ות

evilplate

New member
לא יודע אחי אולי לך משחקי סולס הם קלים

אבל בתכל׳ס אי אפשר להתווכח שבשביל המון אנשים אם לא הרוב אלו משחקים שנחשבים למאתגרים ומענישים יחסית, לא סתם יצאה להם תדמית שכזו.
&nbsp
אבל מצחיקה ההקבלה בין קראש לסולס, נשמע כזה הזוי שהשועל החמוד הזה הוא הדארק סולס של הפלטפורמרים חחח

גם לדעתי משחקי הסולס יותר קשים מרוב המשחקים של 2007-2017

(אני אומר רוב כי יש כאלה קשים באמת כמו נגיד סופר מיט בוי ) הקטע הוא שמשחקי הסולס לפי דעתי היו מרגישים בבית בתקופה הPS1 ומטה מבחינת קושי.

מאז סוף דור הפס2 המשחקים לדעתי נהיו יותר מדי קלים אז אף אחד כבר לא רגיל למשחקים שמאתגרים.

באופן אישי לעניות דעתי משחק כמו קראש שזורק עליך 3 פסילות בתור התחלה
יותר מאתגר ממשחקי הסולס שמאפשרים גריינד שנותן לך להנמיך את רמת הקושי שלהם בדיוק לרמה שמתאימה לך.

אני לא יכול להתעלם מהעובדה שבגלל הרקע שלי (JRPG קשים) הוא יותר קל לי מהרוב, אבל עדיין קראש יותר מאתגר מנטלית בעיני.

כי אתה לא יכול לסמוך על מנגנון של גריינד שיהווה לך גלגלי עזר

אלה המשחקים הטובים ביותר שהיו בE3 לדעת המבקרים.

Best of Show
Super Mario Odyssey
(Nintendo for Nintendo Switch)
Best Original Game
Mario + Rabbids Battle Kingdom
(Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft for Nintendo Switch)

Best Console Game
Super Mario Odyssey

Best VR Game
Lone Echo
(Ready at Dawn/Oculus Studios for PC)

Best PC Game
Destiny 2
(Bungie/Activision)
Best Handheld Game
Metroid: Samus Returns
(MercurySteam/Nintendo for Nintendo 3DS)
Best Hardware/Peripheral
Xbox One X
(Microsoft)
Best Action Game
Wolfenstein II: The New Colossus
(Machine Games/Bethesda for PC, PS4, Xbox One)
Best Action/Adventure Game
Super Mario Odyssey
Best Role Playing Game
Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
(Level 5/Bandai Namco Entertainment for PC, PS4)
Best Racing Game
Forza Motorsport 7
(Turn 10/Microsoft Studios for PC, Xbox One)
Best Fighting Game
Dragon Ball FighterZ
(Arc System Works/Bandai Namco Entertainment for PC, PS4, Xbox One)
Best Sports Game
FIFA 18
(EA Canada/EA for PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)
Best Strategy Game
Mario + Rabbids Battle Kingdom
(Ubisoft Paris/Ubisoft Milan/Ubisoft for Nintendo Switch)
Best Family Game
Hidden Agenda
(Supermassive Games/Sony Interactive Ent for PS4)
Best Online Multiplayer
Star Wars Battlefront II
(EA DICE/Motive/Criterion/Electronic Arts for PC, PS4, Xbox One)
Best Independent Game
The Artful Escape
(Beethoven & Dinosaur/Annapurna Interactive for PC, Xbox One)

בקצרה, אין לי מה להתלונן שמריו גלקסי לקח את התערוכה מבחינת המבקרים וכל כך הרבה פרסים, אין משחק ראוי לזה ממנו בעיני.

אבל קצת לא ברור לי למה לתת למריו גם את משחק התערוכה וגם את משחק האקשן הרפתקה של התערוכה, זה בכלל לא הז'אנר שלו, ספיידרמן היה צריך בעיני לקחת את המקום הזה.

אם כבר רוצים לתת למריו עוד פרס, חוץ ממשחק התערוכה הוא היה צריך לקחת מוולף את הפרס של משחק האקשן, כי מריו בבסיס למרות שזה פלטפורמה זה משחק אקשן.(כן קשה להאמין אבל תחשבו על זה לעומק חח)

מישהו 2

New member
נראה לי שזה יצא ככה בצורה לא מכוונת

כשזה מגיע למריו, כמובן כל המבקרים נתנו ציונים טובים, כי אין מה להגיד עליו רע.
בהתחשב בסוג המשחק שהוא והקונסולה שאליה הוא משתייך הוא כובש את כל הציפיות.
&nbsp
כמובן שאין מה להשוות בינו לבין משחק כמו ספיידרמן מבחינה טכנית וגודל ההפקה.
אבל משחקים ברמה של ספיידרמן נשפטים גם יותר ברצינות (QTE! מערכת קרב של באטמן!).
&nbsp
בסכימה כוללת של ציוני המבקרים למשחק הקונסולה המועדף אני מאמין שמריו התברג מעצם מה שהוא מייצג.
אלא אם כן עברו אחד אחד וממש שאלו "מה משחק הקונסולה הכי מרשים שראית"
ואם שם הרוב ענו מריו אז זה בסדר, אבל קשה לי להאמין.
&nbsp

מריו הרבה יותר מכל המשחקים שבתערוכה בעיני כולל ספיידרמן

אני לא חושב שהמבקרים צבועים בנוגע למריו ונותנים לו לזכות על אוטומט.או שיש להם ציפיות נמוכות ממריו.:)

אני חושב שהרבה אנשים חושבים על את מה שאמרת, אבל זו מחשבה של אנשים שלא שיחקו במריו שנים ולא רואים לאן הסדרה הגיעה, נראה מה תחשוב אחרי שתשחק במריו אודיסי :) אתה תראה שתשים את המשחק ותר גבוה מהרוב המוחלט של המשחקים בתערוכה.

אני גם לא חושב שמריו לא נשפט ברצינות, בזמנו שיצא מריו סאנשיין ב2002 הוא די נקטל יחסית לסדרה הזו על המון בעיות.

וגם קל לי להאמין שרוב המבקרים אהבו את מריו גם כי הם בטח שיחקו אותו בתערוכה וגם כי מבקרים לרוב לא הפסיקו לשחק בסדרה כמו רוב האנשים כי יש להם את כל הקונסולות.

שוב, אין לי שום תלונות על מריו עצמו אחי, להפך הייתי חושב אישית שהיו עושים למשחק עוול אם לא היה לוקח את כל המשחק בסיבוב.

אבל לתת לו פרס שהוא אפילו לא בזאנ'ר שלו? מיאמוטו עצמו מגדיר את מריו כמשחק אקשן, אמנם אין יריות וכל מיני דברים.אבל אקשן הרפתקה?

אקשן הרפתקה בהגדרה זה, רזידנט איוול, אנצרטד, באטמן, ולרוב משחקי אקשן מגוף שלישי עם אלמנטים קלים של פאזלים.

ולא לתת לספיידרמן אפילו ייצוג בז'אנר שלו זה מעפן והזוי חחחח.
אולי מפריע למבקרים שהם לא שיחקו בספיידרמן.

evilplate

New member
נעשה לכם סדר

רק משחקים שהעיתונאים יכלו לשחק בהם היו מועמדים, ככה שטריילרים או הדגמות שנעשו ע״י המפתחים לא היו מועמדים ולכן זה מסביר למה ספיידי לא היה מועמד לכלום בעוד ש מורדור 2 כן היה מועמד...
&nbsp
כל זה כמובן לא מוריד דבר מהזכייה המוצדקת של מריו, עם דמואים או בלי זה משחק התערוכה המוצדק ללא ספק ומגיע לו לגמרי לזכות, דור שעבר זה הרגיש שנינטנדו קצת נחה עם מריו, כאילו עדיין יצאו משחקי מריו טובים והכל אבל זה הרגיש כמו לצאת ידי חובה, כי צריך מריו, לא כי היה להם משהו מעניין להציע.
&nbsp
מריו החדש נראה מושלם בתכלס, יצירתי, מגוון ומבריק עם המכניקה של הכובע, סיכוי טוב שהולך לצאת להם משהו בקליבר של גלאקסי 1+2, זה משחק התערוכה המתבקש עם כמה שאני אוהב את סוני.

אה אוקיי עכשיו הכל הגיוני בהרבה.

כי זה לא הגיוני שחלק מהמשחקים שהיו מועמדים יהיו ראויים יותר חחחח.
מריו כמובן מדהים, וכן זה נראה לחלוטין משחק ברמה של גלקסי.

הווי יו כמובן לא הצדיקה שנינטנדו תבזבז עליה מריו מושקע.

העיצוב של האנימה הזו נראה על הפנים האמת.

(לא צפיתי בזה אבל מה זה הגנריות העלובה הזו בתמונה ששמת חח)
והמשחק גם כן נראה זבלוני ברמות.

גיימפלי חדש מcode Vein.

נראה משעמם רצח. הסביבה ריקה מדי והמפלצת שנלחמים בה איטית מדי, אני מאוד מקווה שהם ידחסו הרבה מפלצות בסביבות האלה כי זה מה שצריך בשביל אתגר במשחק הזה.

אני נהיה פחות אופטימי לגביו, שזה חבל מאוד כי אני הרבה יותר מעדיף את הכיוון האמנותי שלו שנראה כמו אנימה על סדרת סולס, ובמובן מסוים חיכיתי למשחק כזה,ודווקא נאמקו מכולם לא יודעים להוציא חיקוי איכותי לדארק סולס?

שנמו 3 הולך להגיע לגיימסקום.

ונראה אותו סוף סוף :) ביחד עם זה שאנחנו הולכים לראות משחק טניס חדש ומושקע לדור הנוכחי בתערוכה, וביחד עם זה שיוצר יאקוזה אמר שנראה עוד חודשיים דברים מיאקוזה 7 וביחד עם זה שסוני הבטיחו נוכחות בגיימסקום.
הולך להיות לנו מעניין :)
בגיימסקום או בתקופה של התערוכה.

evilplate

New member
מגניב יש למה לחכות בגיימסקום

אבל לדעתי הם מפספסים הזדמנות גדולה אם הם לא מוציאים רימאסטרים לשנמו 1 ו 2 לפס4.
&nbsp
ברור לי שחלק גדול מהסכם הבלעדיות זה לדפוק אצבע בעין של מייק (כמו שצריך) ולגרום לכך שחלק משחקני הבוקס שמחכים להמשך שנים יצטרכו לעבור לפס4, אבל עדיין מדובר במשחק שלישי בסדרה על קונסולה שרוב הקהל שלה לא מכיר וגדל עליה בכלל, הם מפספסים פה קהל עצום ששמע על המותג אבל לא שיחק בו בגלל שאז קנה פס2 במקום דרימקאסט או בוקס, אפשר לאמר שהרוב הגדול של קהל הפס4 הוא כזה.
&nbsp
הם חייבים להוציא רימאסטרים גם אם די זולים ולא הכי מושקעים כדי שיוכלו להשלים את הסדרה, לא הרבה לדעתי יקפצו במקרה הזה לחלק השלישי, הוא המשך ישיר לסיפור שרץ והסתיים במתח לפי מה שאני יודע, סרטונים ביוטיוב להשלמה זה לא מספיק טוב במקרה הזה.
&nbsp
בכל מקרה עד ששנמו 3 בתכלס יצא בטח כבר תגיע הפס5 (שחסר לסוני שלא תהיה עם תמיכה לאחור לפחות לדור הפס4) אז לפחות שיתנו לנו להשלים את הסדרה עד אז, יש המון זמן.

היו שמועות שרימאסטרים לשנמו יצאו עוד השנה

:) וסגה רשמו השנה זכויות על המילה "שנמו HD " ואמרו שהם רוצים רימאסטרים.
אז גם אם הרימאסטרים לא יגיעו השנה אחי אני חושב שאנחנו עדיין במצב של 95%
לרימאסטרים בזמן הקרוב.

אולי סגה פשוט מחכים קצת שיראו דברים משנמו 3 ותהיה התלהבות כדי להוציא את הרימאסטרים שיש התלהבות מטורפת ולגרוף קופה יפה.

אולי אפילו נקבל משהו על זה בPSX ? זה נשמע כמו משהו שמתאים לPSX.
במיוחד אם הרימאסטרים האלה הם פס4/PC אקסקלוסיבים :)

אתה צודק לגמרי שזה חובה,לשחק בזה, יהיה כמו להתחיל לראות את המתים המהלכים מעונה 3 או משהו.

אני בטוח שהם יודעים שרובנו לא מכירים את העלילה והמשחק.אפילו בעלי הבוקס המקורי לדעתי לא כאלה הכירו את הסדרה,כי הם קיבלו רק פורט של שנמו 2.
כאילו אלה שקנו את הפורט גם כן נאלצו להתחיל מאמצע הסיפור בלי שום חיבור לדמוית.

העיקר שזו תקופה אחרת ואחרי הרווחים שסגה עשו מהפורט של ביונטה למחשב ממש לאחרונה, נראה לי שהם הבינו איזה כסף קל מחכה להם עם שנמו.

סוני יפן עובדים על IP חדשים.

סוני יפן הוא כמובן הענף בסוני שהביא לנו את משחקי ICO בלאדבורן (בשיתוף עם from ) הריימיק של שאדו (בשיתוף עם המפתחת ) סדרת GR, גראן טוריסמו.
וכן לצערנו גם קנאק וגם קנאק 2
.

אז החבר'ה האלה ויושידה בראשם עובדים על IP חדשים לפס4 כולל המשכים שכולם מצפים להם והמטרה היא לעשות כמות שווה של IP חדשים והמשכים.

כאילו יושידה לא מסתיר שיהיה המשך לסדרת אנצרטד נגיד, אבל מדגיש
שהתפנה להם זמן לחשוב על IP חדשים.

אחרי כל ההצהרות האלה של יושידה השקם וערב על IP חדשים וערמות של משחקים, לפני E3, במהלכה, ואחריה הוא בטוח מבין שהוא חייב לספק את

הסחורה בגדול, גם אם לא בPSX,הוא חייב להביא E3 מהסרטים בשנה הבאה לכל הפחות. כזו שלא רק תעמוד בכבוד אם זו של שנה שעברה אלא תתעלה עליה.

http://wccftech.com/japan-studio-starting-several-new-titles/

evilplate

New member
נשמע טוב :)

רק לא מבין מה הקטע להמשיך את אנצ׳רטד, זו בטח לא תהיה נוטי דוג וכנראה גם שלא ניית׳ן דרייק שכבר סגרו את הסיפור שלו.
&nbsp
מה כבר יש לעשות אז? למי בכלל אכפת בשלב הזה?
&nbsp
סוני כנראה חושבים שיש להם תרנגולת שמטילה ביצי זהב אבל הם טועים בגדול, שיראו מה קרה למייק בדור הזה, גם מותגי ענק (שבשיאם אף עקפו אז את אנצ׳רטד) כמו גירס והיילו ירדו מגדולתם, אין טעם בלחלוב מותג בכח כשהוא כבר עשה את שלו, הם עוד יראו איך משחק אנצ׳רטד ללא ניית׳ן דרייק ונוטי דוג ימכור.
&nbsp
גם אם לא יהיה פלופ תהיה ירידה חדה ואם הם ימשיכו בכח זה עוד יביא להם הפסדים, הם צריכים לדעת לפרוש בשיא אחרי ה DLC שבטוח יהיה מוצלח וזהו.

כן, אני גם לא רואה ממש טעם במשחקי המשך לאנצרטד אחי.

כאילו מהצוותים הקיימים סוני בנד, הם היחידים חוץ מנוטי דוג שיש להם ניסיון בפיתוח של משחק Uncharted כלשהו, ואני ממש לא רוצה שהם יעשו 5 uncharted אחרי days gone, כי אני רוצה שהם ישקיעו בסדרה החדשה שלהם.

ואם סוני תתן לחברה אחרת שהיא לא סוני בנד לפתח את זה (נגיד אלה שעושים את הרימאסטר של שאדו) זה בכלל יהיה משחק בינוני.

אבל אני חושב שבכל מקרה זה בלתי נמנע שיהיה Uncharted 5 כלשהו, גם אם לא ממוספר וכמו שאתה אומר אפשר לדעת מראש שהוא יהיה החלש בסדרה.
אולי חוץ מהמשחק ויטה.

אולי יהיה לזה סיכוי להיות משחק בסדר, אם זה יהיה משחק עם דרייק שמתרחש לפני המשחק הרביעי בין המשחקים האחרים.

פיטר פארקר הוא ספיידרמן כבר 8 שנים במשחק החדש

ככה שהוא מנוסה למדי ומכיר כבר את אויביו ואת היכולות שלו היטב.
אז מי שחשש כמוני ששוב נבזבז זמן על ההיסטוריה של ספיידרמן שכולנו כבר מכירים מגיל 5. אל דאגה.

מעבר לזה, המפתחים אמרו שמיילס מוראלס (בחור שחור, שגם הוא ספיידרמן במציאות אלטרנטיבית) יחשוף צדדים שלא הכרנו בפיטר.
(יש אנשים שחושבים שתהיה מערכת יחסים של מנטור ותלמיד בינהם, אני חושב יותר על קנאה של פיטר חחח)
(לא ברור אם מיילס מוראלס הוא גם ספיידרמן במשחק הזה, רק שיש לו תפקיד מרכזי בעלילה)

בעניין אחר, של ספיידרמן אבל גם מעניין המפתחים אמרו שמערכת ההתגנבות במשחק היא לגמרי מושקעת ושהיא אופציה מעשית לחלוטין בשביל להתמודד עם המצבים שספיידרמן נתקל בהם.

(יופי!)

למעלה