ות

אני די בספק אם זה יכול לקרות לנינטנדו אחי.

ככל שמתגלים פרטים חדשים על מה שקרה בסגה בדור הפס1 דרימקאסט.
זה ברור לי שהקריסה של סגה קרתה הרבה לפני שהיא הפסיקה לייצר קונסולות ולא רק בגלל המשחקים שלהם או האיכות שלהם.

מסתבר למשל שיוג'י נאקה (אחד מיוצרי סוניק והמתכנת הראשי של הסדרה)
למשל היה בסכסוך של כמה שנים עם יוצר שנמו, בגלל שיוצר שנמו לקח ללב
איזו הערה שיוגי' נאקה זרק לו על המצב של חטיבת הארקיד שלהם
(שיוצר שנמו עמד בראשה )

וזה רחוק מלהיות רק זה מתגלים כל כך הרבה מחלוקות וענינים של אגו בסגה באותם שנים שממש דפקו את המשחק סוניק שהיה אמור לצאת ב96 בחגים.
זו חפירה אמיתית לפרט את זה אבל אם אני אפרט את זה אני די בטוח שתגדיר את זה בתור הWTF הכי גדול שאי פעם שמעת לגבי יצרנית קונסולות גדולה.

פרט מעניין זה שסגה לא איבדה כל השנים האלה את הידע שלה בחומרה והיא הרכיבה ב2013 מחשב ארקייד שלא רואה את הפס4 והדור הנוכחי.

נינטנדו בעיני במצב אחר, חוץ ממיאמוטו אני לא חושב שיש בכיר בנינטנדו שיהיה נגד פיתוח לקונסולות ואני לא חושב שנשאר לו הרבה עד לפרישה.

מאז שמיאמוטו לא עושה קונטרולים לקונסולות אין הצדקה לנינטנדו שלא מפתחת לקונסולות.

נינטנדו יכולה לנצח בעיני להישאר מפתחת של קונסולות ניידות/היברידיות כל עוד זה מביא רוח, אבל זה טיפשי אם הם ימנעו מעצמם במצב כזה להוציא את המשחקים שלהם לסוני ומייק.

כי קהל שמעוניין בניידת יהיה מעוניין בה גם אם נינטנדו תוציא משחקים לסוני ומייק, 2 הקונסולות האלו עונות על צרכים שונים.

evilplate

New member
מעניין מאוד

כי הרי סגה התדרדרה משמעותית מבחינת האיכות אחרי שהדרימקאסט מתה וזה לא נראה כל כך מקרי, אבל אני סומך על מה שאתה אומר ונרחם עליך מלפרט פה הכל חחח
&nbsp
אולי באמת נינטנדו תהיה סיפור אחר אם ככה, אם זה נכון אז אני תומך במידה והמשחקים שלה כמובן יצליחו על הפלטפורמות האחרות וזה לא יוביל למצב של פשיטת רגל חלילה כי אף אחד לא קונה משחקי נינטנדו על פלטפורמות לא שלהן מאיזשהי סיבה.
&nbsp
ואני חושב שברגע שנינטנדו תוציא את המשחקים שלה לפלייסטיישן ולבוקס אז לא ישארו הרבה סיבות לקנות חומרה של נינטנדו בשביל המון אנשים למרות הניידות. אתה היית קונה בכלל את הסוויץ׳ אם כל המשחקים של נינטנדו היו מגיעים לפס4 (ובטח בגראפיקה משופרת, לא ברמה של מהפכה אבל זה יראה כמו רימאסטר של גרסת הסוויץ׳) אז היית בכלל טורח עם לקנות סוויץ׳? אני לא בטוח וכמוך יש עוד המון.

כל קונסולה חייבת איזה סיסטם סלר :)

אז נינטנדו תהיה חייבת לדעתי באמת להשאיר לניידות שלה איזה אקסקלוסיבי שיעשה אותה אטרקטיבית. בשביל זה הם יכולים להשאיר את פוקימון אקסקלוסיבי לניידות/להייברידית שלהם.

והוא לבד יזיז יחידות/פלוס כל המפתחות היפניות הקטנות שתומכות בנינטנדו בשוק היפני

אבל מריו וזלדה ומטרויד ופייר אמבלם ולמעשה רוב הליינאפ שלהם. ממש נפגעים מהאקסקלוסיביות, מריו וזלדה יותר מפסידים קהל. זלדה שבדרך כלל תקועה על מכירות של 4-5M יכולה תכלס להגיע לאיזה 7M. ומריו הדו מימדי בכלל יגיע לרמות של call of duty.

אני מסכים שבמערב זה יכול לפגוע להם בקונסולות ההיברידות שלהן אבל ביפן יש להם קהל שתמיד יקנה את הניידות כי אין להם בכלל עניין בקונסולות רגילות.

כריסטיאן וויטהד מדבר על סוניק מאניה (המפתח שלו)

הבן אדם ששיחזר מאפס לבדו (ושיפר) את המנוע של המשחקים המקוריים.

אהבתי במיוחד את התשובה שלו במה בדיוק מיוחד בסוניק של המגה דרייב.

"I think the reason people keep going back to the original games is that it’s sort of like a Tony Hawk’s Pro Skater of the 16-bit era. That kind of experience where, the first time you play it, you suck. You stack a lot of tricks, and it doesn’t work out. As you continue to play, it eventually becomes a smooth experience."

כן, זה סוד הקסם.הבחור הזה מופלא.
http://www.rollingstone.com/glixel/features/a-chat-with-fan-turned-creator-of-sonic-mania-w501581

evilplate

New member
תשובה טובה :)

כשסוניק מתחיל לזרום ואתה מצליח לעבור את השלב בלי כמעט תקיעות או עצירות זה הקטע הכי מספק שיש שם.

בדיוק :) ואתה לא זוכה לזה בלי עבודה :) עוד משהו...

אני חייב להודות שכריסטיאן הוכיח עוד משהו עם סוניק מאניה. זה לא רק שסוניק עובד רק ב2D זה אפילו יותר מזה.

סוניק עובד רק על המגה דרייב כמו שדג יכול לחיות רק במים.

עכשיו זה ברור לי יותר מפעם קח את סוניק תן לו 2D זה לא יעזור לו, אם תשנה אפילו טיפה מהפיזיקה של המגה דרייב זהו הרסת את סוניק.

והסיבה עכשיו ממש ברורה לי אחרי ששיחקתי במאניה כל כך הרבה.

סוניק היה ונשאר הפלטפורמר שמרגיש טוב כמו מריו.

אני לא הפסקתי לשבח את ריימן לג'נדס ואת סופר מייט בוי
אבל אחרי סוניק מאניה? מריו וסוניק ב2D הם בליגה משל עצמם בז'אנר.

(פשוט כי סוניק של המגה דרייב זה מריו טהור על סטראוידים)
זה החיקוי הכי מוצלח למריו עד היום.

דסטני 2 וספלטון 2 שולטים ביפן.

Destiny 2 – PS4 – 50, 263/New
Splatoon 2 – Switch – 44, 981/1,101,481
Dragon Ball Xenoverse 2 – Switch – 24,045/New
Everybody’s Golf – PS4 – 22,488/123, 207
Dragon Quest XI – 3DS – 15,993/1,709,906
Monster Hunter XX – Switch – 12,811/124, 207
Mario Kart 8 Deluxe – Switch – 10, 526/683, 214
Dragon Quest XI – PS4 – 9, 147/1,337,602
Sanck World Treasures – 3DS – 7,079/155, 149
KonoSuba: God’s Blessing on this Wonderful World! – PS4

הדבר הכי מטורף פה זה כמה ספלטון 2 מוכר, כאילו הוא מוכר כמעט טוב כמו דסטני 2 ודסטני 2 הוא משחק חדש עם הייפ מטורף אצל קהל יפני שמגלה עניין כבר בז'אנר הזה.

כאילו אני עדיין לא יודע אם אנחנו יכולים להגיד שיש לנו כאן תופעה בסדר הגודל של דרגון קווסט עם ספלטון (כנראה שלא)

אבל מי יודע? זה נראה כאילו פאקינג בדרך לשם. אני מודה שאפילו לי ממש בא לנסות אותו ואני שונא (שונא!) (שונא!!!) שוטריים אונליין.

זה רק מוכיח כמה נינטנדו איכשהו קלעה לטעם של אנשים עם טעם יפני :)
המשחק נראה מגניב Badass וחמוד באת ובעונה אחת, אולי סוד הקסם של כל המשחקים היפנים באשר הם :)

לא מפתיע לאור ההצלחה שלו, שהסוויץ היא הקונסולה הכי נמכרת כרגע ביפן למרות החוסרים.

evilplate

New member
דסטיני סבל מירידה מאסיבית במכירות ביחס לראשון

גם באנגליה ועוד יותר ביפן, ככה שלא יודע עד כמה ההשוואה אליו רלוונטית אבל ספלאטון 2 מוכר פצצה ללא ספק.
&nbsp
לא מפתיע שהסוויץ׳ מוכרת טוב ביפן, זה מבחינתם ה 3DS הבאה, הדור הבא של הניידות, כקונסולה ניידת עבור היפני הממוצע שמת על ניידות היא ממש מלהיבה והיא קפיצה ענקית מה 3DS.
&nbsp
אני גם לא אוהב בכלל שוטרים אונליין או בכלל אונליין בכלליות אבל אם יש משהו שהייתי מנסה זה משחק אונליין שכזה של נינטנדו, אני חושב שהם היחידים שיכולים להחזיר לי את הכיף לזה. הייתי שמח לנסות את האונליין של ספלאטון 2, נראה ממש מגניב וכיפי.
&nbsp

כן, זה גם עוזר שפעם בשבוע....

יש מצב שאתה משחק עם אנשים אחרים נגד גלי אויבים של AI שתוקפים את כולכם וזה מוד יותר של שיתוף פעולה נגד AI מאשר תחרותיות מלחיצה.

ככה שגם אם כל מה שאנחנו רוצים זה להירגע פעם בשבוע מול מפלצות AI מטומטמות ולעזור לאנשים אחרים לנצח אז גם זה אפשר :)

חייבים להגיד לזכות נינטנדו שעם זלדה מריו ספלטון 2 מטרויד 4 פיקמין 4 פוקימון ראשי יושי וקירבי יש להם כרגע משהו או משהו בדרך לכל גיימר.

כאילו אני מתכוון שאפילו לא חייבים להיות חמים על כל המשחקים האלה
מספיק שמישהו מתעניין באחד מהם ויש לנינטנדו מה להציע לכל אחד הפעם.

evilplate

New member
גם נראה מוד נחמד

אבל בכנות ישעמם אותי לאורך זמן בלי עלילה או מוטיבציה. אין לי המון מוטיבציה בדברים האלה לעשות אינספור נסיונות כדי לשבור שיאים של גלים, שכל ניסיון כזה אומר שצריך להתחיל את הכל מאפס, זה מתיש מדי בשבילי.
&nbsp
כן יש סיכוי שהייתי נהנה לשרוף כמה שעות בספלאטון על משחק תחרותי נגד אנשים אבל גם פה לא רואה את זה מחזיק אותי יותר מדי זמן.
&nbsp
כנראה שבכל זאת נגמרה קריירת האונליין שלי :)

טריילר עלילתי לAC החדש

פרסונה, איך זה שאני מעלה את הטריילר הזה ולא אתה? הייתי בטוח שהטריילר הזה חידש את העניין שלך במשחק.

נראה טריילר פצצה יובי יודעים להכין טריילרים זה בדוק.

רק מה שמעצבן אותי בהם, לא נמאס להם שכל משחק שני שלהם עוסק באיזה קנונית על של אנשים שמושכים בחוטים מאחורי הקלעים? כאילו תגוונו.
נראה לי שתפוז לא מצרפים לי את הלינק אז אני שם כאן לינק
https://www.youtube.com/watch?time_continue=18&v=MEeYxlTw6b8

V Has Come To

New member
כמו שאמרת...

יובי יודעים לעשות טריילרים רק חבל שמשחקים קצת פחות...
אני עדיין סולד מהמשחק הזה...גם אם הוא יקבל ציונים טובים אני אצטרך לשקול טוב טוב אם לקנות אותו...

Lawbreakers בשפל רצחני.

השוטר התחרותי של קליף B והשותף שלו מגרילה.מסתבר שבכל רגע נתון יש על המחשב בערך 181 שחקנים.שזה מספר מאוד מאוד נמוך

קליף B אומר שהמצב בפס4 בסדר גמור, אבל שחקנים ואנשים שבדקו אמרו שהמשחק הוא סוג של עיר רפאים בPS4.

קליף B נחוש לתקן את המצב עם תמיכה חסרת תקדים במשחק והוספה של תוכן.

על איזה שפל אנחנו מדברים בדיוק? אנחנו מדברים על זה שיש בלחץ 1500 אנשים שטורחים להפעיל את המשחק מתישהו. וביום האחרון שיחקו בו רק ותחזיקו טוב 196 בני אדם חחחחחחחח.

זה לא מה שקיוויתי לצמד הזה ואני מאמין שהם מוכשרים בטירוף כמו שכבר אמרתי.

אבל לעצרי שני דברים הרגו את המשחק הזה עוד לפני שהוא התחיל.

קליף B הבטיח בהתחלה שזה יהיה משחק free to play לגמרי ופתאום הוא עולה כסף, הרי כל המשיכה היתה שזה יהיה Overwatch פריי טו פליי.

הסיבה השניה היא שכבר יש משחק חיקוי Overwatch שהוא פרי טו פלי
אמיתי וקוראים לו Paladins ולצורך ההשוואה שיחקו בו ב24 שעות האחרונות בסטים מעל 38 אלף שחקנים. ובחודש ובאוגוסט האחרון מעל 43 אלף שחקנים.

ככה ש... אני ממש רוצה שקליף והשותף יוכלו לצאת מזה ולהמשיך לפתח משחקים ביחד, אבל כמו שאומרים, הם פספסו תפאקינג רכבת.גם לא היה מזיק אם קליף B היה מוסיף קמפיין שזה מה שאין לOverwatch ולמשחק השני.
http://steamcharts.com/app/444090
http://steamcharts.com/app/350280
הנתונים של שני המשחקים.

https://www.pcgamesn.com/lawbreakers/lawbreakers-p...
גם אם קליף אומר שהוא לא מודאג הוא צריך להיות.

evilplate

New member
התקווה היחידה שלהם זה Free 2 Play בשלב הזה

כושר האמונה והמלחמה של קליפי ראוי לציון אבל הבנאדם צריך להתעורר, ברור שזו מכה קשה בשבילו וקשה לו להכיר במציאות, אבל זהו, במתכונת הנוכחית לא יהיה שום קאמבק, זה כמו בנאדם שנאחז בתקווה אחרונה קלושה ככל שתהיה שמישהו שאהוב עליו שנמצא במוות מוחי כבר 10 שנים יתעורר בוודאות, קצת כואב הלב לראות מהצד אבל זה המצב.
&nbsp
ככל שישכיל להבין את זה יותר מהר עוד יהיה אפשר אולי להציל מהעבודה הקשה הזו משהו, המשחק הזה כבר לא יחזור מ 136 שחקנים במתכונת הזאת, והם עשו לא מעט טעויות מסביב בדרך (המשחק עצמו להבנתי דווקא ממש טוב) שהביאו אותם לאן שהם נמצאים.

חחח כן, הם בדרך להיות battleborn הבאים אחי.

זה יהיה עצוב לראות אותם בדרך להיות Battleborn הבאים. והנה battleborn מפסיק לקבל עדכונים היום באופן רשמי זהו, אמנם משחק שמת מרגע היציאה.
אבל עכשיו זה סופי.

ואני לא רואה הבדל גדול גם בין השנים בפופלאריות לBB היו בשעה האחרונה 119 שחקנים בסטים,די דומה בעיני.

ההבדל הגדול הוא שאני די בטוח שזה יכול דווקא באמת לעזור לLawbreakers כי כמו שאמרת יש משחק ממש טוב מאחורי כל הכאב ראש כמצופה מהצוות הזה.

כ
שמעתי לא מזמן את קליף B אומר שבמשחקי מכות תחרותים למשל SF המלך ואחר כך טקן ויש אולי מקום לעוד שחקן שלישי לדעתו. (להבנתי הוא דיבר רק על משחקי מכות שנחשבים תחרותים) (לא זוכר אם הזכיר את סמאש במקום שלישי)

אז ככה הוא אמר שהוא מקווה שlawbreakers יהיה, מקום שני או שלישי בנישה התחרותית הספציפית שלו.

ולזה הם עוד יכולים להגיע אם הם יהיו free to play ויתנו דברים שאין למתחרים.

(ולדעתי גם אם הם יוציאו מפות קצת יותר מקוריות ויפות)

הם לא צריכים לחקות את הצבעוניות של Overwatch אבל פאק המפות שלהם נראות גנריות לאללה.

evilplate

New member
הם כבר באטלבורן אחי

לא חושב שיש יותר נמוך מאיפה שהם נמצאים כרגע.
&nbsp
ההבדל היחיד זה שכמו שאמרת להם יש משחק טוב לפחות אז אולי יש תקווה, אבל הם יצטרכו לעשות מה שאמרנו וגם באמת להציע הרבה תמריצים ולהוסיף מפות וכו׳ וגם אז הם יצטרכו סוג של נס. אבל זה הסיכוי האחרון שנשאר.

למעלה