ות

יאפ. ברור שיהיה עידן ברוס ועידן פוסט ברוס.

לא משנה אם זה יהיה לבסוף שינוי לרעה או לטובה, נוטי דוג הולכת להשתנות לגמרי.
ורק ימים יגידו מה נחשוב על השינוי when it all said and done

יוצר Oddworld יראה משהו מהמשחק החדש בשבוע הבא.

ביום שישי ב22 בספטמבר יום לפני יום ההולדת שלי :)!
המשחק הבא הוא כמובן חידוש של המשחק השני בOddworld חידוש שאמור לקחת את הסדרה לכיוון אפל מהרגיל (זו תמיד היתה סדרה של הומור שחור אבל הפעם הכיוון נראה ממש מלנכולי)

זה לא כל כך ברור אם הוא יראה גיימפלי. אבל זה נשמע שנקבל מבט מעמיק על המשחק כך או אחרת והוא יסביר למה המשחק הזה הוא הצעד הבא באבולוציה של הסדרה ולמה זה למעשה המשחק הכי שאפתני שהוא אי פעם עשה.

קיצר... הייפ.

:)

evilplate

New member
אכן הייפ :)

מאוד אהבתי את הרימייק של הקודם ובמקרה פה אף פעם לא שיחקתי במשחק ההמשך על הפס1 בזמנו והרבה אומרים שהוא מתעלה על הראשון אז מבחינתי לחוות את המשחק השני כרימייק סופר מושקע זו קנייה בטוחה.
&nbsp
והמון מזל טוב אחי :)
&nbsp
&nbsp

תודה רבה אחי היקר.

אני זוכר שגם לך יש מתישהו החודש יום הולדת.כבר היה אם אני לא טועה משהו בסביבות תחילת החודש? מקווה שחגגת כמו שצריך either way מזל טוב בן אדם

מאחל לשנינו ש2018 תהיה שנת משחקים (ובככלי) טובה מ2017.

אני מאוד רוצה לדעת למה הוא מתכוון באבולוציה, חסר להם שהם עושים איזה משחק 3D חחחח.

אני רוצה משחק מסורתי 2D בגרפיקה פצצה.

רק שיעיפו את המנוע יוניטי המעפן הזה כדי שהפלטפורמה תוכל להיות מהודקת כמו במקורי.

בטח שמת לב כמה טוב היא הרגישה במשחקי הפס1 ואיזה קלאנקי זה היה בחידוש חח.

evilplate

New member
אני לא זוכר שאי פעם דיברתי על החודש שבו נולדתי פה

מאיפה הבאת את זה, יש לך זיכרון של עדר פילים אתה.
&nbsp
עוד לא היה לי אבל לקראת סוף החודש אכן גם לי יש יום הולדת, ותודה רבה אחי :)
&nbsp
עד לא מזמן הייתי מתבאס מימי הולדת, מגיל מסויים זה כבר לא כיף לספור אותם כמו כשאתה נגיד ילד/ נער שרק מחכה לגדול או גבר צעיר. אחרי גיל 25 זה כבר באסה את האמת ולא נהנים מלאמר את הגיל, אתה יותר בקטע שהיית רוצה שהגיל יקפא מעתה והלאה ושממש אין לך עניין בלהזדקן מעבר...
&nbsp
אבל אני מסתכל על זה ממקום של לפחות הגעתי לגיל הזה חי ויחסית במצב סביר ושלם, כי וואלה בחיים האלו זה לא מובן מאליו, אז היום אני מנסה להתעודד בימי הולדת במקום להתבאס כמו שהייתי מגיל 25 ומעלה :)
&nbsp
טוב בכל אופן חלאס חפירה, בעניין אייב אני מתקשה להאמין שהם ישנו לתלת מימד, הם כבר הכריזו שהם עובדים על הרימייק להמשך וברור שזה יהיה באותה המתכונת, אולי יהיו שינויים מהותיים בתוכן עצמו ובמכניקות, אבל זה יהיה בוודאות בסגנון אולד סקול.
&nbsp
ואת האמת לא זכרתי מספיק טוב שהפלטפורמה במקורי היתה יותר מהודקת כששיחקתי ברימייק (אין לי זיכרון של עדר פילים כמוך)
&nbsp
&nbsp
&nbsp

חחחח לפחות אנחנו בעשור שנחשב שיא הפריחה.

גיל 30 נחשב העשור הכי טוב, אולי לא אם אנחנו רוצים להיות פדרר אבל בכל מיני דברים אחרים. אנחנו נחשבים בשיא.

ולפחות אנחנו תמיד נשאר צעירים מנטלית גם בעשורים הבאים כאילו, פאק אנחנו נהנהים ממשחקים (גם אם בפחות התלהבות ופליאה מבעבר כי ראינו את המדיום הזה נולד וכל כך הרבה מהפכות)

אני בכנות רואה את עצמי משחק כל החיים אלא אם כן כל משחקי העתיד יהיו מולטי אז אנחנו תמיד נהיה צעירים חח.וגם אם הכל יהיה מולטי עוד 20 שנה
עדיין עם כל הבאקלוג מכל הדורות לא יהיה חסר אף פעם מה לשחק באמת.

אבל כן ברור שאני מזדהה עם הבאסה מהגיל חחח בגלל זה מיהרתי לסתור את זה בכך שאחרים יגידו לנו שאנחנו בגיל של השיא, זה מה שבנות אומרות לי כל הזמן חח.שזה עשור סקסי להחריד לגבר להיות בו חח.

evilplate

New member
משחקים זו באמת ברכה

יש תחושה שכל עוד נשחק תמיד נשאר צעירים מנטלית באיזשהו מקום, לא שעכשיו אנחנו לא בלי קשר למשחקים, מן הסתם לא צריכים להיות דרמטיים ולעשות מ 30+ בנאדם שהוא לא צעיר מכל הבחינות האפשריות, כולל מבחינה פיזית לספורט והכל, אבל סתם אני מרגיש שלשחק ישמור על סוג של צעירות גם בגילאים 40 ו 50 ואני בהחלט מתכוון כמוך לשחק עד שיקחו את השלט מהידיים המתות שלי.
&nbsp
אין מצב שאבא שלי היה שולח ברכות של שבת שלום עם ורדים אם היה משחק

&nbsp
אבל כן יש באסה קצת מהגיל בקטע של אני לא רואה צורך להזדקן מעבר לשנה שהייתי בה האחרונה, אם עד שלב מסויים ההתבגרות נעשתה ברצוני ובאישורי, משלב מסויים היא נכפית עלי וזה לא מוצא חן בעיני P:

SKy היורש הרוחני לג'ורני בלעדי זמנית לIOS.

כן, אני יודע מה אתם חושבים, אפילו אפל משיגה אקסקלוסיבים יותר טובים ממייק.
(מה, הייתי מת לפייניקס רייט בPS4 )

לא אהבתי את ג'ורני אז זה לא בשבילי אישית אבל זה עדיין אקסקלוסיבי שאני מכבד חח.

evilplate

New member
חחחח זה באמת מעניין יותר מרוב הבלעדיים של מייק

לא ידעתי שאפל אשכרה מתעסקת בבלעדיים, אני ממש מופתע לשמוע את זה.
&nbsp
נראה ממש המשך ישיר של Journey רק ב setting שונה, ציפיתי לקצת יותר מקוריות ותעוזה אבל אם יצא באותה הרמה אז הוא בטח בקלות יהיה מהמשחקים הכי טובים שיש על הפלטפורמה הזו.

המוזיקה יפה, אני אשמח אם זה יהיה יותר משחק הפעם

מאשר איזו חוויה לא ברורה.מה שכן אין ספק שאפל יותר משתדלת ממייק לדעתי.

זה לא רק שיש להם ול3DS אקסקלוסיביות על פיניקס רייט האחרון
(ככה שאפל הם הדרך היחידה לשחק אותו בצורה לא ניידת)

הם גם קיבלו פורט של טרנזיסטור ככה שעכשיו המשחק הוא מולטי פלטפורום בין הPC PS4 IOS.

אבל עדיין האנדראויד (ובמיוחד הONE ) בחוץ.

ואני מניח שזה יחזור על עצמו גם עם pyre שלהם שעכשיו אקסקלוסיבי לPC/PS4/מקינטוש ויקבל פורט לIOS וידלג על הONE/

אם לי היה ONE היה מבאס אותי ממש שככה משחקים מדלגים בלי סוף על הONE.

אז כן, כמו שאמרנו אפשר לשחק אותם על הPC בלי בעיות ואם לבעל הONE יש מכשיר אפל אז הוא מכוסה גם שם.

אבל הוא מאבד את התענוג של "הקונסולה שלי מסדרת אותי"

הרי כל הקטע של קונסולה זה לא רק נוחות שימוש וחווית טלווזיה
זה גם ההרגשה הזו שאתה מסודר כמו שדיברנו על זה המון פעמים.

evilplate

New member
לא יודע אם הייתי מרחיק לכת עד כדי כך

קראקדאון 3 אחד שווה ליותר השקעה מכל מה שאפל עושה. ביחס גם למזומנים שיש לאפל ההשקעה שלהם מעליבה ממש. מצד שני הם הרבה הרבה פחות צריכים את זה ממיקרוסופט (כשזה נוגע לאקס בוקס, ברור שמייק בכלליות גם לא חיה על זה אבל היא בניגוד לאפל מנסה לכבוש חלק משמעותי בשוק שמתבסס על זה) ככה שקשה להשוות.

חחח כן כנראה עפתי על עצמי קצת עם אפל.

בכל זאת היה די מאוחר וכבר הייתי ממש עייף חחחח.כנראה אי אפשר להגיד שהם באמת נותנים פייט למייק.

אבל מי יודע אולי הם כן יתחילו להשקיע לאט לאט בגיימינג, לא כדי לכבוש אותו או משהו פשוט בגלל שמשחקי אינדי מתחילים להיות מושקעים גם גרפית וגם מבחינת תוכן וגודל ואפל תעשה בחוכמה אם היא תסדר לעצמה אינדים טובים שהם אקסקלוסיבים.

אפילו נינטנדו עשתה לפני כמה ימים (שבועות? כבר לא זוכר מתי זה היה)
תערוכה שכולה מוקדשת לאינדים ואפילו No more heroes 3 נחשב בסקאלה אינדית מרוב שהם גדלו ברמה.והיום אינדים יכולים לעשות דברים שבעידן הPS2 נחשבו AAA.

אז קיצר אולי אולי אנחנו בפתח עידן שאפל תרצה לפחות נתח מהאינדים האלה לעצמה.

נ.ב לא אין לי תירוצים חשבתי שכתבתי את התגובה הזו בלילה משום מה אבל כתבתי אותה ב12 בצהריים חחחחחח.

evilplate

New member
חחחחח זה נראה אם כבר שהיית עייף כשכתבת את התגובה הנוכחית

מתייחס רק לשורה האחרונה שלך בהודעה.
&nbsp
עם שאר ההודעה אני דווקא מסכים, האינדים היום הם באמת לפחות AAA של עידן הפס2 והמושקעים יותר הם גם AAA של פס3 ומבחינה גראפית אף יותר בהרבה (אבל הפקה זו לא רק גראפיקה טהורה, זה גם סקייל, אנימציות, דיבוב מושקע וליטוש וכו׳), לאפל באמת יותר קל מתמיד להוסיף לעצמה בלעדיים מרשימים ומלהיבים במחיר זול מאי פעם אם תרצה.

Splasher מגיע לקונסולות החודש (טריילר יציאה)

אולי בגלל הכותרת זה נשמע לכם כאילו אני הכרתי את המשחק או משהו, אבל למעשה נודע לי שהוא קיים לפני איזה חצי שעה גג :)

בחצי שעה הזו הספקתי ללמוד שהוא נוצר על ידי אחד ממפתחי ריימן ומהטריילר
הוא נראה בערך כמו סופר מיט בוי של הדור הנוכחי.

מה שאומר שלמרות שיש לו ממוצע של 79, על המחשב ולמרות שהוא נראה כמו משחק שיגיע במקום או במאוחר לפלוס (אני קונה פאקינג day one )

אני חי בשביל למצוא משחקים כמו סופר מיט בוי.

evilplate

New member
נראה חמוד מאוד

כמו שאמרו בתגובות שילוב של ספלאטון ומיטבוי, העיצוב שלבים והרבה מהמכניקות נראות ממש שנגנבו ממיט בוי אבל זה נראה כיפי מאוד, ממוצע 79 זה לא רע בכלל למרות שהייתי מצפה לקצת יותר לאור הטריילר אבל אולי חסרה לו קצת מקוריות ולכן לא קיבל יותר גבוה.

כן הוא באמת לא כזה מקורי

מצד שני משחקי פלטפורמה גרועים יש כמו זבל, משחקי פלטפורמה טובים באמת ב2D זה אחד הדברים הכי נדירים שיש כי זה ז'אנר שכל כך קל לפשל איתו.

ואם הוא לא כייף ישר יורד לך מהמשחק, וכמו שאמרת המשחק הזה נראה כיפי מאוד, שזה ההישג האמיתי בז'אנר הזה.

אני מרגיש שלפחות בז'אנר ה2D הכל כבר נעשה וכמעט אין כבר חדש תחת השמש.

evilplate

New member
אם יש מישהי שיכולה באמת לחדש שם זו רק נינטנדו

וגם היא אני חושב די תקועה שם ביחד עם כולם (למרות שכן הכניסה ריענון מסויים עם מריו מייקר) ככה שזה אומר הכל.

הריימיק של מטרויד 2 ל3DS מקבל ממוצע של 88

במקום לחפור אני פשוט אשים את הביקורות המעולה הזו כאן.

בתור מישהו שבקושי זוכר איך ה3DS שלו נראה, ובתור מישהו שסדרת מטרויד תמיד מדכאת אותו (אני מרגיש ממש בודד שאני משחק בסדרה הזו, זה משפיע עלי ממש, אין לי מושג למה זה כזה קרייפי)

למרות שתי הנקודות האלה הם עושים לי חשק מטורף למשחק.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=6_GjwrY_tNk&app=desktop

evilplate

New member
המשחק נראה פצצה

הממוצע שלו צפוי מאוד בסכ״ה, מהרגע הראשון היה נראה לי משחק של סביב ה 9 ככה.
&nbsp
אם יש לך 3DS אז שווה.

העולם של סייברפאנק 2077 יהיה פי 4 יותר גדול.

מהעולם של המכשף 3? כולל ההרחבות שלו? ככה לפחות טוען מישהו שמתיימר להדליף מידע לגבי המשחק.
טוב נו,נדייק ונגיד שהוא אומר "כמעט פי 4" אבל זה עדיין מטורף!

עוד פרט מעניין שהוא מדבר עליו - בנינים ומבנים שנהרסים תוך כדי הקרבות שלנו.

לא רק זה, נניח שבאמצע קרב אימתני במיוחד גרמנו להרס בניין בגלל חילופי האש, כעבור זמן אנחנו נראה אנדרואידים משקמים את ההירסות :)

ואני חייב לומר הסתקרנתי.
http://www.gamezone.com/news/rumor-cyberpunk-2077-to-be-4-times-bigger-than-witcher-3-and-dlc-to-feature-destructible-cities-more-3457346

בהחלט יש מצב שהם ישאירו אבק לכולם עם המשחק הזה.
נשמע כמו הצעד הבא שדאוס אקס היה צריך לקחת בדור הזה.

למעלה