ות

evilplate

New member
אני דווקא אוהב סיפורי Origin כאלו

היה נחמד להתחיל את הסיפור כפיטר פארקר ולהיעקץ ע״י עכביש, להתוודע לראשונה לכוחות וכו׳
&nbsp
לא יודע כנראה זה קטע שלי בעיקר :)

חחחח באמת? אבל זה כל כך לעוס אחי.

כאילו, אולי רק שיעשו את הקטע של העכביש בתור חלום או פלשבאק שפיטר נזכר או שהוא מגלה למישהו את הזהות שלו ואז משחקים את הקטע הספציפי הזה בזיכרון.

אבל כל הקטע עם הדוד בן, הקטע שהוא מתאגרף, ממש פחדתי מהמון שעות שאנחנו הולכים לבזבז על הקטעים האלה.

evilplate

New member
לעוס אבל מתי שיחקת את זה במשחק?

זה נשמע לי מגניב מאוד להתחיל כפיטר פארקר בתיכון את המשחק סטייל הפתיחה של LiS אבל עם טוויסט שאחרי חצי שעה אתה נעקץ ע״י עכביש ועובר את כל התהליך הזה (ועם כמה שיותר גיימפליי וכמה שפחות סרטוני מעבר), לי נשמע ממש מגניב במשחק מושקע שכזה.
&nbsp
עד עכשיו בכל משחקי גיבורי העל ישר התחלת כגיבור על, אולי בקולנוע זה חרוש אבל בגיימינג זה מקורי :)

יש משהו בזה אחי, אני פשוט רוצה לרחף עם הקורים

כמה שיותר מהר חחח :) וגם כדי שבמקום שיבזבזו זמן בלהראות לנו דברים שאנחנו כבר יודעים על הדוד בן ועל "כוח גדול אחריות גדולה"
הם ישקיעו זמן בלהראות לנו ספיידרמן בוגר יותר :)

אבל אני מודה שזה יכול להיות מיוחד כפתיחה למשחק :)

evilplate

New member
אז קיבלת מה שרצית. ברור שהרעיון שלי כבר לא יקרה במשחק הזה :(

קראש בנדייקוט מוכר יותר טוב מהוריזון באנגליה בהשקה.

למעשה קראש בנדייקוט הוא המשחק שמכר בהשקה שלו הכי הרבה באנגליה
חוץ מghost recon wildlands וגם זה רק כי כוללים את מכירות הPS4 והאקסבוקס וואן והמחשב ביחד, וקראש עשה את זה ביומים בלבד.

מדובר בנתוני מכירות מטורפים, אקטי כבר הגיבו ואמרו שהתשוקה לקראש מטורפת כלומר המכירות האלה זה לא כל הסיפור וכנראה שגם בארצות הברית הוא מוכר כמו שועל.
אמזון אנגליה גם טוענים שהוא המשחק הכי נמכר באנגליה ל2017 אצלם
(אם לא מחשיבים מכירות קולקטיביות של מולטיפלטפורום)

ואקטי כבר חושבים מה לעשות האלה עם הצימאון הזה לקראש.
:)

evilplate

New member
איזה מטורף

לא סתם אמרת לי אז בדיון שאנשים לא קולטים איזה מותג ענקי זה קראש ושהסדרה מהפס1 מכרה עשרות מליוני עתקים, אבל עם כל זה שהראית לי שמדובר במותג גדול לא ציפיתי לכאלו מכירות מטורפות, לא נראה לי שאף אחד חשב שהכח של קראש עדיין כל כך גדול כולל אקטיביז׳ן עצמה.
&nbsp
אבל שמע כבר שנים על גבי שנים קראש מככב קבוע בטבלת המכירות ב PSN בקטגוריה של הקלאסיים, אז כנראה גם הרבה בזכות החנות הדיגיטלית שהמותג ככה שמר על הכח שלו, זה הזוי שהוא ניצח את כל המשחקים הגדולים שיצאו עד עכשיו כולל זלדה, הוריזון, מריו קארט וגם משחקי מולטי גדולים כמו For Honor ורזי 7, רק טום קלנסי עבר אותו וגם זה בגלל שיצא על כל הפלטפורמות.
&nbsp
עכשיו בוודאות יצאו משחקים נוספים בסדרה, הם צריכים לדעתי לשמור על אותה גראפיקה ועיצוב ואותו סגנון משחק מסדרוני, אי אפשר להתווכח עם זה שאנשים אוהבים את הגיימפליי הפשוט והישיר שלו, כל הנסיונות לשנות את קראש מאז הפס1 כשלו, אין סיבה לשנות נוסחה כזו מנצחת ואהובה גם אם יש מיעוט שמתבכיין על זה שהסדרה יחסית רדודה ביחס למריו, שכל פלטפורמר יעשה מה שהוא טוב בו :)

כן אחי, אקטי בעצם גם אמרו.

שהם תהו אם האנשים בפורומים שצועקים "איפה קראש" אשכרה מייצגים קהל גדול שילך לקנות את משחקי קראש, או שמדובר בקבוצה קטנה ורעשנית של אנשים נוסטלגים, ולפי איך שהם ניסחו את זה לא קשה להבין שגם הם לא ציפו להצלחה כזו.

נראה לי שזה לא רק שהמותג ענק ושהחנויות PSN שמרו על הכוח של המשחק
(ברור שזה גם זה)

יש פה גם לדעתי את האלמנט הזה שמאז ימי הפלייסטישן 2 סוני לא שלטה ככה בשוק.

וקראש מזוהה כל כך עם הפלייסטישן שגם הוא זוכה לחזור לגדולתו כחלק מהקאמבק הגדול של סוני.

כלומר לדעתי זה ברור שאם הוואן היה הקונסולה המובילה בדור קראש לא היה זוכה לאותה ההצלחה.הוא היה מצליח ורווחי אבל לא ככה :)

אפילו לדעתי קנאק, רמז על הצימאון לקראש, פשוט לא היה קראש אז היו אנשים שהסתפקו בקראש.

אני יודע בוודאות שאם היו לי ילדים הייתי קונה קראש עוד היום לשחק איתם את "זה על פני קנאק לדוגמא :)

להכיר לילדים שלי מותג שגדלתי עליו, חלום.

וזה נראה לי משהו שהרבה אנשים בגילנו עושים :)
נוטי דוג צריכים להיות גאים במכירות של האוסף הזה גם אם הם לא עשו את הריימיק. הוא 1:1 ברמה שהם יכולים להיות גאים בעצמם.

וכן גם לדעתי קראש צריך להישאר במה שהוא טוב בו. הם יכולים לעשות ריימיק למשחק המירוצים הארקידי של קראש, או משחק מירוצים ארקידי חדש על קראש וככה נקבל את המריו קארט שלנו אבל לא מעבר לזה :)

בדיוק כמו שסוניק (לטעמי) צריך להישאר 2D כי אין לו הגיון ב3D.
(סוניק ממש משעמם שאתה מתחיל לחקןר שלבים ב3D ושלבי המהירות מעפנים מדי וזה פשוט לא עובד)

ככה גם קראש :)

Dragon Quest 11 מגיע למערב

חברת יחסי ציבור הולנדית, הדליפה היום שהיא אחראית על יחסי הציבור של המשחק, מה שכמובן אומר שהמשחק יגיע בקרוב למערב!! איזו התרגשות דמט.

אם יש סיבה אחת שאני נכנס כל יום לאתרי חדשות באופן כפייתי זה בראש ובראשונה כדי לשמוע על הדלפה/הכרזה כזו, אז מבחינתי זו ההכרזה הגדולה של השנה.

הזוי שסוני לא טרחה להכריז על זה בE3 באירוע שלה, זה אמנם לא היה מעיף
ראשים להרבה אנשים אבל בשבילי ועוד איזה אלף 70-100 אנשים זה היה עושה את E3 לחלוטין :)

מקווה שזה יופיע בPSX ביחד עם הרימאסטרים של שנמו, הדגמה חדשה של ספיידרמן, סופר סטריט פייטר 5 וכמובן המשחק של סאקר פאנץ.
יאללה סוני לעבודה!!@#
http://www.pushsquare.com/news/2017/07/pr_company_confirms_dragon_quest_xi_is_heading_west_on_ps4

למעלה