ות

כ!!ן גם אבא שלי החליף לנו!

וזה אחרי שהוא הרס לנו טלווזיה אחת כאמור.ואני זוכר שהיה מאוד מוזר לי איך המגסונים נראים כל כך שונים אחד מהשני.

אחד המגסונים שלי הגיע עם שלטים אלחוטים על בטריה או משהו כזה וזה היה כל כך נוח. כאילו זה עבד מן הסתם בצורה פרמיטיבית של שלט טלווזיה והגלאי של זה היה גלוי לעין אבל זה עבד.

ואני זוכר שכשהיה לנו מגה דרייב לא הבנתי למה פתאום שוב יש חוטים אם המגה דרייב היה הרבה יותר משוכלל ממנו.

וזה הזוי במיוחד כי אפילו לפלייסטישן 2 לא היה שלט אלחוטי על דיפולט.
המגסון הזה היה כל כך הזוי שבתחומים מסוימים הוא עקף את זמנו.

וכן הוא היה נפוץ בטירוף אחי. לדודה שלי היה פטיש למריו 1 והיא סיימה אותו 50000 פעם.ואני זוכר שאפילו ב1999-2000 היא קנתה לעצמה מגסון וסיימה את מריו שוב בפעם המליון כמה ימים אחרי שהיא קנתה אותו.

כלומר אפילו בשנים האלה היה אפשר למצוא אותו בכל חור גם אם רק אנשים מוזרים חיפשו אותו חחח.

חחחח הקטע של קלטת מגסון עם 2000 משחקים שכולם זה מריו ברוס 1 טנקים, דוקטור מריו היה אחד ההזווים.

זה מזכיר לי משהו. שהייתי ילד היה לי בגיימבוי קלטת מזויפת סינית אבל עם 27 משחקים אמיתים לא 4 משחקים בוריאציות שונות.
נ
היה לי הכל שם מלך האריות מריו. טניס דרדסים, פיפא 97 קיצור כל הליינאפ ששווה משהו.

ואיזה ילד גנב לי את זה (השאלתי ממנו צבי הנינג'ה והוא לא החזיר לי כמובן)
וכמובן שהתבכיינתי לאבא שלי שגנבו לי את זה ושזה באסה ולא מחזירים לי.

והוא אמר לי כזה "זה לא כזה נורא, היתה לך קלטת עם 27 משחקים שהם אותו משחק ב27 וריאציות " משהו כזה.

ושהסברתי לו שזה אשכרה היו משחקים אמיתים לשם שינוי הוא היה פשוט בהלם חחחח.

evilplate

New member
איזו נוסטלגיה הזכרת לי את המשחק טנקים הזה

אין אחד בעולם שהיה לו מגסון ולא שיחק בטנקים, זה היה יותר נפוץ ממריו נראה לי הדבר הזה

&nbsp
לא ברור למה המשחק הזה ככה התקמבן ונכנס לכל אוסף של 10000 משחקים על קלטת אחת שיש, הוא לא היה רע או משהו (יחסית) אבל נראה לי רק בארצות המגסון מכירים את החרא הזה, תדבר עם אנשים שגדלו על NES נורמלי ובטח לא יהיה לרובם מושג מה הקטע של הטנקים P:
&nbsp
והצחיק אותי הקטע עם אבא שלך שהיה בהלם שכולם היו משחקים שונים, גם אני קצת בהלם שדבר כזה קיים חחח

המשחק טנקים הזה היה כזה מסריח

אני שנאתי את זה וכל האחרים אהבו לשחק בזה שעות. היה לזה רק מאפיין אחד ממש מגניב שהיה אפשר לבנות שלבים משל עצמך אם אני זוכר נכון? אני זוכר משהו כזה שהעיף לי את המוח מרוב שהיה מגניב.

הזכרת לי שוואלה באמת אחי אף פעם לא ראיתי אזכור אחד של הפאקינג טנקים הזה בשום אתר גיימינג נורמלי, ואפילו לא מוזכר בשום רשימה של משחקי NES קלאסים.

אז לקח לי 5 דקות לגלות ש....

זה משחק שבמקור יצא רק לNES היפני (שהמגסון שלנו השתמש בקלטות המרובעות שלו וזה מסביר למה הרבה מהארט היה אנימה גם אם לא ידענו שזה אנימה)

ובקיצור המשחק הזה בחיים לא הגיע למערב חוץ מכמה מדינות שבהן הוא הופץ בקלטת של 99999 משחקים, עם מגסון.שם הוא הפך לפופלארי בטירוף.

מסתבר שחוץ מאיתנו הוא היה פופלארי ברוסיה, רומניה, ספרד, דרום אפריקה, ברזיל, פולין ארגנטינה, סין, ואולי שכחתי עוד כמה מדינות חחחחח.
כמובן שבכל המדינות האלה שהזכרתי גם היה מגסון חחח.
ברמות שאצלנו.

מעניין כמה למגסון הזה, יש מקום בתדמית השלילית של משחקים אצלנו
או שכנראה קיבלנו את המגסון כי החברה שלנו מזלזלת במשחקים חח.

בנוגע לקלטת.... אני בטוח שגם המאנייק שגנב לי אותה היה בהלם שיש דבר כזה, והיום כמובן לא מפתיע אותי שהוא גנב לי אותה אחרי שהסכמתי להשאיל תמורה לפאקינג צבי נינג'ה.

כאילו היה בפיפא 97 את נבחרת ישראל עם דגל של המדינה והכל!
הוא בטח לא האמין איזה מזל יש לו.

evilplate

New member
חחחח זכרתי אותו כלא רע יחסית

אף פעם לא היתה לי ממש סבלנות אליו, אבל בתור ילד זכרתי שהיה נראה די טוב ובשביל ילד הרבה פעמים זה המדד למשחק לא רע.
&nbsp
וכן אם אני לא טועה יכלת לקחת כל מני ריבועים עם מכשולים כאלו ולהרכיב שלב, נוסטלגיה למרות שזה די זבלון :)
&nbsp
תודה על התחקיר המעמיק שהרצת, כמה מפתיע שרק במדינות שכונה לרוב מכירים את המשחק הזה

חחחחחחחחחח גם אותי הרג מצחוק

שרק מדינות שכונה מכירים את המשחק הזה.זה ברור כי בכל המדינות האלה נינטנדו לא חשבה שהן אפילו ראויות לסניף רשמי.

evilplate

New member
חחחח אין פלא שנינטנדו לא באו לפה

נראה לי הם הבינו לבד שהישראלים יעדיפו את המגסון הפיראטי על פני ה NES שלהם, לא היה סיכוי שהם היו עומדים בתחרות.

Valkyria Revolution נקטל ׁ(ממוצע 60)

ההמשך של ולקריה מהדור הקודם.המשחק נקטל בעיקר כי יש בו יותר מדי קטעי עלילה ארוכים ומעט מדי גיימפלי, כאילו לפי מה שהמבקרים אומרים זה 90% אנימה שצופים בה 10% קרבות, ויכול להיות שגם זה נדיב מדי.

עוד משהו שהציק לחלק מהמבקרים זה שהמשחק הוא מיש מאש של אסטרטגיה ואקשן, המבקרים היו מעדיפים שהמשחק יהיה לחלוטין אקשן או לחלוטין אסטרטגיה במקום זה, קיבלנו חצי עבודה ומשחק לא מהנה במיוחד.

הדבר היחיד שהמבקרים משבחים זה את הכיוון האומנותי. חלק מהמבקרים
אהבו את העלילה אבל גם אלה שאהבו אומרים שהיא לא מצדיקה את המשחק.

קיצר משחק של 20 שקל כשאפשר יהיה למצוא אותו במחיר הזה.
שמתי 20 דקות ראשונות למי שרוצה לבדוק אם העלילה מעניינת אותו.

evilplate

New member
זו אותה מפתחת של המשחק המקורי?

אם כן אני מופתע שמפתחת שיצרה משחק שנחשב לקלאסיקה בדור הקודם התדרדרה ככה, חבל מאוד.

הצוות הזה תמיד יהיה אגדה בJRPG :) כנראה לא קיבלו תקציב.

הם אחראים לכמה מהקלאסיקות הכי גדולות בהיסטוריה
פנטזי סטאר 4

כנראה בגלל שהמשחק הזה התחיל פיתוח לפני שהמערב "גילה את יפן מחדש"
אז סגה לא השקיעו בפיתוח שלו.

עכשיו שהמערב/אנחנו חזרנו להיות שוק יציב למשחקים יפנים אני בטוח
שלא רק המפתחים האלה גם סגה בכללי עומדת לחזור לגדולתה כמפתחת/מפיצה.

רואים את זה כבר עם יאקוזה :)

אבל כן עדיין מבאס שהם לא הצליחו להוציא משחק נורמלי למרות הכל.

משחקי הגולד לחודש יולי 2017.

עם משחקים כאלה למה לטרוח להפעיל שירות כזה?
לפחות סוני נתנו משחקים נורמלים בחודשיים האחרונים.
למרות שגם הם בדרך כלל זוועת עולם בפלוס.

נראה לי שהיום הם מכריזים על משחקי הפלוס ליולי אז נראה מה יהיה שם.

evilplate

New member
וואו איזה גרוע

שוב מייק מראה עד כמה היא באמת נלחמת כדי להציע אלטרנטיבה ראויה לסוני, גם אם נעשתה פאשלה ואין לה עדיין בלעדיים משלה להראות, במינימום אתה מצפה שבשירות גולד היא תביך את סוני ותביא משחקים שיגררו אינספור דיונים על כמה המשחקי גולד עדיפים מהפלוס וכו׳ אבל איפה, אפילו בפלוס עם כמה שסוני ירדה ברמה ושמה קצוץ ביחס לדור הקודם היא מביכה את מייק ומציעה ליינאפ עדיף יותר.
&nbsp
גם רואים עד כמה מייק לא בקטע של להלחם באמת בסוני כשהיא קבעה את המחיר של הסקורפיו על 500$, כולם חשבו שזה אולי יהיה הנשק הסודי שלהם ושהסקורפיו יתומחר כמו הפרו ככה שהרבה יתפתו לקנות חומרה טובה יותר באותו המחיר או קרוב גם אם זה אומר לוותר על הבלעדיים של סוני, אבל מבחינת מייק הם כבר לא מנסים להלחם יותר מדי בסוני מבחינת שליטה בשוק, הם יותר בקטע של לצאת כמה שיותר ריווחיים מהבסיס משתמשים הקטן יותר שלהם וזהו.
&nbsp

כן חחח! ואיזה משחק הם מביאים לשירות סטייל נטפליקס? רזי 6

כאילו כמו שכתבתי לך באחת התגובות כאן אני עדיין שמח שמייק עשו את האקסבוקס Pass הזה כי יש מצב שסוני בכל זאת תרצה עכשיו לשפר את הפלוס יותר מתמיד כדי להביך את האקסבוקס Pass של מייק.

אבל כשאני חושב על זה, אם הנשק הסודי של מייק זה שירות סטייל נטפליקס שמציע לך את רזי 6 חחחחח,אז משחקים כאלה ואבדנו.

ואגב מייק היא בערך החברה היחידה שיכלה לתמחר את הסקורפיו במחיר של הפרו בלי להרגיש את זה בכיס, זה גרושים בשבילם והם לא משתמשים בגב הכלכלי העצום שלהם כיתרון.

כמו שאמרת הם לא בקטע של להילחם, הם מבינים שהדור הספציפי הזה אבוד.
ונראה לי שעם המחיר הזה של הסקורפיו הם בעיקר מנסים לפתות חלק מבעלי

הONE המקורית ששוקל לעבור לסוני עם הפס4 פרו. אבל זה לא ממש יפתור להם את הבעיה כי זה לא שאפשר לשחק את ספיידרמן החדש על הסקורפיו הזה.

אף אחד לא ישכנע אותי שאחרי כמות הצפיות של ספיידרמן ביוטיוב, שהמשחק הזה לא עורר קנאה גם אצלי בעלי הPC וגם אצל בעלי הONE, הוא לא היה מגיע למספרים כאלה אחרת.

כאילו רק אלוהים יודע כמה בעלי ONE מתכננים לקנות פרו עם ספיידרמן שהוא מגיע, ורק אלוהים יודע כמה בעלי ONE כאלה היו מעריצים שרופים של שאדו על הPS2 ורוצים לקנות פרו בשביל הריימיק.

אני יודע שאם אני מתמחר שידרוג ב500 דולר. אני חייב לתת פאקינג אקסקלוסיבי
שיצדיק מחיר כזה.

כSteam הושק, כזכור לכולנו כל העניין הזה של חנות דיגיטלית וקניות דיגיטליות היו מדע בדיוני, אף אחד לא חשב שאנשים יסכימו לדבר כזה באותם זמנים.

היה צריך אקסקלוסיבי מדהים כמו Half life 2 כדי שאנשים יקפצו על הסירה של steam שהיתה נראת באותם ימים כהזויה ומוזרה.

אפילו לסוני לדעתי אין אקסקלוסיבי שיצדיק שידרוגון של 500 דולר, וגם הם חושבים ככה עובדה שהפרו לא עולה ככה :)

כאילו רק לדמיין אם ספנסר היה עולה לבמה ואומר Half life 3 אקסקלוסיבי לסקורפיו,כמובן שזה לא היה משנה את גורל הוואן, אבל וווא אנשים היו מתחילים
לראות את מייק באור אחר לגמרי (וברור שהם היו לוקחים את E3)

וברור שמבחינתי האקסקלוסיבים של סוני לוקחים את Half life 3 בכל יום
אבל אני מדבר רק מבחינת אימפקט :)

evilplate

New member
מסכים איתך לגבי הכל

מה שכן אתה צריך לתת קצת זמן לשירות Pass הזה, הוא בכל זאת רק עלה והכל, מבחינת קונספט זה שירות טוב ומגמה מבורכת והלוואי וגם סוני תיישר קו בסופו של דבר אבל ברור שהוא זקוק כרגע למשחקים יותר טובים.
&nbsp
אני מאמין שלטווח הרחוק מייק תספק את המשחקים הללו כי בכל זאת, הם רוצים שהשירות יצליח וזה באמת מודל טוב אז אם הם יראו שקצב ההצטרפות לא משביע רצון הם כן ישקיעו.
&nbsp
אל תשכח שזה לא כמו הגולד ופלוס שאנשים חייבים את השירות בשביל לשחק אונליין ככה שאפשר לשים קצוץ על המשחקים, פה הוא עומד בזכות עצמו והוא חייב להיות טוב בסופו של דבר.
&nbsp
בקשר לשאר הדברים כאמור אני מסכים, זה באמת מרגיש שמייק ויתרה על הדור כשרואים בכלליות את חוסר המאמץ שלה, היא לא הולכת לעשות פה מהלכי קאמיקזה וללכת על הימורים כספיים גדולים כדי לגנוב לסוני שוק, הם לגמרי במודל של נינטנדו של ״אנחנו מקבלים את זה שאנחנו לא מקום ראשון ואנחנו יותר נישתיים ואין מצב לאיים על סוני אז לפחות בואו נעשה אחלה כסף מהבסיס שיש לנו וזהו״

הייתי מסכים עם כל הטענות שלך כאן- אם....

לא היה לONE תמיכה לאחור באקסבוקס 360. במצב שיש תמיכה לאחור ב360 ההרגשה שלי היא שמייק פשוט השקיעה בטירוף בתאימות של משחקי ה360,
והם לא
החזירו את ההשקעה, אז מה הם עושים? הם מנסים לדחוף לאנשים משחקי דור קודם בשירות הזה לגרום לאנשים לשלם לה כסף ע משחקי דור קודם , במקום שהם יקנו עותק פיזי באיזה 2 דולר

המשחקים של הONE עצמו בשירות לדעתי ישארו מעפנים/בינונים של ממוצע 7.
או סתם לגו
.

כמובן שאני אשמח לטעות, אבל יש לי הרגשה חזקה שמייק פחות מנסה לתת פה אלטרנטיבה רצינית לפלוס/גולד

ויותר מנסה למכור תאימות לאחור בהסוואה של "אנחנו מפנקים אתכם "

עכשיו, אין לי בעיה עם זה שאנשים יהנו ממשחקי 360 על הONE שלהם, גם אני משחק ברימאסטרים פה ושם, ולא שיחקתי בכל משחק טוב בדור הקודם, אני לא בא לשלול לחלוטין את הערך של זה, אבל אי אפשר לבנות על זה שירות משחקים וזה לדעתי הכיוון של מייק.

אם ייצא שטעיתי וזה הולך להיות הפלוס החדש של הדור הזה אני אחזיק ממייק בטירוף גם כי סוני תהיה חייבת לענות עם שירות מקביל משלה, וגם כי זה יהיה ענק מצד מייק.

אבל קשה לי להאמין שזה יהפוך לשירות ברמה של הפלוס.

evilplate

New member
צריך לתת להם קרדיט על התאימות לאחור

וגם על השירותים השונים והיוזמות שלהם כמו ה game pass הזה, הלוואי וסוני היתה לוקחת מהם דוגמא.
&nbsp
ברור שהפס4 שווה עדיין פי כמה כי עם כל הכבוד זה לא תחליף לבלעדיים אבל אם יש משהו שסוני צריכה לקחת ממייק זה את הקטע הזה.
&nbsp
בכל מקרה נחכה ונראה לאן השירות הזה הולך, אני מאמין בכוחות השוק ואם מה שהם יציעו שם לא יהיה אטרקטיבי מספיק לאורך זמן אז הקהל יאמר את שלו, הם לא ירוויחו מספיק ואז הם יהיו חייבים להשתפר.
&nbsp
בגלל זה אני מברך את היוזמה גם אם כרגע היא לא הכי אטרקטיבית, ברגע שהם עשו את הצעד הזה הם כבר עשו פה משהו חיובי ולטובת השחקנים שלהם.

לא שאני מגן על סוני בכל דבר אבל אני די בטוח.

שאפילו מייק לא היתה יכולה לעשות תאימות לאחור בין הפס4 לפס3. כאילו אולי רק הם, כי הם מוכשרים בזה ברמה שאי אפשר להתחיל לתפוס בכלל.

(הם עשו רימאסטר למשחק מהבוקס המקורי שאין להם בכלל את קוד המקור שלו, ויפנים בכלל פיתחו אותו אז עוד יותר קשה לתקשר איתם.ועוד עשו לו שיפורים גרפיים ובגיימפלי זה פסיכי ברמות קשות, שאין לך שום גישה לקוד המקור ואתה צריך לשחזר אותו )

ואפילו להם עדיין נראה לי שהמבנה של המעבד של הפס3 היה קשה מדי לחיקוי בחומרה הנוכחית.

מה שכן אחי, סוני יכלה כפיצוי על זה, לפחות לתת לנו אופציה לשחק
עם דיסקים של פס2 שעם זה הפס4 יכולה להתמודד בהחלט וגם להציע שיפורים מטורפים למשחקים האלה.

והנה באמת מייק הולכת להציע תאימות לאחור (לא מלאה) עם משחקים של האקסבוקס המקורי. לפחות פה סוני היתה צריכה לתת את זה גם.

מקווה מאוד שהאקסבוקס pass הזה ישתפר, פשוט לEA נגיד יש את השירות פלוס שלה בתוך האקסבוקס אז למשל הם נראה לי לרוב ישקיעו בשירות שלהם לדוגמא.

בכל מקרה אני מאחל למייק רק הצלחה בתחום הזה כדי שסוני ילמדו.

חסר לסוני, אם הפס5 יחייב פלוס בשביל תאימות לאחור ומייק תציע בחינם.

evilplate

New member
על איזה משחק בוקס יפני אתה מדבר?

וכן אולי אפשר ״לוותר״ להם על החוסר תאימות לפס3 החייזרי, אולי גם זה שמייק תמיד הלכה על סוג של חומרות מחשב עוד מהבוקס הראשון משחקת לטובתה בנוסף לזה שהם תותחי תוכנה, אבל כמו שאמרת איפה הפס2 או לפחות הפס1?
&nbsp
ברור לך שזה מריח מסריח כאילו הם מנסים למכור לנו את השירות של ה NOW או משחקי PS1 ואולי גם 2 בעתיד שימכרו דיגיטלית, זה לא מרגיש שהם באמת מנסים אחי.
&nbsp
והם גם צריכים לאפשר ל EA להכניס את השירות שלהם, זה אף פעם לא רע לצרכן שיש יותר אופציות אז שיפסיקו לקשקש כאילו הם מגינים על השחקנים בכך שהם מונעים עוד שירותים כאלה, אפשר לחשוב כמה משחקי EA קיבלנו בפלוס בזכות זה שסוני דאגה לנו והתעקשה לחסום את השירות שלהם.

למעלה