חדשות גיימינג

לא הייתי קורא לזה מיני משחק כי הייקום ענק.

אתה לא יודע איזו חללית תיפול עליך במסע ולאיזה קרב תיקלע, הפסד בקרבות גורם לך להפסיד כסף וציוד וכך להיתקע במשחק. אם הם יבצעו את הקונספט הזה כמו שצריך, אז תיאורטית יהיה לנו המון אתגר לא צפוי בשיטוטים שלנו בחלל וזה הרבה יותר מלהיב ממיני גיים שאתה יודע שאתה טס בחללית שלך ומסכן את עצמך ולא יודע אם תחזור אותו דבר מהמסע, זה לא איזה שיטוט שאנטי בנטי בחלל בלי דאגות.

השידרוגים לחללית עצמם יכולים אישית להעסיק אותי שעות בלי סוף, כי אני אוהב מאוד להתעסק במודיפקציה ולשנות לחללית את המראה והתפקוד לפי איך שאני רוצה.

כל המשחקים באיזשהו מקום חוזרים על עצמם, גם משחקים עם עיצוב שלבים מצוין, הם בעצם לופ שחוזר על עצמו, מה שקובע זה כמה המשחק מהנה., אם המשחק
מספיק מהנה אז לא איכפת לנו לחזור על אותן המכניקות שוב ושוב, אם
הוא גרוע מהר מאוד נמאס לנו ממנו ואין לנו כוח לשחק בו.

אין ספק שלמשחק כמו no mans sky הרבה יותר קשה להסתיר שהוא חוזר על עצמו
כי אין לו עלילה שתיצור לך מוטיבציה להמשיך לשחק בו גם שהוא חוזר על עצמו.

מקווה שהוא יהיה מספיק מאתגר לכל אורכו כדי להחזיק את הזמן שזה לוקח להגיע למרכז הגלקסיה לפחות.

אם ימאס לי לראות חיות רנדומליות אחרי שהגעתי למרכז הגלקסיה זה לא יפרע לי :)
העיקר שאוציא ממנו כמה עשרות שעות של הנאה :) לפני שזה קורה.

אתה יודע ממה אני יותר חושש? אני יותר חושש שסוני תנסה לשווק את המשחק
כמשחק האולטימטיבי, לפרויקט המורפיוס שלה, זה נראה שהיא מנסה לעשות את זה.

עכשיו אין לי בעיה בכלל שיהיה לסוני איזשהו משחק דגל למורפיוס שישכנע את הארדקור שהם צריכים מורפיוס, אני רק לא רוצה שהם ישנמכו את המשחק ויהיו פחות שאפתניים רק כדי שהוא יהיה משחק שאפשר לשחק הרבה במורפיוס בלי להתעייף.

ושלא יעשו אותו יותר מדי פשטני לקאזואלים שירצו לנסות אותו במורפיוס.

מישהו 2

New member
וואלה לא חשבתי על האפשרות הזאת

למרות שבתור משחק מורפיוס זה דווקא יכול להיות מעניין. בכל אופן אני מעדיף את המשחק שאתה משחק מורה פרטי ליפנית ובנות מטרידות אותך מינית חח

קפקום: אין כרגע תוכניות לDMC חדש או דרגון דוגמה חדש.

שאני אומר אין תוכניות לדרגון דוגמה חדש אני מתכוון שהם דיברו על זה שאין תוכניות לדרגון דוגמה שהוא חווית סינגל.

אישית אני חושב (או לפחות לחלוטין מקווה) שה ם משקרים לגבי DMC חדש ורוצים להפתיע אותנו, הם אמרו כבר לפני המון זמן שהם יתמקדו בDMC ורמזו שהם התחילו לפתח משחק חדש בסדרה, אז מה החרטא הזו?

בנוגע לדרגון דוגמה, דרגון דוגמה אונליין ממש פופלארי ביפן ומהמעט ששיחקתי בדרגון דוגמה, ההרגשה שלי הוא שהוא ממש מתאים להיות משחק MMO הרבה יותר מסינגל ואני אפילו אשמח לשחק בו עם אנשים בפורום אם יביאו אותו אלינו.

ככה שזה הגיוני שהם יתמקדו בחווית האונליין מאשר בחווית הסינגל.
בנוגע לרזי 7, אין חדשות אבל קפקום אמרו לנו להיות מוכנים לעדכונים :)
http://www.siliconera.com/2015/10/0...ew-devil-may-cry-for-now/#vZaZ8eeU11lWizS8.99

Cyberpunk 2077 גדול פי עשרות מונים מהמכשף 3 evil!!!

לטענת המפתחים הם פוגשים רמה אחרת לגמרי של מורכבות וסיבוכים ובעיות שהם לא הכירו לפני שהתחילו את הפיתוח של Cyberpunk 2077 העולם יהיה בסקאלה אחרת (גדולה בהרבה) מהמכשף 3 בכל הרמות. הם אומרים שהמכשף 3 היה שיעור טוב לפיתוח של Cyberpunk 2077 אבל הם כבר יודעים איזה תחומים הם רוצים לשפר במשחק הבא.

כמו כן הם אמרו שהמכשף 3 הוא המשחק האחרון בסדרת המכשף.
המשחק כל כך רחוק מאיתנו שהמפתחים שלו מתבדחים שהוא בטח ייצא ב2077.

הם אמרו בעבר שהתאריך הכי קרוב שבו נראה אותו יהיה 2017.
עדיין, איוול תודה שאתה כבר מת לראות את המשחק.
http://www.mcvuk.com/news/read/cd-p...-is-far-far-bigger-than-the-witcher-3/0156903

CallMeCavanaugh

New member
מה איוול? אני כלב?

סייברפאנק היה אחד ממשחקי התפקידים השולחניים האהובים עלי (אני שיחקתי במהדורה השניה, סייברפאנק 2020. 2077 זו כבר תקופה של המהדורה השלישית שאני לא מכיר). אני מצפה לזה בקוצר רוח, הרבה יותר מפולאאוט 4 למשל (טוב, אני גם מעדיף סייברפאנק על פוסט אפוקליפסה. אני חושב שהוא מצע לסיפורים מעניינים יותר).

למה בעצם אפשר לצפות מהעולם של סייברפאנק בכללי?

לפחות מהקודמים? מה שאני מקבל מהמשחק זו אווירה עתידנית דיסטופית בסטייל של דאוס אקס ובלייד ראנר. עם המון שדרוגים מכנים וטכנולוגיה ואווירה קונספירטיבית.

יש למשחק אפילו מעבר לזה? LORE מיוחד שמייחד אותו, למה בעצם לדעתך הוא נותן מקום לסיפורים מענינים יותר?

נ.ב אתה לא כלב חחח אבל זמן רב שלא השתתפת בדיוני החדשות... גם איוול אגב, לאן נעלם הבן אדם הזה.

CallMeCavanaugh

New member
מה שאני אוהב בסייברפאנק

סייברפאנק הוא מאוד מגניב, עם כל השתלים המוזרים והפריצה למערכות אבטחה שנראית כמו מציאות מדומה, אבל מה שבאמת חשוב בסייברפאנק הוא הצדדים האנושי והחברתי. הצד האנושי מתעסק באבדן האנושיות של האנשים כי הם מחליפים חתיכות מעצמם במכונות ומצד שני, במיוחד בעתיד הרחוק יותר, באנושיות של מכונות עם בינה מלאכותית ובמהות הנפש - אם אפשר לתרגם אותה לערימת ביטים, האם אני יכול לגבות את עצמי, או שברגע שהעתקתי את הנשמה שלי לגוף אחר מדובר ביצור חי חדש? זה כבר ז'אנר ספרותי קצת אחר בשם טראנסהומניזם, אבל הם יכולים להיות קרובים מאוד אחד לשני. בלייד ראנר הוא דוגמה מובהקת לסיפור כזה.
&nbsp
הצד החברתי מתעסק באיזשהו ניסיון, לרוב אבוד, לתקן את העולם. את הממשלות החליפו תאגידים ולא אכפת להם מהאנשים. יש אנשים עשירים עם חיים טובים אבל רוב העולם חי בעוני נוראי ואוכל מזון חתולים. הרבה סיפורים מתעסקים במלחמה בתאגידים או במטרות קטנות יותר במטרה לשפר את החיים של האנשים. ג'וני נמוניק הוא אמנם סרט מחורבן, אבל בזה הוא עוסק.
&nbsp
&nbsp

אם הם יגעו בטראנסהומניזם הזה שדיברת עליו

זה יהיה מצוין :) אישית אני חושב שבכל מקרה של שינוי אתה לא מה שהיית, אין לי ספק
שהאופי שלנו ומי שאנחנו נובע מהצורה הספציפית שבה המוח שלנו בנוי ואיך שהנוירונים קשורים זה לזה באופן ייחודי., הוכח שלאוטיסטים יש שינוים מבנים במוח שדומים אצל כל האוטיסטים, למשל.

גם במקרה של שינוי כזה שאתה משכתב את ה"|נשמה "שלך מספיק שינוי מבני כדי שלא תהיה אותו אדם.

אבל אני גולש פה להתפלספות יתר :)
אני מקווה שהם ילכו על הקו של המכשף, ויתנו לנו דמות שהיא מוכנה מראש עם רקע משלה ומראה ספציפי וקבוע אבל עדיין עם הרבה אפשרויות בחירה.

בזבזו 385 שקלים בPSN קבלו 57 שקלים בחזרה...

הדיל זמין מעכשיו עד ה3 בנובמבר את הקוד ששווה 57 שקלים יהיה אפשר לממש עד ה15 בדצמבר.

כמובן שהדיל שווה רק אם גם ככה אתם מתכננים קניה גדולה במיוחד בPSN.

JRPG |18 חדשות JRPG מענינות למדי.

לבל 5 הודיעו על תוכניות להביא את יוקאי וואץ גם לPS4 וגם לויטה הזיכיון לא ישאר בלעדי ל3DS... האם נראה התרחבות בסגנון ני נו קוני? עם גרפיקה משופרת בהרבה?
לא מן הנמנע כלל.

בנוגע לJRPG הסודי שלהם לPS4 הוא עדיין בפיתוח ולא מת והם יודיעו עליו בזמן שהם חושבים לנכון.

הcross over של פייר אמבלם וSMT מקבל שני טריילרים חדשים, הגיבורה ממש חמודה, ואני מקווה שהמשחק הזה (שעוסק בזמרי פופ) יקבל ריימיק לקונסולה הניידת הבאה של נינטנדו או לNX ככה שאוכל לשחק בזה.

המשחק הוא סטיל פרסונה, רק שהפעם דמויות מפייר אמבלם הם הפרסונות שלך.
כמו בSMT ופייר אמבלם צריך לנצל חולשות כדי לזכות ביתרונות בקרבות, המשחק
הוא כמובן JRPG מבוסס תורות רגיל ולא משחק טקטי.

| Halo 5 הזדהב!

המשחק מוכן לשיגור ב27 באוקטובר המפתחים אמרו שהם ימשיכו לתמוך במשחק על בסיס חודשי עם תוכן חינמי, כולל 18 מפות חינמיות למולטיפלייר שיגיעו במשך הזמן.

מי כאן מצפה למשחק? אף פעם לא יצא לי לשחק ברם צינות במשחקים. אני עדיין רוצה לנסות יום אחד את HALO 4 ברצינות בגלל שקראיתי שהם ממש ניסו שם לספר סיפור בקמפיין, אבל אין לי זמן להגיע למשחק.

נראה מה יהיה, בעיני למשחק יהיה תחרות קשה מאוד עם פולאאוט 4 יש היום שוטרים יותר פופלארים, אבל נקווה שהמשחק יהיה טוב.

עטלפוני

New member
אני נוסע בזמן

שחקן אקס בוקס מאוד גרוע, מעולם לא שיחקתי הילו. לפני כמה זמן מכרו את האוסף בהנחה גדולה, אז רכשתי כדי לנסות. שונא מולטי, אז נתעלם מזה כמובן. אבל סיימתי שבוע שעבר את הקמפיין של הראשון, ונעבור לשני עוד מעט. לא התעלפתי, אבל זה ברור לי שזה בגלל הזמן שעבר בעיקר מאז שהוא יצא. מה שכן מודה ש(לפחות לי) המשחק היה מאתגר. המשחקים של 2015 הרבה יותר קלים..
&nbsp
עד שאגיע להילו 5, הוא יהיה כבר במחיר הגיוני יותר.
&nbsp
הסיפור מסגרת היה פשוט, אבל מעניין מבחינת לאן לוקחים את זה.

מציע לך לדלג לHalo4. :)

המשחק אמור להיות הרבה יותר מודרני מהשני. יצא ב2013 ונראה נהדר יחסית למשחק דור קודם ממה שראיתי, ועם הרימאסטר הוא בטח יראה יותר טוב, והוא אשכרה מנסה לספר עלילה רגשית.

לפי מה שאני זוכר עיקר ההתלהבות מהיילו 2 היתה מהמולטיפלייר שלו. אני זוכר שב2004 היתה פשוט היסטריה מהמולטיפלייר שלו, הוא הציע חווית אונליין מודרנית בקונסולות, בהיילו 1 לא יכולת לשחק באונליין אמיתי רק בחיבור לרשת המקומית של כמה קונסולות במקביל או לשחק בקמפיין במסך מפוצל. והיילו 2 גרם להיסטריה בגלל החידוש המהפכני הזה (דאז) לקונסולות.

היום לא נראה לי שתמצא אותו מרתק, למרות שלא שיחקתי באופן אישי ויכול להיות שהקמפיין שלו חביב :)

היילו 4 פשוט נשמע משחק שממש חייבים לשחק.

עטלפוני

New member
אם כבר, אז כבר

אשחק לפי הסדר, מקסימום אפסיק ואדלג אם יהיה לא כיף.
&nbsp
אל תשכח שמכל האוסף היחידי שבאמת קיבל רימסטאר אמיתי זה דווקא פרק 2. הכל נעשה מחדש, כולל הסרטונים והמשחק עצמו. למשחקים 1,3,4 זה בעיקר פורט משודרג.

הכירו את לאורה, דמות חדשה בסטריט פייטר 5.

טוב, האמת שכבר רוב הסיכוים שראיתם את לאורה כי התמונות שלה דלפו לרשת, בכל זאת זו החשיפה הרשמית עם טריילר :)

נראת בחורה ברזילאית עם פוטנציאל חשמלי :)
היא לא הטעם שלי, אני מעדיף בנות בהירות, יש לי את קאמי, וכבר יש בחור חשמלי בסדרה...

עדיין דמות חדשה אז כפיים כפיים תנו לה בכפיים.
נזכיר שSF5 בלעדי לתמיד לPS4 ולמחשב.

סיום העונה של Life is Strange יגיע ב20 באוקטובר.

משחק ההרפתקה של סקוור ויוצרי "רייממבר מי" יגיע לסיומו לקראת סוף החודש, לדעת הרבה אנשים מדובר במשחק מצוין שעושה בית ספר לtelltale ולוקח את הז'אנר קדימה.

לא יודע עד כמה הם מגזימים האנשים האלה או מדייקים. אני אישית מעדיף את הסגנון המצויר של המשחקים של telltale (לפחות החדשים)

בכל מקרה נראה לי שאקנה גם את Life is sלtrange בחודש הבא כי... כמה כבר זה יכול לעלות לי? גם אם לא אאהב לא נורא.
ומת לראות על מה המהומה.

הPS4 כובש את יפן עם פרו אבולושן 2016 אחרי הורדת מחיר.

הפס4 מחר השבוע 46,177 יחידות ביפן, יותר מכל קונסולה אחרת בצורה משמעותית,
יותר גם מה3DS באופן משמעותי, הONE לצורך ההשוואה מחר 203 יחידות, כן רק 203 יחידות.

שתיהן גם הPS4 וגם הONE קיבלו הורדת מחירים, הורדת המחיר של הONE היא זמנית ושל הפס4 קבועה.

נצטרך לחכות ולראות כמה ההשפעה של הורדת המחיר הזו גבוהה, אם הPS4 יתפוס תאוצה מעכשיו, אנחנו נרגיש את ההדים של זה, דרך, עוד יותר JRPGS שמוכרזים, היעלמות של משחקי קרוס ג'ן... ותמיכה מוגברת של קפקום למשל בפס4 ובדור החדש.

הxbox one היא הקונסולה הנמכרת ביותר באמריקה הלטינית ב.

2014. ככה לפחות לפי המכירות הרשמיות בחנויות בדרום אמריקה יש שוק אפור וגיימרים רבים באזור
שם אומרים שהפס4 היא הקונסולה הכי פופלארית בפועל שלוקחים את השוק הזה בחשבון.

מה שלא יהיה, המחירים של הקונסולות החדשות בדרום אמרה יקה הם מחירים מופקעים ביותר. מה שעדיין גורם לפלייסטישן 2 ולמגה דרייב להיות הקונסולות הכי פופלאריות באזור הזה.זה גם האזור היחיד שקיבל משחקים חדשים למגה דרייב
לפני כמה שנים כמו סימס ונייד פור ספייד.

הPS4 סוני מורידה את מחיר הPS4 ב50 דולר

מהיום מחיר הPS4 באמריקה יעמוד על 1345 שקלים, כמובן אל תבנו על זה שנראה הורדת מחיר כזו בארץ :((

כמובן שידענו שזה הולך לקרות בגלל ההדלפה שהיתה וזה גם היה הגיוני מאוד.

מה דעתכם? הורדת המחיר הזו וuncharted יעזרו לסוני לנצח את הONE טומב ריידר פורצה והיילו 5?

נוטי דוג אומרים ש80% מבעלי הPS4 לא שיחקו בסדרת Uncharted והם צופים מכירות טובות.

בעיני הכול פתוח, המשחק הכי גדול של השנה (פולאאוט 4 ) זמין לשתי הפלטפורמות
והוא יכול לחזק דווקא את הפס4.

אנשים שירצו לשחק בפולאאוט 4 יכולים לבחור פשוט בפס4 במקום בONE פולאאוט 4 הולך לדעתי לפגוע קשות גם במכירות של טומב ריידר.

עטלפוני

New member
מחיר מעולה

וזה בטוח יעזור. יש מודעות כלכלית גבוהה לתימחור, במיוחד להורים שרוכשים בחגים מתנות. אין ספק שזה יעזור. מיקרוסופט לא תוזיל, אבל הפציצה בהמון חבילות לחג - משחקים חינם ובונוסים. מסקרן, כי אם הם יצליחו להחזיר קצת את האמון המקומי בקונסולה, זה יעשה טוב. הקלפים שלהם זה המשחקים, סביר שהם יפציצו בפרסום ככל שנתקדם.

למעלה