חדשות גיימינג

חחחח נכון אבל אם זה מחולק בדרך נס, אתה עושה איתי CO OP

זה נראה לי כייפי רק בצורה הזו, את המשחק ה2 לא הצלחתי אפילו לסיים. אבל עם אוזניות ומישהו לדבר איתו תוך כדי זה נחמד.

גיימפלי חדש מקוונטום ברייק לXBOX ONE נראה פנטסטי.

אוף, זה נראה טוב איך שהגיבור משתגר ממקום למקום עם כוח הזמן שלו זה נראה סופר מועיל בקרבות.

אני מודה, הייתי מת שהמשחק הזה יהיה מולטיפלטפורום,הוא נראה טוב ככל שרמדי מראים ממנו יותר. נראה שהם חזרו לעצמם.

ספנסר אומר שזה המשחק הכי טוב של רמדי לדעתו, קל להגיד שהוא עושה יחסי ציבור, וזהו אבל יש משהו בדבריו.

המשחק הזה לא יעיף ראשים כמו שמקס פיין העיף לנו ב2001 אבל הוא יהיה שוטר מעולה שכולנו נרצה לפחות להשאיל ONE בשבילו.

אם הגיימפלי לא מתחיל לכם תעבירו לדקה 43.

עטלפוני

New member
יצא לי במקרה להיות בכנס ולראות

(לא בזה, הלוואי, היה אחד בטורונטו באמצע אוגוסט). זה אכן נראה משחק מאוד מאוד מרשים. השאלה היא האם השטיק נמאס אחרי שלושה שלבים, או שזה מתפתח ומחזיק את כל המשחק.
&nbsp

ושיחקת בזה? היה אפשר לשחק? אם אני לא טועה אלעד שיחק במשחק

(חבר פורום אחר) החשש שלך הוא הגיוני בעיני, אבל למשחקים של רמדי תמיד יש עלילה אמנם לא עלילת פאר אבל משהו שיחזיק אותך סק רן לשחק עד הסוף והמשחקים שלהם איכשהו (חוץ מאלן מתעורר) יש להם אחלה פייסינג ואני הרגשתי על מקס פיין אחד ושתיים, שהם יודעים להסתיים בדיוק שמתחיל להימאס לך מהטיק שלהם.

חוץ מזה בשוק שמפוצץ במשחקים של עולם פתוח יש משהו מאוד ייחודי במשחק כזה לפי דעתי. הלוואי והאורדר היה יוצא טוב ככה.

רמדי כבר רמזו שהם יפתחו לפס4 אבל קוונטום ברייק ישאר בלעדי לONE.
אולי כשאקנה ONE בשבל סקילבאונד ייצא לי לשחק גם בו.

הבעיה שלי עם הONE זה שהוא קונסולה ענקית גם בגודל, זה אולי ישמע קטנוני להדהים אבל אין לי מקום לשים אותו.

עטלפוני

New member
לצערי לא, הם היו ממש קשוחים עם זה

לא רק שלא היה אפשר לשחק ו/או לצלם. ההדגמה עצמה נעשתה בחלק נפרד של החדר עם פרגוד לקבוצות של 10-15 אנשים כל פעם. (בשאר המשחקים היה אפשר לשחק, חוץ מהיילו 5 כי היה תור מטורף...)
&nbsp
הוא אכן גדול, אין דרך אחרת לומר את זה. הוא גם לא כזה יפה (לא מכוער, אבל לא יפה).
לי זה לא מפריע, אבל מבין למי שזה כן. סביר שתצא גרסה קטנה יותר בהמשך. האמת, אני בטוח שמהדורה הבאה תהיה מושקעת יותר. יש לך את פאנוס פאנאי כרגע בתור ראש מחלקת חומרה (האיש שאחראי לעיצוב ולגימור של הסורפס והטלפונים החדשים), ואת ספנסר בתור ראש מחלקת אקס בוקס. שני אלה יחד יצליחו להוציא חומרה טובה ויפה, גם ל v2 של האקס בוקס 1, וגם לדור הבא.

אמן, לעיצוב יותר טוב, זה לא רק קטע של מקום.

האחיין שלי מבקר אצלי די הרבה ושיהיה בריא כתינוק שעוד אין לו שנתיים הוא נוגע בכל מכשיר שהוא רואה, הפס4 עוד קטן כזה יחסית עוד אפשר לדאוג שהוא לא יגיע אליו

עם הוואן זה סיפור. נוסף לזה שהוא לא כזה אסתטי בסלון.

אני לא רוצה לדעת איזה סיפור זה למי שיש חיות מחמד חתולים בטוח אוהבים להתיישב על הONE כל הזמן.

אבל אצלי זה גם נטו עניין של מקום, אני מקווה מאוד לדגם קומפקטי לפחות כמו הפס4 שאני מסתדר איתה, יש תקווה אתה אומר :)

עטלפוני

New member
החתול שלי מכבה לפעמים את המכשיר. הכפתור בחזית מאוד רגיש :)

אבל על המכשיר עצמו לא יושב, ניצלתי מקרב אבוד p:

חחח הם צריכים להוסיף לקינקט את הפקודה.

"watch out a cat !!" משהו שלגמרי מעורר בי קנאה בONE זה שמדברים על כמה שהיא שקטה. בחיים לא שמיעתי אפילו על משתמש ONE אחד שהתלונן על רעש.

בPS4 אתה כל הזמן מרגיש כאילו אתה באיזה אזור תעשייה או כאילו עושים לך שיפוץ בבית וזה ממש מוציא מהאווירה.

יש משחקים ספציפים שגורמים לתופעה גם למי שלא מרגיש אותה בדרך כלל כמו רוקט לייג, אז אלוהים יודעלמה זה קורה.

חתול זו חיה שאני רוצה לגדל שנים שנים! שמרתי לידידה על החתול הרבה פעמים, אבל החברה מתנגדת לחתול, יש אישור לכלב...

אני לפחות מתנחם בזה שלפחות נחסך לי לדאוג שהחתול לא ימלא לי את הפס4 בפרווה שלו או משהו :)

עטלפוני

New member
כן, הוא אכן שקט מאוד

אבל לפעמים אחרי סשן ארוך הוא מסובב את המאורר באיזה מיליון rpm ל10-15 שניות ואז שוב שקט. לא קורה בסשנים קצרים או תוך כדי משחק/סרט. מעניין אם זה הקיץ הישראלי שמקשה עליו קצת.
&nbsp
וואי וואי... דילמה... אני עם חתולים כל חיי, אז קשה לי לדמיין בלי. כלבים זה לאנשים שאוהבים mp, בתור חובב סינגל לא יודע עד כמה תסתדר עם כלב :)

ספנסר: אני לא יודע אם הone יכול לנצח את הPS4 הוא מוביל בענק.

ראש האקסבוקס במיקרוסופט מודה שסוני מובילה בענק והוא פשוט לא יודע אם אפשרי להם בכלל לנצח את הPS4, במילים אחרות הוא חושב שהPS4 ניצח.

ספנסר אומר שמיקרוסופט איבדה את האמון של הקהל הכי נאמן שלה בערך בזמן ההשקה של הONE, הוא אומר שהוא היה בפגישת מנהלים של gamestop איזה 5000 מנהלים היו בה, וכולם אמרו לו שאנשים עדיין מסרבים לבחור בONE על פני הפס4 בגלל שהם בטוחים עדיין שאי אפשר לשחק בו משחקים משומשים.

וספנסר אומר שהוא מודע לזה שלא משנה כמה מייקרוסופט תדגיש אחר כך שהONE
יכול להפעיל משחקים משומשים, זה הרושם שיש על הONE כרגע.

ספנסר בחור טוב, הוא באמת בחור טוב רואים שהוא משתדל לקחת את הONE
למקום טוב שיגרום ללקוחות להיות מרוצים מהקונסולה שהם קנו.

אבל הוא עדיין ראש בקיר בכמה דברים. סקוור התעקשו שמייקרוסופט היא זו שלא מאשרת להם לעשות משחקי מולטיפלטפורום עם סוני.

הוא צריך לתת לאנשים עם ONE לשחק עם אנשים שיש להם פס4.
והוא צריך לתת לRare לפתח משחקי פלטפורמה לONE.

אם הוא בטוח שהONE הוא מוצר טוב, למה הוא מפחד לאפשר קרוס פליי?
חוץ מזה הוא צריך עוד בלעדיים ייחודים מהסוג שפלטיניום יכולה לפתח.

V Has Come To

New member
כשאתה מביא חדשות או ציטוט כדאי שתצרף גם לינק למקור...

אחרת זה נראה כמו דעה אישית שלך או סתם לא אמין...

V Has Come To

New member
אני דווקא בטוח שכל מה שאתה מפרסם הוא אמין...

זה פחות בשבילי ושאר האנשים שמכירים אותך זה יותר בשביל העוברי אורח או משתמשים חדשים שלא מכירים אותך...
וחוץ מזה זה פשוט נראה יותר מקצועי ויש גם אנשים שרוצים לקרוא את הסיפור המלא ולא רק השורות הבודדות שהחלטת לצטט...

אתה צודק :) אני בדרך כלל משתדל לשים קישור.

לפעמים זה בורח מהראש בגלל שאני לא מסתפק בלשים קישור וכותרת אלא טורח לתרגם גם את עיקר הדברים :)

טומב ריידר החדש הזדהב... לONE ול.360

זהו הסתיים הפיתוח של המשחק והוא יהיה זמין לרכישה כידוע ב10.11 בדיוק באותו היום שפולאאוט 4 נוחת.
המפתחים מבטיחים, קברים גדולים וקטלינים יותר. יותר בחירה בקרבות.ומערכת הישרדות מפותחת יותר.

אני עוד לא החלטתי אם אני אחכה שנה שלמה או אשחק בגרסת ה360.
אם ניקח את AC4 למשל, אני חושב שהוא די אותה חוויה גם בPS360 וגם בדור החדש. לא יודע איך זה יהיה עם הכותר הזה.

בכל מקרה השארתי את האקסבוקס 360 בשביל משחקי חלליות ובקלוג פשוט צריך לקחת אותו מאחי, אולי אחרי פולאאוט 4.
http://tombraider.tumblr.com/tagged/tomb-raider

המכשף 3 הופך לשחיק על הPS4 תודות לפאץ ענקי.

המשחק סוף סוף מחזיק רוב הזמן על 30 FPS תודות לפאץ הענקי בגודל 1ר5GB. קודם המשחק היה יכול לרדת אפילו ל19-20 במיוחד באזורים עמוסי אפקטים וקרבות.

אני שמח שהמשחק יותר יציב בהרבה עכשיו ככה שאחזור אליו אחרי פולאאוט 4 אני אהנה ממנו הרבה יותר. הנפילות פריים רייט שלו הרסו לי את החוויה לא מעטת. בעיקר בקרבות בחקירה ובשיטוטים זה היה אחלה.

יש סרטון וידיאו להדגמה של הFPS עם הפאץ.

מישהו 2

New member
סיימתי כבר את המשחק. פאץ' ענק של 17 ג'יגה

זה כמעט בגודל של טומב ריידר החדש.
כל התיקונים האלה ועדיין יש משימה צדדית גדולה ומעניינת בשם Skillige most wanted, יש שם גליץ ' מטורף שאי אפשר לחסל מפלצת . ובגלל זה אי אפשר לסיים את המשימה.
&nbsp
ממש עצבן אותי. ממש רציתי לדעת איך המשימה הזאת נגמרת....
אבל אין ספק מרגישים את התיקון ב- FPS.

למעלה