חדשות גיימינג

יא חרשן איך הספקת לסיים משחק כל כך מאסיבי לכל השדים והרוחות?

:) ועוד לא עידכנת על זה בכלל בשום שרשור שבועי, ידעתי שאין מצב שאתה רק עושה יוגה ומשחק באטלפילד כל הזמן הזה.

כאילו מה, תסביר, עשית כמעט אפס משימות צדדיות נכון? זה משחק כל כך עצום בגודל יש לי את המשחק כמעט חצי שנה איך אתה הספקת לסיים!!!

CallMeCavanaugh

New member
נראה לי שאתה מגזים

אם לא הייתי עושה משימות צדדיות, נראה לי שגם אני כבר הייתי מסיים אותו. הבנתי שהסיפור עצמו דווקא די קצר, אבל אני עושה כמעט כל משימה צדדית שאני נתקל בה אז זה לוקח לי הרבה זמן.

אבל זה מה שאמרתי :) שהוא בטוח דילג על רוב הסייד קווסטים

אני רואה בGAF המון אנשים שעדיין לא קרובים לסוף וכבר שיחקו מעל 100 שעות בגלל סייד קווסטים.אז או שהוא דילג, או שהוא חרש בצורה מטורפת.

CallMeCavanaugh

New member
אבל אני דוגמה קיצונית לאיש בלי זמן לשחק

אם אני הייתי יכול לסיים את הקווסט הראשי בזמן שהשקעתי במשחק, אנשים אחרים בוודאי ובוודאי שהיו יכולים לסיים אותו ואת רוב הקווסטים הצדדיים.

הסיפור הראשי עם כל מיני סייד קווסטים זה איזה 46 שעות :)

אולי אני אחד האיטים כאן, אבל משחק RPG באורך כזה לוקח לי איזה חודש ושבוע לסיים (כשאני משחק בו יום יום) אני כבר לא זוכר כמה זמן לך ולמישהו 2 יש את המשחק :) אולי הגזמתי אבל כמו סקיירים זה משחק שאפשר לשחק בו בלי סוף אם אתה שאנטי באנטי עם הסיפור ועושה בעיקר סייד קווסטים :)

Until Dawn עלה על הציפיות של סוני, חושבים על המשך.

דבר אחד הם יכולים להגיד לנו כבר מעכשיו Until Dawn 2 לא ימשיך את אותו הסיפור והדמויות של קודמו בגלל האופי הפתוח של עלילת המשחק, הסוף שתגיעו אליו לא בהכרח משאיר מקום למשחק המשך עם אותן הדמויות.

מה איתכם אנשים? אתם רוצים לנסות את המשחק? ניסיתם ? מה אתם חושבים עליו? מת לדעת אם הוא שווה משהו.
http://www.playstationlifestyle.net...cussed-sales-surpassed-expectations/#/slide/1

CallMeCavanaugh

New member
לא קראתי עליו אפילו מילה עד עכשיו

וזה שהסוף פתוח עושה לי חשק לגלות במה מדובר, אבל הוויצ'ר הזה רק מחמיר את מצב הבקלוג שלי

בעיקרון הבנתי שזה סיפור אימה די זבלוני.

אין לי בעיה עם סרטי אימה כולם זבלונים ואני נהנה מהם אני בהחלט רוצה לגלות את מי אצליח להשאיר בחיים במשחק ואת מי לא חחח.

הDLC של Uncharted 4 יקח המון השראה מהDLC של TLOU

למי שזוכר, uncharted 4 יקבל DLC שהוא סינגל פלייר, בסגנון Left Behind עכשיו נוטי דוג מספרים שהוא יהיה הרבה יותר דומה לLeft Behind ממה שידענו, יהיה בו אפשרויות של בחירת תשובות בדיאלוגים כמו בLeft Behind ויהיה בו דגש על חקירת סביבות וגיימפלי לא אלים. נוטי דוג מדגישים שהדברים שאנשים לא אהבו בLeft Behind לא יהיו בDLC של UNCHARTED והם יודעים ממה להימנע עכשיו.

רק אני לא שיחקתי עד הסוף עדיין בLeft Behind איזו פדיחה :( אני יודע שמתישהו אשחק שוב בTLOU על הפס4 ואז אשלים את מה שהשארתי מאחורי :)
http://powerupgaming.co.uk/2015/10/...-player-dlc-will-take-a-lot-from-left-behind/

PlayGirl3

New member
לא שיחקתי ב left behind, אבל נשמע לי לא מתאים לאנצ'רטד

בחירת דיאלוגים? לא מתאים לאופי של הסדרה שהוא מאוד מתוסרט ומבויים.
גיימפליי לא אלים יש בשפע בסדרה גם ככה בפאזלים ופלטפורמה, אז לא ברור לי אם לזה הכוונה או למשהו אחר.

לא נראה לי שיש ממה לדאוג, לא מדובר בבחירת דיאלוגים כמו RPG.

ממה שיצא לי לראות מכל מיני סרטונים של "left " זה לא שבאמת יש עץ דיאלוגים כמון של WRPG או משהו. א
זה יותר כמו החברה של אלי שואלת אותה אם היא רוצה לשתות אלכוהול, ואת יכולה ללחוץ על "בא לי לשתות" עם ריבוע או לא בא לי לשתות עם איקס. והיא אומרת דברים אחרים בהתאם לבחירה שלך.

עבר יותר מדי זמן מאז ששיחקתי בTLOU אז אני לא זוכר אם היו שם קטעים כאלה.
אני זוכר שהיו סמול טוקים על דברים שאלי מוצאת אבל בלי "בחירה"

בקיצור זה לא משהו שפוגע בהרגשה הקולנועית המתוסרטת רק נותן מעט בחירה.
כמו שבJRPG יש לך בחירה של "כן " "לא" אבל אין על לזה השפעה בכלל.

בנוגע לדברים הלא אלימים שהם יוסיפו הם אמרו שיש להם רעיונות חדשים לא אלימים כאלה שלא היו בLeft ולא היו באנצארטד, אז כמובן מדובר ברעיונות חדשים שאחנו לא נצליח לנחש.

נאמקו מדגימים את הגרסה המערבית של דיג'ימון לPS4/ויטה.

ההבדלים בין הPS4 לויטה יהיו בעיקר גרפים נמאקו אומרים שהאיכות של הטקסטורות בPS4 יהיו גבוהות יותר גם הרוולוציה על הPS4 תהיה כמובן גבוהה יותר מאשר על הויטה.

בגדול הגרסה המערבית על שתי הפלטפורמות תהיה משופרת בהרבה, רמת הקושי תהיה מאוזנת יותר מהגרסה היפנית שהיו עליה הרבה תלונות, לא יודע אם היא היתה קשה מדי או קלה מדי בכל מקרה הרווחנו.

התוספת הכי גדולה למשחק חוץ מהאיזון, הוא מצב new game + מי שלא מכיר
את זה, סקוור המציאו את המצב משחק הזה עם "כרונו טריגר" והוא נותן לך
להתחיל את המשחק מחדש עם כל היכולות מהשמירה שאיתה סיימת את המשחק.

לסיום יוצרי המשחק אמרו, שמדובר במשחק שאמור לפנות בעיקר למעריצים המבוגרים של ד'יגימון כאלה שכבר לא רואים את הסדרה ובשבילם הסיפור חדש לגמרי (יאי!)

איכשהו המשחק הזה הפך ממשחק שאני לא שם עליו, לאחד המשחקים הכי מצופים שלי על הPS4. הולך לקנות את זה לפס4 ולשחק גם על הויטה דרך remote play.

PlayGirl3

New member
לא מצאו מדגימים יותר מעצבנים?

המשחק נראה מעולה ואני מחכה לו מאז שיצא ביפן עוד לפני שהוכרז שיגיע למערב.

הסרטון קצת מדאיג. לטריירמון הזה (או איך שקוראים לו המעצבן מהעונה השלישית שאומר ריגעון) שהוא משחק איתו יש רק מתקפה אחת שהוא משתמש בה כל הזמן והוא הורג את כולם במכה אחת. אני מקווה שזה סתם כי הם באזור התחלתי והם נלחמים רק בדיג'ימונים תינוקות.
עד כמה שאני יודעת ביפן אמרו שהמשחק די קל אז אולי הוסיפו עוד רמת קושי.

עכשיו קראתי ובאמת הוסיפו רמת קושי ...

היפנים אומרים שרמת הקושי קלה בצורה ילדותית, אז הוסיפו רמת קושי גבוהה יותר ואז כשאת מתחילה מצב new game+ המשחק מעלה את רמת הקושי עוד יותר.
מצרף מקור בסוף ההודעה.

הכי מבאס זה שבטח רמת הקושי של new game+ זו הרמה שנרגיש שהיתה צריכה להיות הרמה הרגילה.

אני לא יודע למה כל משחקי המפלצות האלה (חוץ מSMT ) תמיד קלים מה הסרט שלהם, נותנים לך אפשרות לבנות צבא של מפלצות וחוץ מהסדרה הזו אף אחד לא מעמיד למבחן את הצבא שהקמת.

מקווה מאוד שרמת הקושי תהיה סבירה כי העלילה נשמעת לי אחלה ומעניינת, יש גרסה עתידנית של טוקיו במשחק וזה נשמע די אפל.
http://www.gamezone.com/news/digimo...ulty-settings-ng-mode-ps4-cross-saves-3423253

PlayGirl3

New member
רימייק של Star Ocean 2 בדרך לPS4 ולויטה

המשחק כבר קיבל רימייק בעבר ל-PSP, אבל סקוור החליטה לתת לו שדרוג גרפי נוסף ולהוסיף לו גביעים ולהוציא אותו שוב ל-PS4 ולויטה. יהיו גם Micro-transactions, החלטה תמוהה. מי שמשחק אקשן-jRPG קלאסי כזה הוא כנראה לא שחקן קז'ואל שישלם כדי לעלות רמות...
חדשות מעולות בשבילי כי מעולם לא שיחקתי במשחק הזה ותמיד רציתי, רק ראיתי את האנימה שמבוססת על החלק הראשון שלו.

איזה שיפוץ גרפי? לא הולך להיות לו שום שיפוץ גרפי.

אולי הוא יקבל 1080P על הפס4 שבקושי זה יעשה הבדל למישהו. המשחק עדיין יראה זהה לריימיק של הPSP שהיה ריימיק מכוער ולא שיפר בהרבה על משחק הPS1.

אני אוהב את SO2 גדלתי עליו ולדעתי הוא מדהים אבל אפילו לי קשה לחזור אליו בגלל איך שהוא נראה, קשה לי להאמין שאת תתחברי אליו.(בגלל גרפיקה)

זה יכול להגיע כי יש כבר לוקאליזציה מוכנה.

אבל כבר הובהר שזה לא ריימיק פרופר. אם זה היהו סקוור היו עושים על זה רעש וצלצולים ולא מפסיקים להתלהב מעצמם שהם משקיעים בנו.

אם זה היה גם ריימיק נורמלי אין מצב שהיינו רואים רק סרטון אנימה ממנו היו מראים גיימפלי, כשאתה מלא ביטחון במוצר שיש לך אתה מראה אותו, שאין לך... אתה לא מראה :(

חבל מאוד כי אני לא בררן אפילו שדרוג לרמה הגרפית של SO3 היה מספק אותי.

PlayGirl3

New member
עד כמה שאני אוהבת את SO3 הוא יראה זוועתי היום

הוא יהיה חייב להיות ממש רימייק כדי למכור. כמו ש-SO2 על ה-PS1 היה נראה כמו משחק מגה דרייב, SO3 על ה-PS2 היה נראה כמו משחק PS1. תחפש סרטוני גיימפליי ביוטיוב.

גם המשחק החדש כבר נראה כאילו הוא משחק PS3. חבל שהם לא משתמשים בעיצוב יותר אנימה-ish כמו בטיילס או דרגון קווסט.

למעלה