חדשות גיימינג

בארצות הברית גם ממש אוהבים את היילו זה יעזור.

אמנם אין את הטירוף שהיה עם היילו 1/2/3 בכל זאת זה מותג שהרבה לא גיימרים מכירים אותו כמו שהם מכירים את COD.

בGAF כמות האנשים שמספרים שהם בחרו את הONE בשביל היילו היא עצומה, אנשים שאומרים שהפס4 וכל הבלעדיים שלה והמשחקים היפנים ממש לא עושים להם את זה (לגיטימי כמובן) ודווקא הם לא יכולים לחכות להניח את היד על היילו 5

מאמין שאפילו ההורים של אותם אמריקאים זוכרים את ההתמכרות של הבן שלהם
להיילו 2/3 ויודעים להזכיר את השם של הסדרה בחנות.

PlayGirl3

New member
אני גם הולכת לקנות את זה ואת משחכס

אבל לצערי אוכל לשחק רק באמצע נובמבר. אני אהיה בחו"ל כשהפרק האחרון יצא.

לא נו :( אז תקחי איתך את הויטה ותשחקי עליה.

טוב אז אני אשחק ומקסימום אפשר יהיה לדבר על העלילה אחכ...

PlayGirl3

New member
הייתי עושה את זה אם היה את המשחק לויטה

זה רק PS3/4 בינתיים. הם בדר"כ מוציאים פורט לויטה אחרי שמשתחררים כל הפרקים ובטח לא תהיה הנחה מיד.

איזה באסה אם הייתי יודע על הנסיעה

הייתי קונה את life is strange במקום ומשחק את "טיילס" בנובמבר, טוב אבל חפיף על סיפור תמיד אפשר לדבר בכל זמן. אני גם בטח אשמח לשחק אותו פעמיים.

V Has Come To

New member
כרונו האם זה סרטון חדש של גיימפליי מDeus Ex החדש?

או שזה משהו שכבר ראית? מצטער לא כלכך עקבתי אחרי כל החדשות על המשחק ולכן אני לא יודע אם זה חומר חדש או לא...

זה חדש ומדהים

המשחק הזה הרבה יותר יפה גרפית מהקודם, הסביבות יפות יותר והעיצובים שלהן עם הרבה יותר צבעים וגיוון וההאקינג נראה מעולה!
תודה על הקישור.

אגב לא יודע אם אהבת או שיחקת בדאוס אקס הקודם.

נראה לי משחק שאתה יכול לאהוב ולהתחבר אליו ממש.

V Has Come To

New member
לא שיחקתי באף משחק בסדרה...

אני יכול להגיד לך שאהבתי מאוד את המעבר בין גוף ראשון לשלישי שנראה בידיוק כמו במשחק ריינבו6 וגאס ואת מערכת קיסטום הנשק שנראת בידיוק כמו במשחק קרייסיס..האם זה משהו חדש למשחק הזה או שזה אלמנטים שהיו קיימים כבר גם במשחקים הקודמים?
אם המשחק יקבל ביקורות טובות אין סיבה שאני לא אקנה אותו כי הוא נראה מגניב..אגב..איך היתה מדרג את העלילה והדמויות במשחקים הקודמים? זאת סדרה עם סיפור חזק או שהם יותר מתמקדים רק בגיימפליי?

אלה אלמנטים שהיו קיימים בדאוס אקס לPS360

המשחק הזה הוא המשך ישיר למשחק הPS360. עם אותה דמות ראשית אבל אני מאמין שתסתדר מצוין גם בלעדיו.

בנוגע לעלילה לדעתי היא חזקה אבל הכול תלוי איזו עלילה אתה רוצה.
אם אתה רוצה עלילה עם דמויות ראשיות בלתי נשכחות, סרטוני קישור ארוכים וקולנועיים שאתה יכול לאכול פופקורן לידם עם קולה, אתה לא תמצא את זה פה.
הדמויות כאן שטוחות כמו קרקר לפי דעתי.
העלילה כאן פחות מתמקדת בדמויות והמשחק יותר מתמקד אשכרה בעלילה (plot)
שהיא קונספרטיבית.

אתה רואה הרבה את ההתנגשות בין בני אדם רילים לבין בני אדם משודרגים טכנולוגית עם שתלים שהופכים אותם לעליונים פיזית, במשחק החדש נראה שיש להם (לאנשים המשודרגים) מעמד נחות חברתית וסגרו אותום בגטאות מהפחד מהם.

במשחקים האלה אתה יכול למצוא הרבה סייד קווסטים עם עלילות משנה ודמויות משנה שנותנים לך הצצה לעולם האפל הזה.

יש המון טקסטים המון מיילים וLORE שאתה יכול לקרוא על העולם בתוך המשחק
אם אתה אוהב עלילות כאלה אתה תהנה מהמשחק.

אם אתה מחפש משהו שיותר דומה להפקות היפניות עם קטעי קישור ארוכים
זה לא המשחק :)

תכינו בין 28GB ל35GB לפולאאוט 4 על הקונסולות!

מי כאן הולך לקנות אותו בהשקה כמוני??? אני חושד שיש כאן חוסר התלהבות טוטאלית למשחק! תתחילו להתלהב!
איתי, אולי אתה קונה בהשקה?????

בכל מקרה המשחק ענק מבחינת גודל, נקווה שהוא יהיה ענק גם באיכות

V Has Come To

New member
בידיוק רציתי לפתוח הודעה חדשה בנפרד משרשור החדשות...

רציתי לשאול מה זה הפאקינג ההייפ המטורף שיש למשחק הזה?
המשחק עוד לא יצא ובמלא מקומות כבר מנבאים אותו כמשחק השנה...
אני לא אנטי..אני מקווה מאוד שהמשחק יעמוד בציפיות של האנשים אני פשוט לא שיחקתי במשחקים הקודמים בסדרה ואני אפילו לא ממש מבין מה הקונספט של המשחק..בטריילרים של הגיימפליי זה נראה כמו בלאגן אחד גדול...

עטלפוני

New member
הקודם התחיל בזה שאתה תינוק ?

אני תמיד מבלבל בין fallout ל bioshock.
&nbsp
מהקצת שראיתי המשחק נראה מעניין, אבל אני לא אוהב כ"כ לשחק משחקים מפרק מתקדם (חלק מהסיבה שדילגתי על המכשף 3), וקצת כבד לי להתחיל עכשיו הכל מהתחלה. זה משחק המשכי או שכל פרק זה בפני עצמו ?

כל פרק זה בפני עצמו! תרגיש חופשי להתחיל.

אין קשר בינהם בכלל חוץ מאווירה דומה ואותו גיימפלי בבסיס.

Dragon quest heroes מקבל ממוצע של 79.

רוב הביקורות מציינות שמדובר במשחק חביב האק אנד סלאשי עם סיפור חמוד...מציינים שהוא יכול לחזור על עצמו ולכן אולי כייף לשחק בו חצי שעה פה ושם ולא איזה סשן ארוך.

ההרגשה שלי וכבר אמרתי את זה בעבר, שזה לא משחק לאנשים ששיחקו אחד או שני משחקים בסדרה, זה בפירוש משחק שכתוב עליו "למעריצים"

ההרגשה שלי שאנשים שלא מכירים את הסדרה מספיק טוב ירגישו שמשהו חסר להם זה בטח כמו לשחק קינגדום הרטס בלי להכיר את הסרטים של דיסני או דמיות הפיינל פנטזי.

בכל זאת, מי שמשחקים כמו TOKUIDEN משכו אותו נראה לי שיהנה גם מהמשחק הזה כי זה ממש נראה TOKUIDEN עם דרגון קווסט.

אני כבר עשיתי פריאורדר ושילמתי מראש, מחכה ליציאה ואז אוכל לתת יותר רשמים.

סוני: התערוכה שלנו בשבוע המשחקים בפריז תהיה בסגנון....

התערוכה שלנו בגיימסקום.
מי שלא זוכר, סוני הציגה בגיימסקום בעיקר משחקי אינדי ומשחקים קטנים,אז בקיצור לא מצפה לנו משהו גדולו מסוני בשבוע המשחקים של פריז, אבל זה ברור שאת הפצצות שלהם הם משאירים לאירוע המרכזי שלהם בסוף השנה.

מייקרוסופט אמרו שגם הם יגיעו כמובן לשבוע המשחקים בפריז אבל ספנסר לא פירט מה נראה שם...

טריילר חדש לJust Cause 3 ....

בחיי אם הייתי מקבל את המשחק הזה בחינם בפלוס והיה לי עם מי לשחק בCO OP יש מצב שהייתי משחק בזה טיפה.

למעלה