפתחים של הריימיק סיפרו מייק רצו גם סינגל מאוד מושקע בריימיק וגם צד תחרותי מושקע אבל בגלל שהם לא באמת היו מוכנים להשקיע באמת כספית בשני התחומים כאחד, המשחק נפ

אני מסכים שלא היה יוצא להם להיט, זה נראה משחק מאוד נישתי ולא סתם הוא לא משך אותנו בתקופה של האקסבוקס המקורי וכאלה.

אה, והמשחק היפני שאני מדבר עליו.

Phantom Dust מהבוקס המקורי. אולי אתה זוכר שמייק עבדה על ריימיק רציני שלו לONE והם ביטלו את הריימיק (כמו כל דבר שהם עושים חחח)

אז במקום זה מה שהם עשו זה את מה שאמרתי.וזה מאמץ כביר מצידם אני מניח
שמראש הם בחרו בריימיק לאופציה א' כי לשחזר את קוד המקור שאבד זה יותר מסובך מהריימיק מבחינה טכנית חחח. ופה הם גם הצליחו בשיחזור וגם שיפרו.

אבל היו להם ציפיות גדולות מפנטום הזה. הם שאפו שהוא יהפוך לEsports של ממש עם אליפויות ומה לא, בטח זו הסיבה שהם השקיעו כל כך ברימאסטר הזה.

ונראה שזה לא הלך להם, מליון אנשים אמנם שיחקו ברימאסטר אבל לא נראה שזה הפך ללהיט.

הנחות גדולות בPSN האמריקאי.

ההנחות הם 50% מהמחיר בלי פלוס ו75% עם פלוס.אלה נחשבות ההנחות הכי שוות אבל יש הרבה יותר משחקים מאלה.

Rachet and Clank - $7.99
Mad Max - $7.99
Killzone Shadowfall - $5.99
Shadow of Mordor GOTY - $3.99
God of War 3 Remastered - $3.99
The Last of Us: Left Behind (Standalone DLC) - $3.99

אני ממליץ בחום על הריימיק של Rָ&C אחד הטובים של הפס4.
ליתר ההנחות
https://store.playstation.com/#!/en-us/mid-year-sale/cid=STORE-MSF77008-MIDYEARSALELP
עדכנו מה אתם קונים אם בכלל :)

הוא היה שווה את זה גם במחיר מלא אז בהחלט
אלא אם כן

מקס הזועם עושה לך את זה יותר
.

משחקי הפלוס ליולי 2017.

חודש טוב, הבעיה שיש לי כבר את UD (למה קניתי אותו, למען השם, פעם אחרונה שאני קונה משחק דמוי TT כולם מגיעים לפלוס)

משחקי הכס בכלל לא בא לי עליו כי הבנתי שזה משחק גרוע, לא?

evilplate

New member
אם אהבת את הסדרה אז הוא די חביב

לא אחת מיצירות המופת של TT אבל עדיין מהנה בשביל מה שהוא, חובבי הסדרה לדעתי יהנו מהדמויות והסיפור צד גם אם הוא לא באמת מדגדג את הרמה שם...
&nbsp
שווה לתת ניסיון.
&nbsp
חוץ מזה החודש עצמו מעולה (ביחס למה שהתרגלנו עד עכשיו) רק בזכות UD לבדו, סוף סוף משחק AAA וברמה טובה, אם זו תהיה מגמה וסוני מעכשיו יחלקו בכל חודש משחק AAA אחד לפחות אז אני נרשם בחזרה.

אני ממש מקווה, אבל החודש הזה מזכיר דפוס של החודשים הקודמים

שסוני "ננעלת" על ז'אנרים מסוימים חודשיים ברציפות. פעם שווטמאפים חודשיים פעם משחקי point and click חודשיים, ופעם משחקים סטייל TT חודשיים.

נקווה שזה שיפור באמת, וזה לא פשוט כי אין באמת משחקים ממש גרועים בז'אנר הזה.

אני אסמן את המשחק של משחקי הכס אם אתה אומר שהוא חביב, לא השתגעתי על הסדרה ברמות שרוב האנשים השתגעו עליה (יותר טיפוס של המתים המהלכים) אבל אהבתי מספיק לנסות את זה.

מעצבן אותי שעד שיש חודשיים טובים יש לי את המשחקים שהם נותנים.
מימלא אני תקוע עם הפלוס הזה לתמיד בגלל האונליין אז אני ממש מקווה שזו תהיה מגמה באמת.

מבחינה תיאורטית השיפור בפלוס אמור להגיע השנה. סוני הרי אמרו שהם יעשו דברים כאלה כדי להגדיל את המנויים של הפלוס, ויש את התחרות (העלובה) של האקסבוקס פס.

וסוני תצטרך מתישהו להשקיע בפלוס כשהPS4 יפסיק למכור ברמות המטורפות שהוא מוכר וזה יקרה מתישהו (בנתיים הוא עקף את המגסון שזה די הישג בזמן כזה)

evilplate

New member
עקף את המגסון??

המגסון זה לא מכשיר פיראטי שהוא בעצם היה NES פרוץ?
&nbsp
גם היו לו המון ״יצרנים״, בעצם כל מני חאפרים שניסו לגנוב מנינטנדו, איך בדיוק עקבו כמה הוא מכר?
&nbsp
אני גם מקווה שהחודש הזה הוא סוג של שינוי עבור הפלוס ומעתה נראה שם שיפור חד, אני בטוח שעדיין יש הרבה שחקני סינגל שהמולטי לא מעניין אותם שהיו מצטרפים לפלוס בשביל משחקים טובים כל חודש והנחות בחנות.
&nbsp
וקצת אוף טופיק בקשר למהלכים אבל לדעתי כבר כמה עונות היא די חלשה כשהאחרונה היתה בכלל די זבלונית עם המון בלבולי מוח ופילרים ומשיכות זמן, אם אני לא טועה זה גם מתבטא ברייטינג שלה והרבה נטשו במהלך העונה הזו ומי יודע כמה בכלל יחזרו לבאה אחרי שהפרק האחרון היה די רע.
&nbsp
לא יודע איך אפשר להשוות אותה למשחקי הכס שנמצאת לדעתי באטמוספירה אחרת לגמרי, אבל על טעם ועל ריח :)

אפילו לדעתי המתים ירדה ברמה.

אני שונא את נייגן בדם, הוא לחלוטין הרס לי לא מעט מהקסם.

לא סיימתי לראות את העונה האחרונה (יש לי חצי עונה להשלים, וזה כמובן מעיד על זה שהם ירדו ברמה כי את יתר העונות גמעתי בשקיקה)

אבל אפילו במצבה הנוכחי לדעתי המתים>משחקי הכס, אבל היי אני אוהב משחקי הכס זה לא שאני שונא את זה :) אני פשוט לא מצליח לעוף על זה כי זה עדיין פנטזיה. (שאני לא משוגע על זה)

evilplate

New member
סבבה אם אתה לא מתחבר לפנטזיה אז ברור

אבל לדעתי המתים כבר משעממת לא מעט זמן כבר, מרגיש כמו זיוני שכל וחפירות ריקות רוב הזמן, ובתכלס כבר נמאס שכל עונה הם מגיעים לחור חדש, הכל משתבש כמובן ואז הם נודדים לחור חדש וחוזר חלילה, חסרה לי כבר מטרה ומשמעות גדולה לכל זה.

כן, זה חוזר על עצמו אבל זה גם מציאותי לדעתי

אני די בטוח שבמצב של אפוקליפסה זומבית אנשים היו נודדים ממקום למקום.
כי בתכלס אפילו צבא לא היה יכול למגר אותם כמו שהם מופיעים בסדרה.
ואני גם די בטוח שאנשים יכולים להיות כאלה חרא שהם יהרסו לאחרים את החיים במצב הזה.

אבל אני יכול להבין למה זה יכול לשעמם כי זה הפך לצפוי.
מה שמפריע לי אישית זה זמן המסך המטורף שנייגן מקבל מאז שהוא הגיע
זה חורג מעל כל מה שציפיתי.אפשר לקרוא לסדרה בשלב הזה "יומנו של נייגן"
ולסגור עניין.

הסדרה הזו עדיין מוכיחה שהאדם הוא הדבר הכי מסוכן בעולם,יותר מזומבים יותר מהכל ואני עדיין מרגיש שהם מתייחסים ברצינות הראויה (בנתיים) לעולם המרתק שהם יצרו.

(אולי זה ישתנה אחרי שאראה את סוף העונה הזו חח)
אבל כן אני מבין למה זה לא לכל אחד. חבר טוב שלי אמר שהוא הגיע למסקנה הזו שהסדרה חוזרת על עצמה ולא בשבילו כבר בעונה הרביעיית למשל חח.

מעניין מאוד לבדוק את אחוזי הרייטינג, לא עשיתי את זה מפחד לספוילרים לחצי עונה שעוד לא ראיתי.

מישהו 2

New member
הם מותחים את העונות כמו מסטיק

מתוך כל הפרקים שיוצאים בעונות האחרונות אפשר היה לראות את הפרק הראשון, את הפרק האמצעי ואת הפרק האחרון ואתה לא תפספס הרבה מעיקר הסיפור.

לגבי ניגן , האמת שאני ממש אוהב אותו והוא הסיבה היחידה שהחזיקה אותי במהלך הצפייה של העונה האחרונה.
כל רגע שלו על המסך היה חביב בעיניי. השחקן שמשחק אותו לדעתי מושלם לתפקיד, ואת החיוך הזדוני שלו אי אפשר לשכוח חח

*נמחקו מכאן דברים מכיוון שאמרת שלא צפית בחלק השני*

evilplate

New member
אין לי הרבה מה להוסיף על הדברים של מישהו 2

וגם אני מרגיש שהרגעים המעניינים המעטים העונה היו קשורים לניגן, בלעדיו בכלל לא היה טעם לכל זה.
&nbsp
לדעתי סדרה נמרחת מדי שיש לה מקסימום חומר ל 4 פרקים שמורחים על 16, שלא לדבר על כל הרגעים המטומטמים העונה, זה ממש הרגיש לעיתים כמו זבלון זול שהייתי מצפה לראות ב 3 בלילה בערוץ הסרטים הישן בכבלים.

באמת? חחחח לדעתי ניגן הכי דירדר את העונה לרמה של

סרט אימה נחות. נראה שכולם מאוהבים בניגן חוץ ממני, השחקן הכותבים, השחקנים והצופים :(

אין אחרי הביקורת שלכם על המשך העונה/העונה. אני הולך להשלים את כל הפרקים.
(זה לא שלא היו דברים אולטרא מפגרים העונה/במיוחד השבי של דרייל, היה מפגר ברמות)

אבל נראה לאן זה יגיע בסוף.

evilplate

New member
יאללה תעדכן מה אתה חושב :)

ויש קטעים הרבה יותר זבלוניים מהבריחה של דריל.
&nbsp
אם אתה לא קופץ מגג אחרי הפרק של טארה והאמזונות אל תקרא לי Evil

למעלה