ות

evilplate

New member
השאלה אם הפי 4 הזה ישמור על אותה רמת פרטים והשקעה

כמו של מה שהולך בעולם של הוויצ׳ר.
&nbsp
אני לא הרגשתי שחסר לי מרחב בוויצ׳ר זה בטוח, לא יודע אם תמיד עולם יותר גדול זה בהכרח עדיף, אבל נשמע שבאמת הולך להיות פה משהו מאסיבי.
&nbsp
אני עדיין מתבאס מאיך שפספסתי את הוויצ׳ר 3 בשביל לשחק במגס5 המאכזב, אחד מהפספוסים והחרטות הכי גדולות של בגיימינג.

אל תתבאס אחי תחשוב על זה ככה.

כשהפס5 ייצא וכל מה שיהיה לשחק זה באטלפילד פיפא, רימאסטר של RDR 2
וקילזון אתה תחפש משחק בפס4 שיעביר לך את הזמן בכייף עד שתחליט לשדרג

ואז המכשף 3 יהיה שם ונתחיל אותו מההתחלה ונחווה אותו כמו שצריך.

כמה ספרים ומשחקים התחלתי מחדש ורק נהנהתי מהם יותר.

יש אפילו מחקר שאומר שככל שאנחנו יודעים יותר ספוילרים ומה שיקרה מראש
אנחנו נהנהים יותר מהעלילה, לא יודע למה זה ככה אבל נבדוק את זה על המכשף חחח.

אני אומר לך את הדברים האלה וחלמתי אתמול שאני קונה פרו חחחח אז לא יודע אם אתאפק עם הפס5 כמו שאני אומר אבל גם אם לא אתאפק

המכשף 3 עדיין יהיה שם בשבילי בתאימות לאחור.
ככה שפס4 או פס5 אנחנו נחווה אותו.

בנוגע לעולם של המכשף 3 הוא באמת ענק ולא היה חסר לי שם מרחב או משהו כזה נראה לי שבדיוק בגלל זה זה אמור להיות מרשים כי המכשף 3 מראש הרגיש גדול.

אז כאילו יותר גדול מזה זה וואו.

לדעתי הוא יהיה עם אותה רמת פרטים והשקעה אחי.

זה לא שלא ראינו כבר מקרים כמו פולאאוט 4 שהיה יותר קטן מפולאאוט 3/וגאס ועדיין היו לו פחות פרטים והשקעה, לא רק בדיאלוגים והעלילה

גם במקומות ותוכן, ככה שצמצום של העולם לא תמיד מבטיחה שהתוכן המצומצם יהיה איכותי ולהפך.

לא מובן לי כל כך איך הוואן אמור להתמודד עם סביבות ניתנות להריסה וגרפיקה משופרת מהמכשף ועולם גדול יותר. (הפס4 עדיין חזק ממנו ב50 אחוז אז מילא)

אבל אני עדיין ממש מקווה שהוא מגיע לדור שלנו, גם אם הוא יהיה משחק שממש מרוויח עם הפס5 אני רוצה משום מה לסגור את דור הפס4 איתו.

evilplate

New member
אני מתבאס כי התקדמתי המון בוויצ׳ר, זה לא שעצרתי אחרי שעתיים

ואני לא מרגיש שלעשות עכשיו מחדש את הקווסט של הברון האדום ירגיש טוב ומיוחד כמו שהיה לי בפעם הראשונה, ככה גם בנוגע לשאר הקווסטים והאירועים הקטנים שקורים במשחק ושתופסים אותך בהפתעה אך מאבדים מן הסתם מהאימפקט בפעם השנייה.
&nbsp
אני סתם מרגיש שהפסדתי את מה שבטוח היה צריך להיות אחד ממשחקי הדור בשבילי, עם כל השטויות והתיקונים ואיך שיצא בהשקה. ממש אהבתי אותו ונהניתי ממנו ועזבתי אותו רק בגלל גרידיות ועיניים גדולות.
&nbsp
אני מקווה שתהיה לי עוד את האנרגיה להתחיל אותו מההתחלה כמו שאתה רוצה לעשות.
&nbsp
ואחי אם סייברפאנק הולך להיות כזה מאסיבי אז עד שיתקנו את כל השטויות שלו בטח כבר יעבור דור חחח אולי עדיף בכל זאת שיצא כבר לפס5.

אין ספק שאם זה היה משחק עם עלילה קולנועית לינארית כמו TLOU

ורק היית מפסיק לשחק באמצע אז עוד היה לך יתר מוטיבציה להתחיל מחדש גם כדי לגלות איך הסיפור ממשיך וגם ממשחק עם עלילה קולנועית לינארית עדיין נהנהים
כמו שנהנהים שרואים סרט בפעם השניה.

זה באמת עובד קצת אחרת עם משחק של "תבחר מה שבא לך"

כי אתה יכול להגיע למצב שאתה סתם מרגיש שאתה שורף זמן על דברים שכבר עשית.

אבל אני אומר דבר כזה אם יש משהו שבדיעבד היית בוחר אחרת, אם שינית דעה קצת לגבי הבחירות שעשית והיחס שלך לדמויות עכשיו זו ההזדמנות שלך לשנות את זה :)

ועם כמה שאתה חושב שהתקדמת המון ראית המון אין מצב שהברון האדום וכל מה שראית, אלה הדברים המדהימים היחידים בדוק יש דברים נהדרים שעוד לא חווית.

(שלא לדבר על סייד קווסטים שאולי אספת אבל לא התחלת אותם וכו' וכו')

ובלי לדבר על זה, שעוד יש הרחבה שנחשבת בעיני רבים יותר טובה מהמשחק המקורי ברמת הכתיבה ואתה לא באמת יכול להנות ממנה בלי לסיים את המשחק.

ככה שקיצר, יש לך עוד המון מה לחוות מהמכשף אחי.

ואף פעם לא יהיה לך קשה למצוא באינטרנט אנשים שירצו לדבר על העלילה
אם זה כאן איתי עמית ומישהו 2 או בכל מקום באינטרנט זה משחק שיש עליו דיונים 24/7 ותמיד יהיו.

ואני לא חושב שהייתי נוהג אחרת ממך אם נגיד דרגון קווסט 11 היה יוצא לי באמצע שאני בהוריזון או המכשף או אפילו באמצע ספיידרמן ברור שהייתי עוזב אותם בשבילו.

כי לא הייתי יכול להתרכז בהם גם ככה הייתי מנסה בכוח לסיים כדי להגיע אליו מהר אז עדיף לקחת הפסקה.

והיי גם אם תגיע למסקנה שיאללה המכשף שרוף בעיניך אז לפחות תתנחם בזה שבעיני הכותבים שלו והמפתחים שלו סייברפאנק הולך להיות אפילו יותר טוב ממנו. :)

evilplate

New member
הצלחת אתה ואמית׳ס לנחם אותי טיפה

ולתת לי גם מוטיבציה להתחיל מחדש ולהרגיש שאולי זה לא גמור.
&nbsp
יאללה כרונו תזכור, בדמדומים של הדור הזה כשהוא לקראת גסיסה, כשהפס5 כבר מוכרזת ומחכים ליציאה שלה, אני ואתה מתחילים את הבייבי הזה מההתחלה, חסר לך שאתה מבריז

&nbsp
(אם יתאים לך לפני זה גם זורם :))

בכייף אחי, אני בכל זאת חייב לך את זה שקניתי את המכשף 3

בהשקה למרות שלא אהבתי את שני הראשונים ההתלהבות שלך מהמשחק זה בעיקר מה שדחף אותי לתת צאנס שלישי (וממה ששיחקתי אהבתי הכל ולא מתחרט על הקניה גם אם מחר יחלקו בפלוס, שמח שתמכתי במפתחת איכותית ותרמתי לסייברפאנק).

2018 הולכת להיות שנה מפחידה ברמות god of war 4, ני נו קוני 2, ספיידרמן
אולי המשחק של דיוויד קייג' דרגון בול דרגון קווסט 11 days gone וכמובן באקלוג מ2017

אולי צאנס לAC המצרי החדש ב2018, דרגון בול, וכמובן Vampyr שלא נראה לי שנגיע אליו השנה (הRPG הזה של הרופא ערפד מיוצרי LIS )

קיצור לא יהיה לנו קל לדחוף את המכשף ל2018 (גם אם נתעלם מהמשחקים ברשימה שאתה לא תשחק לא יהיה לך קל)

אבל אם נמצא זמן בשנה הבאה נשחק אותו, אם לא בסוף 2019 אנחנו עליו.

evilplate

New member
אין מצב באמת ב 2018

ויש עוד באקלוג לא קטן ככה שעם כל מה שיוצא זה באמת יהיה עמוס, אבל סוף 2019 זורם, בטח עד אז נהיה כבר בשלב שהדור יוריד הילוך משמעותית, ואולי כבר תהיה אפילו הכרזה של הפס5 לקראת יציאה ב 2020 עד אז. יאללה סגרנו :)

amithas190

New member
אני לא חושב שזה יפגום בהנאה מהמשחק

יש בו כל כך הרבה תוכן ואפשרויות שאתה כבר לא זוכר מה בחרת ואיזה בחירה מובילה למה ...
&nbsp
אני גם מתכנן להתחיל אותו מחדש, אולי בחורף הקרוב.

העניין עם רמת הקושי בסאותפארק היתה בדיחה.

לאחרונה התפרסם, שככל שאתה שחור יותר בסאותפארק החדש רמת הקושי של המשחק תעלה. או במילים אחרות, ככל שאתה יותר כושי יהיה לך יותר קושי.

אני באופן אישי שחום למדי אז היה מתאים לי דווקא משחק JRPG כמו סאותפארק קשה :)

אז אני אישית מאוכזב מזה שזו בדיחה אבל כנראה שיובי החליטו שזה לא זמן לבדיחות, עם כל כל הדיבורים האלה על גזענות במשחקים.

http://www.gamezone.com/news/ubisof...ider-is-a-joke-not-tied-to-difficulty-3457342

מישהו 2

New member
זאת חצי בדיחה, הצילום אמיתי

זאת אומרת שבאמת במהלך יצירת הדמות יציגו לך את המסך הזה של בחירת צבע עור ויהיה כתוב שזה הקושי של המשחק
זה לא ישפיע על הקרבות, אבל זה כן ישפיע על איך שהסביבה תתייחס ותדבר אליך וכמה כסף אנשים יתנו לך על משימות מסוימות
&nbsp
זאת אומרת שעדיין תהיה לבחירה הזאת משמעות גדולה יותר מסתם מראה חיצוני של הדמות. נותן תירוץ לשחק במשחק יותר מפעם אחת
וחוץ מזה יהיו אנשים שירצו לשחק בדרגת קושי קשה עם צבע עור בהיר וההפך אז תאכלס זה לא מתאים אם זה היה באמת

DOOM ו..וולפנשטיין 2 הוכרזו לSwitch.

טוב, אני מודה. לשחק משחק כמו DOOM בצורה ניידת על הסוויץ זה מגניב.
יש גיימפלי קצרצר של דום,אין גיימפלי של וולף.

דום מגיע בחגים 2017 וולף מגיע מתישהו ב2018.(השנה לפס4 ONE )

evilplate

New member
יפה, רואים עד כמה הסוויץ׳ הצלחה גדולה יותר מה WiiU

ההכרזות האלו מראות לבד עד כמה המצב שונה, יש הרבה יותר אמון במערכת הזו.
&nbsp
דום נראה כאילו חטף אגרוף לפרצוף בהשוואה לגרסת הפ4 (כמובן שבשביל ניידת זה נראה סבבה) אבל מבחינת גיימפליי החוויה תהיה מספיק קרובה, שני המשחקים הם אולדסקול (זה גם הגל שהם רוכבים עליו) אז זה לא שמשהו מהותי מזה יהיה חסר על הסוויץ׳.
&nbsp
משחק כמו דום יש מצב שהייתי מעדיף לשחק על הסוויץ׳, אני לא מספיק אוהב את הסגנון בשביל להפעיל פס4 בשבילו אבל על הסוויץ׳ בקז׳ואל זה ממש סבבה.
&nbsp
וולפנשטיין 2 ממש לא, רוצה לחוות את הסיפור והעולם על מסך גדול עם גראפיקה פצצה כמו שצריך.

חחח אגרוף לפרצוף זה נורא מדויק.

אבל כמו שאמרת על המסך הנייד זה יראה אדיר. זה יראה חד ויהיה אפשר לסלוח על השנמוך במקצת.

סקוור נגיד אמרו שבוע שעבר שהסוויץ לא הצליח להתמודד עם המנוע של פפ15
אבל כמו מפתחים אחרים הם אמרו שהוא מריץ את אנריל 4 ממש טוב.

יעני אם דום היה רץ על אנריל 4 נגיד אז הוא בטח היה הרבה יותר מרשים על הסוויץ. ובטח הריימיק של פפ7 וקינגדום הרטס 3 יראו ממש לא רע :)

זה שבטסדה שאין לה בכלל משחקים על אנריל 4 תומכת ככה בסוויץ. באמת
מראה שזו קונסולה בלבל אחר

evilplate

New member
אין ספק שיראה אדיר על הניידת

גם אם זו גראפיקת פס3 טיפה משופרת זה הולך לתת אפקט של וואו על מסך קטן אין אפס.
&nbsp
עד עכשיו ממה שראיתי במשחקי AAA, כמו למשל בספורט וכאלה, הסוויץ׳ נראה ממש קרוב לגרסאות הדור הקודם של אותם המשחקים מאשר לגרסאות של הפס4, ככה שאני בספק אם אנריל 4 היה מביא תוצאות שמזכירות את הדור הזה או משהו אבל יכול להיות שאתה צודק ולפחות זה היה נראה טוב יותר בלא מעט.

גיימפלי חדש ממריו אודסי

כל פעם שאני רואה גיימפלי מהמשחק הזה, הדבר היחיד שאני רוצה לעשות זה לרוץ לקנות סווץ.

לעשות למשחק הזה 100% יקח לי איזה 40 שעות איזה כייף זה יהיה.

evilplate

New member
שלמות אין מה לאמר

אם הגיימפליי הזה הוא אינדיקציה אז מדובר במתחרה היחיד שיכול לאיים השנה על ה GOTY של זלדה. זה נראה כמו הפלטפורמר המושלם, כמה יצירתיות וגיוון יש שם, לדעתי מהטריילר הזה הוא נראה רמה מעל גלאקסי גם, אבל כמובן שנחכה לביקורות כדי לדעת.
&nbsp
אני לא אופתע אם יגיע לסוויץ׳ עוד משחק של 95 ומעלה.

כל השינוי צורה הזו שמריו יכול לעשות באמת מגוון מאוד ויצרתי.

מה הוא לא עושה הופך לדינוזאור הופך לדג, הופך למפלצות שונות לחפצים שונים
ונראה שלכל יצור יש את הפיזיקה הייחודית שלו ושהוא משנה לחלוטין את מה שאתה יכול לעשות בעולם/הגישה שלך לפאזלים ולפלטפורמה.

זה בהחלט מגוון ברמה שאף פעם לא ראיתי אפילו אצל נינטנדו. הייתי אומר
שמריו אודיסי הוא מה שקירבי היה צריך להיות אם הוא היה מקבל משחק AAA בתלת מימד

אני ממש מקווה שאתה צודק וזה יעקוף את גלקסי אחי, לי זה נראה משחק שישב על ממוצע 93-92.
יעני משחק בקאליבר של המכשף 3 -בלאדבורן.

אבל לא בדיוק מריו גלקסי.

אני חייב להודות שעד מריו גלקסי היחס שלי למריו 3D. היה אדיש לחלוטין.
אף פעם לא הבנתי מה הרעש ממריו 64 או סאנשיין.
(מודה ששיחקתי במריו 64 ברצינות רק בסביבות 2001-2002 )
ובמריו סאנשיין רק בשנים האחרונות.

אבל לא אהבתי את שניהם, לא ממש השתחררתי מהתחושה שגם מריו לא עובד ב3D עד גלקסי.

ברגע ששיחקתי בגלקסי, דאמ.אין דברים כאלה.

לא משנה מה אני אכתוב כאן זה משהו שמרגישים רק שמשחקים בו.
וכמובן שגם 3D LAND ל3DS איכשהו הצליח לשמור על אותה רמה יוצאת דופן.

ואני לא יודע אם המריו הזה יכול להגיע לרמת השלמות של שני אלה.

חלק ממה שהיה כל כך גאוני בגלקסי זה איזה קצב מושלם לא מהעולם הזה היה לו.

דקה אחת יש לך חופש לחקור מה שבא לך, דקה אחרת אתה בכוכב קטנטן ולינארי מהודק שהוא שלמות של פלטפורמה ויצירתיות גועשת ודקה אחרת
אתה עובר לזווית ראיה של 2D.

היה לך הכל מהכל וכל רגע היה לא פחות ממושלם גם אם זה ישמע פאנבואי לא איכפת לי.

מריו אודיסי בניגוד לקצב המושלם של מריו גלקסי, נראה כאילו הוא הולך חזרה לנוסחה של מריו 64/סאנשיין.

שזה לזרוק אותך במפות ממש גדולות ולך תחפש את כל האייטמים שהחבאנו לך.

אני מת על זה במשחקי פלטפורמה, אבל היה משהו מדהים בזה שבמריו גלקסי נינטנדו שלטה לך על החוויה וביימה לך אותה והחליטה לך מה לחוות ומתי.

כי כל רגע הרגיש פשוט hand crafted גם האזורים היותר גדולים וחופשיים.

עדיין מריו אודיסי לדעתי הרבה יותר ראוי למשחק השנה מאשר זלדה וכן גם יותר מהוריזון וזה עוד בלי ששיחקתי במריו.

הסיבה שלדעתי למריו יותר מגיע מזלדה, היא שמתישהו יהיו משחקים שיעקפו את זלדה באינטרקטיביות של העולם, אם זה יהיה זלדה הבא, או סייברפאנק
או משחק אחר.

אבל העולם של מריו אודיסי ירגיש יצירתי וחד פעמי גם לאריכאולוגים שיימצאו סוויץ עוד 3000 שנה מהיום :)

evilplate

New member
ממש עשית חשק לשחק בגלאקסי

הוא באמת נשמע מדהים והביקורות וכל הפרסים כמובן מגבים את זה, אוף למה נינטנדו מייצרת קונסולות פח שצריך לקנות בשביל לשחק במשחקים שלהם :(
&nbsp
המריו החדש נראה ברמת גיוון חסרת תקדים אבל הרבה יהיה תלוי באמת בפייסינג של המשחק ועד כמה הדברים שתעשה שם יהיו מעניינים וברמה גבוהה רוב הזמן, אני זוכר דמו גיימפליי ששמת פה שהיה רציף והרבה פחות מרגש ממה שרואים בטריילרים.
&nbsp
בכל אופן לא רואה באף תסריט את המשחק הזה יורד מ 9 זה בטוח.

אחי תחשוב מה היה אם נינטנדו היו מולטיפלטפורום.

בטח אפילו היינו שמים את TEW 2 בצד ומשחקים במריו חודש הבא
(אתה בטח היית באמצע חרישת על של זלדה עד עכשיו או משהו)

כמו שאני תמיד אומר אם הסוויץ תהיה בטווח של ה32M-40M אנחנו בדרך לקבל מה שאנחנו רוצים מנינטנדו מואהאהאאהאה.

evilplate

New member
ואם יקרה לה מה שקרה לסגה?

במקרה כזה תאמין לי עדיף כבר שתהיה להם קונסולה עם חומרת פח ומשחקים מדהימים מאשר שתהיה מפתחת שיוצרת משחקי פח לחומרות מדהימות :/

למעלה